vangroder כתב:
לא נראה לי שאנחנו יכולים לעבוד ביחד, אני מכיר הרבה אנשים שלא התגייסו ויצאו בדרך כזאת או אחרת וראסמי אין לי בעיה עם זה, איש איש באמונתו יחיה והאמת היא שהצבא אינו מתאים לכל אחד, אבל יש דבר כזה שנקרא סולידריות רגשית, הצבא הוא אחד מאותם המקומות שכלפיהם צריך להיות סולידריות רגשית, אפשר לערער על קיומו בחיינו והשימוש בו, אבל אי אפשר להיות אטומים לעובדה שהוא הכרחי בקיום של העם שלנו.
אני יכול להבין גם רגישות כלפי מגדרים שונים באוכלוסיה שמרכיבה את ביתנו, אבל מפה ועד להתריס כנגד הצבא ישנו קו אדום - אדום כמו אותו צבע שאת כ"כ רוצה לייצג, כמו שנאמר או שאתה איתנו או שאתה נגדנו ולאיו דווקא בפן כוחני, אלא כחלק מהבנה הקיומית הכי בסיסית של העם הזה שצריך להגן על עצמו בכל ימות השנה בתוך גבולות מדינתו, זה כמו אוהדים שמקללים את הקבוצה או את הצוות המקצועי ובעצם מחלישים אותנו מבפנים בגלל גחמות מכביסטיות שהם לא מבינים שהם אפילו חושפים באישיותם, תשאלי מה הקשר ? ( כי הרי את מייצגת מגזר קטן וחלש "כביכול", את השונה כמו שכולם אוהבים לומר פה) שיש דרכים לעשות את זה, ואת בוחרת בהתרסה, קיצוניות לשם הקיצוניות.
אז יכול להיות שהכוונות שלך טובות ואת רוצה להוביל למחר יותר טוב ואני באמת מאמין שכך הם פני הדברים אבל מפה ועד הדרך שבה בחרת, לא חכם במיוחד ומחליש אותנו מבפנים, ממממ...
לא חושב שאת יכולה לקחת על עצמך את הפרוייקט להעיף את טביב מהפועל, זה גדול עליך
ואם כדי שזה יקרה כולנו צריכים לעמוד מאחורי מהלך כזה תני לי פתרון לגבי המחר שטביב כבר לא יהיה מנת חלקנו כבעלים ( לא פחות חשוב ), נסתדר ? אז רק נדמה לך ! אין תור של אנשים שיושבים עכשיו בחוץ ורוצים לקנות את הפועל ואם יש תמצאי ותחשפי, אז אולי יהיה מצב שאנשים יתחילו להרים את התחת
הודעת השנה בפורום השדים !