מקורב כתב:
לא כל הכבוד ולא כלום .... רוצה לשתף אתכם יצא לי להגיע למגרש בתור חבר של אחד השחקנים של מכבי פ"ת וחייב לציין שיש קבוצה של שחקנים מגעילים בגול השני שחקן של הפועל נפצע ופ"ת הוציאו . כפיר אייזנשטיין המעולל שלכם החזיר למקום מגעיל לסוף המגרש ליד ה-16 בפינה השוער של פ"ת יצא ובא לחזור לרחבה ולתפוס ועדן שרם לקח לו והבקיע .... מה שקרה אחרי זה עם אמא של כפיר וכו' זה היה תת רמה של ממש שסימנה לאחד האוהדים שקילל את הבן שלה זין ורקדה מול העיניים שלו...
אתה מדבר כאן על שני דברים שונים לחלוטיו,
את הקטע השני כלל לא ראיתי כי הייתי כבר ליד הרכב שלי בהיכון לנסוע לבלומפילד,אבל עם כל הכבוד מה זה קשור לשחקנים ההתנהגות של אמא של כפיר גם אם זה נכון.
לגבי החלק הראשון ,הכדור נשלח רחוק מאד לכוון רחבת מכבי פ"ת והיה רחוק מאד משחקני הפועל ,אלא שהשוער של מכבי פ"ת החליט במקום להחזיר את הכדור לכוון שחקניו בצד של הפועל ,הוא החליט לכדרר לכוון הרחבה שלו ,ואז את זה קלט עדן שרם ובריצה מהירה נצמד לשוער ולקח ממנו את הכדור והבקיע גול.הטמטום של שוער פ"ת והחוכמה של עדן שרם הם אלו שהביאו את היתרון והניצחון.
אני לא מכיר מספיק לעומק את השחקנים וזאת למרות שהייתי כמעט בכל המשחקים ,ואלו אתה שבאת עם חבר בא וזורק כאן רפש,
מן המעט שראיתי והתרשמתי ראיתי שחקנים ובני אדם נורמטיבים ,חברים ולא מתקרבים לתאורים המגעילים והמכפישים שלך ,
כנראהההגעה עם חבר ממכבי ואולי גם הישיבה איתם שיבשה לך קצת את חוט המחשבה הראציונלי
ולכן שוב כל הכבוד לשחקנים ולנחישות והם ראויים לזה ,והלוואי ויצליחו