mkorman1 כתב:
Officer Barbrady כתב:
אני משווה את דמארי שהגיע מפ"ת לשכטר שהגיע מנתניה. אני משווה את אלרואי שהגיע מק"ש ככוכב לורמוט שהגיע ככישלון מבלגיה.
אני משווה את גורדנה לנאתכו ואת איגיבור לדה רידר.
פאצ'לקה תחת גוטמן היה ברמה של דאגלס. ערן זהבי יש פעם במילניום, אני מודה.
בנתיים ההפרשים לא גדולים.
מה לקחת?
אתה חייב לשתף אותי
דמארי בינתיים זה פלופ מבחינתי ולא מתקרב לשכטר בשום פרמטר
גורדנה מול נאתכו??? איך אפשר בכלל להתחיל השוואה ביניהם כאשר נאתכו טוב יותר בשלוש דרגות
איגיבור יותר טוב מדה רידר שלא היה שווה כלום
פאצאלקה אכל חרא מגוטמן 3 חודשים עד שנתן לו לשחק ועד עכשיו אני לא מבין למה
אגב גם שהוא שיחק לא התלהבתי יותר מדי ממנו אם כי עכשיו הוא צל חיוור של מה שהוא היה
אלרואי לעומת ורמוט? אתה מתבדח בודאי
(באותה מידה אני יכול להשוות את עצמי לורמוט ונחש מה הוא הרבה יותר טוב)
שכחת את אניימה מול אדל וגם כאן כל מילה מיותרת
וכן היה לנו שחקן בשם ערן זהבי שאין לי מילים כדי להתחיל ולתאר את התרומה שלו
אז איפה כאן הבסיס להשוואה?
הזכרון שלך לא משהו, אבל אתה כנראה שכחת איך השחקנים האלה היו כשהם הגיעו להפועל, שכטר הגיע מנתניה אחרי סאגה עם מתיאוס וכבר נראה כמו שחקן ישראל טיפוסי גמור, נאתכו היה אתרוג ושחקן ספסל.
ורמוט הגיע להפועל אחרי נפילה בבלגיה כשגם בקדנציה הקודמת שלו הוא היה שחקן של גול וחצי בעונה ומעט מאוד יעילות.
כשפצ'אלקה ישב בחוץ היו לקבוצה בערך 90 אחוזי הצלחה, אני כל הזמן מזכיר לך את זה אתה מתעלם ודוקא העונה אפשר להבין למה הוא ישב בחוץ.
יודע מה? אני גם לא בטוח שבלי גוטמן זהבי היה הופך להיות זהבי של היום, נדמה לי שהוא בעצמו אמר את זה יותר מפעם אחת. הוא לא הגיע להפועל מברצלונה.
עובדות וזה...
בכלל, לא מבין מה הבעיה, כ"כ ייחלת ליום הזה שגוטמן ש"איבד את חדר ההלבשה" יעוף מהפועל ואנחנו נמצאים שם, מה יותר טוב מזה?