פואד כתב:
סימרוטיץ כתב:
פואד ,בניגוד לחילוקי הדעות הבלתי ניתנים לגישור בשאר הנושאים ,אני מאמין שיש כאן מטרה משותפת ,האם אתה יכול להשפיע על האולטראס להתגייס למען המטרה, העפת טביב ? האם אתה בכלל חושב שצריך להעיף את טביב ?
אני יודע שזה כל כך יעשה לך טוב... כן אני בעד להעיף את טביב על טילללללל!!!!
אתם חבורה של כלום ושום דבר שאתם כל היום והלילה בוכים למה האולטראס לא עושה ככה ולמה לא עושה ככה ואתם בעצמכם לא עושים כלום ורק מחכים שמישהו אחר יעשה במקומכם.
אין פה כמעט אחד (ומבינכם אין אף אחד) שיודע מה האולטראס באמת עשה או לא עשה... אבל כולכם יודעים להתלונן ולהכפיש. אני לא דובר של האולטראס ולא שום דבר.... אם האולטראס רוצה לעשות משהו אני מאמין שהוא ירשום בשני הפורומים ובאתר שלו...אם לא... כניראה שהוא לא רוצה לעשות או עושה מאחורי הקלעים והחליט לא לשתף אף אחד מכל מיני סיבות.
תפסיקו לייל חבורת בכיינים! ואם בא לכם לעשות משהו תקומו ותעשו ואל תחכו למשיח!!!!
אין פואד אתה גדול , אתה מזכיר מאוד את טביב ,אתה יודע מה יהיה נכון אבל אתה לא מסוגל לוותר על האגו שלך למען הקבוצה ,אבל נו טוף ,לפחות ניסינו .
אני מצפה ממך לא לבלבל את המוח יותר אם יקום מישהו שמתנגד לכם ,וכן אני ממש לא קונה את היתממות הזו שאין לך מושג מה קורה באולטראס .
כרגיל בחרת את עצמך על פני הקבוצה ואני לא מתבייש לרשום את זה ,נקווה שתגיע בכל זאת לתמוך כמו בפעם הקודמת מתחת לבית של טביב .
אני יודע שאתה תורם יותר ממני ופי אלף למען הקבוצה בדרכך שלך, ולמרות כל מה שרשמתי מגיע לך על תרומתך את כל הכבוד שבעולם

דבר שני דבר שני זה לא קשור לאגו ובחיים לא שמתי את עצמי ליפני הקבוצה....ואתה כן צריך להתבייש לרשום את זה.