תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 10:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 25/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 06:02 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

לא כל יום באר שבע. 90 דקות האמינו אוהדי הפועל ת"א שהנה זה בא. בכדור חופשי של סלים טועמה או אחרי כדור רוחב של עמרי קנדה (המצטיין) מישהו יהיה שם כדי לשם את הכדור ברשת של הפועל חיפה שבאה לבלומפילד והציגה בונקר לתפארת. הפעם דרור קשטן לא מצא את השפן הנכון לשלוף מהכובע או מהספסל והיכולת החלשה שמוליכת הטבלה מציגה בשבועות האחרונים עלתה לה בשתי נקודות. שחקנים עייפים תנועה מועטה בהתקפה ולא מעט אנוכיות שהרגיזה את האוהדים כשהפעם טוטו תמוז בלט מעל כולם. להפועל ת"א הגיעה רק נקודה והיא צריכה למצוא דרך להוסיף יותר מחץ למשחק ההתקפה שלה - כי היא שלטה במשחק לאורך כל הדרך ומול קבוצה חלשה כמו זו של ניצן שירזי 0:0 שווה להפסד.

קשטן: "לא צריכים לבקש סליחה"
מאמן הפועל ת"א לא מתנצל על ה0:0- עם הפועל חיפה ומתייחס לקללות הקהל לעברו: "יכול למחות"
רותם גרוסמן
בהנהלת הפועל ת"א לא נרתעים מהתופעה המתפשטת בשבועות האחרונים ביציעי הקבוצה שבמסגרתה "זוכה" המאמן דרור קשטן לקללות מהיציעים האדומים.
האוהדים לא מרוצים בעיקר מהדרך שבה משחקת הקבוצה בראשות המאמן הוותיק אבל כאמור הגיבוי קיים מלמעלה. "תמיד אפשר לשחק טוב יותר אבל בינתיים הקבוצה עוד מתחברת ויחסית לשינויים שעברנו מהעונה הקודמת הקבוצה רצה טוב ומשיגה נקודות ברמה טובה" אמר בכיר במועדון.
הבכיר אף סיפר כי הבעלים אלי טביב בטוח ששחקני הרכש החדשים עוד ישדרגו את יכולתם בעזרת קשטן בעתיד הקרוב: "חוטבא עבאס אורמוש נוסא וגם אדל שרבים אוהבים לנגח מראים יציבות. יחד איתם יש את דמארי שעושה עבודה מצוינת. הקבוצה תרוץ השנה לאליפות וטביב וכולנו חושבים שזה אפשרי ושקשטן הוא האיש הנכון לעשות את זה." בנוגע למשחק אתמול היו לאדומים טענות קשות לשופט אלי חכמון ולקווניו שפסלו שער חוקי של אלרואי כהן בטענת נבדל וכן טענו כי הגיע לקבוצה גם פנדל לאחר הכשלה ברורה ברחבה של טוטו תמוז. המאמן העדיף כמובן שלא "ללכלך" על חכמון והסתפק בהתבטאות הרבה יותר דיפלומטית: "הפועל הבקיעה שער חוקי הגיע לה פנדל והגיעה לה עוד הזדמנות אבל יש ימים כאלה. לא בכל משחק אתה יכול להבקיע. זו לא טרגדיה זה כדורגל. אפשר לסיים 0:0 ומשחקים כאלה אפשר גם להפסיד כשאתה מנסה לתקוף ומקבל גול משום מקום. לא הבקענו שער אנחנו לא צריכים לבקש סליחה." קשטן התייחס גם לקללות האוהדים: "הקהל יכול למחות. הקהל רוצה שהקבוצה תנצח גם אני רוצה. אני מרוכז בעבודה ואני מציע שהתקשורת תפסיק לתת דגש לשטויות ותתחיל להתייחס לכדורגל."

הארץ

מדובר אמנם רק בנקודה, אבל זו הנקודה הראשונה. ה-0-0 מול הפועל תל אביב השיג להפועל חיפה ולמאמנה ניצן שירזי הרבה אוויר. "שיחקנו נגד הקבוצה הכי קשה בארץ ובמגרש הכי קשה", אמר שירזי בסיום, "היה לנו גם מזל, מותר לנו ליהנות מזה לפעמים. זה ייתן לנו קצת שקט. רק במצב כמו שלנו אני קונה 0-0. אם הייתי חושב שעזיבה שלי תעזור, הייתי עוזב. אני מקווה שעם הזמן נוכל להציג את האיכויות שלנו".

מסכימים עם דרור קשטן? דברו על זה בעמוד הפייסבוק שלנו

בהפועל תל אביב, למרות ההחמצות והשער של דמארי, שנפסל שלא בצדק, שידרו שביעות רצון. "לא אסון לסיים בתיקו", אמר המאמן דרור קשטן, "השחקנים היו ווינרים, החמיצו, בעטו לקורות ולצערי לא מצאו את הרשת. אני מאוד מרוצה מאיך שהשחקנים נראו. הם גילו רצון כמו נובאק ג'וקוביץ'. הקבוצות שמשחקות נגדנו מסתגרות ומקשות עלינו. אם היינו מנצלים רק חצי ממצבי ההבקעה, היינו מנצחים". מחמוד עבאס הוסיף: "היה חסר לנו מזל. שיחקנו בקצב טוב, הגענו למצבים ופסלו לנו שער. זה מתסכל, אבל צריך להמשיך הלאה".

היום, לראשונה זה שבועיים, יזכו שחקני הפועל תל אביב ליום חופשי ומחר יחזרו לאימונים לקראת המפגש עם לגיה ורשה בליגה האירופית. "אין אף פעם מקום לאבד נקודות, רק לנצח", התייחס קשטן למשחק בפולין, "מדובר ביריבה מהצמרת הפולנית ואין מקום להקל בה ראש".

אביחי ידין, שהוחלף בדקה ה-22, סובל משריר תפוס בצוואר אך יהיה כשיר לחמישי. נוסא איגייבור נעדר בשל מחלה. בימים הקרובים, אחרי שאלי טביב יגיש את תעודת היושר הפדרלית, יודיעו במחלקה המשפטית של ההתאחדות אם המסמך מספיק כדי לרשום אותו כבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 25/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
ישראל היום

אביחי ידין, שהוחלף בדקה ה-22, סובל משריר תפוס בצוואר אך יהיה כשיר לחמישי . נוסא איגייבור נעדר בשל מחלה. בימים הקרובים, אחרי שאלי טביב יגיש את תעודת היושר הפדרלית, יודיעו במחלקה המשפטית של ההתאחדות אם המסמך מספיק כדי לרשום אותו כבעלים.

הוא לא הורחק באדום במשחק הקודם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 07:37 
דגל אדום כתב:
Telkiyski כתב:
ישראל היום

אביחי ידין, שהוחלף בדקה ה-22, סובל משריר תפוס בצוואר אך יהיה כשיר לחמישי . נוסא איגייבור נעדר בשל מחלה. בימים הקרובים, אחרי שאלי טביב יגיש את תעודת היושר הפדרלית, יודיעו במחלקה המשפטית של ההתאחדות אם המסמך מספיק כדי לרשום אותו כבעלים.

הוא לא הורחק באדום במשחק הקודם?

נו? ואלרואי כבש את השער שנפסל? ולאורמוש קוראים ויקטור (שבוע שעבר נכתב בפחתון הזה)?
ישראל היום זה לא עיתון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 07:41 
ע"פ ישראל היום, ויקטור אורמוש בכלל שיחק אתמול עם קרע בצולבת לאחר שקיבל בשבוע שעבר מכה בגב.
מדור ספורט מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:12 
אם אני מסכים עם אבי רצון ,זה אומר הכל .
אבי רצון כתב:
הסתיים עידן גוטמן והחלה תקופת קשטן, וניתן להכריז רשמית שהפועל ת"א בינונית ואפורה. יש לה שני חלוצים מעולים, דמארי ותמוז, שאם קשטן יצליח לשחזר ימיו מקדם, מה שבכלל לא בטוח (למי יש כוח היום לרס"רים ולשוטרים צבאיים), הפועל תהיה מסוגלת להתמודד על האליפות - גם כי העונה הנוכחית היא די פארש ואין שתיים או שלוש קבוצות שעושות סימנים של יציבות או חדשנות.

כל שקשטן צריך לעשות הוא ללכת לקלטות של שתי העונות האחרונות ולהקפיד לא לסטות מדרכו של קודמו: משחק עומק של ארבעה קשרים, ולא עוד כדורי רוחב חסרי פשר ומשמעות. כושר אישי טוב של ידין, אבוטבול וטועמה יכול להכריע משחק, לא עונה.

ומי שלא מבחין בנסיגה הענקית של הפועל של העונה לעומת שתי העונות הקודמות, חי בסרט שהוא קומדיית מצבים, שבה בסוף הכל איכשהו מסתדר. לא השנה. גם חוסר הסבלנות ביציעים אומר משהו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:18 
יכול להיות שהוא צודק. אני אומר שאין כרגע משהו יותר טוב ונסתפק במה שיש גם אם מכבי תל אביב יקחו אליפות, וינצחו דרבי כי בספורט לפעמים גם מפסידים.
לקלל זה לא הפיתרון בטח שלא את המאמן או הקבוצה, למה אין קללות להנהלה שלא הביאה עוד רכש ?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:25 
אבי רצון די דביל. זה לא חדש.
אני מסכים איתו שאנחנו חלשים ושגם בסגל הנוכחי אפשר להוות פקטור בליגת פח הזאת. כל השאר שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:34 
והנה אחד שבדרך כלל אני כן מסכים איתו
עמיר פלג כתב:
באסיפה הטקטית לקראת הפועל חיפה, דרור קשטן הראה לשחקניו את גמר אליפות ארה"ב הפתוחה בטניס ואמר להם: "ג'וקוביץ', כמונו, שיחק הרבה משחקים בזמן קצר ועשה זאת גם עם כאבי גב, ולמרות הכל ניצח. קחו דוגמה ממנו". אז אני במקום נדאל הייתי נעלב קצת מההשוואה, מה עוד שניצן שירזי עלה למשחקון המכריע בפיגור של 5:0 במערכות, אבל אין ספק שלהפועל ת"א יש בעיה עם משחק הרשת.
ואולי הטעות של קשטן שהוא לא הראה לשחקנים את גמר ווימבלדון. כי בלומפילד, כמו שראינו גם באמצע השבוע נגד באר־שבע, לא נופל העונה על הקטגוריה של "מגרשים קשים". נכון, הקוון דן אוצ'ניק היה באופסייד ופסל שער חוקי וטהור, אבל מאמן שמבקש מהשחקנים שלו לקחת דוגמה מהטניסאי הסרבי, שלפחות לא יתבכיין בסיום: "לשחק חמישה משחקים בעשרה ימים זה לא פשוט". ג'וקוביץ' משחק חמישה משחקים בחמישה ימים, ואותו כידוע אי־אפשר להחליף בדקה ה־67.
ובינינו, דרור, היחיד שסיפק את הסחורה אתמול היה עמרי קנדה, שלא היה משחק בכלל אם חוטבה היה בריא. שי אבוטבול, "המוח", סובל מחוסר ריכוז ועובד לאט - בדיוק מה שצריכה הגנה שבאה להסתגר. אורמוש משתדל אבל פליימייקר הוא לא, טועמה במצב נייח, ואלרואי כהן? אחרי שאלי טביב הוציא מה־FBI תעודת יושר, הוא יכול לגשת לרשות לבקרה עם החוזים שלו ושל עומר דמארי ולבקש תעודת פראייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

שחקן הפועל לחכמון: באת לדפוק אותנו
האדומים כועסים מאוד על השופט ושוקלים להתלונן עליו: "זה בגלל הפנדל נגד בית"ר בשנה שעברה". ידין ואייגיבור יהיו כשירים ללגיה ורשה

רון עמיקם | 25/9/2011 9:54
רגעים לא נעימים עברו על שופט המשחק אתמול בבלומפילד, אלי חכמון.

דרור קשטן לא מבין, אתמול צילום: דני מרון
עם סיום המשחק הושלכו לעברו ולעבר עוזריו שקיות גרעינים, ושחקנים מהפועל ת"א צעקו עליהם במנהרה. "באת לדפוק אותנו בגלל הפנדל שנתת לנו נגד בית"ר בעונה שעברה‭,"‬ צעק אחד השחקנים. צילומי הטלוויזיה הוכיחו שהשער של עומר דמארי היה חוקי, ובהפועל שוקלים להתלונן על חכמון.

עפ"י שחקנים בהפועל, אמר דן אוצ'ניק, הקוון שהניף את הדגל, כי ראה את טוטו תמוז בנבדל כשהוא מונע משחקן הגנה להגיע לכדור ובכך מתערב במהלך. בסיום המשחק הסתודד חכמון עם מנכ"ל איגוד השופטים, יריב טפר, ועם משקיף המשחק, כדי לנתח את המהלכים.

אביחי ידין הוחלף אתמול בגלל צוואר תפוס, ממנו סבל ביומיים האחרונים. נוסא איגייבור כלל לא עלה לשחק לאחר שהתלונן על וירוס. השניים צפויים להיות כשירים למשחק הליגה האירופית ביום חמישי בוורשה מול לגיה.

המאמן דרור קשטן היה דווקא שבע רצון מהמשחק: "השחקנים שלי דווקא היו ווינרים. להבקיע שער חוקי ולהחמיץ פעמיים, ופעמיים לפגוע בקורות, זה אומר משהו. אני מאוד מרוצה שהשחקנים נראו כפי הם נראו - מחויבים, עם רצון, בדיוק כמו דג'וקוביץ‭."'‬

הפולנים לא שלחו סקאוט כדי לעקוב
אחרי הפועל, ויסתמכו על חומרים מהארץ ועל חוות דעתו של הקשר משה אוחיון, שבמקרה גם שהה בסוף השבוע בארץ בגלל שמחה משפחתית. האדומים ייצאו לוורשה ביום שלישי ויחגגו שם את ראש השנה. קבוצת אוהדים התארגנה לסיור מודרך במחנה ההשמדה מיידאנק, עם אוהדים שהם מדריכי נוער למסעות בפולין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:47 
אני יושב ורואה את השידור החוזר של שער השבת, וחוץ מהתייחסות קטנה של שרף לשער שגנבו לנו יושבים שם הביתריסט המגעיל
הזה ופרימו שהסכים בקטנה ופשוט שותקים, לא מענין אותם. העיקר לרדת על הפועל ששיחקו נורא והתבטאויות של סגל
שאי אפשר לראות את המשחק מרוב גועל.
למרות זאת את הפנדל הברור שהיה נגד בית"ר והאדום של הרוש ניתחו איזה שעה למרות שלכולם ברור שהיה פנדל ואדום.
הספורט הישראלי מדרדר לא בגלל הרמה של הכדורגל הוא מדרדר בגלל פרשנים שלא קשורים לכדורגל ובאים רק
לחמם את האווירה ולתת את הצד של הקבוצה שהם אוהדים בלבד כמו סגל!
שמישהו יעיף אותו לקבינימט!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
וואלה

שי אבוטבול: "לא זכור לי שבעבר ניצחנו 0:7"

הפועל תל אביב יצאה אתמול (שבת) מהמשחק הביתי מול הפועל חיפה (0:0) עם תחשוה גדולה של פספוס. זאת, למרות שהאדומים שמרו על הפסגה, לפחות עד למשחק של מכבי תל אביב בבאר שבע, ונותרו בלתי מנוצחים. בצוות המקצועי היו מרוצים מנחישות השחקנים ומהעובדה שהמשיכו לתקוף בכל 90 הדקות למרות שמדובר במשחקה החמישי של הקבוצה תוך פחות משבועיים. "אנחנו פרייארים", אמר אחד השחקנים לאחר המשחק אמש. "הפועל חיפה אמנם עשו בונקר מגעיל, אבל היו לנו מספר הזדמנויות לנצח וחבל שלא עשינו את זה".

הקפטן שי אבוטבול הוסיף: "קבוצות יבואו להסתגר נגדנו, אבל השאלה היא האם נצליח לבוא מרוכזים ולפצח את ההגנות כדי להבקיע שערים. זה לא סוד שאנחנו סובלים מעייפות כי שיחקנו הרבה מאוד משחקים בתקופה קצרה וחבל שלא ניצחנו, אבל אנחנו מסתכלים כבר קדימה. יש לנו משחק בפולין ואנחנו מקווים לייצג טוב את הפועל ואת המדינה.

"למה היריבות מסתגרות?", המשיך הקשר. "צריך לשאול אותן. כמו הפועל חיפה אלו קבוצות שרוצות להשיג נקודה בכל דרך, הם ועשו את זה כל הכבוד להם. לא זכור לי שבשנים קודמות ניצחנו 0:7, קבוצות מסתגרות מולנו בהגנה וקשה לנו".

אבוטבול נשאל מה צריך להשתנות בכדי שהקבוצה תחזור עם נקודות מפולין: "כל משחק הוא לגופו. ברור שהיכולת מול הפועל חיפה לא תספיק מול לגיה ורשה, אבל עד יום חמישי יש מספיק זמן. אני מאמין שהצוות המקצועי יכין אותנו היטב, יראה לנו קלטות ונקווה שנבוא מרוכזים ומוכנים ובעזרת השם יגיעו בפולין שלוש נקודות".

בהפועל זעמו על השופט אלי חכמון שפסל שער חוקי של עומר דמארי בדקות הסיום ואמרו: "זה נראה כאילו הוא חיכה למשחק הזה בשביל להחזיר לנו על מה שהיה מול בית"ר ירושלים".

אחרי המשחק התלוננו שחקני הפועל על העייפות הכבדה שיש בקבוצה: "זה קצב משחקים מטורף", אמר אחד השחקנים. "בסוף כבר כולם הרגישו את העומס על הרגליים, אבל כנראה שהדברים של קשטן על ווינריות עזרו". הקבוצה תהנה היום מיום חופשי ומחר תשוב להתאמן בכדי להתחיל בהכנות למשחק ביום חמישי מול לגיה בליגה האירופית.

נוסא איגייבור שהודיע אתמול לפני המשחק כי הוא חולה ולא יוכל לשחק ואביחי ידין שיצא אחרי 22 דקות משחק בשל צוואר תפוס, אמורים להיות כשירים ליום חמישי. האחרון לא יוכל לשחק בשל האדום שספג מול ראפיד בוקרשט. נעאל חוטבא יחזור לסגל לאחר פציעה של שבועיים ורועי גורדנה צפוי לחזור לאימונים כבר השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:05 
באמת עובר עליו משהו !
שי אבוטבול כתב:
"למה היריבות מסתגרות?", המשיך הקשר. "צריך לשאול אותן. כמו הפועל חיפה אלו קבוצות שרוצות להשיג נקודה בכל דרך, הם ועשו את זה כל הכבוד להם. לא זכור לי שבשנים קודמות ניצחנו 0:7 , קבוצות מסתגרות מולנו בהגנה וקשה לנו".

:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
באמת עובר עליו משהו !
שי אבוטבול כתב:
"למה היריבות מסתגרות?", המשיך הקשר. "צריך לשאול אותן. כמו הפועל חיפה אלו קבוצות שרוצות להשיג נקודה בכל דרך, הם ועשו את זה כל הכבוד להם. לא זכור לי שבשנים קודמות ניצחנו 0:7 , קבוצות מסתגרות מולנו בהגנה וקשה לנו".

ברור שהוא לא זוכר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
שלושת יריבותינו בליגה האירופית שיחקו אמש בליגות שלהן. הנה התוצאות :
פ.ס.וו איינדהובן נגד רודה 1:7
ראפיד בוקרשט נגד קלוז' 1:1
בלצ'אטו נגד לגיה וארשה 2:0
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 11:55 
Working Class Hero כתב:
סימרוטיץ כתב:
באמת עובר עליו משהו !
שי אבוטבול כתב:

ברור שהוא לא זוכר...

ניצחנו את הפועל חיפה 5-0 רק לפני שנה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 12:04 
אדום כתב:
Working Class Hero כתב:
סימרוטיץ כתב:
באמת עובר עליו משהו !
שי אבוטבול כתב:

ברור שהוא לא זוכר...

ניצחנו את הפועל חיפה 5-0 רק לפני שנה :D

ברור שהוא לא זוכר ,היו רק 8 חמישיות ושתי שביעיות בשנתיים האחרונות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
בלי קשר להפועל,שחקן בשם אור פישביין מהפועל פ"ת שוב עושה בית ספר והפעם נגד ביתר
גם שיחק מעולה נגד מכבי תל אביב וגם נגד חיפה
הוא משתפר ממשחק למשחק,הולך להיות שחקן גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
אין קשר, אבל מויאל קרע את הרצועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 14:50 
בס"ד

כואב הלב על התוצאה הזו , אבל בסוף הרי משלימים.
איכשהוא ידעתי שלא ננצח , מן תחושת בטן כזו ומשחקים כאלה ניתן גם להפסיד.
חיפה חזרו לדרוס ודווקא את רמה"ש ששבוע לפני זה חגגו על מכבי.
זה מראה שכרגע הכל פתוח ונזיל בליגה הזו.
כעת צריך להתגבר כארי ולצאת לאירופה ולנסות לתקן את מה שקולקל במשחק הראשון.
קל זה לא יהיה. ונדמה לי שידין קיבל אדום ולא יוכל לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:

redruby כתב:
בס"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 15:04 
הדגל האדום כתב:

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LAGUH!: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 07529.html
:SHOCK:
תזדיינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
אלי טביב ,
תודה , תודה רבה לך.
ראית היום כמה הקהל מודה לך ? לוחצים לך את היד , לאוסידון את היד.
פשוט אוהבים אותך , אתה בעל עסקים ממולח ומצויין , משקיע בקבוצה , נותן את כל כך.
כן זה קשטן אשם , ציבלין אשם , השחקנים אשמים .
לא אתה , אתה פשוט מצויין להפועל , הראי מה ? הבאת את עומר דמארי , החלוץ הכי טוב בישראל !
נסית להביא את טל בן חיים , אבל מה לעשות שטועמה לא רצה לעבור ? גועל נפש של שחקן , לא יאמן שהוא לא עבר.
ולהחתים את אבוטבול מהר כל כך ? למה זה טוב ? כמה שיותר למשוך זמן ככה להוריד כסף .
תודה רבה לך טביב , באמת מכל הלב , בגללך אני בא למשחק ופשוט נהנה בבלומפילד.
נהנה לראות אותך יושב ביציע מחוייך , יחד עם החבר טוב אוסידון ועם כל החברים החדשים (ברדה את ענבר).
כמובן שלא נשכח , שעמדת בכל הציפיות של הצוות המקצועי , אז קשטן בטעות אמר במסיבת עיתונאים שהוא רוצה רכש , אז אמר ? מה הוא מבין ? אתה איש העסקים הממולח לא הוא.

תודה רבה , מכל הלב
גם במשחק הבא אוהדים ילחצו לך את היד , כנ"ל גם אוסידון וכולם נשיר שירי הלל להפועל ונקלל את האשם האמיתי , מר דרור קשטן , כי אתה ? אתה לא אשם , אתה איש גדול .

תודה

*כל ההודעה הזאת נכתבה בציניות , מה שאני מאחל לטביב אשמור בלב , תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
הרגשה מוזרה להיות במקום הראשון, לא נהננו ממנה יותר ממחזור אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
תודה לב"ש שמוציאה את המקקים מאופציה למשבר.
מה ביקשנו? כולה תיקו קטן ומסריח. גם זה קשה? משחק בית שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

אשכרה בנית על תוצאה שלא כוללת צמד של יצחקי ושלושער של עטר?
תסמונת המקום הראשון :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
dino כתב:

חשבתי שקלינגר לא מסוגל להפסיד איזה 40 משחקים רצוף. חשבתי שתיהיה להם קצת מוטיבציה. כולה ביקשתי תיקו.
0-0 עם פצועים למקקי.
כנראה שזאת בקשה מוגזמת.
קלינגר תתפטר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
גם כן הב"ש האלה .
כמה החמצות פשוט כואב הלב .

אגב, מי שעד עכשיו לא היה בטוח שמכבי יותר טובים מאיתנו ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
dino כתב:

מה קשור תסמונת המקום הראשון לבונקר האימפוטנטי שעושה ב"ש.
שנות אור מחבורת הסמוראים שהתיישבו ברחבות בלומפילד אתמול.
ציפיתי וקיוויתי, ונחכה לשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: