idan כתב:
הודעה זו מופנית לכל מי שמתרגש ממשהו שנכתב באשכול הזה,
אל תתרגשו.
רוב הכותבים פה בפורום הם אנשים כמוני שמעבירים את הזמן בעבודה.
לאף אחד אין באמת מטרה ב"מחאה" כזו או אחרת שהוא רוצה לארגן.
אם מישהו חושב שהוא יכול להעיף את טביב בכך שיצעק לו מתחת לבית, אהלן וסהלן, רק חבל שבשנייה שזה קצת יפריע לו הוא יקח את חפציו ויטוס למיאמי.
אם מישהו חושב שהוא יכול להעיף את טביב בכך שיצעק מחוץ לחנות של אשתו, אהלן וסהלן, שני שוטרים יפזרו אותם והחנות רק תקבל פרסום.
התלונות פה כנגד האולטראס מביכות במקרה הטוב. אולי תעשו מחאה נגדם? תבואו עם אוהלים לברזלים?
הצבעתם להם? בחרתם אותם? אתם משלמים להם משכורת?
אני זוכר כאילו זה היה אתמול את המחאה נגד סיני, לא היה אז אולטראס וגם לא היה פורום ואנשים יצאו מהבתים שלהם כדי להעיף את סיני.
גם עכשיו, אם זה היה פרקטי, אנשים היו יוצאים את בתיהם ונלחמים להעיף את טביב. אבל זה פשוט לא פרקטי.
כדורגל זה עניין מחזורי, ניתן לראות את זה בעיקר בקבוצה כמו הפועל ת"א, תראו 40 שנה אחרונה:
רוב העונות קבוצת צמרת, מקומות 2-5 בעיקר. פעם בכמה עונות נלחמים בתחתית. פעם בכמה עונות זוכים בתואר.
אותו דבר מכבי, אותו דבר בית"ר.
לצערי, לנו את יעקב שחר, וככל הנראה כל עוד הוא ישאר בסביבה חיפה יאבקו מדי שנה ראש בראש על האליפות.
תגידו תודה שאתם אוהדים קבוצה שיש בה את המחזוריות הזו, ולא למשל קבוצה כמו בני יהודה או מכבי נתניה, קבוצות עם הרבה קהל, שאם הם פעם יקחו אליפות זה יהיה סוג של מדע בדיוני.
גם העונה, אני מניח שלא נסיים מתחת למקום חמישי. והאמת אין לי בעיה עם זה. זה יהיה אחלה חזרה לשגרה אחרי השלוש שנים האחרונות.
צריך להתרכז בלהרוס למכבי ולחיות בשלום עם העולם.
הבעיה היא ממש לא שנסיים במקום 3-5. זה הכדורגל וזה אפילו נחמד עונה אחת בלי מאבקים על הראש. הרבה זמן כבר לא היינו שם.
הבעיה היא הדרך. אתה לא מגיע למקום הזה בגלל כישלון מקצועי, אלי בגלל כישלון ניהולי. עזוב כישלון. אתה מגיע חלשם בגלל שיש לך בעלים שהולך לגנוב לך שקל אחרי שקל ואח"כ לפרק אותך ולהשאיר אותך כמו בחורה שאנסו אותה וזרקו אותה עירומה מהאוטו.
ואז גם נשתוק?
וכן, אני מסכים איתך שאין לאולטראס יותר מדי מה לעשות עכשיו, אבל הוא גם לא יכול להיות כ"כ דומם. מה לעשות? התפקיד של האולטראס זה לא רק להכין תפאורות, אלא גם להוביל דעת קהל. וזה לא קשור לכך שהוא לא נבחר ושאין לו חברים ולא תקנון.
את הבלאגן היינו צריכים לעשות עוד כשמוני הראל היה בקבוצה. כבר אז היה ברור שהזין הזה הולך לפרק לנו את הקבוצה עם כל הקומבינות שלו, העיקר שיוכל להמשיך לנהל את המועדון בלי לשים שקל. אותו היה קל יותר להעיף. את טביב כבר יהיה קשה.
שיזדיין אלי טביב.
שיזדיין מוני הראל.
ושיזדיין מושיק תאומים.
עם כאלה אוהדים, מי צריך אויבים?