תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 08:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המתנחלים המחבלים ממשיכים באלימות והמדינה שותקת
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
ProfessorChaos כתב:
אדום טורקי כתב:
כשאתה אומר"מי אתה שמחליט מה כן מחאה ומה לא" לטעמי זאת לא תרבות דיון אלא יותר בכיוון של לתקוף אותי
וברור שכן זאת הבעיה של העשירים גם הם רוצים שילדיהם לא יצטרכו לשלם שכר דירה גבוה,לא ככה?
אני לא מצדיק אלימות,אני רק אומר שהם יודעים מראש שיש סיכוי שיפגעו בהם(והפלא ופלא זה מה שקרה גם וקורה תמיד כשהם הולכים למקומות האלה)
עדין אני לא מבין את האינטרס ללכת לשם
כי כמו שאין לי מה לחפש בשייח ג'ראח או בכל מקום אחר בצד הפלסטינאי של מזרח ירושלים
גם להם לפי דעתי אין מה לעשות שם

ועוד משהו קטן לגבי מחאת הדיור(שאותה אתה הכנסת לדיון לא אני ד"א)העובדה שמחאת הדיור יותר צודקת היא לא רק לי אלא גם לעוד כמעט חצי מיליון מהמדינה שאני חי בא שחושבים כמוני וכמוך לעומת (20?) אנשים שהיו היום במחאה הזאת

כך יוצא שמחאת הדיור לא שווה למחאה שהיתה היום כי מה לעשות הבעיות במדינה שלי קצת ממש קצת ממש טיפל'ה יותר חשובות (לצערך או לא )ממה שהולך בהתנחלויות/התיישבות כזו או אחרת שהיא לא חוקית

אה, אתה חושב שכל אדם שהלך למחאה דואג לעתידו או לעתיד ילדיו? באמת? כי אני יכול להגיד לך שבוודאות לא. יש הרבה מאוד אנשים שבאו להביע סולידריות.
זה בדיוק האינטרס של האנשים שהלכו להביע סולידריות במקרה הזה, לתמוך באנשים שלדעתם פועלים למען מטרה שאתה תומך בה.
זה בכלל לא משנה אם 20 אנשים או מיליון משתתפים במחאה. אם אתה חושב שמחאה צודקת אתה לא צריך לוותר על תמיכה בה אם אין עוד הרבה אנשים שתומכים בה.

עריכה-
רק אוסיף שהאנשים שכן הגיעו להתגרות במתנחלים ונשאו דגלי פלסטין רק בשביל ההתגרות הם טיפשים ואולי לא מגיע להם את מה שעשו להם אבל הם בהחלט לא היו צריכים לעשות את זה.

אתה מביע סולידריות כאשר יש לך אינטרס משותף.....

ותודה רבה באמת :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 09:43 
דבר אחד יצא טוב מכל הפוגרומים האלה - הם ישכנעו את הפלסטינים לחזור להתנגדות אקטיבית (כמו באינתיפאדה הראשונה), ולזנוח את הטרנד של מצעדי סטייל-גאנדי חסרי תועלת - ישר לתוך הגז המדמיע והבואש של מג"ב, והאלות של המתנחלים.
המחשבה שהתנגדות לא אלימה יכולה להזיז משהו לציבור הישראלי היא קונספציה מדהימה בתמימותה - שלא ברור לי איך הכתה שורש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
דבר אחד יצא טוב מכל הפוגרומים האלה - הם ישכנעו את הפלסטינים לחזור להתנגדות אקטיבית (כמו באינתיפאדה הראשונה)

התנגדות אקטיבית=פיגועי טרור, או סתם לבנה בראש של חיילים?

(הוספת "כמו באינתיפאדה הראשונה", אז אני מנחש שהכוונה לסתם כמה ראשים פתוחים של חיילי צה"ל. קצת קשה לי להצטרף לאיחולים אלו, אז רק אאחל בקרוב אצלך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 10:54 
Mascherano כתב:
פאביו כתב:
Mascherano כתב:
מתיישבים.
לא מתנחלים, מ-ת-י-י-ש-ב-י-ם.

שבוע טוב ואדום :ROSE:

מסיגי גבול
פורעי חוק
עוברים על החוק הבין לאומי
מתיישבים בשטח ערבי
הבעיה של הסכסוך

"עולם יקר,אני מבין שאתה מתרגז עלינו פה בישראל,אכן,נראה שאתה רוגז ואפילו כועס.אכן,כל כמה שנים נראה שאתה מתרגז בגללנו,היום זה לבנון,אתמול זה היה "הדיכוי הברוטאלי" של הפלסטינים ,לפני זה,היה זה הפצצת הכור הגרעיני בבגדד,ומלחמת יום כיפור,ומבצע סיני.
מתברר שיהודים מנצחים ולפיכך חיים מרגיזים אותך באופן יוצא דופן.
כמובן עולם יקר,הרבה לפני שהייתה ישראל אנחנו,העם היהודי, הרגזנו אותך.
הרגזנו את הגרמנים שבחרו בהיטלר, ואת האוסטרים שהריעו לו מתי שהוא נכנס לווינה.
הרגזנו גוש שלם של מדינות סלביות ,פולנים,סלובקים,אוקראינים,הונגרים,ליטאים.
ויש לנו היסטוריה ארוכה בהרגזת העולם. הרגזנו את הקוזאקים בחמלניצקי שטבחו אלפים מאיתנו בין השנים 1648 – 1649.
הרגזנו את הצלבנים שבדרכם לשחרור ארץ הקודש ,כנראה שכל כך הכעסנו אותם שהם הרגו מספר עצום שלנו.
הרגזנו במשך מאות שנים את הכנסייה הקתולית,שעשתה כול מה שיכלה כדי להגדיר את מערכת היחסים דרך אינקוידיציות .
והרגזנו את האויב המושבע של הכנסייה מרטין לותר שקרא לשרוף בתי כנסת,ויהודים בתוכם,הראה רוח נוצרית אונברסילית שניתנת להערצה.
ובגלל ומפני שהיינו כל כך מוטרדים מלהטריד אותך עולם יקר,החלטנו לעזוב אותך,במובן מסוים ולהקים מדינה יהודית.
ההיגיון היה שלחיות בקרבתך כתושבים זרים ,במדינות השונות שמרכיבות אותך.
אנחנו מרגיזים אותך,מעקים עליך,ומטרידים אותך.והאם יש רעיון יותר טוב,מלעזוב אותך , ולפיכך לאהוב אותך,ושתאהב אותנו?
אז החלטנו לבוא הביתה,הביתה לאותה ארץ שממנה סולקנו לפני 1900 שנה בידי עולם רומאי,שמתברר שגם אותו הרגזנו!
אבוי עולם יקר,נראה שקשה לרצות אותך,אחרי שעזבנו אותך,את הפוגרומים , מסעות הצלב והשואות שלך.
אחרי שעזבנו את העולם הכלכלי כדי לחיות במדינתו הקטנטונת,אנחנו ממשיכים להרגיז אותך.
אתה מתרגז שאנחנו מדכאים את ה"פלסטינים המסכנים" ואתה מאוד כועס שלא נוותר על השטחים של 67 שהם בברור המכשול לשלום במזרח התיכון.
מוסקבה מעוצבנת,וושינגטון מעוצבנת, הקיצונים המוסלמים מעוצבנים,המצרים העדינים מעוצבנים.
ובכן עולם יקר, חשב את התגובה של יהודי נורמאלי,מישראל ב-1920 -1921 – 1929
לא היו השטחים של 67 כדי למנוע שלום בין יהודים לערבים .
ובכלל לא הייתה מדינה יהודית כדי לעצבן מישהו.למרות זאת אותם "פלסטינים מדוכאים" שחטו עשרות יהודים בירושלים, יפו,צפת וחברון.
67 יהודים נשחטו ביום אחד בחברון ב-1929 . עולם יקר,למה הערבים,הפלסטינים טבחו 67 יהודים ביום אחד ב-1929?
האם זה בגלל התוקפנות של ישראל ב1967?
ולמה 510 ילדים גברים ונשים יהודיים נשחטו במהומות ערביות בין 1936 – 1939?
יכול להיות שזה היה בגלל שהם התרגזו מ1967?
וכשאתה עולם יקר הצעת את תוכנית חלוקת האו''ם ב1947 שהייתה יוצרת מדינה פלסטינית,לצד מדינה יהודית פצפונת.והערבים צעקו "לא" ויצאו למלחמה והרגו 6000 יהודים.האם זאת התוצאה בגלל התוקפנות ב1967?
ודרך אגב עולם יקר,למה לא שמענו את חמאתך אז,אותם פלסטינים "מסכנים" שהורגים כיום יהודים עם בקבוקי תבערה ואבנים,ופיגועים,הם חלק מאותם אנשים שכשהייתה להם את כל האדמה שהם כיום דורשים שניתן להם ,ניסו לזרוק את היהודים לים. אותם פנים מעוותים ואותה שנאה ואותה קריאה של :"יטבח אל יהוד" (טבח ליהודים) שאנו רואים ושומעים היום,וראינו ושמענו אז.
אותם אנשים,אותו חלום – להרוס את ישראל.
מה שהם נכשלו לעשות אתמול,הם חולמים לעשות היום. אבל אל לנו לדכא אותם .
עולם יקר - אתה עמדת בצד בזמן השואה .ועמדת בצד ב1948 כששבע מדינות פתחו במלחמה שהליגה הערבית השוותה בגאווה לטבח המנגולים.
עמדת בצד ב-1967 כשכול ערבי בעולם הריעה לנאצר כשהוא נשבע לזרוק את היהודים לים ואתה גם תעמוד בצד מחר,אם ישראל תעמוד בפני השמדה.
ומפני שאנו יודעים שהערבים חולמים יום יום על השמדה הזאת נעשה כל דבר אפשרי כדי להשאיר חיים בארצנו.

ואם זה מטריד אותך עולם יקר,ובכן תחשוב כמה פעמים הטרדת אותנו בעבר.
בכל מקרה עולם יקר,אם הוטרדת בגללנו -
הנה יהודי אחד בישראל,שלא מעניין אותו בכלל"

:ROSE:

:BOW:
מסצ'ראנו היה מגיע לך עוד כמה סמיילים אבל יש הגבלה :-(
כל מילה בסלע, תענוג.
גם לרומאריו מגיעה מילה טובה, אבל אתה השקעת יותר.
פאביו, השלמת שעות בשיעורי היסטוריה לא תזיק לך, ההפך, אולי תתחיל להגיב לעניין - כאחד שבאמת יודע את העובדות ותגובותיו שוות ציטוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
dino כתב:
חוץ מזה, איפה הכיפות שלהם בצילומים? זה יהודים טובים זה?

ברור שהם הסירו את הכיפות. הם מביישים את הכיפות שעל ראשיהם. מביישים את הדת שבשמה הם מתיימרים לעשות מה שהם עושים.

חבל רק שהם גם לא הסירו את דגלי ישראל. גם את אלו הם מביישים.

מדובר ביישוב חילוני,מצטער להרוס לך כי כבר היית בשוונג.

פאביו,הם נמצאים בשטח ערבי?
יש סיכוי הרבה יותר גבוה שאתה נמצא על שטח של ערבי מאשר המתנחל הממוצע,אבל כנראה ככה אתה מנקה את המצפון שלך שאתה דורש להעיף אחרים מבתיהם.
הם אחראים על הסכסוך?וואו,נהפכת לטכנבוי?רוצה הוכחות שאוטובוסים היו מתעופפים פה באוויר לפניי 67׳?

פרופסור כאוס חוץ מלדבר בסיסמאות יש עוד משהו שאתה יודע לעשות?
המתנחלים פוגעים בביטחון המדינה?פחח ,בזכותם אתה מזיין ת׳שכל בפורום.
הם פוגעים בכלכלה?אתה אשכרה סיסמא מהלכת.

מה שכן מאחל לכם שביום החופש שלכם יבואו אליכם עם דגלי פלסטין(סליחה,ישראל) יזרקו על הילדים בשכונה אבנים .
טוב לא באמת מאחל לכם את זה,אני אדם טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
שישליק : השטח הזה מעולם לא סופח,מהרגע שתכיל את החוק הישראלי על שטחי 67 ותתן שם לערבים כמו אלו שגרים לידי ביפו זכויות מלאות,אוכל להתווכח איתך.
עד אז,תודה שיש בעיה עם טיעוניך הדמגוגיים.

לעולם לא אהיה טכנובוי או מישהו אחר,אני ברשות עצמי:
ולעניין:
כרגע הם מוקד הסכסוך,ומונעים להגיע לפתרון.
איני משלה אותך או אחרים שיהיה פה שלום עם עלה של זית,אבל מדינה פלשתינאית היא כורח המציאות.
מדינה פלשתינאית לא מסוגלת לקום שבשטחה יש מתנחלים (מה גם שרובם קיצוניים) בפזורה כה רבה.
אז למעשה יש 2 אופציות ריאליות :
- סיפוח כל השטח ופרידה מעשית מהחלום הציוני שמרכזו מדינה יהודית אחת ליהודים שתשמש בית לאומי.
- פינוי רב ההתנחלויות (מה שכבר קרה בשטחים אחרים) והקמת מדינה פלשתינאית.
האם לאדוני יש פתרון אחר?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
שישליק כתב:
Frank Serpico כתב:
dino כתב:
חוץ מזה, איפה הכיפות שלהם בצילומים? זה יהודים טובים זה?

ברור שהם הסירו את הכיפות. הם מביישים את הכיפות שעל ראשיהם. מביישים את הדת שבשמה הם מתיימרים לעשות מה שהם עושים.

חבל רק שהם גם לא הסירו את דגלי ישראל. גם את אלו הם מביישים.

מדובר ביישוב חילוני,מצטער להרוס לך כי כבר היית בשוונג.

פאביו,הם נמצאים בשטח ערבי?
יש סיכוי הרבה יותר גבוה שאתה נמצא על שטח של ערבי מאשר המתנחל הממוצע,אבל כנראה ככה אתה מנקה את המצפון שלך שאתה דורש להעיף אחרים מבתיהם.
הם אחראים על הסכסוך?וואו,נהפכת לטכנבוי?רוצה הוכחות שאוטובוסים היו מתעופפים פה באוויר לפניי 67׳?

פרופסור כאוס חוץ מלדבר בסיסמאות יש עוד משהו שאתה יודע לעשות?
המתנחלים פוגעים בביטחון המדינה?פחח ,בזכותם אתה מזיין ת׳שכל בפורום.
הם פוגעים בכלכלה?אתה אשכרה סיסמא מהלכת.

