תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 12:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אופ"א הרחיקה את ידין ל-3 משחקים
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:
יש מצב שיפחיתו לו את העונש בערעור?

מה זה פה? ההתאחדות לכדורגל?
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 16:24 
ערן כתב:
גבעתיים כתב:
ידין נהנה מאהדת יתר שגם אם הייתה מוצדקת:
1 מרבה להיפצע למרות גילו הצעיר.
2 מסתבך מדי בהרחקות. ואני עוד זוכר כמה היה חסר בגלל שטות בקריית אליעזר.

אביחי ידין פותח את עונתו הרביעית בהפועל. הכרטיס האדום שקיבל נגד ראפיד היה הראשון שלו בקבוצה.
מלבד זאת הורחק ממשחק העונה על ידי בית הדין ולא במהלך משחק (עניין שערורייתי בפני עצמו אבל לא ניגע בזה).
כמו כן הוא לא זכה לכמות כרטיסים צהובים משמעותית יחסית לשחקנים אחרים בקבוצה או בליגה, בכל העונות האלו: 7 צהובים בעונה שעברה, 6 בעונת 09/10, 4 בעונת 08/09.

שזה לא יפריע לך, כמובן, ללהג עד דלא ידע וליצור רושם של בנאדם שמבין משהו.

:ROSE: :HEART2:

בנוסף, ידין אומנם שחקן פיזי ומשחק חזק, על כך אין עוררין. אבל ברוב הזמן הוא לא שחקן ישראלי טיפוסי, בדר"כ אחרי תיקולים קשים, הוא קם, לוחץ לשחקנים את היד וממשיך לשחק, הוא גם לא עסוק בלהחזיר כי שקורה ללא מעט שחקנים ישראלים.

מה שקרה במשחק הזה הוא היוצא מהכלל ולא מעיד עליו, לא יודע אם היו נסיבות מקלות אבל זה בהחלט משהו שלא מתאים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
מחזק את שחר וערן.
מה גם שבניגוד לרומני גם באקט המדובר ידין יצא הספורטיבי יותר.
הרי הראשון שבעט ללא כדור היה הרומני, והוא גם זה שעשה את ההצגה בסוף.
ידין יצא אדיוט אבל בואו לא נסחף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
כמובן שערן צודק, אביחי ספג אדום אחד ב-132 משחקים (ועוד השעיה שערורייתית של ההתאחדות והמשטרה האדומים). שחקן מאוד הוגן בדרך כלל.
דרך אגב, גם השחקן הרומני הורחק לשלושה משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
גבעתיים כתב:

אביחי ידין פותח את עונתו הרביעית בהפועל. הכרטיס האדום שקיבל נגד ראפיד היה הראשון שלו בקבוצה.
מלבד זאת הורחק ממשחק העונה על ידי בית הדין ולא במהלך משחק (עניין שערורייתי בפני עצמו אבל לא ניגע בזה).
כמו כן הוא לא זכה לכמות כרטיסים צהובים משמעותית יחסית לשחקנים אחרים בקבוצה או בליגה, בכל העונות האלו: 7 צהובים בעונה שעברה, 6 בעונת 09/10, 4 בעונת 08/09.

ידין מפגין משחק כסחני והתנהגות של ערס לא מהיום.
זה שהוא לא צבר עד היום אדומים לא אומר שהוא לא צריך להתעורר ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
אין לי בעיה עם הטענה הזו, שאפשר להתווכח עליה.
פשוט הפריעה לי הקביעה העובדתית לכאורה אך המופרכת בפועל, כרגיל, של גבעתיים/831.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
סבבה. עם עובדות לא מתווכחים,
אבל הוא חייב להתחיל להיות יותר אחראי, ואני מקווה שהוא ילמד משהו מההרחקה הזאת.
בסופו של דבר אם הוא ימשיך ככה אז יצא לו שם של שחקן שמתחמם בקלות,
ואז כל מיני ילדי זין ינצלו את זה בשביל להדליק אותו, לחטוף ממנו איזו קטנה ואז לעשות הצגה שתביא לאדום לידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2011, 23:36 
ערן כתב:
אין לי בעיה עם הטענה הזו, שאפשר להתווכח עליה.
פשוט הפריעה לי הקביעה העובדתית לכאורה אך המופרכת בפועל, כרגיל, של גבעתיים/831.

אז פעם הוא היה ילד טוב.
בשנה האחרונה לא.
פעם גם היה שחקן טוב יותר ואולי זה הולך ביחד.

מחוץ לזה אם אתה בנושא דיוק, אתה צריך להביא את אחוז ההפרכות שלי ולהראות שהוא חריג.
או אפילו מספר עובדות כאלה.
מה שכתבת זה שאתה עצבני עלי. ותתפלא יש מקרים שבהם עצבנות עלי מחמיאה.

באותה הזדמנות תגיב לתמיכה הגורפת שלך בטביב לפחות בתקופת הבמבי:
האם אתה מבסוט ממנה ? ומכל הדברים הגדולים שטביב עשה עבורנו ?
האם זה נכון שטביב תמך זמן מה לפני כן באולטראס ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
שוב אתה קובע דברים מופרכים ("היה ילד טוב, כבר לא עוד") באיצטלה של יודע דבר. ואינך, כאמור וכזכור, לא יודע כלום. לעטוף הרבה כלום במילים יפות זו בהחלט מעלה.

אני לא עצבני עליך, אני מזלזל בך. יש הבדל ענק. צר לי אם הפער הזה חמק ממך.

לעניין טביב - אם היינו זקוקים לעוד חוסר דיוק או אמירה מופרכת מצידך - לעולם לא תמכתי בו וגם לא אתמוך. התקופה היחידה שבה כביכול הייתי "בעדו" היתה מרגע סיום הבמבי - שם התברר לכל מבין עניין שהוא הזוכה - ועד הכרעת השופטת בעניין הערעור של מוני הראל. כל שטענתי היה שברור מיום הבמבי שאלי טביב הוא בעלי הפועל החדש והיחיד, ועל מוני הראל להכיר בכך ולפנות את מקומו ובכך לתת לטביב ואנשיו לנהל את המועדון לפי ראות עיניהם. ראיתי במאבק המשפטי שהתנהל פה בחודשים מאי-יוני-יולי נזק לקבוצה. ולשאלתך, אני בכלל לא מבסוט ממה שקורה כרגע מבחינה ניהולית וחושב שמדובר בבושה וחרפה שנגרמת על ידי חבורה של חובבנים ומזיקים.
לרמיזה שלך, כאילו טביב תמך באולטראס והם מסיבה זו תמכו בו - הרי שאני לא הכתובת. מעולם לא הייתי חלק מהאולטראס, גם לא אהיה. התפיסה שלך, כאילו אני חבר אולטראס שמגונן על טביב מסיבה קונספרטיבית כזו או אחרת, מגוחכת וקשורה למציאות באותה מידה ששאר ההודעות שלך נטועות בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 00:21 
ערן ברשותך, אני עושה קופי פייסט לפסקה הזאת -
ציטוט:
עניין טביב - אם היינו זקוקים לעוד חוסר דיוק או אמירה מופרכת מצידך - לעולם לא תמכתי בו וגם לא אתמוך. התקופה היחידה שבה כביכול הייתי "בעדו" היתה מרגע סיום הבמבי - שם התברר לכל מבין עניין שהוא הזוכה - ועד הכרעת השופטת בעניין הערעור של מוני הראל. כל שטענתי היה שברור מיום הבמבי שאלי טביב הוא בעלי הפועל החדש והיחיד, ועל מוני הראל להכיר בכך ולפנות את מקומו ובכך לתת לטביב ואנשיו לנהל את המועדון לפי ראות עיניהם. ראיתי במאבק המשפטי שהתנהל פה בחודשים מאי-יוני-יולי נזק לקבוצה. ולשאלתך, אני בכלל לא מבסוט ממה שקורה כרגע מבחינה ניהולית וחושב שמדובר בבושה וחרפה שנגרמת על ידי חבורה של חובבנים ומזיקים.

במקרה ויוזרים מוזרים יטיחו בי את הענין. פשוט לא יכול לנסח זאת טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 04:44 
לערן,

נראה לי שראיתי את אחד מהמשתמשים היותר מכובדים בפורום קושר אותך לאולטראס. אם טעות, מצטער. אלא שצריך להבחין בין טעות בקשר לאחד מהמשתמשים, ומה גם שאינו מהמרשימים שבניהם, לטעות בנושאים חשובים יותר.
בכל מקרה בדקתי וראיתי שהתמיכה שלך בצד של טביב התחילה, כדבריך, לאחר בצוע הבמבי. כאמור מקבל שהבקיאות שלי ביחס אליך אישית נמוכה מאשר ביחס למשתמשים רבים אחרים.

לגבי ידין, אמנם רק לאחרונה נקשר לאדומים, ומדובר באדומים התנהגותיים ולא בעבירות "לטובת הקבוצה או המשחק", אבל גם זה מספיק. אם התחיל לתפוס תחת מוטב שיפסיק.
מה שמענין זה המצב הרלבנטי. לדוגמא, מייד כשיבואה התחיל לזייף שיניתי מהר מאוד את הערכתי הגבוהה אליו, כולל שבניגוד לרבים לא קניתי את הסיפור עם מות האם (כבר אז העובדות הראו שמדובר במשהו מעבר לזה).

לגבי ההערכה האישית שלך אלי, תזלזל חופשי. היחס שלך אלי אינו הבעיה שלי אלא שלך, כי אני מגדיר את עצמי ומוגדר בלי קשר מורגש אליך ולדעתך. מצד שני, הדבקת לעצמך אבחון שגוי.
לגבי ההערכה האישית שלי אליך, איני זוכר דבר בעל משמעות וראשוניות שכתבת. עמוק ברמה של דברים רבים שאני ואחרים כתבו. אבדוק מכאן ועד להשתלחות הבאה שלך עלי ובינתיים מבחינתי אינך יותר מרעש במערכת, וגרוע מזה רעש אנטיפתי, להבדיל ממשתמשים מעניינים במיוחד ובכלל ממשתמשים רבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 04:44 
נשלח פעמיים בטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 16:34 
EISEN כתב:
ערן כתב:
גבעתיים כתב:

ידין מפגין משחק כסחני והתנהגות של ערס לא מהיום.
זה שהוא לא צבר עד היום אדומים לא אומר שהוא לא צריך להתעורר ומהר.

משחק כסחני?! הבנאדם נותן 200% כל משחק ולא מוותר על אף כדור,וגם כשעושה קצת שטויות או מאבד כדורים ללא סיבה הוא רץ באטרף כדי להשיג את הכדור ויתקן את הטעות שלו בכל מחיר..! אז נכון,הוא עשה טעות נגד ראפיד אבל זה מה שקורה להרבה שחקנים גדולים וטובים ממנו(זידאן בגמר המונדיאל,בקהאם במונדיאל 98) שפשוט לרגע אחד קטן מאבדים את המזג וזה מה שקורה... זה קורה לפעמים וזה טעוייות שהוא ילמד מהן לעתיד... הוא השחקן שמתאמץ הכי הרבה בקבוצה ויש לו גם את הנתונים בק''מ הכי גבוהים בקבוצה(ובין הגבוהים בליגה) אז עשה טעות.. זה מה יש וננסה להסתדר עם מה שיש..! בהצלחה להפועל ושנה טובה ומבורכת לכולם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: