ProfessorChaos כתב:
אדום טורקי כתב:
אכפת להם מדינה?איזו מדינה בדיוק?
אכפת להם מהמדינה בדיוק כמו נשות מחסום ווטש שחוצות את הגבול בכל פעם שמבקרות במחסום
הסברתי למה הם משועעמים לדעתי,תקרא שוב ותבין
הדיון פה הוא לא "למה אדום טורקי חושב שאותם מפגינים משועממים" אז אנא ממך תתמקד בעיקר ולא בתפל
אגב כאוס יש ערבים שטוענים שתל אביב(איפה שאתה גר) זה גם התנחלות (שייח מוניס)
למה על השטח הזה אותם אנשי שמאל לא מפגינים עם הערבים הרי אם הם כאלה סולידריים לעם הפלסטינאי שיפנו את ביתם משייח מוניס
כל מי שגר באיזור אוניברסיטת תל אביב ועל עבר הירקון שיפנה את ביתו כאות של סולידריות
מה אתה אומר?
אכפת "להם" (לא דיברתי איתם ספציפית אז אני לא באמת יודע אבל אני חושב שאתה מדבר על כל אדם שתומך בפינוי התנחלויות) מהמדינה.
אתה הסברת שהם משועממים בגלל ש
ציטוט:
במקרה פה מדובר מדובר על אוכלוסיה מאוד מאוד מצומצמת שאני לא רואה אצלה שום אינטרס חוץ מהאינטרס לקבל מכות
שהולכת מפגינה "סולידריות" לשם פרובוקציה
אתה הרי מרגיש סולדריות כלפי אותו ערבי אחד ויחיד שגר שם כמחאה
אז תעשה מעשה ותפסיק לבלבל לי את הביצים על סולדריות שמולידריות
אבל אני הסברתי לך שכן יש להם אינטרס והוא יישוב ערבים בהתנחלויות ופירוק התנחלויות. "לדעתם" (כמו שכתבתי קודם, אני לא יודע על האנשים האלו ספציפית) זה לטובת המדינה.
נכון. תל אביב אכן יושבת על אדמה בה חיו ערבים. איך זה קשור למצב הנוכחי?
אני לא מתמקד בעיקר? אתה במקום לגנות את האלימות המגעילה והבלתי חוקית בעליל החלטת להצדיק אותה בחצי פה כשאתה אומר שוב ושוב שאנשי השמאל שם באו רק כי הם משועמים/לעשות פרובוקציה/לקבל מכות.
שוב אתה לוקח דברים שלי ומוציא אותם מהקשרם
אני אמרתי שהם יודעים שיש סיכוי די גבוה שהם יקבלו מכות (כמו שאם נניח לצורך הדוגמא אני ואתה נבקר בצד הפלסטינאי של מזרח ירושלים )
שוב לא מבין מה יש להם לחפש במקום כזה כמו שלי ולך אין מה לחפש בצד הפלסטינאי של מזרח ירושלים
אני מגנה אלימות לא משנה מאיזה צד של המתרס הפוליטי אותו אדם נמצא.
ועוד משהו קטן
יש לאותם ערבים שרוצים כל כך לגור ב"שטחים הכבושים" שישראל לא מביאה להם עוד 22 מדינות לבחירתם לגור בהם
מה שאין לנו לנו יש רק את מדינת ישראל הקטנה שהיא מדינת היהודים