red-toro כתב:
כיפה אדומה כתב:
אחרי שלוש שנים אדירות, אני פשוט לא מתחבר לקבוצה.
לא למאמן, לא לשחקנים, אפילו לא לקהל.
עצוב
אתה הדוגמא הקלאסית למה שקורה לנו ביציע.
מה קרה? לא הולך אז פתאום אתה לא מחובר לקבוצה?
אני מתגעגע לתקופה שבבלומפילד היו 6500 אוהדים מסורים. כאלה שמגיעים כדי לראות את הפועל ולא משנה איך היא משחקת.
היום מגיעים טרמפיסטים שחושבים שנפרק כל קבוצה מינימום 4-0 ואז מרשים לעצמם לשיר "אלי גוטמן" אחרי המשחקים.
אנשים צריכים להתחיל לקלוט שיש כאן מציאות חדשה. כמעט כ-ל ההרכב הוחלף, מה ציפיתם שנשחק בידיוק אותו דבר? הפועל נחלשה בצורה משמעותית. זה שאנחנו עמדנו היום מחצית ראשונה מול לגיה בבית שלהם, בשליטה מוחלטת שלנו, והיינו יכולים לגמור את זה במחצית הראשונה, זה כבר יפה מאוד.
את החיזוק פספסנו (לקהל זה לא מזיז), ועם מה שיש צריך לשחק עד ינואר. אם נשחק בחצי מהמשחקים כמו במחצית הראשונה היום, אני מאוד אופטימי.
מתי תבינו שאוהדים לא נגעלים בגלל שאין משחק ברמה של השנתיים האחרונות, האוהדים נגעלים מהריקבון במערכת, תפסיקו לחפש אשמה באוהדים, האשמה היחידה היא במערכת שעשתה כל דבר כדי להרוויח את הכעס של האוהדים, ועכשיו הם משלמים על זה בריבית כפולה, העונה רק התחילה והקהל יוצא נגד המערכת כי הם עשו את כל ההחלטות הלא הנכונות בעיקר בהחתמת המאמן ובעשיית רכש חלש ועלוב לצד הרווח שהיה להם, ניסו להתחכם על חשבוננו וקיבלו זין לפרצוף ומזל שהקהל מראה את הסימנים האלה כי אם לא עוד היו עלולים לחשוב שהכל בסדר.
לא רק שמותר למחות נגד מה שקורה אלא שצריך, עבדו על כולנו בעיינים, ונאמנות לשחקנים יש, לשאר האנשים לא חייבים שום דבר.