redrony כתב:
el dudernio כתב:
redrony כתב:
זה גם וגם.
הסגל סביר, אליפות כמעט בלתי אפשרי לקחת איתו. חלק מזה באשמת ההנהלה, חלק באשמת קשטן.
אתה רוצה לדעת איזה סגל אני הייתי בונה?
בלם זר אחד ביחד עם באדיר, עוד בלם ישראלי טוב (והיו אפשרויות), ועוד בלם ילד.
את המקום שמתפנה של הזר הייתי לוקח לקשר אחורי עם יכולות טכניות (בסגנון בואטנג, לאו דווקא ברמה שלו). הקישור ההתקפי סביר, לא יותר מזה. יש עומק, אין מספיק איכות. אין מחליפים אמיתיים לורמוט וזהבי. ומבחינת חלוצים, כמובן שזה שאין חלוץ רביעי זה בזיון לכל המערכת ואני לא בטוח שטביב הוא הכתובת פה.
רוני אני באמת לא רואה את חיפה ומכבי הרבה יותר חזקות מאיתנו, ושבגדול מבחינת סגל הקבוצות יחסית שוות, עם יתרונות קטנים לכאן ולכאן,
למשל מבחינת חלוצים טוטו ודאמרי כחלוצי הרכב עולים על אלו של חיפה, ושווים לאלו של מכבי, מבחינת שוער אדל הכי טוב בליגה וכן אלאה,
לכן אולי אנחנו בחלק מהדברים פחות עמוקים אבל לדעתי יותר איכותיים בחלקם גם, כמובן שבסופו של דבר הכסף מדבר וחוזים כמו שמכבי חילקו
אתה לא יכול לתת.
בכל מקרה נגיד היית מביא את רמי גרשון במקום פרנסמן (הרי הוא היה זה שדיברו עליו סררה במהלך העונה שעברה ותחילת העונה הנוכחית),
ות הזן שהתפנה ההיית מביא לקישור, אז המצב מבחינת סגל היה כזה (אדום הרכב, כחול ספסל וירוק יציע) אז היית מרוצה?
3 שוערים -
אדל, בוריס ו
גליל .
5 בלמים -
מריו, גרשון ,
באדיר ,
וחוטא. 3 מגני שמאל -
בן הרוש ,
דדי ושיש .
2 מגני ימין -
חוטבא וקנדה .
4 קשרי אמצע -
"בואטנג" , נוסא, שי ,
ידין וגורדנה .
2 קשרי שמאל -
אלרואי ו
טועמה .
2 קשרי ימין -
אורמוש ו
אבעס .
3 חלוצים -
טוטו ,דאמרי ו
לאלא ו
מרעי .
אתה באמת בטוח שהוא הרבה יותר טוב מהסגל הקיים והיה מגדיל משמעותית את הסיכוי לאליפות?
אוגסטוט אני גם עצבני אתה לא יכול להבין כמה, במיוחד לאור העובדה שאני חושב שהסגל מספיק טוב ואני רואה איך האדיוט עושה איתו כל טעות אפשרית.
כמו שאמרתי בזמנו החילוף היחידי שהייתי עושה זה טל בן חיים במקום עבאס, ואם ממש רוצים מחליף זר תמורת זר.
אז שוב, קודם כל לגבי החלוצים, לאלא אמור להיות חלוץ רביעי ברוטציה. חלוץ שלישי אמור להיות חלוץ ברמה של פלוס מינוס הרכב ראשון (כמו שהיה אמור להיות לך בעונה הקודמת).
בקישור ההתקפי הייתי מוסיף (או מחליף) קשר ברמה גבוהה בסגנון ורמוט. כרגע אין לך כזה.
בסגל שאתה הצעת פלוס 2 התוספות שלי, אתה מדבר על עוד 3 שחקנים משמעותיים, שניים מהם להרכב. ברור שזה היה מגדיל את הרוטציה ואת הסיכוי שלך.
בהשוואה עם חיפה ומכבי, אז מבחינת עומק חיפה לא רואים אותך (למרות שגם אצלם מבחינת איכות, הם די בינוניים).
אצל מכבי הכל יקום וייפול על הצעירים. אני מודה שבהתחלה לא האמנתי שהם יצליחו ככה ואני עדיין סקפטי לגבי הסיכויים שלהם ללכת עד הסוף, אבל תהליך נכון כנראה שבכל זאת עושים שם.
ועדיין, אחרי כל זה, כל עוד קשטן היה מאמן את הקבוצה, הייתי אומר לך שהכל בערבון מוגבל. מאמן שעושה חילוף כמו שהוא עשה עם באדיר בפולין, יש לו משהו דפוק בחשיבה. הייתי כותב לך את זה גם אם באדיר היה לוקח ביום חמישי כדור מאמצע ועושה סללאלום בשביל לכבוש שער נצחון.
שורה תחתונה, הסגל לא מספיק, אבל גם ממנו אפשר להוציא הרבה יותר ממה שקשטן מוציא. שחקנים עושים טעויות חוזרות ונשנות וזה לא הגיוני שהם הולכים נגד המאמן. אז אם אני רואה את שי אבוטבול משחק פעם אחרי פעם בכדורים ארוכים ושהחלוצים נשארים לבד בגלל שיטת המשחק הדפוקה שלו עם שני שחקנים בכנפיים שצריכים אופניים בשביל להגיע אליהם, ככה הפועל ייראו ובאמת לא משנה מי ישחק.
ואחרי כל זה, הוא גם פחדן. אני מודה שהחילוף של באדיר ייאש אותי לגמרי. לא כי הפועל הפסידו או ניצחו. כי הוא מראה על חשיבה של מאמן. ככה לא לוקחים אליפות בחיים.
בהרכב שצוטטת אנחנו אחרי השידרוגים שרצית מלבד לאלא שנשאר חלוץ 3 ומרעי הוא החלוץ הרביעי, כמו שהיה בשנה שעברה, הרצון הזה להחזיק 3
חלוצים בכירים (כמו שנה שעברה) הוא נחמד אבל לא ראלי, כאשר חלוצים כמו חמד ובן בסט בורחים לאירופה, וחלוצים כמו קלאוטי ויצחקי מקבלים 5 מליון
שקל בשנה מעבר לכביש אפשר רק לחלום על זה, לאלא כחלוץ שלישי זה יותר מבסדר, דר"א בגלל זה גם אני אומר שהיה נכון להביא את בן חיים במקום
עבאס כי הוא היה מאפשר ורסטיליות גבוהה יותר בסגל. בכל מקרה עדין מדבור על שחקן תמורת שחקן, תשים לב שוב להרכב ולסגל ותראה שהוא לא הרבה
יותר טוב עם בכלל מהנוכחי, ואתה מעיף את ידין / שי ליציע.
אתה מדבר על מחליפים לאלו שעזבו ואני אומר שיש לך כאלו.
עזבו בסוף שנה עברה:
ורמוט - ניסת להביא את אורמוש כמחליף.
זהבי - הבאת את נוסא כמחליף.
בן סהר / שכטר - כמו שאמרתי אין לך יכול להחזיק 2 שחקנים ברמה הזאת ולכן דאמרי הוא מחליף ראוי לחולצת ההרכב של השנים.
דאגלס - מריו.
אנימה - אדל.
כלומר בגדול הבאת מחליף לכל שחקן שעזב, מלבד כאמור לחלוץ בכיר 3 שאני טוען שאתה לא יכול להחזיק אם אתה לא באלופות.
יכול להיות שנפלת עם רכש, אבל עד כמה באמת תוכל להביא לפה ורמוטים ושכטרים זרים? ההיסטוריה מראה ש 0, כי אלו לא שחקנים
בסכומים שמושקעים בכדורגל הישראלי.
גבעתיים, אתה חכמים בדיעבד, וגם זה לא כל-כך כי אתם משחקים לידיים של קשטן במקום לבקר את הכישלון המקצועי שלו, כאשר הביקורת
צקורה בכלל בשנאה לטביב ולא בדעה מקצועית.