ברור לי שמדובר במשחק אימון בלבד וברור שהכל צריך להתחבר ולהשתפשף. כמה הערות: 1. ארז חייב להירגע, אם במשחק אימון הוא מתנהג כמו מישהו שנלחם על שריקה מכריעה במשחק אליפות, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בפליאוף. שופטים ישנאו אותו, טכניות יהיו. (אבל זה נהדר שהוא לוקח ללב:)) ההצעה שלי - כדור ואבן לפני המשחק. 2. אנחנו ממש לא מחוברים עדיין, וזה הבדל עצום מהעונה שעברה שאז זה היה היתרון הגדול שלנו בתחילת העונה. השנה הפועל האמיתי תגיע לשיא מאוחר יותר, ואני חושב שזה אפילו טוב. חוסר החיבור בלט בעיקר בהתקפה - איבודי כדור, ובסגירה (או יותר נכון באי סגירה) לריבאונד. 3. אגב איבודי כדור - רכז, עכשיו, למישהו יש את הסלולרי של ירון להט? לא נראה שיש רכז אמיתי. סטיט לא נראה או מתנהג ככה, לא גל או טימור. 4. קרטיס - משהו לא טוב עבר עליו במשחק האימון - רוב הזמן לא הורגש בהגנה ובהתקפה. בהגנה במחצית השניה כבר היה יותר טוב (2 חסימות בהתקפה אחת, אבל בסוף הם קלעו מריבאונד) אבל בהתקפה קשה לו לשים גוף מול קלמנטה ונראה שברוחב הוא חצי יוטר. לא מסרו לו גם כשהוא חסם ופתח. 5. סטיט - לא רכז, אבל שוטר וחודר ומגן ולוחם. נראה סבבה. 6. שולדברנד - נראה טוב, יד רכה. 7. יותם שירן - סוס, חזק, פיזי - לקח כמה כדורים מהידיים של היריב פשוט בכח, זריקה נחמדה, הגנה מצויינת 8. גל - מהרגע שנכנס חדר ומשך עבירות, היה בין הטובים לדעתי. יש לו מקום של כבוד ברוטציה. 9. בר טימור - נראה מצויין בהגנה ובהתקפה, בין הראשונים שיצאו מההלם שבחזרה מהחופש הגדול. 10. מתן - קצת מוזר לראות אותו שוב בעמדה 3. נראה טוב, צריך לאפס את היד. 11. קורי קאר - מלך ישראל. כבש אותי. חכם, יד מעולה, פיזי (יש לו שרירים מטורפים) 12. מי מזמין את הקהל ל19:00 ועושה את הטקס ב18:30? רציתי לתת כבוד לתומר. 13. נראה לי שיהיה טוב, אבל לפחות בהרצה של הקבוצה הזו לא יהיה קל ונפסיד פה ושם ויהיה צמוד.
|