אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:
אני רק לא הבנתי איך הגעת למסקנה שכדי להביא מחליפים ברמה גבוהה צריך 11 מליון יורו.
היופי בסקאוטינג זה להביא שחקנים טובים בעלות נמוכה יחסית ליכולת שלהם. זה לא משהו שנעשה במעשה קסמים, אלא זה דורש מעקב יסודי ורציף אחרי שחקנים, מעקב אחרי שחקנים שמסיימים חוזה וכו'.
וגם אורמוש וגם נוסא הגיעו לפה תחת לחץ, ולא בגלל איזו עבודת סקאוטינג יוצאת דופן. אורמוש כרגע גם לא ממש נראה כמו איזו גניבה. שחקן סביר אבל לא איזה רכש יוצא דופן, ממש לא.
הוא אמר שכדי להביא מחליפים באותה רמה ובאותה רמת "קבלות" של גילי, שכטר, זהבי וסהר צריך 11 מיליון יורו. לדעתי צריך יותר
11 מיליון יורו, מה? תחזור על השטות הזאת מאה פעם, זה לא יהפוך לנכון. אם רק טביב, פוסידון, ענבר וקשטן היו יודעים להתנהל מול בוזי, מאור בוזגלו היה מגיע להפועל עבור חצי מיליון יורו וסוגר לנו את הפינה של קשר כנף בקליבר של גילי. אבל כשאתה משדר שכונה - הבלאגן עם שכטר-ורמוט, הבמבי שלא נגמר, בעלים שלא ממהר לרכוש שחקנים, קבוצה שמתפרקת מנכסיה, הפסדים מביכים בליגה האירופית, מה הפלא שאפילו בוזגלו יעקב לא רוצה לעשות איתך עסקים? מדברים כאן על ישראלים בקליבר של שכטר וזהבי...אתם שוכחים שזהבי, שכטר, גילי וטוטו לא היו מה שהם היום כשהם חתמו בהפועל. טל בן חיים לא נופל בהרבה משכטר שהגיע להפועל. חן עזריאל היה יכול להצליח בהפועל יותר מאשר במכבי חיפה (אבל כאן באמת לא היה סיכוי להפועל בגלל שהילד מושפע מאוהדי בית"ר). למה ללכת רחוק? אתם רוצים להגיד לי שאי-אפשר היה להוציא את גלאבן מבני יהודה עבור מיליון דולר?
נו מילא, אנשים כאן לא מחזיקים מרמי גרשון כבלם. מי טוב? עבאס? אלרואי? לא פלא שאתם מרוצים מהסגל. כנפיים של בוזגלו וטל בן חיים, התקפה של טוטו ודמארי, ובלם זר או רמי גרשון במקום פרנסמן החלש, ותאמינו לי שהיינו רצים חזק לאליפות. ולא, לא רק שלא צריך 11 מיליון יורו בשביל זה, גם היה נשאר עודף מ-7 מיליון יורו (6 מיליון יורו אחרי שמורידים את הכסף לנתניה וקרית שמונה) שמכרו בהם שחקנים: שכטר, דאגלס, זהבי, וגילי. אגב, גם הייתם רואים כדורגל לא פחות טוב מהשנתיים האחרונות.
מה אני קורא כאן? אחרי חלון העברות הזה אתם מחכים לינואר? מחכים למקצה שיפורים בקיץ הבא? מחרבנים עליכם ואתם מבקשים עוד מהחומר הזה. עם אוהדים כאלה, טביב יכול לישון בשקט.
תזכרו טוב את ה-22 בספטמבר, היום האחרון של חלון העברות. בזמן שחיכיתם לרכש של הרגע האחרון, כזה שיעיף את הקבוצה קדימה, שיפתור לפחות את הבעיה בכנפיים, שייתן לנו דלק עד ינואר - טביב ופוסידון הכינו לכם שני ספינים. הראשון בצהריים, טקס חניכת דשא סינטטי במתחם חודרוב. והשני לקראת חצות, אלי אוחנה מציג את תעודת היושר שטביב השיג (תאריך הנפקה? 15 באוגוסט). כן, עד כדי כך הם ציניים, בטוחים שהם עובדים על כל העולם. איך אמר ניר ענבר הסמרטוט במהלך טקס חניכת הדשא הסינטטי? "טביב משקיע בתשתיות הנוער". משקיע, אה? מאיזה כסף הוא משקיע? כסף של הפועל ת"א. עוד אפס שמשקר בשביל טביב. תמשיך לקרוא בפורום ותעשה הפוך. טמבל.
בכלל, לגבי ה-22 בספטמבר, למה אנחנו צריכים לחכות ליום האחרון של העברות? למה אנחנו צריכים להבטיח את העלייה לליגת האלופות כדי ששחקנים בכירים לא יעזבו ברגע האחרון ואחרים יצטרפו כדי לעבות את הסגל? למה אנחנו צריכים להבטיח את העלייה לליגה האירופית כדי שיהיה סיכוי שיגיע רכש רציני (שלא הגיע, אלא אם אתם מגדירים את עטיה ואורמוש ככזה)? למה רוב הסגל לא סגור ערב היציאה למחנה האימון? ככה גם אתה בונה כח הרתעה, בונה את הביטחון, ומונע מעצמך בושות כמו בואדוז ואקראנס, כשגם הדרבי בגביע השוקו היה יכול לגרום לנו נזק גדול אם מכבי לא היתה סובלת מטראומה במשחקי הדרבי ומזהה את ההזדמנות. קבוצה על תנאי, גם כשהקופה מלאה בכסף. בפעם האחרונה שהתנהגו כאן כמו מועדון נורמלי, והנחיתו רכש מאסיבי כבר ביוני-יולי, זה נגמר בדאבל. אני זוכר 5 אלף צופים במשחק הכנה מול הכח בקיץ 99'. אנטבי, בכר, פישונט, חרזי, ולא ביום האחרון של העברות (ובאותה תקופה חלון העברות היה ארוך יותר). תוך כדי עונה עשו מקצה שיפורים, אבל הבסיס היה קיים מתחילת הקיץ.