el dudernio כתב:
מה זה לא הביאו? הביאו את רוקי, והוא התברר כידין.
הביאו את נוסא והוא התברר כשחקן התקפי יותר (למרות שאני חושב שהשילוב שלו עם ידין באמצע צריך להיות מנצח).
הבעיה היא שכל הקבוצה (השחקנים שנשארו) נעשו כלום, אם ידין היה ידין ושי היה שי אז לא היתה לך בעיה בשום עמדה.
אבל כהסגל שנשאר לך שווה מחצית ממה שהוא היה שווה לפני שנתיים מבחינה מקצועית אז אתם בוכים על סגל.
במציאות הביאו השנה 6 שחקנים (חוטבא, עבאס, נוסא, אורמוש, דאמרי ואדל) מתוכם 5 שחקני הרכב (כולם מלבד עבאס),
האם היה נכון להבין גם בלום חדש (כמו שרוצים כאן) מגן שמאל חדש (כמו שרוצים) קשר מרכז חדש (כמו שרוצים), קשר שמאל
חדש (כמו שרוצים), כלומר מהרכב של 11 אתם רוצים להחליף 9 שחקנים ועוד רוצים לצעוק בינגו על הכל.
מהרכש שנעשה, 6 שחקנים אף אחד הוא לא נפילה, אז נכון לא הכל כמו שרצו, אבל ראבק עם הפאסימיות הזאת.
אין זה לא יעזור לך ,אתה חי במציאות אחת שכנראה נכונה לך ואנחנו במציאות אחרת שכנראה נכונה לנו .
במציאות שלי ,ישנם שני חורים שלא דאגו לסגור כבר משנה שעברה (מגן שמאלי וקשר אחורי) התווספו מספר חורים עם שחקנים שעזבו והתגלה עוד חור בהגנה בעמדת הבלם (פרנסמן לטעמי היה טוב שנה שעברה) .
נחש מה ? בעמדות שהיו חורים ,נשארו חורים (אלא אם נוסא יתגלה כקשר אחורי טוב)
ואז אנחנו מתחילים לדבר על תחליפים , מי מחליף את וורמוט ? אורומש ? מי מחליף את סהר ? לאלא ?
אז כרגע יש לך חורים בהרכב !!! לא רק בסגל ,אין לך מגן שמאלי ,אין לך חוץ מידין (שגם הוא בכושר רע ) קשר אחורי אחד טוב בסגל ,ואין לך בלם נוסף ליד פאצ'לקה (למרות שאני מאמין בפרנסמן) .
כלומר חסרים לך כיום שלושה שחקנים להרכב (וזה אחרי שהתפשרנו על טועמה כקשר שמאלי כי את אלרואי לא סופרים בכלל בקבוצה ) ואחד לספסל.י
בלם,מגן שמאלי ,קשר אחורי וחלוץ לספסל
אז בחייאת הסגל לא חסר ? במיוחד לאור הקופה המלאה ?