הייתי פותח על זה אשכול משלי אבל אין בשביל מה באמת
http://www.youtube.com/watch?v=piXIF5qhGYU אחד הנאומים המרגשים ביותר בנאמו בכנסת. אחד האנשים שפוגעים הכי הרבה ברעיון המדיניות הישראלית ועושה מעשים על גבול הבגידה.
לוקח צעד אחורה כאשר מדובר, בשואה. ראו והביטו מה השואה מייצגת לאנשים גם כאלה שאינם יהודים, גם כאלה שאינם תומכים ברעיון מדינת ישראל היהודית.
לוקחים אחורה צעד, ואומרים אירועים כאלו אינם יכולים להתקיים עוד. ואנו כקבוצת כדורגל אנו שחלקנו ניצולי שואה, חלקנו שמענו ממקור ראשון על הניצולים.
וחלקנו ישבו הערב בשולחן החג עם מספר ממש מצומצם של אנשים כי משפחתם לא שרדה. השואה היא מונח עולמי מונח שמתאר את כל מה שרשע בעולם מייצג, כל מה שגזענות מייצגת. קבוצה כמו הפועל שקוראת לשוויון בין כלל אזרחי ישראל מייצגת כל מה שאינו גזעני, התנתקות אבסולוטית מאוהדי בית"ר וחלק מהסיבות היא היותם גזעניים. אנחנו גזעניים כמו כולם בהיותנו קוראים קריאות שואה, בהיותנו מפללים למוות על רקע דעה ספורטיבית, איחולי השואה, או מוות לכל דמות ספורטיבית היא גזענות לשמה.
כל המתחסדים שאומרים מדובר רק בשואה ספורטיבית, או בשלל תירוצים אחרים. יש מילים אחרות לכך איחולי שואה הם ברורים כשמש, ואין להם משמעות אחרת בעולם של היום. כאשר אתם מאחלים שואה למכבי, בין אם אתם באמת מתכוונים לכך או לא (ואני באמת מקווה שלא) אתם מאחלים לאוהדי ראשי שחקני מכבי מוות משפיל בו כמעט כל צלם אנוש נהרס נרמס בו. אוהדי מכבי אף על פי שבחרו בקבוצה הלא נכונה, היו איתי בצוות, בצבא ונלחמו יד ביד איתי, ונמצאים יחד איתנו ביום יום, וגרוע מכך כאשר יש כאלו שנחת זרועם האימתני של הנאצים עדיין השאיר צלקת בגבם, בין אוהדינו.
איחולי שואה, על ידי עם שמרביתו דור שלישי ורביעי לניצולי שואה, הוא אבסורדי, כיצד מסוגלים אנחנו אוהדי הפועל להעלות את המונח הייצג את הגזענות ואת הפשיזם, בצורה כה מובהקת על שפתינו ואף גרוע מכך לאחל זאת לחלק אחר מעמנו?! בסופו של דבר תהיו לכלי בידי מכחישי שואה (וכמובן שיש כאן הגזמה)
אך אתם יוצרים פחיתה במעמד השואה והיותה אירוע מכונן היסטורי לכל העולם והאנושות. קריאות השואה הן זילות השואה.
אני בטוח שהילדים בפורום או המון אחרים יחליטו שאני יפה נפש\אדיוט\אוהד מכבי\השלימו את החסר.
אך מהבוגרים פה אני מצפה שיפעלו להפסקתם של השירים האלו.