mbracha כתב:
מישהו שם בהנהלה מרגיש מרומה, שי בין הישראלים שמרוויחים הכי הרבה במועדון אחרי השדרוג שנכפה ע״י האוהדים, ומציג יכולת שגורמת לנו לגעגועים לאבו לאבן. כמו שאמרתי באשכול אחר, על יכולת מקצועית נטו קשה לבוא בטענות לשחקן, אבל בכל הקשור לכושר גופני ירוד בשלב ובגיל כזה יש כל לגיטימציה למחות. ושוב ושוב כל מקורבי אבוטבול גורמים לי לרפלקס הקאה, אני מקווה שלפחות הוא משלם להם על כך.
מישהו מרגיש מרומה?
שי אבוטבול הוא שחקן כדורגל, לא רובוט. כמו לכל שחקן, יש לו תקופות טובות יותר וטובות פחות. מפתה מאוד להגיד שהוא בכושר רע כי עדיין לא חתמו איתו על החוזה והראש שלו לא בכדורגל, רק שזו ספקולציה טפשית. הוא בכושר לא טוב עכשיו, היה בכושר טוב יותר בעבר ויחזור לכושר טוב בעתיד.
אם היו מחתימים אותו על חוזה שבו הוא מקבל שכר לפי שקלול הציונים שהוא מקבל מפרשנים (או בפורום), ושי היה חותם - זה היה בסדר גמור. למיטב ידיעתי, אין חוזה כזה בכדורגל.
שי מתייצב לאימונים, משחק כשהמאמן אומר לו, (כולל בישול במשחק שהיה תקוע לגמרי מול ב"ש, כך שגם כשהוא לא בשיאו הוא תורם משהו), ויושב על הספסל כשהמאמן אומר לו לשבת. הוא ממלא את חובותיו במלואן.
מי שלא מקיים את חלקו זו ההנהלה.
והחוזה לא "נכפה" על ידי האוהדים, אלא נאכף על ידינו. ההבדל הוא בכך שלא אנחנו המצאנו את החוזה, אלא התעקשנו שההנהלה תקיים הבטחה מפורשת שניתנה לשחקן על ידי הנהלת המועדון. הטענות המטומטמות של "זה מוני הבטיח" הן שקריות, וגם אם היו נכונות, זה לא רלוונטי. הפועל מנוהלת על ידי חברה בע"מ ולא ע"י עוסק פרטי, כך שהתחייבות של הנהלה תקפה גם כשהנהלה מתחלפת. ועם כל זה ההבטחה לא כובדה במלואה והחוזה החדש נמוך מזה שהובטח לו. ברגע שאבוטבול הסכים לחוזה, אני איבדתי עניין. מצידי שישלמו לו מסטיק בזוקה לחודש, כל עוד שני הצדדים מסכימים ומכבדים את ההסכם.
יש כאן צד אחד בלבד שעוסק ברמאויות, זה שהצליח להביא תעודת יושר ממשטרת מיאמי, אבל סירב להוציא אחת כזו בישראל.