dubi כתב:
אדום נחמד כתב:
סרל"ב, אין לי טענה לקנדה, רק רציתי לציין שעוד שחקן, כזה שיש לו כושר מעולה, נגמר בדקה 80 ולא בדקה 90 כמו "מקצוען" לטענת דובי.
ודובי, אני מצטער אם נפגעת. בעיני שי שחקן הרבה יותר משמעותי מכמה הוא רץ במגרש. אמר את זה נכון מישהו פה, ששי מנהיג את הקבוצה פשוט. בלעדיו זה תוהו.
אבל גם אם אני אזרום איתך על הביקורת (המוצדקת חלקית) על הכושר של שי, מפתיע קצת השלווה היחסית שמלווה את הכושר המזעזע של נוסא, וזה היה בולט מאוד נגד ביתר-אז גם בדקה 80 שי רדף אחרי בלמים בזמן שנוסא לא יכל לנשום מספיק חמצן בשביל להניף רגל למסירה.
הכל שאלה של מה היתרונות ומה החסרונות, ומה אתה מוכן לקבל.
שי לא בתקופה טובה למרות שלדעתי אתמול הוא היה הרבה יותר טוב מבשבועות האחרונים. אין לי בעיה שירד לספסל. אבל אני לא יכול לסבול כבר את אוסף הצעקות והקללות מהיציע ומהפורום על שחקנים שאין להם אהבה פרט להפועל.
לגבי אייגיבור - לא ממש שמתי לב למשהו בולט בכושרו אבל בהחלט אני דורש ממנו בדיוק מה שאני דורש משי ומכל שחקן ואם גם הוא נגמר מהר אז יש פה בעיה. אפנה את תשומת ליבך להבדל קטן בין שי לנוסא. נגד באר שבע טוטו פרץ יפה בצד שמאל והעביר רוחב לנוסא שהצטרף למתפרצת במהירות אך החמיץ מ10 מטרים. אתמול טוטו עשה פריצה דומה וכשהגיע לקו הרוחב חיפשתי את שי שיבוא לקבל את המסירה כמו שנוסא קיבל אך הופתעתי לגלות אותו על קו האמצע. כדי לפרוץ בונקרים אתה חייב הצטרפות מהירה למתפרצות המעטות שיש לך של כמה שיותר שחקנים כדי שיהיו קטלניות.
לגבי קנדה - משחק הקרבה כמו של עומרי אתמול מזמן לא ראיתי ואני יכול להבין שהוא נגמר בדקה ה80.
אני חושב ששופטים את שי בחומרה מדי, וזוכרים לו את רבע השעה האחרונה בה הוא היה מת. אני ראיתי אותו רץ 75 דקות, מקבל כדורים, ועושה עבודה של שניים כי עבאס הוא עוד לא קשר אחורי.
ברור שאני מצפה מנוסא מה שאני מצפה משי ולהפך, רק ציינתי שפרט אלי, לא היתה ביקורת כלפי ההתעלפות של נוסא בסוף המשחק נגד ביתר, ותרצו את זה בעומס, בזמן ששי העמוס ממילא דופק ספרינטים בין הבלמים.
קנדה נתן משחק גדול, אפשר להפסיק לחזור על זה. אין לי ולו טענה אחת אליו.