יובל כתב:
לאוהדים האדוקים יותר שמבינים בכדורסל וכבר ראו את הקבוצה באימונים: עושה רושם שעד עכשיו כולם מרוצים מהסגל - איפה לדעתכם החסרונות שלנו? מה יכול להפיל אותנו במהלך העונה? איך אנחנו ביחס לסגלים של שאר הקבוצות? אילו יתרונות יש להן עלינו? ומה אמורות להיות הנקודות החזקות שלנו העונה?
יש עומק מדהים, המון כישרון ולדעתי גם קבוצה מאוד מאוזנת. אינספור אופציות בהתקפה, 9 שחקנים שיכולים לשים 20 נקודות על הלוח בערב נתון.
חסרונות - לכאורה, הקליעה מבחוץ. אין בקבוצה הזאת קלעים טבעיים ברמה גבוהה, היחיד שהיה כזה הוא מטלון שנפצע. אבל אני אישית מאוד בעד הקונספט הזה. אני חושב שהשחקנים האלה כמו עומר זמיר או אלעד אליהו (קלעים "טהורים") בסופו של דבר מגבילים אותך, ובכדורסל תמיד עדיף לקחת שחקנים כמו טימור/זליקוביץ'/שירן וללמד אותם לקלוע מאשר לקחת שחקנים כמו אלעד אליהו וללמד אותם אגרסיביות והורדת כדור לרצפה. ועדיין, חוץ מקלי ורוקני כל שחקן בסגל הזה הוא איום מבחוץ ואני יודע שעופר רון עובד איתם על זה קשה.
חוץ מזה, עם כל שחקני ההתקפה הנפלאים שלנו אני עדיין לא בטוח שיש לנו גו-טו-גאי בהתקפה שהוא באמת Money באחד על אחד. קורי קאר נראה כזה, סטיט אולי כזה אבל כרגע קשה להגיד (בכל מקרה לדעתי הוא שחקן נהדר). לגל איתן וזליקוביץ' יש פוטנציאל לתת משהו כזה בערב נתון, אבל נראה באילו רמות.
ויש גם את העניין של השחקנים הצעירים והזרים בעונה ראשונה מחוץ לבית. אני לא חושב שהזרים שלנו יהיו דומיננטיים כמו בעונה שעברה, למרות שהם שחקנים טובים.
ביחס לסגלים של שאר הקבוצות - באר יעקב יהיו חזקים מאוד ויש עוד כמה קבוצות עם פוטנציאל, אבל הפועל צריכה לעלות ובסטייל.