מה שכן מאחל לכם שביום החופש שלכם יבואו אליכם עם דגלי פלסטין(סליחה,ישראל) יזרקו על הילדים בשכונה אבנים .
טוב לא באמת מאחל לכם את זה,אני אדם טוב.

הכנסת לי. ניצחת.
עכשיו אולי תסביר לי מדוע לדעתך ההתנחלויות תורמות לבטחון המדינה. אני רק חשבתי שצהל מבזבז כח אדם ומשאבים על הגנה של אנשים מעבר לקו הירוק. בנוסף, מתנחל דורש יותר הגנה מצהל מאשר אדם "רגיל" בגלל המקום בו הוא יושב. המתנחל גם פוגע בקשרי החוץ של המדינה ועובר על חוק בין לאומי.
אבל אולי סתם שמעתי סיסמאות. אולי תוכל לתקן אותי?

נערך לאחרונה על ידי ProfessorChaos בתאריך 02 אוקטובר 2011, 13:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
ProfessorChaos כתב:
אדום טורקי כתב:
כשאתה אומר"מי אתה שמחליט מה כן מחאה ומה לא" לטעמי זאת לא תרבות דיון אלא יותר בכיוון של לתקוף אותי
וברור שכן זאת הבעיה של העשירים גם הם רוצים שילדיהם לא יצטרכו לשלם שכר דירה גבוה,לא ככה?
אני לא מצדיק אלימות,אני רק אומר שהם יודעים מראש שיש סיכוי שיפגעו בהם(והפלא ופלא זה מה שקרה גם וקורה תמיד כשהם הולכים למקומות האלה)
כי כמו שאין לי מה לחפש בשייח ג'ראח או בכל מקום אחר בצד הפלסטינאי של מזרח ירושלים

ועוד משהו קטן לגבי מחאת הדיור(שאותה אתה הכנסת לדיון לא אני ד"א)העובדה שמחאת הדיור יותר צודקת היא לא רק לי אלא גם לעוד כמעט חצי מיליון מהמדינה שאני חי בא שחושבים כמוני וכמוך לעומת (20?) אנשים שהיו היום במחאה הזאת

כך יוצא שמחאת הדיור לא שווה למחאה שהיתה היום כי מה לעשות הבעיות במדינה שלי קצת ממש קצת ממש טיפל'ה יותר חשובות (לצערך או לא )ממה שהולך בהתנחלויות/התיישבות כזו או אחרת שהיא לא חוקית

אה, אתה חושב שכל אדם שהלך למחאה דואג לעתידו או לעתיד ילדיו? באמת? כי אני יכול להגיד לך שבוודאות לא. יש הרבה מאוד אנשים שבאו להביע סולידריות.
זה בדיוק האינטרס של האנשים שהלכו להביע סולידריות במקרה הזה, לתמוך באנשים שלדעתם פועלים למען מטרה שאתה תומך בה.
זה בכלל לא משנה אם 20 אנשים או מיליון משתתפים במחאה. אם אתה חושב שמחאה צודקת אתה לא צריך לוותר על תמיכה בה אם אין עוד הרבה אנשים שתומכים בה.

עריכה-
רק אוסיף שהאנשים שכן הגיעו להתגרות במתנחלים ונשאו דגלי פלסטין רק בשביל ההתגרות הם טיפשים ואולי לא מגיע להם את מה שעשו להם אבל הם בהחלט לא היו צריכים לעשות את זה.

אתה מביע סולידריות כאשר יש לך אינטרס משותף.....

ותודה רבה באמת :ROSE:

נכון.
אז מה?
הם תומכים בפירוק ההתנחלויות ויישוב ערבים באותם שטחים. אותו בחור ערבי שהתיישב שם היה בעל אינטרס משותף.
אני לא מבין מדוע קבעת בצורה נחרצת שהאנשים שהלכו לשם הם משועממים ולא אנשים שאכפת להם מהמדינה (לפי ראות עינייהם כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
ProfessorChaos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

הוא לא פוגע במדינה ולא בטיח
ההיך הוא הנכון, הוא בונה את הארץ מחזק את הישיבה שלנו כאן, מפריח שממות מגן על הגבולות של המדינה וגם עלייך, ה לא הביע הולא כלום.

אני מתייחס למשפט הזה בגלל שאחריו זה שוב מביך מדי.

הוא אינו מגן על גבולות המדינה. הוא פוגע בהגנה על גבולות המדינה מאחר והוא יושב מחוץ להם וגורם לצהל לבזבז הרבה מאוד ציוד וכח אדם על הגנה עליו.
הוא בונה מחוץ לקו הירוק.

אדום עד לגרדום כתב:

אם הביע ההיא היא לא שערבים רוצים לרצוח יהודים אז מה הבעיה בסכסוך הזה?

הם לא רוצים אותנו כאן בארץ אז הם רוצחים אותנו, הרציחות שלהם כלפינו לא התחילו מ67.

עכשיו אה יכול לקלל אותי כמה שאתה רוצה זה לא ישנה את העובדה ראשית הבעיה\ כל הבעיה של הסכסוך הזה זה המתיישבים.

:D

אני מקווה בשבילך שהצלחת להבין ששכחתי להוסיף את המילה לא בין "הזה" ל"מתיישבים".

חרטא שטויות, אם לא היה את הישובים שבשומרון למשל הגבול היה עובר בכפ"ס אם לא היה את גוש אדומים למשל הדרך לי-ם מכיוון ים המלח יריחו וכו' וכו', הייתה חסומה במחבלים.
היה רוב ערבי בשטח ארץ ישראל, וה"מקומות הקדושים" קברי אבות ואמהות ואנשים שקדושים לאומה שלך, לא היו ברי גישה להתפלל שם (=אם זה בכלל מדבר אאליך קברי האבות של האומה שלך..)
חוץ מיזה שגם אם הם לא היו עדיין צה"ל היה צריך לשמור על המדינה, ושוב הוך בזכות ההתיישבות היהודית בארץ ישראל הגבולות מה שנקרא רחוקים מערים בארץ..

חוץ מיזה שנה גרשת 9000 אלף יהודים מאיזור עזה עכשיו אין ביזבוז כספים על שמירה נכון..? קיבלת טילים על אשדוד ב"ש אשקלון וכו' וכו' ועכשיו מוציאים מליונים על כל מיני כיפות בזרל למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:24 
אדום עד לגרדום כתב:
ProfessorChaos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

ההיך הוא הנכון, הוא בונה את הארץ מחזק את הישיבה שלנו כאן, מפריח שממות מגן על הגבולות של המדינה וגם עלייך, ה לא הביע הולא כלום.

הוא אינו מגן על גבולות המדינה. הוא פוגע בהגנה על גבולות המדינה מאחר והוא יושב מחוץ להם וגורם לצהל לבזבז הרבה מאוד ציוד וכח אדם על הגנה עליו.
הוא בונה מחוץ לקו הירוק.

אדום עד לגרדום כתב:

הם לא רוצים אותנו כאן בארץ אז הם רוצחים אותנו, הרציחות שלהם כלפינו לא התחילו מ67.

עכשיו אה יכול לקלל אותי כמה שאתה רוצה זה לא ישנה את העובדה ראשית הבעיה\ כל הבעיה של הסכסוך הזה זה המתיישבים.

חרטא שטויות, אם לא היה את הישובים שבשומרון למשל הגבול היה עובר בכפ"ס אם לא היה את גוש אדומים למשל הדרך לי-ם מכיוון ים המלח יריחו וכו' וכו', הייתה חסומה במחבלים.
היה רוב ערבי בשטח ארץ ישראל, וה"מקומות הקדושים" קברי אבות ואמהות ואנשים שקדושים לאומה שלך, לא היו ברי גישה להתפלל שם (=אם זה בכלל מדבר אאליך קברי האבות של האומה שלך..)
חוץ מיזה שגם אם הם לא היו עדיין צה"ל היה צריך לשמור על המדינה, ושוב הוך בזכות ההתיישבות היהודית בארץ ישראל הגבולות מה שנקרא רחוקים מערים בארץ..

חוץ מיזה שנה גרשת 9000 אלף יהודים מאיזור עזה עכשיו אין ביזבוז כספים על שמירה נכון..? קיבלת טילים על אשדוד ב"ש אשקלון וכו' וכו' ועכשיו מוציאים מליונים על כל מיני כיפות בזרל למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
Mascherano כתב:
פאביו כתב:
Mascherano כתב:
מתיישבים.
לא מתנחלים, מ-ת-י-י-ש-ב-י-ם.

שבוע טוב ואדום :ROSE:

מסיגי גבול
פורעי חוק
עוברים על החוק הבין לאומי
מתיישבים בשטח ערבי
הבעיה של הסכסוך

"עולם יקר,אני מבין שאתה מתרגז עלינו פה בישראל,אכן,נראה שאתה רוגז ואפילו כועס.אכן,כל כמה שנים נראה שאתה מתרגז בגללנו,היום זה לבנון,אתמול זה היה "הדיכוי הברוטאלי" של הפלסטינים ,לפני זה,היה זה הפצצת הכור הגרעיני בבגדד,ומלחמת יום כיפור,ומבצע סיני.
מתברר שיהודים מנצחים ולפיכך חיים מרגיזים אותך באופן יוצא דופן.
כמובן עולם יקר,הרבה לפני שהייתה ישראל אנחנו,העם היהודי, הרגזנו אותך.
הרגזנו את הגרמנים שבחרו בהיטלר, ואת האוסטרים שהריעו לו מתי שהוא נכנס לווינה.
הרגזנו גוש שלם של מדינות סלביות ,פולנים,סלובקים,אוקראינים,הונגרים,ליטאים.
ויש לנו היסטוריה ארוכה בהרגזת העולם. הרגזנו את הקוזאקים בחמלניצקי שטבחו אלפים מאיתנו בין השנים 1648 – 1649.
הרגזנו את הצלבנים שבדרכם לשחרור ארץ הקודש ,כנראה שכל כך הכעסנו אותם שהם הרגו מספר עצום שלנו.
הרגזנו במשך מאות שנים את הכנסייה הקתולית,שעשתה כול מה שיכלה כדי להגדיר את מערכת היחסים דרך אינקוידיציות .
והרגזנו את האויב המושבע של הכנסייה מרטין לותר שקרא לשרוף בתי כנסת,ויהודים בתוכם,הראה רוח נוצרית אונברסילית שניתנת להערצה.
ובגלל ומפני שהיינו כל כך מוטרדים מלהטריד אותך עולם יקר,החלטנו לעזוב אותך,במובן מסוים ולהקים מדינה יהודית.
ההיגיון היה שלחיות בקרבתך כתושבים זרים ,במדינות השונות שמרכיבות אותך.
אנחנו מרגיזים אותך,מעקים עליך,ומטרידים אותך.והאם יש רעיון יותר טוב,מלעזוב אותך , ולפיכך לאהוב אותך,ושתאהב אותנו?
אז החלטנו לבוא הביתה,הביתה לאותה ארץ שממנה סולקנו לפני 1900 שנה בידי עולם רומאי,שמתברר שגם אותו הרגזנו!
אבוי עולם יקר,נראה שקשה לרצות אותך,אחרי שעזבנו אותך,את הפוגרומים , מסעות הצלב והשואות שלך.
אחרי שעזבנו את העולם הכלכלי כדי לחיות במדינתו הקטנטונת,אנחנו ממשיכים להרגיז אותך.
אתה מתרגז שאנחנו מדכאים את ה"פלסטינים המסכנים" ואתה מאוד כועס שלא נוותר על השטחים של 67 שהם בברור המכשול לשלום במזרח התיכון.
מוסקבה מעוצבנת,וושינגטון מעוצבנת, הקיצונים המוסלמים מעוצבנים,המצרים העדינים מעוצבנים.
ובכן עולם יקר, חשב את התגובה של יהודי נורמאלי,מישראל ב-1920 -1921 – 1929
לא היו השטחים של 67 כדי למנוע שלום בין יהודים לערבים .
ובכלל לא הייתה מדינה יהודית כדי לעצבן מישהו.למרות זאת אותם "פלסטינים מדוכאים" שחטו עשרות יהודים בירושלים, יפו,צפת וחברון.
67 יהודים נשחטו ביום אחד בחברון ב-1929 . עולם יקר,למה הערבים,הפלסטינים טבחו 67 יהודים ביום אחד ב-1929?
האם זה בגלל התוקפנות של ישראל ב1967?
ולמה 510 ילדים גברים ונשים יהודיים נשחטו במהומות ערביות בין 1936 – 1939?
יכול להיות שזה היה בגלל שהם התרגזו מ1967?
וכשאתה עולם יקר הצעת את תוכנית חלוקת האו''ם ב1947 שהייתה יוצרת מדינה פלסטינית,לצד מדינה יהודית פצפונת.והערבים צעקו "לא" ויצאו למלחמה והרגו 6000 יהודים.האם זאת התוצאה בגלל התוקפנות ב1967?
ודרך אגב עולם יקר,למה לא שמענו את חמאתך אז,אותם פלסטינים "מסכנים" שהורגים כיום יהודים עם בקבוקי תבערה ואבנים,ופיגועים,הם חלק מאותם אנשים שכשהייתה להם את כל האדמה שהם כיום דורשים שניתן להם ,ניסו לזרוק את היהודים לים. אותם פנים מעוותים ואותה שנאה ואותה קריאה של :"יטבח אל יהוד" (טבח ליהודים) שאנו רואים ושומעים היום,וראינו ושמענו אז.
אותם אנשים,אותו חלום – להרוס את ישראל.
מה שהם נכשלו לעשות אתמול,הם חולמים לעשות היום. אבל אל לנו לדכא אותם .
עולם יקר - אתה עמדת בצד בזמן השואה .ועמדת בצד ב1948 כששבע מדינות פתחו במלחמה שהליגה הערבית השוותה בגאווה לטבח המנגולים.
עמדת בצד ב-1967 כשכול ערבי בעולם הריעה לנאצר כשהוא נשבע לזרוק את היהודים לים ואתה גם תעמוד בצד מחר,אם ישראל תעמוד בפני השמדה.
ומפני שאנו יודעים שהערבים חולמים יום יום על השמדה הזאת נעשה כל דבר אפשרי כדי להשאיר חיים בארצנו.

ואם זה מטריד אותך עולם יקר,ובכן תחשוב כמה פעמים הטרדת אותנו בעבר.
בכל מקרה עולם יקר,אם הוטרדת בגללנו -
הנה יהודי אחד בישראל,שלא מעניין אותו בכלל"

:BOW:
גאונות, כל מילה בסלע!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
ProfessorChaos כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

הוא בונה מחוץ לקו הירוק.

אדום עד לגרדום כתב:

יש לך מושג כמה חיילים נהרגו בעזה ?
כמה טנקים עלו על מטעני גחון וחיילים חיפשו את שאריות גופותיהם ?
אתה צריך לינקים או הזכרון שלך עובד?
את המתנחלים שנהרגו,יש גם צורך להזכיר לך ?
משפחות שלמות שנמחקו ?
ועבור מה?
עבור זה שפינינו את השטח הבלתי אפשרי הזה
הרי גם את השטחי יו"ש בסוף או נפנה או נפנה,זה עניין של זמן.
אז למה המשאבים המיותרים הללו בשמירה על התנחלויות שיפונו בכל מקרה?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
נו שוב ומה עשית בזה שגירשת אותם, עכשיו גם כל הדרום תחת סכנה.
אז תחשוב שאם תיקח אאת ה600 אלף יהודים שגרים בבקעת הירדן יהודה שומרון בינימין מזרח י-ם וכו' וכו', ותכניס אותם לתוך הארץ, החזית פשוט תתקדם והשטח שלנו יקטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:33 
אדום עד לגרדום, ושאר החברים- ממליץ לכם מאוד מאוד מאוד לצפות בסרטון החדש הזה עד תומו. אם צריך את תראו אותו גם פעמיים.

http://www.youtube.com/watch?v=RyhuqthF2UM

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 02 אוקטובר 2011, 13:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
נו שוב ומה עשית בזה שגירשת אותם, עכשיו גם כל הדרום תחת סכנה.
אז תחשוב שאם תיקח אאת ה600 אלף יהודים שגרים בבקעת הירדן יהודה שומרון בינימין מזרח י-ם וכו' וכו', ותכניס אותם לתוך הארץ, החזית פשוט תתקדם והשטח שלנו יקטן.

"הדרום בסכנה" - למה אתה מדבר בססמאות ?
מה עם הצפון ? לא בסכנה מהחיזבאללה? - לפי מה ששמעתי גם הדרום וגם הצפון שקטים כמו שלא היו מעולם....אז הטיעון שלך מתמוסס לו.

נו ונניח היה את עזה,לא היו טילים? אה,היו נהרגים חיילים מידי יום בשמירה על עצמם ו-6000 פסיכיים (ציוניים יש לאמר) שממילא פונו
אינך מבין שהטעון הגאוגרפי לא קיים בטילים?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום עד לגרדום, ושאר החברים- ממליץ לכם מאוד מאוד מאוד לצפות בסרטון החדש הזה עד תומו. אם צריך את תראו אותו גם פעמיים.

ממליץ לך ולחבריך (למעט מאצ'רנו) להציע פתרונות עבור המצב:
סיפוח או פינוי או שיש לכם רעיון אחר!?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:41 
פאביו כתב:
קומוניסים כתב:

לי יש פיתרון מלא ומקיף ודיברתי עליו עשרות פעמים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:51 
ProfessorChaos כתב:
אדום טורקי כתב:

עריכה-

גםשומעים את רכז הביטחון אומר לשמאלנים שיפסיקו להתגרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 13:58 
אדום נחמד כתב:
HEADSHOT כתב:
"וינה הופיעה לנגד עיני באור שונה מקודם. לכל מקום שאליו פניתי, התחלתי לראות יהודים, וככל שהרביתי לראותם, כך הם נעשו יותר ויותר נבדלים בעיני משאר האנושות... תוך זמן קצר נעשיתי מודע יותר מאי פעם לתובנה הגדלה בתוכי באשר לסוג הפעילות שיהודים עוסקים בה בתחומים מסוימים. האם היתה צורה של זוהמה או של פריצות, בייחוד בחיי התרבות, שלא היה מעורב בה לפחות יהודי אחד? אילו חתכת ולו בזהירות במורסה כזאת, היית מוצא, כמו רימה בתוך גוף נרקב, לעתים מסונוור מן האור הפתאומי - יהודי קטן."

אני חייב הסבר לציטוט הטקסט הזה. האם אתה מסכים עם הכתוב שיהודי=רימה בגוף נרקב?

אדום נחמד
אתה יודע מי כתב את זה?
השאלה היחידה שיכולה להשאל כאן היא למה?
למה בישראל של 2011 אני צריך לקרוא טקסט של אדולף היטלר?
ועוד בקונטקסט שממנו מובן לכאורה שמי שמצטט את הטקסט הזה מסכים לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
שישליק : השטח הזה מעולם לא סופח,מהרגע שתכיל את החוק הישראלי על שטחי 67 ותתן שם לערבים כמו אלו שגרים לידי ביפו זכויות מלאות,אוכל להתווכח איתך.

ולעניין:
איני משלה אותך או אחרים שיהיה פה שלום עם עלה של זית,אבל מדינה פלשתינאית היא כורח המציאות.
מדינה פלשתינאית לא מסוגלת לקום שבשטחה יש מתנחלים (מה גם שרובם קיצוניים) בפזורה כה רבה.
- סיפוח כל השטח ופרידה מעשית מהחלום הציוני שמרכזו מדינה יהודית אחת ליהודים שתשמש בית לאומי.
האם לאדוני יש פתרון אחר?

לא,אין לי פתרון אחר.
אבל אני לפחות נצמד לעובדות ולא נותן לדת השלום שהשתלטה פה על האנשים להשתלט גם עליי.
אני לא מאשים את המתנחלים בכל צרות העולם,ועד שהפלסטינים לא יכירו בנו כמדינה יהודית בגבולות 67׳ ויחדלו מאלימות ההתנחליות הם דבר חשוב במצב הנוכחי כמו המחסומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
שישליק כתב:
פאביו כתב:

ולעניין:
האם לאדוני יש פתרון אחר?

לא,אין לי פתרון אחר.
אבל אני לפחות נצמד לעובדות ולא נותן לדת השלום שהשתלטה פה על האנשים להשתלט גם עליי.
אני לא מאשים את המתנחלים בכל צרות העולם,ועד שהפלסטינים לא יכירו בנו כמדינה יהודית בגבולות 67׳ ויחדלו מאלימות ההתנחליות הם דבר חשוב במצב הנוכחי כמו המחסומים.

אף אחד לא טען שאנחנו וההתנחלויות הן הבעיות היחידות.
כמובן שהערבים יהיו חייבים להפיל את החמאס ולהכיר בנו כמדינה יהודית בגבולות 67.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
שישליק כתב:
פאביו כתב:

ולעניין:
האם לאדוני יש פתרון אחר?

לא,אין לי פתרון אחר.

1. מעריך את הכנות שלך
2. ואני לא בדת השלום,ההפך : שלום לא יהיה פה,זה בטוח.
3. לא מאשים את המתנחלים בכל הצרות של העולם,אבל בהחלט מאשים אותם ביכולת של המדינה להגיע לפתרון ריאלי,ובאי הגעה לפתרון אני אתה וכולם פה
משלמים על המתנחלים הללו מחיר כלכלי וצבאי . ומה שעצוב,שבסוף,אחרי נהרות של דם וכסף הם יאלצו להתפנות-שנינו יודעים את זה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
"וינה הופיעה לנגד עיני באור שונה מקודם. לכל מקום שאליו פניתי, התחלתי לראות יהודים, וככל שהרביתי לראותם, כך הם נעשו יותר ויותר נבדלים בעיני משאר האנושות... תוך זמן קצר נעשיתי מודע יותר מאי פעם לתובנה הגדלה בתוכי באשר לסוג הפעילות שיהודים עוסקים בה בתחומים מסוימים. האם היתה צורה של זוהמה או של פריצות, בייחוד בחיי התרבות, שלא היה מעורב בה לפחות יהודי אחד? אילו חתכת ולו בזהירות במורסה כזאת, היית מוצא, כמו רימה בתוך גוף נרקב, לעתים מסונוור מן האור הפתאומי - יהודי קטן."

שמע, אתה מה-זה-מאגניב. אין דברים כאלה.

אבל עכשיו, אתה חייב בבקשה להסביר לנו איך הטקסט הזה שהבאת תורם פה לדיון באשכול הזה? כי להיות מאגניב סתם בשביל המאגניבות, בלי שום שכל, זה לא כזה מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 14:21 
http://www.youtube.com/watch?v=ZWLZWtEq ... r_embedded

ערביה יורקת ומקללת יהודי

נערך לאחרונה על ידי ofri בתאריך 02 אוקטובר 2011, 14:25, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 14:22 
קומוניסים כתב:
פאביו כתב:
קומוניסים כתב:

ומספר רב של פעמים הסבירו לך למה הפתרון הוא לא ריאלי לא מעשי ולכן לא רלוונטי.

אגב לאשכול עצמו, די נמאס לראות ווידיאו שמעצים את הרשעות של צד אחד בעוד שהצד השני הוא הקורבן.

נערך לאחרונה על ידי סתם כי בא לי אדום בתאריך 02 אוקטובר 2011, 14:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:

ערביה יורקת ומקללת יהודי

בשבילך פאביו

אה?!! :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 14:24 
ofri כתב:

ערביה יורקת ומקללת יהודי

בשבילך פאביו

והנה הגיעה לה הקונטרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
ofri כתב:

ערביה יורקת ומקללת יהודי

בשבילך פאביו

אה?!! :D

אההההההההההההההההההההההה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סתם כי בא לי אדום כתב:
קומוניסים כתב:
פאביו כתב:
קומוניסים כתב:

ומספר רב של פעמים הסבירו לך למה הפתרון הוא לא ריאלי לא מעשי ולכן לא רלוונטי.

אגב לאשכול עצמו, די נמאס לראות ווידיאו שמעצים את הרשעות של צד אחד בעוד שהצד השני הוא הקורבן.

אז תראה את הסרטון שאני הבאתי וכמו שאחד פה כתב מי שהתחיל להתגרות אלה היהו הערבים ואנשי השמאל הקיצוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 14:28 
לא ראיתי, לא רלוונטי. שאני יביא לך מליון סרטונים אחרים שרואים בברור את המתנחלים מתגרים, מרביצים וצועקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: