אוגוסטוס היל כתב:
מתסכל שאתה לא קורא וזורק דברים מהדימיון שלך לגבי מה אני אומר ומה לא, אבל התייאשתי. תחשוב עלי מה שבא לך ותכניס לי מילים לפה. חופשי.
אמרתי דבר פשוט, שיש פה הגזמה לגבי התרחישים העתידיים וגם לגבי מה שהוא עשה בכפ"ס.
אז התרגום שלך זה שאני אומר שהכל בסדר ושאני לא חושב שטביב הוא בעיה. מי שקשה לו שלא מסכימים איתו, ידידי, זה אתה.
פשוט דמגוגיה. אם אני לא כותב בכל תגובה שטביב מזיק לקבוצה, ועוסק בדברים אחרים אזה זה אומר שאני לא חושב שהוא הבעיה? יופי טופי.
אבל זה מיותר שאני מסביר, הרי תיקח מזה מה שנח לך.
בקיצור, אמרתי שהשימוש במונח "הרס את הקבוצה" הוא מוגזם. הראיתי שהנוכחות שלו בקבוצה לא שינתה מהותית את הישגיה המקוצועיים של הקבוצה.
לא אמרתי שהוא עשה להם טוב, לא אמרתי שהוא ראוי וטוב או וואטאבר.
אבל כנראה שכשלא מתיישירים אחד לאחד לנרטיב המוביל, זה לא מתקבל יפה. נחיה עם זה
תשמע, זה שאתה מכניס לכל הודעה את צירופי המילים "גניבת דעת", "דמוגגיה" ו"אג'נדה" לא הופך אותך ליותר צודק, או יותר משכנע..סתם טיפ. וכן, קצת צניעות לא תזיק גם לך..
לעייננו, אתה חוזר ואומר שאני לא קורא את ההודעות שלך, למרות שזה קישקוש, בוא ונבדוק את ההודעה שאליה הגבת:
כתבת שמתסכל שאי אפשר לנהל איתי דיון רציני ואתה הופך בניגוד לרצונך ל"מגן" על טביב, כתבתי, אני לא מסכים עם העמדות שלך לגבי מהירות ההריסה האפשרית של הפועל תל אביב ע"י טביב ואני חושב שנבואות הזעם לא יצאו מכלל פרופורציה, ניסיתי להסביר לך קודם למה, אבל תוכן ועובדות לא מעניינות אותך.
הוספתי שההשוואות להישגים של כפר סבא בשנות ה80 הן לא רציניות ואם אתה רוצה שזה יהיה מפורט יותר כדי שתבין למה הכוונה, אז זה כמו שלומר שאם טביב יוריד אותנו ליגה, אז ההשגים בתקופתו לא יהיו שונים מאלה של סוף שנות ה80 של הפועל.
ועוד יותר בפירוט: מה רלוונטי סוף שנות ה80 לעידן טביב בכפר סבא? זה בכלל עידן אחר, הכדורגל התנהל אחרת וכל השוואה לעידן הנוכחי היא מטופשת.
אז כן, טביב עדיין לא הרס את הקבוצה והיא אפילו מתמודדת בצמרת והגיעה לשלב הבתים באירופה, אבל השנה הזו קורים כ"כ הרבה דברים רעים בקבוצה בתקופה כ"כ קצרה שמדכא לחשוב על העתיד למרות שאתה בכח מנסה לשכנע שההשפעה שלו היא לא הרסנית.
עד כאן אג'נדה וגניבת דעת מספר 5867988