נושא ההודעה: מחזור 7 מכבי נתניה נגד הפועל תל אביב [יום שני, 19:30]
פורסם: 01 אוקטובר 2011, 07:57
פרטי המשחק :
אצטדיון : אצטדיון הקופסא, נתניה שידור : ספורט 1 וספורט 1 HD (ערוצים 54 ו-513 בהתאמה) שעת המשחק : 19:30 צוות השיפוט שופט ראשי : דניאל בר נתן קוונים : ניסן דוידי, שמעון דביר שופט רביעי : אלון יפת
הרכב משוער של הפועל ת"א : אפולה אדל, עומרי קנדה, ביוואן פרנסמן, מריו פצ'אלקה, גל שיש, שי אבוטבול, אביחי ידין, מירקו אורמוש, נוסא איגייבור, טוטו תמוז, עומר דמארי ספסל הפועל ת"א : בוריס קליימן, סלים טועמה, איאד חוטבא, מהראן לאלא, עומרי עטיה, וואליד באדיר, אלרואי כהן. יעדרו בגלל פציעה : רועי גורדנה, מחמוד עבאס. מחוץ לסגל : דדי בן דיין, מור שושן.
מה ההיסטוריה אומרת (כל הזכויות שמורות ל"נ.ע ארכיון הפועל ת"א")
מפגשי עבר :
מש' - 123
55 ניצ' להפועל ת"א
28 תיקו
40 ניצ' לנתניה
יחס שערים : 136:180 להפועל ת"א.
*המפגש הראשון היה בעונת 1943/1944 (ליגה א"י) והמשחק הסתיים בשוויון 1:1.
*ב-123 המשחקים בין שתי הקבוצות הורחקו 28 שחקנים משני הצדדים.
*כשהפועל חוזרת מאירופה לאחר הפסד והיא מתייצבת למשחק חוץ בקופסא היא מנצחת פעמיים (נחאס, נחאס, נחאס, חמסה, חמסה, חמסה). הנה הפירוט : עונת 2009/2010 : 1.10.2009 הליגה האירופית שלב הבתים מחזור 2 המבורג הפועל ת"א 2:4 איתי שכטר (37), סמואל יבואה (62) 4.10.2009 מחזור 5 מכבי נתניה הפועל ת"א 3:0 איתי שכטר (14, 61), סמואל יבואה (39) עונת 2010/2011 : 29.9.2010 ליגת האלופות שלב הבתים מחזור 2 הפועל ת"א אולימפיק ליון 3:1 וינסנט אניימה (פנדל, 79') 2.10.2010 מחזור 5 מכבי נתניה הפועל ת"א 3:1 טוטו תמוז (11), בן סהר (70), איתי שכטר (82)
מפגשים נוסטלגיים
בהצלחה שדים אדומים שלי
_________________ ארכיון הפועל ת"א בכדורגל htaarchives@gmail.com htaarchives.blogspot.com
נושא ההודעה: Re: מחזור 7 מכבי נתניה נגד הפועל תל אביב [יום שני, 19:30]
פורסם: 01 אוקטובר 2011, 10:39
עדיין לא הוחלט ההרכב אני מאמין שטלקיסקי סתם נתן הרכב משוער לדעתו
_________________ אם אתם חושבים שכיף לי, אז אתם צודקים כי כיף לי ! אם אתם חושבים שלא כיף לי, אז אתם טועים כי דווקא כן כיף לי ! יואו איזה כיף לאדם אחד, כל הכיף הזה רק לי, יואו שאלוהים יעזור לי כמה כיף לי! אני רוצה למות!
פורסם: 01 אוקטובר 2011, 14:13
redead כתב:
משחק ליגה ראשון השנה שאנחנו לא באים מעמדה פייבוריטית מידיי ולכן גם לא נשחק מול בונקר סוף סוף יהיה מעניין לראות איך זה מתפתח
ואלה. מי קובע מי הפייבוריטית? לפני מכבי פ"ת לא חשבנו שאנחנו עדיפים, גם לא נגד עכו. שלא לדבר על ביתר ובני יהודה. נתניה זו עוד קבוצה בינונית שתשחק הגנה ותנסה לגנוב שער. עם ההגנה שלנו, יש מצב שהיא תצליח.
_________________ את הסמל הרקום בתמונה שלי, אני הכנתי. שש הגיע.. גיורא בא.. מש"ח..
נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 01 אוקטובר 2011, 14:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
פורסם: 01 אוקטובר 2011, 14:13
אדום נחמד כתב:
redead כתב:
משחק ליגה ראשון השנה שאנחנו לא באים מעמדה פייבוריטית מידיי ולכן גם לא נשחק מול בונקר סוף סוף יהיה מעניין לראות איך זה מתפתח
ואלה. מי קובע מי הפייבוריטית? לפני מכבי פ"ת לא חשבו שאנחנו עדיפים, גם לא נגד עכו. שלא לדבר על ביתר ובני יהודה. נתניה זו עוד קבוצה בינונית שתשחק הגנה ותנסה לגנוב שער. עם ההגנה שלנו, יש מצב שהיא תצליח.
החלק ההתקפי שלה לא נופל משלנו
_________________ "שי אבוטבול לא כשיר במאת האחוזים למשחק אבל אמר לדרור כי הוא לא יכול לראות את הפועל מפסידה דרבי ושהוא חייב להכנס לשחק"
פורסם: 01 אוקטובר 2011, 17:25
אני לא מאמין שהגעתי למצב שאני מחפש סיבות לא לראות את המשחק! הפועל מה עשית לי מה ?!
_________________ "ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים
פורסם: 01 אוקטובר 2011, 18:10
chimpfive כתב:
יובל כתב:
chimpfive כתב:
אפשר להבין מה לעזאזל קשטן עושה באימונים שכל שני וחמישי שחקנים מושבתים לחודש????
סגל קצר וכנראה עומס באימונים, לא צריך יותר מזה.
אז יש בעיה עם העומס, הסגל הקצר זה היה ברור לכולנו שאנחנו נאכל אותה חזק. אבל לא שווה לעשות שינוי במבנה האימונים בהתאם לנסיבות?
אתה שואל אותי או את קשטן? ברור שצריך להפחית עומס עם כל הפציעות האלה, והיה צריך לעשות את זה עוד קודם, ואולי למנוע חלק מהפציעות. זאת לא הפגרה, התחילה העונה כבר וזה מצריך שינוי באימונים גם בלי נסיבות מיוחדות.
פורסם: 01 אוקטובר 2011, 18:14
יובל כתב:
chimpfive כתב:
יובל כתב:
chimpfive כתב:
אז יש בעיה עם העומס, הסגל הקצר זה היה ברור לכולנו שאנחנו נאכל אותה חזק. אבל לא שווה לעשות שינוי במבנה האימונים בהתאם לנסיבות?
אתה שואל אותי או את קשטן? ברור שצריך להפחית עומס עם כל הפציעות האלה, והיה צריך לעשות את זה עוד קודם, ואולי למנוע חלק מהפציעות. זאת לא הפגרה, התחילה העונה כבר וזה מצריך שינוי באימונים גם בלי נסיבות מיוחדות.
שואל אותך כשאלת ביקורת על הבט, מקשטן אני לא מצפה להסבר רציונלי.
פורסם: 01 אוקטובר 2011, 18:19
אני מרחם על כל אלו שחשבו שהסגל הזה מספיק או אולי יסחוב עד לשלבים הסופים (מבחינת פציעות) ,מחזור 7 וכבר נפצעו : ידין גורדנה עבאס חוטבא שיש שחקנים שבספק טוטו דמארי
פורסם: 01 אוקטובר 2011, 19:31
chimpfive כתב:
יובל כתב:
chimpfive כתב:
יש בעיה עם עומס לכל קבוצה, גם באירופה הקבוצות הגדולות עושות רוטציה בשלב הזה של העונה. היה ברור שנעבור את סדרת המשחקים הזו עם פציעות, גם קשטן העיר על זה לפני שהושתק וזה באמת קרה, חלק מסטטיסטיקה.
פורסם: 01 אוקטובר 2011, 19:59
תגידו לי השתגעתם? איזה היה ברור. מה ברור. הדבר היחיד שברור בפציעות זה עומס בסוף העונה פציעות כמו של עבאס וחוטבא זה לא ברור לאף אחד. ככה גם ידין וגורדנה. אי אפשר לבנות סגל כמו חיפה במידה ושחקנים יפצעו, כי בסוף הפצועים חוזרים ואתה נשאר עם סגל כפול וממורמר. היה לנו נאחס אמיתי עם פציעות וזה מה יש. נקווה לעבוד את התקופה הזו.
_________________ את הסמל הרקום בתמונה שלי, אני הכנתי. שש הגיע.. גיורא בא.. מש"ח..
פורסם: 01 אוקטובר 2011, 20:05
לא צריך לבנות סגל כמו של חיפה, אבל סגל חסר כמו שלנו זה בדיחה. ושחקנים נפצעים יותר כשהם עייפים , אנחנו בעומס של 7 משחקים ב21 יום ושחקן ישראל לא מסוגל להתמודד עם עומס כזה, בטח בתחילת העונה. דובר על כך פה בפורום עוד לפני הסדרה וזה בדיוק מה שקרה. לא צריך להיות נביא או להאמין באמונות תפלות.
פורסם: 01 אוקטובר 2011, 20:08
שחר כתב:
לא צריך לבנות סגל כמו של חיפה, אבל סגל חסר כמו שלנו זה בדיחה. ושחקנים נפצעים יותר כשהם עייפים , אנחנו בעומס של 7 משחקים ב21 יום ושחקן ישראל לא מסוגל להתמודד עם עומס כזה, בטח בתחילת העונה. דובר על כך פה בפורום עוד לפני הסדרה וזה בדיוק מה שקרה. לא צריך להיות נביא או להאמין באמונות תפלות.
הסגל שלנו אמנם מעט חסר, אבל פתרון למכת הפציעות לא היה אפשר לצפות ולא היה צריך לנסות למנוע. ותסלח לי, אבל מה הקשר בין עומס והנפילה של עבאס בחמישי על הברך? או המכות שקיבל חוטבא מהקמיקזות של ביתר? או הגב של ידין שהיה דפוק עוד בתחילת השנה? היחיד שסובל מעומס כלשהו זה דמארי, וגם זה לא בטוח. במקרה, זו גם העמדה היחידה בה יש לנו חוסר אמיתי ועם זה הסכמתי בתחילת העונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה