תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 11:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפליירים שחולקו אתמול בכניסה לבלומפילד
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
מתי יחולקו פלאיירים נגד עזרן בבלומפילד?

ביום שיאסרו למזרחים להכנס אליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 23:07 
היית חייב להוציא את השד העדתי מהבקבוק נכון?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 23:18 
azran כתב:
Perlov כתב:
מתי יחולקו פלאיירים נגד עזרן בבלומפילד?

ביום שיאסרו למזרחים להכנס אליו?

במהרה בימינו אמן סלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 00:42 
באמת שלא שמתי לב... מישהו יכול להגיד לי באמת אם ששרו שואה למשטרה כל השורקים ישבו בשקט? האם השורקים רוצים שאוה למשטרה ולמכבי לא? או סתם היו עייפים?

סתם אני נהנה לעקוץ...בשבילך סימרוטיץ עוד שיר עם המילה שואה שלא שרקו... וזה מהמשחק האחרון ולפי זה שאמרת שהווה קובע אז כן צריך לשיר שירי שואה.

חחחח אני נהנה מכל רגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 00:55 
azran כתב:
למה שנהיה שונים?למה שנהיה "חנונים"?למה שנהיה קהל של קונצרטים?
נמאסתם

שמע, בלי להעליב אבל אתה ילד. חושב כמו ילד ומתנהג כמו ילד. הקהל של הפועל תמיד נחשב לאליטה והבוהמה בארץ.
קהל לא אלים חריף וחד ויכול להיות פוגע. הכדורי ים, השלטים והתצוגות פשוט אליטה.
קונצרטים הם האליטה של המופעים ולכן כך מדובר. אם ברצונך לקלל ולריב. פה זה לא המקום הנכון לעשות את זה.
ברור לי שיום אחד תתבגר ותבין שזו לא הדרך אבל בינתיים אל תנסה לשנות נוסחה שפעלה שנים רבות.
ועכשיו תתחיל לקלל אותי ולומר לי כמה מכביסט אני וכמה זבל אני. תהיה בטוח אני אדום, ולא בגלל התארים התארים לא משנים לי.
האתוס של הקהל הוא מה שחשוב.
לא מקובל עליי שיהיו שתי קבוצות אוהדים להפועל, ואני אומר די לפילוג שני הצדדים צריכים להתפשר. שואה היא מילה חזקה.
ונאצים אני רק יכול לספר שסבא שלי נעצר בצעירותו בגלל שתקף מישהו שכינה אותו נאצי, השוטרים אמרו לו כל הכבוד ושחררו אותו, וסבא שלי היה אוהד הפועל.
זה שהתחיל את המסורת במשפחה, למה אוהדים לא מסוגלים לכבד אותו ולא לצעוק שירים שפוגעים בו?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 01:11 
כי אחרי זה אי אפשר לשיר כלום כי כל אחד נפגע ממשהו אחר!

ותסלח לי אבל הפועל לא תמיד נחשבו "אליטה", אתה מוזמן לשאול את הבת ימים והיפואים של פעם שהיו רובו של שער 5 ו- 7 וקונצרטים ממש לא היה כי סירי חמין לא מביאים לקונצרט ואלימות היתה הרבה (בטוח כמו היום שאתה לא יודע מה קורה מחוץ למגרש ליפני או אחרי המשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 01:17 
פואד כתב:
כי אחרי זה אי אפשר לשיר כלום כי כל אחד נפגע ממשהו אחר!

ותסלח לי אבל הפועל לא תמיד נחשבו "אליטה", אתה מוזמן לשאול את הבת ימים והיפואים של פעם שהיו רובו של שער 5 ו- 7 וקונצרטים ממש לא היה כי סירי חמין לא מביאים לקונצרט ואלימות היתה הרבה (בטוח כמו היום שאתה לא יודע מה קורה מחוץ למגרש ליפני או אחרי המשחק).

עלי מוהר אריק איינשטיין ועוד המון אנשי תרבות ישראלים הם בטח ובטח אליטה. השילוב בין יפו בת ים לאנשי התרבות הוא האתוס עליו אני מדבר.
אנחנו לא אוהדים אלימים ולא אוהדים מפונקים.

בקשר לשירי השואה. במדינה שבה יש יום זיכרון לשואה, השואה מוזכרת במגילת העצמאות. שאנשים שסבלו מידם של הנאצים מגיעים לפעמים לבלומפילד, ראוי לכבד את 6 מליון בני עמנו שנרצחו, ושירי שואה יש בהם זילות של השואה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 01:46 
היום המילה שואה נהייתה חלק מהלקסיקון היומי של כל אחד במדינה הזאת...מילדים בבית ספר ועד מבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 02:10 
27 איש מתים כל יום מסרטן בישראל (10000 בשנה), אז מה גם את המילה סרטן צריך להוציא? כי זה יפגע במישהו?
אין קשר לבגרות, יש קשר לפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 03:09 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
באמת שלא שמתי לב... מישהו יכול להגיד לי באמת אם ששרו שואה למשטרה כל השורקים ישבו בשקט? האם השורקים רוצים שאוה למשטרה ולמכבי לא? או סתם היו עייפים?

סתם אני נהנה לעקוץ...בשבילך סימרוטיץ עוד שיר עם המילה שואה שלא שרקו... וזה מהמשחק האחרון ולפי זה שאמרת שהווה קובע אז כן צריך לשיר שירי שואה.

חחחח אני נהנה מכל רגע.

פואד יקירי , אתה ממש לא נהנה מכל רגע
כי אתה יודע שבקרב הזה הפסדתם ( אתה וכל הילדים שאיתך)
כמה שתתחכמו - כל פעם שתשירו " שתיהיה..." תקבלו אגרוף לפנים

ככל שתפנימו יותר מהר (רובכם כבר הפנימו) ככה תעזרו לעצמכם ולמועדון הפועל ת"א
תמשיכו עם התפאורות היפות - תעשו לכולנו רק טוב
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 03:33 
זה כל כך "מצחיק" שאחד מאדיוטים הכי גדולים פה קורא לאנשים אחרים אדיוט/ים.
שלא נזכיר שבאשכול הזה הוא מקלל איש שיכול להיות אבא שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 04:21 
יוזמה מבורכת
למרות שאני לא נגד שירי השואה (אני אפילו בעד) אני מעדיף לרוב לשמוע עידוד להפועל בלי קשר לאם זה שיר שנאה כזה או אחר (שואה או לא)
אם הקהל שמתנגד יפחית את השירה שמפריעה לו בכך שסוף סוף הוא יעודד חוץ מלקלל לשרוק ולשתוק אז אחלה
בסופו של דבר טובת הפועל זה מה שחשוב באמת.

אך לסיום אני פשוט חייב

שתהייה שואה למכב*
שיפול עליכם הכותל
ת"א עולה באש
אבא של X/הבן של X/אמא של X
אדהם שבטה
הפועל גרמנים/ערבים
סרטן איידס ציפורן חודרנית
בן זונה

מכב* הם אנשים לא נחמדים ופויה למכב*!

כמובן המטרה שלי היא לנסות -שוב- להעביר שאין הבדל בין שואה למכבי לבין מוות לאדומים שיישרפו הצהובים X מת ת"א עולה וכו'.. פשוט קשה לשיר שמכב* ילכו לעולמם בדרכים לא קונבנציונליות ובהמוניהם.. לי בכל אופן יש חברים ומשפחה אוהדי מכב* ואני בטח לא מאחל לאף אחד מהם שום אסון כזה או אחר כמו שהם לא באמת מתכוונים שאני אקבל מחלה כזו או אחרת.. במגרש במשך 90 דק' מותר לנו הכל, כי זה סה"כ אמוציות.. אף אחד לא מתכוון לעשות שואה לאף אחד או להזריק נגיפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 07:30 
הרי זוהי סתם יפות נפש האנטי שירי שואה האלו.

שואה היא סתם עוד מילה.

חינוך לקוי שעברנו כולנו גורמת לנו לייחס למילה שואה סוג של קדושה ולכן הפך אותה למילה צורמת.

שואה היא עוד מילה, לא כל פעם שאומרים שואה מתכוונית ומתייחסים לשואת העם היהודי הארורה.

מדובר הרי במדרון חלקלק. בהנחה והצנזורה על חופש הביטוי תצליח במקרה של קריאות השואה מה יהיה הדבר הבא?!

איסור לשיר מוות לצהובים? איסור לשיר ש-נמני בן זונה?!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
היום המילה שואה נהייתה חלק מהלקסיקון היומי של כל אחד במדינה הזאת...מילדים בבית ספר ועד מבוגרים.

פואד יקירי,
פתחתי את האשכול רק בכדי להוקיר תודה למי שיזם את הפלייר ולמי שעזר לו לחלק אותם.

ובאשר למה שכתבת. נכון.

כשאני מרים טלפון לחבק אותי, ואתה הרי יודע שאני מדבר איתו כמעט כל יום עקב עיסוקינו, אני מתחיל את השיחה בצחוק כמובן ב- "שתהיה שואה למכבי" או בתקופה שהיתה לו בעיה בעיין " ב " עיין לקלינגר...". לטעמי יש הבדל מהותי בין שיחה של שני אנשים לבין קריאות ביציע. וזה הבדל עצום שאתה מסיבותיך (ולא חלילה קשור לשיכלך ) מסרב להפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 08:46 
אדום אופטימי כתב:
פואד כתב:

פואד יקירי,
פתחתי את האשכול רק בכדי להוקיר תודה למי שיזם את הפלייר ולמי שעזר לו לחלק אותם.

ובאשר למה שכתבת. נכון.

כשאני מרים טלפון לחבק אותי, ואתה הרי יודע שאני מדבר איתו כמעט כל יום עקב עיסוקינו, אני מתחיל את השיחה בצחוק כמובן ב- "שתהיה שואה למכבי" או בתקופה שהיתה לו בעיה בעיין " ב " עיין לקלינגר...". לטעמי יש הבדל מהותי בין שיחה של שני אנשים לבין קריאות ביציע. וזה הבדל עצום שאתה מסיבותיך (ולא חלילה קשור לשיכלך ) מסרב להפנים.

מצטער, אני לא רואה הבדל מהותי.
ההומור זה אותו הומור מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 08:55 
dekel_6 כתב:
פואד כתב:

חחחח אני נהנה מכל רגע.

תודה

אתה ממש נשמע כמו פרסומת.

פרסומת מהלכת... חבר חדש בפורום...
לא סתם עולה החשד שמאחורי זה עומדת עמותה/גוף יותר גדול מ"התארגנות של אוהדים שנמאס להם"

ממש בתיאום מושלם עם הפסקת השירה הגזענית בחיב"ר ושריקות בוז במשחקי מקקי ששרים על טועמה... לי זה מוזר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

מצטער, אני לא רואה הבדל מהותי.
ההומור זה אותו הומור מבחינתי.

ידידי,
כדי להסביר את ההבדל אשתמש בדוגמא ושאלה.

אני כמוך צם ביום כיפור.
כידוע לך לא כולם צמים.
לטעמך אין הבדל מהותי בין שלושת האפשרויות הבאות.

1. שכני עושה ארוחת צהרים באמצע יום כיפור לו , למשפחתו והוא מזמין גם את חבריו . הוא עושה זאת בסלון כאשר כל החלונות של הבית מוגפים כדי שבליל הריחות לא יגיע לשכנים
2. שכן אחר מזמין את אותה כמות אורחים ועושה מנגל בגינה. כל האורחים יושבים בגינה וסועדים.
3. שכן שלישי שאין לו גינה עושה זאת בגינה הציבורית, פותח מנגל, מביא שולחן או שניים ו10 כיסאות מתקפלים ושם על המנגל סטקים ( לצורך העיניין כשרים למהדרין)

אין הבדל מהותי בין שלושת המקרים לטעמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
למה שנהיה שונים?למה שנהיה "חנונים"?למה שנהיה קהל של קונצרטים?
נמאסתם

מה הקשר "חנונים"? אפשר לשיר הרבה שירים, כולל נגד מכבי, מבלי לפגוע בזכר השואה או מבלי להיענש ולעניין זה דין שירי שואה כדין השירים הגזעניים של אוהדי בית'ר נגד ערבים או שחורי עור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 12:12 
azran כתב:
red_o כתב:
היה "מגניב" לראות את אותם מעודדים משער 5 מנסים להתחכם ושרים שואה למשטרה

מעניין מה היה קורה אם היו מציינים את זה בדוח... מה היה להם להגיד להגנתם.....

כאילו אתה יודע למה שרו שואה למשטרה.

חמוד בגללך ובגלל שאר חבריך אנחנו חוטפים מחר בבית המשפט

אז הסיבה לא משנה אלא תוצאותיה של השירה

והתוצאה היא שאלפי אוהדי הפועל הולכים להתאכזב ולהפסיד משחק ששילמו עליו

כל זה כמובן בלי לציין את הנושא הערכי שבעניין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
כיפה אדומה כתב:
אפשר לחשוב שבכל משחק שרים שירי שואה.

העיקר שהתקשורת תשמע על זה ותפרסם את זה.

הצחקת את הסטופר של עמיקם ואת השותף לתא בכלא השוודי של דגלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שמצאתי פשרה הוגנת לשני הצדדים:
"שואה למכבי" רק בדרבי, שבוע לפני דרבי, וכשמכבי משחקת במקביל וקורה שם משהו שמצדיק את זה, כל עוד אנחנו ממשיכים לייצג את הפועל ולא את ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 12:47 
dekel_6 כתב:
פואד כתב:

חחחח אני נהנה מכל רגע.

תודה

כן כן כן....בסדר, תהנה מהספק, השואה היתה לפניך ותיהיה גם אחרייך (קצת הומור שחור לא יזיק). ולפי המשחק האחרון "ניצחנו" כי היתה פעמיים שירת שואה למשטרה ולא היה בוז :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 12:50 
פואד את האמת בתור יושב שער 2 אני שמעתי את השירה שואה למשטרה, שונא מג"ב, אבל זאת היתה שירה דיי חלשה, אני בטוח שרבים מיושבי האיצטדיון לא שמעו ולא הבינו על מה מדובר בכלל.
השיר שואה למשטרה לא מוכר כמו השירה שואה למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 13:05 
לירון האדום כתב:
פואד את האמת בתור יושב שער 2 אני שמעתי את השירה שואה למשטרה, שונא מג"ב, אבל זאת היתה שירה דיי חלשה, אני בטוח שרבים מיושבי האיצטדיון לא שמעו ולא הבינו על מה מדובר בכלל.

אם ישבת בשער 2 ושמעת אז בטח עוד שמעו. דבר שני... מה זה משנה שואה למי? היתה את המילה שואה...למה לא שרקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
לירון האדום כתב:

אם ישבת בשער 2 ושמעת אז בטח עוד שמעו. דבר שני... מה זה משנה שואה למי? היתה את המילה שואה...למה לא שרקו?

האמת שממקום מושבי בשער 7 מספר אנשים התחילו עם הבוז
אבל בגלל שאל כולם שמעו את השיר ולא כולם שמו לב, היה קשה להם להצטרף.
בגדול, כל הכבוד לכם על השיר, אני בטוח שהוא תרם לנו רבות. גם לעידוד הקבוצה וגם למוניטין הממילא גבוה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 13:10 
פואד כתב:
לירון האדום כתב:

זה לא העניין מי שמע או לא שמע, אלא מי הבין את המילים ושמע ספציפית את המילה שואה, אני הבנתי ששרים שואה למשטרה בגלל שאני מכיר את המילה הזאת. מרבית מיושבי שער 2 לא מכיר את רוב השירים ובטח שלא מכיר את השירים שלא סוחפים אחרייהם את כולם(הכוונה לא מכיר את השירים שהם אינם להיטים).
זה באמת לא משנה למי, לא צריך את המילה הזאת בשירה.
ואתה יודע מה פואד- אל תיהיה צודק, תיהיה חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 13:45 
פואד כתב:
לירון האדום כתב:

יאללה להמשיך לעשות דווקא לקהל ולשיר שירי שואה בסיגנון קצת שונה

איזה בגרות......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אני רק יכול לספר שסבא שלי נעצר בצעירותו בגלל שתקף מישהו שכינה אותו נאצי, השוטרים אמרו לו כל הכבוד ושחררו אותו, וסבא שלי היה אוהד הפועל.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פואד כתב:
לירון האדום כתב:

האמת שממקום מושבי בשער 7 מספר אנשים התחילו עם הבוז
אבל בגלל שאל כולם שמעו את השיר ולא כולם שמו לב, היה קשה להם להצטרף.
בגדול, כל הכבוד לכם על השיר, אני בטוח שהוא תרם לנו רבות. גם לעידוד הקבוצה וגם למוניטין הממילא גבוה שלנו.

אוי מסכנון,פגעו לך באגו? יורדים עלייך בתקשורת? ממש מסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2011, 15:30 
ברור שזה חוקי לצעוק שואה ושאין שום קשר בין קריאות השואה לקריאות גזעניות
ברור שזאת שערורייה שאוסרים פורמלית על קריאות השואה
מצד שני אני לא מבין את הגאווה הגדולה לשיר שירי שואה
בניגוד לרוב השירים של הפועל שירי השואה לא יצירתיים, לא מקפיצים, לא מעניינים, ויש בהם משהו דוחה ודווקאי.
גם בלי שירי השואה יאמינו לנו שאנחנו שונאים את מכבי.

וחוץ מזה, זה מצחיק שמתארגנת יוזמה למניעת חופש הביטוי של החבורה המקללת והמטנפת בשער חמש למעלה
ע"י אותם אנשים ששרים את שירי השואה, ושמתעצבנים על ניסיון ההשתקה שלהם ע"י שאר הקהל של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: