אדום נחמד כתב:
מושקוביץ כתב:
צודק. אימפריה. ללקק את האצבעות. דבש.
הכל בסדר, הכל היה בסדר, הכל יהיה בסדר.
...
אם אני מפונק אז אתה עיוור 100%.
מישהו אמר שאנחנו אמפריה? נראה לך שאצבעותי רטובות מרוק? אמרתי שהכל נפלא?
מה לעשות שאתה לא משחק מול קונוסים
אתה משחק מול קבוצה פגועה ופצועה, שכל מה שמעניין אותה זה להוציא נקודה בשיניים.
ובסיוע שופט שלא מפסיק את האנטי כדורגל הזה, זה הופך להיות קשה הרבה יותר.
תוסיף לזה בעיה בהפועל של יצירת מצבים, ותקבל 5-6 מצבים טובים שאתה חייב לשים אחד מהם בפנים. חייב.
להתעלם משער חוקי שנפסל, מבזבוזי זמן, משופט ששורק כל שניה ורבע, ולהתעסק רק בחלוץ ביום חלש ובעיות כאלה או אחרות במשחק של הפועל, זה פשוט מביך.
ולהתעלם מכל חמשת המשחקים ששיחקת בליגה + גביע השוקו + אירופה זה לא מביך ?
למה נגד ב"ש היית טוב ? שני מצבים נייחים ועשרים דקות של פחד אלוהים נגד הקבוצה הכי חלשה בליגה.
נגד בית"ר היית טוב ? אם לא טוטו משום מקום עובר ארבעה שחקנים ועוד קם אחרי שכבר נפל..
היום היית טוב ? שליטה "אופטית" נגד קבוצה שכל הליגה עושה לה בית ספר והטקטיקה היחידה שלך זה הרמות וכל השאר מקרי.
הקבוצות החלשות שקיבלנו באירופה עם התיקו וההפסד ?
לא חייבים להיראות טוב כל משחק. לא חייבים אפילו לקלל את המאמן (אני לא מקלל במשחקים).
אבל הפועל לא נתנה משחק
נכון אחד כל העונה. לא היה משחק שמראה על איזשהי דרך, איזשהי שיטה, איזשהו הרכב קבוע.
אתה יודע מה, הלוואי שהכל יתחבר עוד מעט. אני זוכר את הקבוצה של קשטן בסיבוב האחרון בשנה שעברה.
אבל מה, בעונה כזאת שגם מכבי וגם חיפה לא פותחות בסערה אין לנו את הפריבילגיה לחכות ולהגיע לישורת האחרונה מהמקום השלישי עם הלשון בחוץ.
...
מה שבטוח - אסור להפסיד משחקים נגד קבוצות ממקומות עשר ומטה, בטח לא כאלה שכל הליגה משתינה עליהן ובטח לא כאלה שאתה יודע שכמיטב המסורת יתנו נקודות קלות ליריבות שלך בפסגה.