תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 16:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גם אני רוצה שטביב יעוף מהפועל
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2011, 21:37 
סימרוטיץ כתב:
שיקאגו כתב:
1. הלך הרוח מחוץ לפורום דיי שונה. חלק גדול מהקהל לא מבין את האנטי כלפיי טביב ולא ממש שש להצטרף לקללות "הנהלה זונה" אלא לתת צ'אנס לטביב.

2. הפייסבוק לא הפיל את מובראק.
מחאה עממית של ציבור שלם שיצא לרחובות מדי יום בתמיכה של כוחות דיפלומטיים בינלאומיים הפילו אותו.
הפייסבוק שימש ככלי להתארגנות ספונטנית חוצה גבולות וחסמים של המשטר בכדי להצית את להבות המהפכה, ולא תחליף לדרכים "המסורתיות" בהן חוללו מהפכות.

3. קשה לחשוב על דרכים לגרש בעלים מהמועדון בניגוד לרצונו (גלזר את יונייטד, שאול את הפועל סל), ולכן התפקיד החשוב של הקהל הוא לחייב את טביב להעמיד קבוצה ראויה עם תקציב מחייב מדי שנה ויש לנו הכלים לכך (חרם מנויים)

:LOL2:
אנשים שקובעים מציאות על חצאי אמיתות ,שכחת קצת מקרים אחרים לא ?

אני אמור לנחש מה אתה רוצה? או שהסמיילי הוא בגלל שאתה לא מצליח להתמודד בדרך ראויה עם הטענות שלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2011, 21:42 
שיקאגו כתב:
סימרוטיץ כתב:
שיקאגו כתב:
1. הלך הרוח מחוץ לפורום דיי שונה. חלק גדול מהקהל לא מבין את האנטי כלפיי טביב ולא ממש שש להצטרף לקללות "הנהלה זונה" אלא לתת צ'אנס לטביב.

מחאה עממית של ציבור שלם שיצא לרחובות מדי יום בתמיכה של כוחות דיפלומטיים בינלאומיים הפילו אותו.
הפייסבוק שימש ככלי להתארגנות ספונטנית חוצה גבולות וחסמים של המשטר בכדי להצית את להבות המהפכה, ולא תחליף לדרכים "המסורתיות" בהן חוללו מהפכות.

3. קשה לחשוב על דרכים לגרש בעלים מהמועדון בניגוד לרצונו (גלזר את יונייטד, שאול את הפועל סל), ולכן התפקיד החשוב של הקהל הוא לחייב את טביב להעמיד קבוצה ראויה עם תקציב מחייב מדי שנה ויש לנו הכלים לכך (חרם מנויים)

אני אמור לנחש מה אתה רוצה? או שהסמיילי הוא בגלל שאתה לא מצליח להתמודד בדרך ראויה עם הטענות שלי?

לקחת שני מקרים ובנית תאוריה .
לחץ של קהל משפיע,יש מספיק מקרים שהתנהגות של קהל גרמה לבעלים לעזוב.
כשחושבים בגישת האין מה לעשות , זה מצמצם משמעותית את סל האפשרויות .
נ.ב: אני מסכים שהפייסבוק לא הפיל את מובארק ,אבל גם כאן בנית תאוריה על מקרה אחד, סתם שאלה ,אתה היית מודע למחירי הקוטג' המופרזים לפני מחאת הפייסבוק ? עכשיו אתה משתתף בחרם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2011, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
azran כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
azran כתב:
צור,קבוצה בפייסבוק תעזור לך

הפסקתי לקרוא כאן

חבל,כי אז היית אולי מבין שאנחנו חושבים אותו דבר.

לא לזה התכוונתי, אלא לזה שכתבת "תעזור לך ", כאילו זהוא בא לעזור לעצמו.
אני מסכים איתך שזה לא יעזור לנו בכלום

צודק,לקחתי לתשומת לבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2011, 22:07 
סימרוטיץ כתב:
שיקאגו כתב:
סימרוטיץ כתב:
שיקאגו כתב:

נ.ב: אני מסכים שהפייסבוק לא הפיל את מובארק ,אבל גם כאן בנית תאוריה על מקרה אחד, סתם שאלה ,אתה היית מודע למחירי הקוטג' המופרזים לפני מחאת הפייסבוק ? עכשיו אתה משתתף בחרם ?

סימרוטיץ, הבעיה שהוא צודק לגמרי בכך שרוב רובו של הקהל מבסוט מטביב, אתה שומע את זה ביציעים, הפורום לא מייצג שום דבר, לראייה ההפגנה המסכנה שאולי השתתפת בה מול הבית של טביב, זה היה אחד הימים העצובים שלי בתור אוהד הפועל (וכל הכבוד ללירון על יוזמה, אבל ההעינות היתה מבזה) אז אולי שווה לך לא לפתח יותר מדי ציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2011, 22:12 
chimpfive כתב:
סימרוטיץ כתב:
שיקאגו כתב:
סימרוטיץ כתב:
שיקאגו כתב:

סימרוטיץ, הבעיה שהוא צודק לגמרי בכך שרוב רובו של הקהל מבסוט מטביב, אתה שומע את זה ביציעים, הפורום לא מייצג שום דבר, לראייה ההפגנה המסכנה שאולי השתתפת בה מול הבית של טביב, זה היה אחד הימים העצובים שלי בתור אוהד הפועל (וכל הכבוד ללירון על יוזמה, אבל ההעינות היתה מבזה) אז אולי שווה לך לא לפתח יותר מדי ציפיות.

שימפ, תסתכל בכל ההודעות שלי ותראה שאני חושב בדיוק כמוך בעניין הזה ,אבל אני חושב שעברנו כבר את השלב של אין מה לעשות ,עכשיו צריך להתחיל את הקרב על התודעה ,לי לא היה מושג על "בעיית" הקוטג' אבל מרגע שזה עלה לכותרות , כולם כבר מכירים את הבעיה ,כך אני מניח שיהיה עם טביב ,אפילו יש לנו את עזרתו של איש העסקים הממולח , המוניטין שלו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2011, 22:18 
עזוב אותך מהתמימות, אתה מדבר על אוהדי כדורגל ישראלים שרוצים לראות נצחונות, ה"התודעה" לא תיווצר מקבוצות פייסבוק, היא תגיע במידה ונסיים מקום 4-5 אז יגיעו הקללות (לקשטן לא לטביב כמובן) השינוי שאתה מייחל לו יגיע במידה וכל תחזיות החורבן יתגשמו, ואז זה יהיה טיפה מאוחר מדי. אז אני מציע לכם להקשיב לעצה של עזרא במידה וכבר קניתם מנוי, תעודדו את השחקנים שלכם וגם את המאמן ותקללו את ההנהלה זה המקסימום שאפשר לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2011, 22:26 
סימרוטיץ כתב:

אני אסביר לך שוב כי קשה לך:
הפייסבוק הוא בסך הכל כלי. במחאת הקוטג' ציבור צרכני היה צריך הלכה למעשה לא לקנות קוטג', כמו שבמקרה מובארק הציבור הרחב יצא לרחובות בכדי להפיל את השילטון (בשילוב של עוד גורמים). זאת אומרת שהפייסבוק הוא כמו מצית שמחליפה אבני צור. הפייסבוק הוא לא- גם מצית, גם חומר בערה, וגם חמצן.
לכן הפייסבוק הוא לא מחולל קסמים, ואני מנסה לחשוב על דרכים בהם הקהל יכול להדיח בעלים בניגוד לרצונו, והן ספורות והאפקטיביות שלהן מוגבלות.
כמו כן כל עוד הניהול השכונתי של טביב לא יתורגם לכישלון מקצועי הלך הרוח שסורר בפורום יישאר בגבולות הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2011, 22:35 
שיקאגו כתב:
סימרוטיץ כתב:

אני אסביר לך שוב כי קשה לך:
הפייסבוק הוא בסך הכל כלי. במחאת הקוטג' ציבור צרכני היה צריך הלכה למעשה לא לקנות קוטג', כמו שבמקרה מובארק הציבור הרחב יצא לרחובות בכדי להפיל את השילטון (בשילוב של עוד גורמים). זאת אומרת שהפייסבוק הוא כמו מצית שמחליפה אבני צור. הפייסבוק הוא לא- גם מצית, גם חומר בערה, וגם חמצן.
לכן הפייסבוק הוא לא מחולל קסמים, ואני מנסה לחשוב על דרכים בהם הקהל יכול להדיח בעלים בניגוד לרצונו, והן ספורות והאפקטיביות שלהן מוגבלות.
כמו כן כל עוד הניהול השכונתי של טביב לא יתורגם לכישלון מקצועי הלך הרוח שסורר בפורום יישאר בגבולות הפורום.

כפי שכבר אמרתי מקודם ,קרב על התודעה ,ברגע שתגרוף מספר (לטעמי יכול להגיע לאלפים) רב של אנשים ותגייס את התקשורת ,השאר יהיה הרבה יותר קל .
וכמו שאמרתי מקודם ,לעזרתנו ישחק התפקיד של המוניטין של טביב .
והאמת לא קשה לי , נמאס לי ... מתגבות שממעיטות נזקים או מתחמקות משורש הבעיה ופתרונה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2011, 22:40 
בוא נצא מנקודת הנחה שהצלחנו להוציא מהקבוצה את טביב , מה שלא יקרה לדעתי , אבל ניכנס כרגע לסיטואציה.
סוף העונה , טביב הולך.
מה קורה עכשיו ?
סמי סגול יבוא ?
תאומים ?
מישהו יכול לומר לי מי יהיה הבעלים של הקבוצה הזאת ?
ואל תנגנו לי על ה 60 מיליון של ליגת האלופות , לא יודע מה נשאר מהם , בטח ובטח במידה וטביב ילך לא יודע מה ישאר מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
אוי הנה טיעון שלא העלו לפה בערך 22 שניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2011, 22:46 
Red&White כתב:
בוא נצא מנקודת הנחה שהצלחנו להוציא מהקבוצה את טביב , מה שלא יקרה לדעתי , אבל ניכנס כרגע לסיטואציה.
סוף העונה , טביב הולך.
מה קורה עכשיו ?
סמי סגול יבוא ?
תאומים ?
מישהו יכול לומר לי מי יהיה הבעלים של הקבוצה הזאת ?
ואל תנגנו לי על ה 60 מיליון של ליגת האלופות , לא יודע מה נשאר מהם , בטח ובטח במידה וטביב ילך לא יודע מה ישאר מהם.

תגיד לי ברצינות ,מה זה משנה ? המחשבה צריכה להיות שטביב רע להפועל נקודה , מה שיקרה אחרי זה ? נצטרך להמתין ולראות.
טביב= אסון בלי טביב = סיכוי זו המשוואה .
טביב רע להפועל ,מי שיבוא אחריו ? זו כבר שאלה אחרת יכול להיות רע באותה מידה או טוב יותר ,אבל לפחות תהיה תקווה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2011, 23:29 
עד כה, המחאה שהופגנה מכוונת בעיקר נגד דרור קשטן. בכוונה או בלי כוונה, האוהדים יצאו מגדרם כדי להפגין את הסתייגותם נגד המאמן. הסתייגות שלא קשורה לתוצאה ספורטיבית, היא כבר הוצגה אחרי שלשה מחזורים בליגת העל.
מי שחושב שטביב חייב לעוף כעת , כדאי שיחשוב האם הוא רוצה לקשור בחבילה אחת את המאמן והבעלים. יכול להיות שרובם חושבים כך אבל בפועל, מי שנמצא בראש חץ של המחאה הנו קשטן.
אני מתקשה להבין למה. במיוחד כאשר יש בעלים כה בעייתי כמו טביב, חשוב מאמן שמסוגל להחזיק את המושכות והמשמעת. עד לא שתהנה תוצאות שליליות בליגה, אני מסרב להצטרף למקהלה נגדו. קל וחורמ כאשר אינני רואה מאמן אחר בשוק שמסוגל על הנייר, להיות טוב יותר מקשטן.
רוצים לדחוף את טביב החוצה ולמרר לו את החיים? בבקשה. תעזבו את קשטן בצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
עד כה, המחאה שהופגנה מכוונת בעיקר נגד דרור קשטן. בכוונה או בלי כוונה, האוהדים יצאו מגדרם כדי להפגין את הסתייגותם נגד המאמן. הסתייגות שלא קשורה לתוצאה ספורטיבית, היא כבר הוצגה אחרי שלשה מחזורים בליגת העל.
מי שחושב שטביב חייב לעוף כעת , כדאי שיחשוב האם הוא רוצה לקשור בחבילה אחת את המאמן והבעלים. יכול להיות שרובם חושבים כך אבל בפועל, מי שנמצא בראש חץ של המחאה הנו קשטן.
אני מתקשה להבין למה. במיוחד כאשר יש בעלים כה בעייתי כמו טביב, חשוב מאמן שמסוגל להחזיק את המושכות והמשמעת. עד לא שתהנה תוצאות שליליות בליגה, אני מסרב להצטרף למקהלה נגדו. קל וחורמ כאשר אינני רואה מאמן אחר בשוק שמסוגל על הנייר, להיות טוב יותר מקשטן.

האשכול הזה הוא על טביב, למה הכנסת לתוכו את קשטן?
בעצם אולי זה כי גם אתה מבין בעצם שטביב וקשטן הם חבילת חבלה אחת בלתי ניתנת להפרדה בעיניים מציאותיות?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר לקשטן או למוני?
ונכון שדף הפייסבוק לא יעיף את טביב מהפועל, אבל כידוע לכולם דף כזה יכול להוות תשתית לפעילות בעולם האמיתי, אם יש מי שמתכוון לנקוט פעולות בעולם האמיתי.
https://www.facebook.com/tabib.go.home

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 07:44 
ItaiH6 כתב:
moshiko כתב:

האשכול הזה הוא על טביב, למה הכנסת לתוכו את קשטן?
בעצם אולי זה כי גם אתה מבין בעצם שטביב וקשטן הם חבילת חבלה אחת בלתי ניתנת להפרדה בעיניים מציאותיות?

ייתכן והיא כן ניתנת להפרדה, רק שהזיווג האלטרנטיבי (אני יכול לחשוב על 2 כאלה) עושה לי פריחה חמורה וצמרמורת משתקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2011, 19:20 
קבלו את זה -
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

אא כן, ואם לא עשיתם עד עכשיו,
זה הזמן ל-LIKE
http://www.facebook.com/tabib.go.home

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: