תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 13:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לא שיחקנו רע היום
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
מושקוביץ כתב:
קבוצה בלי שיטה ובלי תוכנית משחק, בלי סגל שלם, בלי מחליפים ראויים.
הכל לרוחב או אחורה. כל משחק ההתקפה מבוסס על יכולת אישית וביום לא טוב של החלוצים או הקשרים אתה נשאר עם עמרי קנדה שרץ לבד עד שנגמר הכוח והחמצן במוח.
וגניבת הדעת, אוי גניבת הדעת.
"המשחק הכי טוב העונה"
"תיקו זה גם כדורגל"
"אנחנו הקבוצה היחידה בלי הפסד"
"משחקים ארבעה משחקים בעשרה ימים"
"קשה לשחק נגד עשרה שחקנים שעומדים מאחורי הכדור"
"שלטנו לאורך כל המשחק"
"השופט..."

נשאר רק לשבת ביציע ולהקיא.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

אני באמת יושב ומקיא.
על שניכם.
מפונקים.

אתה יכול להקיא עד מחר.
לצערי זה לא יישנה את המציאות.
אני באמת שמח שאתה מוצא שיש משהו טוב בקבוצה הזאת פרט לקצב צבירת הנקודות.
מקווה שבהמשך אצליח גם אני לראות את אותם דברים שאתה מדבר עליהם,ומשבח את הקבוצה לגביהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
רגע רגע רגע, אני רוצה להבין. אז עכשיו פתאום מבחן התוצאה לא קובע?
עכשיו זה פתאום "שיחקנו לא רע"?
עכשיו פתאום אפשר להפסיד אליפות אם נשחק כמו הקבוצה של גוטמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 00:29 
לאט לאט חוזרים למוטב.
חוזרים לשקר לעצמנו.
"שיחקנו לא רע".
תעשו לי טובה, אני מקנא באיך שהפועל פ"ת שיחקה היום נגד ביטר וזה אומר הכל על הפועל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 02:09 
אדום נחמד כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
מושקוביץ כתב:
קבוצה בלי שיטה ובלי תוכנית משחק, בלי סגל שלם, בלי מחליפים ראויים.
הכל לרוחב או אחורה. כל משחק ההתקפה מבוסס על יכולת אישית וביום לא טוב של החלוצים או הקשרים אתה נשאר עם עמרי קנדה שרץ לבד עד שנגמר הכוח והחמצן במוח.
וגניבת הדעת, אוי גניבת הדעת.
"המשחק הכי טוב העונה"
"תיקו זה גם כדורגל"
"אנחנו הקבוצה היחידה בלי הפסד"
"משחקים ארבעה משחקים בעשרה ימים"
"קשה לשחק נגד עשרה שחקנים שעומדים מאחורי הכדור"
"שלטנו לאורך כל המשחק"
"השופט..."

נשאר רק לשבת ביציע ולהקיא.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

אני באמת יושב ומקיא.
על שניכם.
מפונקים.

טוב סופית, אתה הן אדם הכי מאוס בפורום הזה.
אני מבין את הקטע של להיות שונה כזה וכאילו יפה נפש אבל רבאק תהיה מחובר למציאות.
תבחר מישהו אחד ותגן עליו. אל תגיד כולם בסדר כי הם לא. אני קורא בכמה אשכולות כבר שאתה רק מחפש להתיפייף כל הזמן, גם אבוטבול גם פה. אז בוא אני יעשה לך סדר. לא הכל דבש כמו שאתה רוצה להאמין ואתה דורש להבהיר את זה לכולם. אבוטבול חלש ומאבד בסיטונאות, רכש לא קיבלנו למרות שהשחקנים שהבאנו אפילו לא משתווים לעזיבה של דגלאס (בכסף), קשטן זה חתיכת ביזיון שלם שעושה צחוק מהאוהדים עם הראיונות שלו בסופי משחקים והוא זה שאמר שהסגל הזה מספיק לו(סמרטוט כבר אמרנו?) המגן השמאלי שלך זה גל שיש והבלם שלך זה פרנסמן, פרנסמן!!! בקבוצה כמו רמת השרון הוא כבר היה מוקפא ומביאים זר חדש. אלרואי זה הבלוף מספר אחד בכדורגל הישראלי וטביב ממשיך לצחוק עלינו. אבל אל תפריע לעצמך אנחנו מקום ראשון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 02:34 
רק אחרי שנקבל בראש בדרבי יזוז כאן משהו (בעצם, גם זה לא בטוח כי יגידו לנו "מה אתם עושים עניין, אז הפסדתם דרבי אחרי 3 שנים וחצי שלא הפסדתם").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 06:48 
שיחקנו כל כך שמח וכל כך טוב שאחרי המשחק אף אחד לא זוכר כלום חוץ מפריצות של קנדה.

ואגב קנדה, הייתי שמח שיהיו גם בישולים מהפריצות שלו.
מספר הבישולים שלו לאורך השנים נמוך. בנושא זה הוא אוברייטד. לא יודע להסביר איך זה, ויתכן שבעונה הראשונה עם טלקיסקי זה לא היה כך. אבל עובדה שזה כך. והמשחקים של חוטבא רמזו ליותר תכל'ס.

מצד שני כשהוא רוצה ומפוקס הוא גם מגן היטב ובספציפי מצטיין בהצלות שערים ומדי פעם המהירות שלו מפנקת גם בהגנה. בנושא זה הוא אנדרייטד. אמנם חסר יציבות אלא שנראה לי שעל זה אפשר לעבוד ושזה מושפע מתנאים חיצונים.
יתכן שבמשחקים מסוימים הוא עולה מוכוון התקפה יתר על המידה. ואז הפתרון הוא להגיד לו - נגד הפועל חיפה תהיה התקפי, ונגד מכבי חיפה תתרכז קודם כל בהגנה קפדנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 06:51 
עד המ!!ת הפועל כתב:
רק אחרי שנקבל בראש בדרבי יזוז כאן משהו (בעצם, גם זה לא בטוח כי יגידו לנו "מה אתם עושים עניין, אז הפסדתם דרבי אחרי 3 שנים וחצי שלא הפסדתם").

צודק.
כמה פעמים עוד אפשר לחזור על זה שעד כה שיחקנו נגד פח חוץ מבוקרסט. וכמעט תמיד בבית.
הנקודה הרופפת שלנו היא דווקא בהגנה שטרם עמדה במבחן של משחק אמיתי חוץ מבוקרסט, וגם זה היה בבלומפילד ונגד קבוצה שבאה קודם כל להוציא תיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 06:58 
גבעתיים כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

צודק.
כמה פעמים עוד אפשר לחזור על זה שעד כה שיחקנו נגד פח חוץ מבוקרסט. וכמעט תמיד בבית.
הנקודה הרופפת שלנו היא דווקא בהגנה שטרם עמדה במבחן של משחק אמיתי חוץ מבוקרסט, וגם זה היה בבלומפילד ונגד קבוצה שבאה קודם כל להוציא תיקו.

איזה שטויות. המשחק מול רפיד היה בדיוק כמו שאר המשחקים ששיחקנו השנה. פרט לשער שלהם כמעט כלום והיינו טובים יותר. אחד השינויים המשמעותיים משנה שעברה זה אחוז ניצול המצבים. שנה שעברה היחס בין בעיטות לשער לבין שערים היה מדהים (היתה סטטיסטיקה כזאת איפשהו). השנה אנחו חלשים מאוד גם בקטע הזה.
ההגנה זאת לא הבעיה שלנו כרגע, אלא הקישור וצד שמאל (ובכלל - שיטת המשחק, התנועה במגרש (בעיקר ללא כדור) והמערך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 07:55 
אוגוסטוס היל כתב:
גבעתיים כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

צודק.

איזה שטויות. המשחק מול רפיד היה בדיוק כמו שאר המשחקים ששיחקנו השנה. פרט לשער שלהם כמעט כלום והיינו טובים יותר. אחד השינויים המשמעותיים משנה שעברה זה אחוז ניצול המצבים. שנה שעברה היחס בין בעיטות לשער לבין שערים היה מדהים (היתה סטטיסטיקה כזאת איפשהו). השנה אנחו חלשים מאוד גם בקטע הזה.
ההגנה זאת לא הבעיה שלנו כרגע, אלא הקישור וצד שמאל (ובכלל - שיטת המשחק, התנועה במגרש (בעיקר ללא כדור) והמערך).

אני מבין ש"איזה שטויות" זה מין קוד להגיד שאתה חושב אחרת (וכיוון שאתה אלוהים ברור שאתה צודק). ואחרי שכל כך נהניתי מהפולקלור:
1 תסלחו לי, אבל איני מתייחס לעונה שעברה.
2 אנחנו נגלה האם ההגנה היא צד בעייתי כאשר נשחק משחקים אמיתיים נגד קבוצות אמיתיות. מקווה שאתבדה אבל בינתיים נראה לי שהבלמים המובילים הקודמים שלנו לא היו עושים חורים מהסוג שראינו גם בלחץ הסימלי שהיה עלינו. כיוון שהלחץ היה סימלי קשה לקבוע. ועדין נראה שהבלמים שלנו מקפידים להפחיד אותנו, או לפחות לכווץ אותנו, בתדירות גבוהה מדי ביחס לתדירות האיומים.
3 מקבל שיש בעיות אחרות. לדוגמא, הקישור האמצעי הקלאסי שלנו די התפוגג - בעיית הפציעות של ידין החמירה ושי איבד מכושרו מאז ההסכם שמתברר שהיה בורגני מדי וללא צורך (מה היה כל כך מסובך לשדרג לו את השכר באופן נורמלי לפני כחצי שנה ?). ועדין יש תקווה כי איגייבור ועבאס הצטרפו.
תקווה, אבל רק תקווה כי איני רואה בניית התקפות ללא יכולת משמעותית של כדורים ארוכים ומפנקים או כדורים חותכי הגנה ממרכז השדה. תקווה כי יתכן שקשטן יוכיח שהוא יכול לשחק בלי כדורים כאלה ולהסתפק במסת כדורים ארוכים לאגפים שמצידם ימשיכו, מן הסתם, במסת הרמות למרכז. ואולי, הקשרים החדשים יביאו הרבה כדורים חותכי הגנה (מעבר לניסיונות וירטואוזים לסבסב את מרכז הגנת היריב).
4 ועדין בסך הכל מה שמדאיג אותי זה איך ההגנה תתפקד בלחץ אמיתי ולאורך דקות משחק רבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
אנדרסיטו כתב:
טוב סופית, אתה הן אדם הכי מאוס בפורום הזה.
אני מבין את הקטע של להיות שונה כזה וכאילו יפה נפש אבל רבאק תהיה מחובר למציאות.
תבחר מישהו אחד ותגן עליו. אל תגיד כולם בסדר כי הם לא. אני קורא בכמה אשכולות כבר שאתה רק מחפש להתיפייף כל הזמן, גם אבוטבול גם פה. אז בוא אני יעשה לך סדר. לא הכל דבש כמו שאתה רוצה להאמין ואתה דורש להבהיר את זה לכולם. אבוטבול חלש ומאבד בסיטונאות, רכש לא קיבלנו למרות שהשחקנים שהבאנו אפילו לא משתווים לעזיבה של דגלאס (בכסף), קשטן זה חתיכת ביזיון שלם שעושה צחוק מהאוהדים עם הראיונות שלו בסופי משחקים והוא זה שאמר שהסגל הזה מספיק לו(סמרטוט כבר אמרנו?) המגן השמאלי שלך זה גל שיש והבלם שלך זה פרנסמן, פרנסמן!!! בקבוצה כמו רמת השרון הוא כבר היה מוקפא ומביאים זר חדש. אלרואי זה הבלוף מספר אחד בכדורגל הישראלי וטביב ממשיך לצחוק עלינו. אבל אל תפריע לעצמך אנחנו מקום ראשון...

אוי תודה!!! אגב, הגנתי גם על לאלה ועל אלרואי, על מרעי ועל בונדר. אני אל חייב לך דין וחשבון. אתה מוזמן לצאת ככה גם על משתמשים שלא עושים כלום חוץ מלקטר.
מישהו פה צריך להיות הקול השקול. כשכל מה שאתם עושים זה לקטר ולבקר, אני מרגיש צורך להציג את הצד השני.
זה לא אומר שלאלה מחר חותם בארסנל, וששי אבוטבול יוביל את ישראל למונדיאל. אבל לומר על שי שהוא לא מקצוען כי נגמר לו האויר? לבקר את המשחק ולהתעלם לחלוטין שחיפה לא באו לשחק כדורגל? להכחיש את התחת שהשחקנים נתנו על הדשא אתמול? שיהייה לכם בהצלחה. אני אציג את הצד שלי.
רכש הגיע. אמנם לא מה שרצינו, ותמיד אפשר יותר טוב, אבל אנחנו קבוצה לגיטימית מאוד לאליפות. אז שיש מגן חלש. סו וואט? כולם צריכים להיות כוכבים? פרנסמן כבר משחק שני ברציפות הכי טוב בהפועל. בטח ליד פצ'אלקה שנראה כמו קונוס בלונדיני. מותר לשחקנים בינוניים לשחק בהפועל. אני לא רואה בזה בעייה.
אני מתחיל להבין את הפרשנים. הקהל של הפועל נהייה מפונק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:04 
גבעתיים כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
גבעתיים כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

צודק.

אני מבין ש"איזה שטויות" זה מין קוד להגיד שאתה חושב אחרת (וכיוון שאתה אלוהים ברור שאתה צודק). ואחרי שכל כך נהניתי מהפולקלור:
1 תסלחו לי, אבל איני מתייחס לעונה שעברה.
2 אנחנו נגלה האם ההגנה היא צד בעייתי כאשר נשחק משחקים אמיתיים נגד קבוצות אמיתיות. מקווה שאתבדה אבל בינתיים נראה לי שהבלמים המובילים הקודמים שלנו לא היו עושים חורים מהסוג שראינו גם בלחץ הסימלי שהיה עלינו. כיוון שהלחץ היה סימלי קשה לקבוע. ועדין נראה שהבלמים שלנו מקפידים להפחיד אותנו, או לפחות לכווץ אותנו, בתדירות גבוהה מדי ביחס לתדירות האיומים.
3 מקבל שיש בעיות אחרות. לדוגמא, הקישור האמצעי הקלאסי שלנו די התפוגג - בעיית הפציעות של ידין החמירה ושי איבד מכושרו מאז ההסכם שמתברר שהיה בורגני מדי וללא צורך (מה היה כל כך מסובך לשדרג לו את השכר באופן נורמלי לפני כחצי שנה ?). ועדין יש תקווה כי איגייבור ועבאס הצטרפו.
תקווה, אבל רק תקווה כי איני רואה בניית התקפות ללא יכולת משמעותית של כדורים ארוכים ומפנקים או כדורים חותכי הגנה ממרכז השדה. תקווה כי יתכן שקשטן יוכיח שהוא יכול לשחק בלי כדורים כאלה ולהסתפק במסת כדורים ארוכים לאגפים שמצידם ימשיכו, מן הסתם, במסת הרמות למרכז. ואולי, הקשרים החדשים יביאו הרבה כדורים חותכי הגנה (מעבר לניסיונות וירטואוזים לסבסב את מרכז הגנת היריב).
4 ועדין בסך הכל מה שמדאיג אותי זה איך ההגנה תתפקד בלחץ אמיתי ולאורך דקות משחק רבות.

וואי, אתה כבד. אני חוזר בי על הנוסח. לדעתי הפרשנות שלך לגבי הבעיות בקבוצה אינה מדוייקת.
אגב, זה לא בגלל השחקנים עצמם אלא בעיקר בגלל שיטת המשחק הקשטנית שמשאירה המון שחקנים מאחורה.
אני מסכים איתך שאם היינו משחקים התקפי (ושחקנים היו מצטרפים להתקפה בלי פחד), היינו סופגים הרבה יותר, אבל סביר שגם היינו כובשים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:10 
מה אתם לא מבינים שזה מה שיש לנו כרגע?!
כעסתם על סגול ותאומים שהחליטו ללכת לעונה פיננסית ב2003 ובגלל זה מכבי זכתה באליפות ?!
להזכירכם מדובר בעונה אחרי ההצלחה בגביע אופא שהביאה לקבוצה לא מעט מנויים כסף משקיעים חשיפה לשחקנים.
יש בעלים הוא מחליט מה לעשות עם כל הצער והשנאה שבדבר ידיינו כבולות ואנו כאוהדי הפועל האוהדים שבגללם רציתי לאהוד את הקבוצה הזאת.
יכולים לקלל ויכולים לתמוך בקבוצה ולהיות גורם משפיע ודוחף.

למה ששחקנים ירצו להתאמץ שהם חוטפים קללות אחרי כל משחק?
תחשבו על עצמכם מתי תשקיעו יותר מעצמכם? אחרי שצועקים עליכם ומקללים אתכם או אחרי שמעודדים אתכם ואומרים לכם להרים את הראש?
אני אתאמץ יותר כאשר יגידו לי להרים את הראש. בואו ניתן לשחקנים משהו להתחבר אליו משהו שירצו להתאמץ בשבילו. ובקשר לדרך אל תדאגו גם זו תגיע.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:23 
Red Nightmare כתב:
כעסתם על סגול ותאומים שהחליטו ללכת לעונה פיננסית ב2003 ובגלל זה מכבי זכתה באליפות ?!
להזכירכם מדובר בעונה אחרי ההצלחה בגביע אופא שהביאה לקבוצה לא מעט מנויים כסף משקיעים חשיפה לשחקנים.
יש בעלים הוא מחליט מה לעשות עם כל הצער והשנאה שבדבר ידיינו כבולות ואנו כאוהדי הפועל האוהדים שבגללם רציתי לאהוד את הקבוצה הזאת.

תחשבו על עצמכם מתי תשקיעו יותר מעצמכם? אחרי שצועקים עליכם ומקללים אתכם או אחרי שמעודדים אתכם ואומרים לכם להרים את הראש?
אני אתאמץ יותר כאשר יגידו לי להרים את הראש. בואו ניתן לשחקנים משהו להתחבר אליו משהו שירצו להתאמץ בשבילו. ובקשר לדרך אל תדאגו גם זו תגיע.

לא מבין מה אתה רוצה ? זה אקסיומה שזה מה שיש כרגע ? אנחנו בחרנו את זה ? ההבדל בקופה היום לבין אותה עונה פיננסית מבדח עד דמעות .
עד שלא יפול האסימון ,שהכעס של הקהל הוא כלפי כל מה שמתרחש בהפועל ולו דווקא נגד קשטן ,לא תצאו מהתחושה הזו .
לקשטן מגיע קללות רק על דבר אחד ,מכירת ערכים שעליהם שבהם כלכך התגאה,מצידי שיפסיד 10 משחקים והוא לא יזכה לשום קללה, אבל כל עוד הוא בובה על חוט ,הוא לא פחות גרוע מטביב .
הקהל צריך להפנות את חמתו כלפי ההנהלה ,הרי ברור לכל בר דעת שמתישהו זה יתפוצץ ועדיף מוקדם ככל האפשר כדי שעוד יהיה זמן לתקן .
טביב הביתה ויפה שעה אחת קודם ,ואם קשטן לא ישנה דרכיו אז גם לו נאמר שלום .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:41 
סימרוטיץ כתב:
Red Nightmare כתב:

לא מבין מה אתה רוצה ? זה אקסיומה שזה מה שיש כרגע ? אנחנו בחרנו את זה ? ההבדל בקופה היום לבין אותה עונה פיננסית מבדח עד דמעות .
עד שלא יפול האסימון ,שהכעס של הקהל הוא כלפי כל מה שמתרחש בהפועל ולו דווקא נגד קשטן ,לא תצאו מהתחושה הזו .
לקשטן מגיע קללות רק על דבר אחד ,מכירת ערכים שעליהם שבהם כלכך התגאה,מצידי שיפסיד 10 משחקים והוא לא יזכה לשום קללה, אבל כל עוד הוא בובה על חוט ,הוא לא פחות גרוע מטביב .
הקהל צריך להפנות את חמתו כלפי ההנהלה ,הרי ברור לכל בר דעת שמתישהו זה יתפוצץ ועדיף מוקדם ככל האפשר כדי שעוד יהיה זמן לתקן .
טביב הביתה ויפה שעה אחת קודם ,ואם קשטן לא ישנה דרכיו אז גם לו נאמר שלום .

הקבוצה סובלת, ובעצם רעועה, מכך שהאוהדים כועסים בכיוון מוטעה.
מפריע לקבוצה, לשחקנים ולקשטן.
ורק טביב על גג העולם כשהוא משוריין בכעס האוהדים לכיוונים מוטעים.

וכן, רוב האשמה היא בטביב ולא בקשטן.
מה יכול הביא שינוי בהפועל ? החלפת מאמן ואז ה"כל טוב". או החלפת בעלים ? ואז המאמן יכול לעבוד בצורה נורמלית כולל רכש, חופש פעולה מקצועי ואווירה ספורטיבית ובונה.
למי בכלל מייחלים? ל"אלישע" או ל"איווניר" ? ואז "הכל טוב" ? הרי אלה המאמנים של היריבות העיקריות שלנו שכל אחד מהם הנפיק בשנה האחרונה מספר דברים שהלוואי עלינו.

לכן, מציע להסתפק בביקורת בונה כלפי הצוות המקצועי. ובמקביל לעודד אותו כמו שרק אוהדי הפועל יודעים.
ולהתחיל להיות רציניים בקשר לבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים, השאלה שצריכה להישאל היא האם הכדורגל שאנחנו רואים מהפועל הוא הכדורגל הטוב ביותר שסגל השחקנים מסוגל לספק?
לעניות דעתי התשובה היא ממש לא, ולכן האשמה היא אך ורק על קשטן.
זה ששחקנים אחרים יכלו לשחק טוב יותר גם תחת הדרכתו של דרור זה כנראה נכון, אבל אם ככה אפשר פשוט לבטל את תפקיד המאמן,
כי אין בו צורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
הבנתי , אין לך כלום נגדי חוץ ממה שיש לך נגדי. מבריק.

ולענין, כתבתי יותר מפעם אחת.
השחקנים רחוקים אחד מהשני. אין שום תנועה "על עיוור" שבה השחקנים מכוונים לעמדות שהחברים שלהם אמורים להיות בהם. אין שום תרגיל מלבד מסירות ארוכות ממרכז המגרש לאגפים או על טוטו. אין שום לחץ אפקטיבי על הקבוצה השניה כשהכדור אצלה .אין גם שום לחץ התקפי מאורגן שנועד למוטט הגנה של המתנגד. אתה רואה שוב ושוב (במיוחד אצל החלוצים אבל גם אצל הקשרים) ששחקנים מתרכזים פתאום על אותו מטר מרובע , כלומר לא ברור להם מי צריך להיות שם ואיפה צריכים להיות האחרים. במקביל אין שום תנועה בלי כדור מכיון שהשחקנים לא תרגלו כזו.

מה שיש זה שי או נוסא או סלים עומדים על החצי ומחלקים מסירות על חצי מגרש . או קנדה / אורמושמנסים לבד לפרוץ על הקו וינסו או על כדור חזק לטוטו שינסה לעבור עם הפיזיות שלו את המגן. והכל לאט, כל כך לאט שאין הגנה שלא יכולה להספיק להתארגן מול זה.

אגב, תופעה ששמתי לב אליה בשני המשחקים האחרונים שבקרנות נגדנו אין שחקנים ליד אף קורה. אין לי מושג אם זה מכוון או רשלנות. בכל מקרה זה מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2011, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
קלדרון כתב:
הבנתי , אין לך כלום נגדי חוץ ממה שיש לך נגדי. מבריק.

ולענין, כתבתי יותר מפעם אחת.
השחקנים רחוקים אחד מהשני. אין שום תנועה "על עיוור" שבה השחקנים מכוונים לעמדות שהחברים שלהם אמורים להיות בהם. אין שום תרגיל מלבד מסירות ארוכות ממרכז המגרש לאגפים או על טוטו. אין שום לחץ אפקטיבי על הקבוצה השניה כשהכדור אצלה .אין גם שום לחץ התקפי מאורגן שנועד למוטט הגנה של המתנגד. אתה רואה שוב ושוב (במיוחד אצל החלוצים אבל גם אצל הקשרים) ששחקנים מתרכזים פתאום על אותו מטר מרובע , כלומר לא ברור להם מי צריך להיות שם ואיפה צריכים להיות האחרים. במקביל אין שום תנועה בלי כדור מכיון שהשחקנים לא תרגלו כזו.

מה שיש זה שי או נוסא או סלים עומדים על החצי ומחלקים מסירות על חצי מגרש . או קנדה / אורמושמנסים לבד לפרוץ על הקו וינסו או על כדור חזק לטוטו שינסה לעבור עם הפיזיות שלו את המגן. והכל לאט, כל כך לאט שאין הגנה שלא יכולה להספיק להתארגן מול זה.

אגב, תופעה ששמתי לב אליה בשני המשחקים האחרונים שבקרנות נגדנו אין שחקנים ליד אף קורה. אין לי מושג אם זה מכוון או רשלנות. בכל מקרה זה מוזר.

:BOW:
המשתמש "קלדרון" למשרת מאמן הפועל תל אביב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: