תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 06:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אימון פתיחת עונה יום חמישי בשמונה וחצי
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 08:29 
היתרונות: עומק וגיוון בעמדות- בכל העמדות אנחנו מראים עומק ויכולת של קבוצה להתמודד בכמה מסגרות.
אני לא מאמין שיש קבוצה יותר עמוקה מאיתנו בליגה השניה. הספסל שלנו חזק מה שלא יכולנו להגיד שנה שעברה.
סגל צעיר- הסגל שלנו ובכלל הקבוצה בבסיס שלה מאוד צעירה ומלאה בשחקנים שכנראה לא יתעייפו בקלות. אנשים שהיכולת שלהם רק תגדל עם הזמן. רמת האנרגיה בקבוצה תיהיה גדולה.
עמדת הפנים- למרות כל העיכובים עד לא מזמן,כשיש לך 3 שחקנים שיכולים לשחק בסנטר והם מעל 2 מטר ומסיביים ( כל המקרה הזה נדיר וכמעט לא קיים בעוד קבוצה בליגה השנה), עמדת הפניםשלך תיהיה יתרון השנה.
הקבוצה מאוד מאוזנת, אפשר לשנות רוטציה כל הזמן.אין לנו בעיות מהותיות בשום אספקט מיוחד של המשחק ( קליעה משלוש,ריבאונדים,הגנה משחק פנים)

חיסרון- אולי העובדה שהקבוצה בבסיס שלה צעירה למרות שיש בה גם את שלישיית המבוגרים האחראים ( מתן קורי ויונתן) תגרום לכך שחוסר ניסיון במעמדים גדולים ובדקות הסיום יוכל להשפיע.
בסך הכל אנחנו הפייבוריטים בליגה הזאת אבל כמו שראינו שנה שעברה זה ממש לא אומר שאנחנו נעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 08:39 
עוד יתרון יש לנו בעמדת המאמן וכמובן הקהל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
קרלוס אני חושב ששנה שעברה הפיפורטית הברורב עלתה.
העובדה שפתחנו את העונה מדהים, והצלחנו עם סגל מאוד מוגבל ומצומצם כמו שהצלחנו, העבירה את הזרקור מהגבעה
אלינו, אבל בכל פרמטר מקצועי הבקעה הייתה עדיפה (אם זה תקציב, סגל, מאמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 11:51 
el dudernio כתב:
קרלוס אני חושב ששנה שעברה הפיפורטית הברורב עלתה.
העובדה שפתחנו את העונה מדהים, והצלחנו עם סגל מאוד מוגבל ומצומצם כמו שהצלחנו, העבירה את הזרקור מהגבעה
אלינו, אבל בכל פרמטר מקצועי הבקעה הייתה עדיפה (אם זה תקציב, סגל, מאמן).

היינו קבוצה טובה שהראתה לכל אורך העונה יכולות יותר טובות ותוצאות יותר טובות מהבקעה עד לנקודה מסויימת וזה עובדה. היינו בלתי מנוצחים עד לכל הפציעות וסוף משחקי הגביע. וכל זה בלי עכשיו להתחשבן מאטצ'אפ של אדם לאדם. בפלייאוף אתה צודק לגמרה'באמת באותו רגע הם הפכו להיות פייבוריטים. אני מדבר על הקבוצה באופן כללי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
קרלוס כקבוצה באופן כללי הגבעה היתה פיבוריטית לעלות ליגה.
זה שהעונה התפתחה שונה והגענו לישורת האחרונה כפיבוריטים זה נכון אבל זה היה מייצג שקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 21:40 
יובל כתב:
לאוהדים האדוקים יותר שמבינים בכדורסל וכבר ראו את הקבוצה באימונים: עושה רושם שעד עכשיו כולם מרוצים מהסגל - איפה לדעתכם החסרונות שלנו? מה יכול להפיל אותנו במהלך העונה? איך אנחנו ביחס לסגלים של שאר הקבוצות? אילו יתרונות יש להן עלינו? ומה אמורות להיות הנקודות החזקות שלנו העונה?

יש עומק מדהים, המון כישרון ולדעתי גם קבוצה מאוד מאוזנת. אינספור אופציות בהתקפה, 9 שחקנים שיכולים לשים 20 נקודות על הלוח בערב נתון.

חסרונות - לכאורה, הקליעה מבחוץ. אין בקבוצה הזאת קלעים טבעיים ברמה גבוהה, היחיד שהיה כזה הוא מטלון שנפצע. אבל אני אישית מאוד בעד הקונספט הזה. אני חושב שהשחקנים האלה כמו עומר זמיר או אלעד אליהו (קלעים "טהורים") בסופו של דבר מגבילים אותך, ובכדורסל תמיד עדיף לקחת שחקנים כמו טימור/זליקוביץ'/שירן וללמד אותם לקלוע מאשר לקחת שחקנים כמו אלעד אליהו וללמד אותם אגרסיביות והורדת כדור לרצפה. ועדיין, חוץ מקלי ורוקני כל שחקן בסגל הזה הוא איום מבחוץ ואני יודע שעופר רון עובד איתם על זה קשה.
חוץ מזה, עם כל שחקני ההתקפה הנפלאים שלנו אני עדיין לא בטוח שיש לנו גו-טו-גאי בהתקפה שהוא באמת Money באחד על אחד. קורי קאר נראה כזה, סטיט אולי כזה אבל כרגע קשה להגיד (בכל מקרה לדעתי הוא שחקן נהדר). לגל איתן וזליקוביץ' יש פוטנציאל לתת משהו כזה בערב נתון, אבל נראה באילו רמות.
ויש גם את העניין של השחקנים הצעירים והזרים בעונה ראשונה מחוץ לבית. אני לא חושב שהזרים שלנו יהיו דומיננטיים כמו בעונה שעברה, למרות שהם שחקנים טובים.

ביחס לסגלים של שאר הקבוצות - באר יעקב יהיו חזקים מאוד ויש עוד כמה קבוצות עם פוטנציאל, אבל הפועל צריכה לעלות ובסטייל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: