תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 10:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אבוטבול איבודים בע"מ.
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
ערן כתב:
פנסיונר. לא יכול לראות אותו.

אבא ?

60 דקות מצויינות , אח"כ נגמר האוויר וקטסטרופה

מצוינות?
היינו באותו משחק.
רק אני ואלוהים יודעים כמה אני אוהב את שי.
שנה שעברה הוא חזר לעצמו בגדול,וכבר טענתי שלפי דעתי היו לו רגעים שבהם היה אפילו יותר טוב מלפני הפציעה של אוקאצ'ה.
אבל השנה הוא פשוט לא קיים.
בעצם,מילא לא קיים - אבל פשוט חלש,ולא רק שהוא לא תורם,הוא גם גורם נזק.
שחקן מסוגו,ועוד בתפקיד שלו בתור הברמוטר של הקבוצה לא יכול להיראות ככה.
חייב להתאפס דחוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
רועי כתב:
ערן כתב:

אבא ?

מצוינות?
היינו באותו משחק.
שנה שעברה הוא חזר לעצמו בגדול,וכבר טענתי שלפי דעתי היו לו רגעים שבהם היה אפילו יותר טוב מלפני הפציעה של אוקאצ'ה.
חייב להתאפס דחוף.

חילוצים , מסירות גדולות (למשל קנדה בחצי הראשון , מסירת עומק ענקית שקנדה חירבן , או הפס על 40 מטר לקנדה ל- 1 על 1 מול קאלה , ואז דמארי נכנס בקנדה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
רועי כתב:
ערן כתב:

אבא ?

מצוינות?
היינו באותו משחק.
חייב להתאפס דחוף.

חילוצים , מסירות גדולות (למשל קנדה בחצי הראשון , מסירת עומק ענקית שקנדה חירבן , או הפס על 40 מטר לקנדה ל- 1 על 1 מול קאלה , ואז דמארי נכנס בקנדה)

למה אתה מזכיר לו את המציאות ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:27 
דקה 40, קרן להפועל מצד שמאל, שי מסמן שמישהו אחר יגביה את הקרן רק כי לא היה לו כוח לרוץ לדגל הקרן. בשלב הזה באמת התביישתי שיש בקבוצה שלי שחקן כזה. אני מאד אוהב את שי ואני חושב שיש לו הרבה מה לתרום אבל אסור להעלות אותו מההרכב, ואפילו יותר חשוב - צריך לדרוש ממנו להיות מקצוען ולרוץ גם בזמנו הפנוי כדי להיות ראוי להרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
dubi כתב:
דקה 40, קרן להפועל מצד שמאל, שי מסמן שמישהו אחר יגביה את הקרן רק כי לא היה לו כוח לרוץ לדגל הקרן. בשלב הזה באמת התביישתי שיש בקבוצה שלי שחקן כזה. אני מאד אוהב את שי ואני חושב שיש לו הרבה מה לתרום אבל אסור להעלות אותו מההרכב, ואפילו יותר חשוב - צריך לדרוש ממנו להיות מקצוען ולרוץ גם בזמנו הפנוי כדי להיות ראוי להרכב.

אתה צריך להתבייש. על איך שאתה מדבר.
אין מקצוען יותר משי.
די נמאס לי בכל אשכול להתנגש בקוטלי שחקנים. בכל אשכול וביציע.
נמאס מאוהדים מפונקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
dubi כתב:

אין מקצוען יותר משי.
נמאס מאוהדים מפונקים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:45 
azran כתב:
אדום נחמד כתב:
dubi כתב:

אין מקצוען יותר משי.
נמאס מאוהדים מפונקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 21:30 
שייקה הוא אחלה שחקן, לצערי הרב לא ל-90 (בטח לא בכושר הנוכחי שלו) ולכן יעשה קשטן נכון אם יעלה אותו מהספסל, זה לא אסון ושי כמקצוען צריך להכיר ביכולתו הנוכחית ולקבל את זה, כנ"ל דרך אגב לגבי טועמה, אלה שני שחקנים שהפועל תרוויח אותם יותר דרך הספסל, אז נכון שזה משאיר אותנו בלי שני מנהיגים על המגרש, אבל הגיע הזמן לייצר מנהיגים חדשים, זה לא היה אסון גדול אם אלרואי היה משחק היום במקום עבאס בשמאל (הוא חייב דקות משחק, אתם לא מבינים כנראה כמה זה קריטי, כרגע זה נראה שקשטן ויתר עליו - דרך אגב אין לנו את הפריווילגיה הזאת) ועבאס היה חייב להיות ממוקם במקום שי.

בכל מקרה שייקה חייב להיות כן עם עצמו כי כרגע זה לא רק נראה לא טוב מבחינתו זה נראה שזה רק פוגע בו מנטאלית, מתישהו הוא פשוט נכבה ועם כל הכבוד ויסלחו לי פה אנשים, המשחק של הפועל לא יכול להישען על שי.

הצעירים חייבים להראות בגרות ולהתחיל לקחת אחריות ולקחת על עצמם יותר כדורים, לבקש את הכדור ולא לברוח ממנו, יש מצב דרך אגב שרק ככה שי יחזור לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה אתם ראיתם, שי פשוט מנהיג את הקבוצה..נכון אז היו לו כמה איבודי כדור..מעדיף אותו כשחקן יצירתי מאשר את ידין הגרזן הלא מועיל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 21:33 
ערן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 21:39 
לא בתקופה טובה ועושה רושם שגם עדיין לא בכושר, אבל מכאן ועד לרדת עליו ולקלל אותו המרחק גדול.
שחקן רוטציה חשוב וטוב בתקופה לא טובה.
הוא עוד ייתאפס, אין לי ספק.
שי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
מאז שהוא חתם ל-5 עונות
הוא בירידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 21:54 
חלש!

וכל המוסיף גורע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
TamiR- כתב:
לא יודע מה אתם ראיתם, שי פשוט מנהיג את הקבוצה..נכון אז היו לו כמה איבודי כדור..מעדיף אותו כשחקן יצירתי מאשר את ידין הגרזן הלא מועיל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
איטי בטירוף וחסר כושר.
דקה 30 הוא כבר לא סוחב.
דקה 60 החמצן כבר לא מגיע למוח.
(מה שכן, שהוא ראה שעבאס יוצא ולא הוא אז פתאום הוא דילג לקרן במין קלילות כזאת...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 23:08 
דור מ. כתב:
azran כתב:
אדום נחמד כתב:
dubi כתב:

אין מקצוען יותר משי.
נמאס מאוהדים מפונקים.

חמוד שלי, כדורגלן מקצוען צריך להיות בכושר לרוץ 90 דקות, לשי לא היה את תירוץ העייפות שהיה לשאר השחקנים, אבל עם עומרי קנדה יכול 3 פעמים בשבוע לשרוף אגף שלם הלוך וחזור אז שי אבוטבול (הסמל) יכול לתת 90 דקות של ריצות וספרינטים ולא לתפוס את הצד או להפסיק לרוץ לקבל מדקה 60, ומה שיותר גרוע זה שהוא בעמדה שהוא מושך את כל הקבוצה למטה איתו והופכת אותנו לקבוצת כדורים ארוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
שי נתן את התחת שלו היום, וגם לעומרי קנדה נגמר האויר בדקה 80.
זו תחילת העונה, וטבעי שהוא לא יהייה בכושר מלא. אם נוסא לא פצוע, שי היה מקבל פחות דקות, מספר הדקות המתאים לו בנקודת הזמן הזו
אגב, גם נוסא הגדול מסיים 90 דקות בהליכה..

ותשמר בדיבור שלך, אתה לא מדבר עם ילד. נמאס לי מההתנשאות של כמה משתמשים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד, אני מוצא את עצמי מסכים עם 95% מההודעות שלך בדרך כלל. אבל הפעם אני אהיה חייב שלא.
לקרוא לשלב שאנחנו נמצאים בו תחילת עונה (מבחינת הסתכלות על כושר) זה מצחיק.
אנחנו כבר אחרי 5 משחקי ליגה, 7 באירופה, ואין לי מושג כמה בטוטו. גם אם שי שיחק רק בחצי מהם הוא כבר היה צריך להיות בכושר משחק מלא עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שי נתן את התחת שלו היום, וגם לעומרי קנדה נגמר האויר בדקה 80.
זו תחילת העונה, וטבעי שהוא לא יהייה בכושר מלא. אם נוסא לא פצוע, שי היה מקבל פחות דקות, מספר הדקות המתאים לו בנקודת הזמן הזו
אגב, גם נוסא הגדול מסיים 90 דקות בהליכה..

ותשמר בדיבור שלך, אתה לא מדבר עם ילד. נמאס לי מההתנשאות של כמה משתמשים פה.

מה זה "נתן את התחת"?
יש גם אוהדים שמוכנים לקפוץ למגרש ולתת את התחת.
אנחנו מדברים על כדורגל,ולא על איזה סוג של טירונות שבה צירך לתת את התחת - אלא צריך לשחק כדורגל,ובפעם ה100 אני אגיש שעם כל האהבה שלי לשי,מאז תחילת השנה הוא לא עושה את זה.
אם אתה קורא "תחילת עונה" לסוף חודש ספטמבר,אחרי 7 משחקים באירופה,3 משחקי גביע שוקו ו5 משחקי ליגה כאשר התחלת להתאמן בסוף יוני,אז כנראה שההגדרה שלנו למושג תחילת עונה קצת שונה.
שי עכשיו אמור להיות ברמה טובה של כושר גופני אחרי כל כך הרבה זמן.
שלא תבין לא נכון,גם ברמת כושר נמוכה יחסית אפשר להתסדר בליגת הפח שלנו שבקושי רצים בה,אבל משחקים מהסוג שראינו היום יכולים להיות מוכרעים גם ע"י כושר גופני של קבוצה על פני אחרת,ולשי שהוא המנוע שלנו אין את זה לצערי.
ולתת את נוסא זאת לא דוגמא ממש טובה.
הבחור משחק ברצף מאמצע מרץ,שלא לדבר על מתי בטח התחיל להתאמן לפני כן,ואם למישהו יש סיבה לשחק עם הלשון בחוץ ובהליכה זה לו.

נערך לאחרונה על ידי שער 7 הוא אדום בתאריך 24 ספטמבר 2011, 23:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 23:34 
מעטים השחקנים בארץ שיכולים לתת כדור מדוייק כמו שהוא נתן לקנדה לתוך הרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
לא טוב כבר תקופה ארוכה. מסתכלןץ במיוחד הקרנות השערוריתיות שהוא מקים.
לא יקרה כלום אם יישב קצת על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 00:27 
בסופו של דבר לפי מה שאני קורא פה כולנו מבינים את החשיבות של שי בתמהיל הקבוצתי ובסופו של דבר זאתי בדיוק הסיבה שעמדנו מאחוריו בקיץ הזה זה לא רק עצם היותו שחקן בית,אלא, שחקן חשוב בקבוצה החדשה שאמורה לקום פה, שי אמור להיות המוביל הראשי, גם אם הוא יישב על הספסל או בין אם הוא על המגרש, הוא אמור לנטוע בשחקנים החדשים את המחויבות למשחק וכרגע זה לא נראה ככה, יכול להיות שאנחנו גם מצפים ממנו ליותר מדיי, מצד שני כולנו יודעים על סמך כמה עונות שלו שיש לו את זה ובסופו של דבר זה יהיה תלוי רק ברצון שלו להוכיח את זה, בשלושת העונות האחרונות הברומטר של הקבוצה היה אניימה, כרגע הברומטר הוא שי, הוא חייב לנהל את המשחק כמו שצריך ולשאוף לאפס טעויות.

אני שוב מציין את העובדה שהקשרים חייבים לקחת יותר אחריות ולדרוש את הכדור ממנו, זאת אומרת תנועה לכיוונו, נראה שלפעמים הוא באמת שורף יותר מדיי שטחים מעבר ליכולתו.

בכל מקרה שי חייב להבין את גודל האחריות שמוטל על כתפיו, בסך הכל יסכימו איתי פה הרוב שאנחנו מאמינים בו, רק רוצים שהוא יתחיל יותר להאמין בעצמו ולשחק את הכדורגל שאנחנו יודעים שהוא יודע לשחק !

יאללה שייקה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 00:35 
הכי רע בהפועל מאז שחתם על החוזה החדש.
לא יכול לראות אותו. אם אני המאמן, לא רק שהוא לא בהרכב, הוא גם לא יושב בספסל במשחק הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 00:54 
העמדה של שי היא הכי חשובה בקבוצה לדעתי ולכן גם האכזבה ממנו גדולה מאד.
לכל מי שעוד לא הבין , שי שחקן בינוני מאד ותמיד היה.(בעונה הראשונה של גוטמן הוא היה יוצא דופן עד הפציעה...).
זו עמדה שמחייבת שחקן יציב ואנרגטי ושי ממש לא, הוא ייתן כל 5 משחקים משחק אחד טוב וזה לא מספיק.
נכון שהוא בתקופה פחות טובה כרגע אבל גם ב100% שלו זה לא מספיק לקבוצה שרוצה אליפות.
היה מ ז ע ז ע היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:56 
[
אדום נחמד כתב:
dubi כתב:

אין מקצוען יותר משי.
נמאס מאוהדים מפונקים.

מבלי להתווכח איתך אם הגישה התובענית יותר נכונה מהגישה המחבקת ומבלי להתייחס לקביעה המתנשאת שאני אוהד מפונק אני אתייחס אך ורק לעניין והעניין הוא ששי נגמר אחרי 30 דקות ויש פה בעיה אמיתית. המינימום שאנחנו כאוהדים צריכים לדרוש משחקן בן 28 שעשה מחנה אימון עם כל הקבוצה זה שיהיה לו כושר ל90 דקות, כל דבר פחות מזה מזכיר לי כל מיני קבוצות חצי מקצועניות שאנחנו פוגשים ביולי. שי הוא אחד השחקנים המוכשרים בסגל שלנו ואנחנו צריכים אותו בשיאו אך במצב הנוכחי, הכושר הנוכחי שלו פוגע בו ובקבוצה. המסירות שלא הגיעו ליעדן אתמול הן תוצאה של חוסר חמצן בריאות ולא של חוסר ריכוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא בכושר משחק
ולקנדה נגמר האוויר בדקה ה80?אולי כי הוא שרךף את המגרש ? אולי כי הוא רץ כמו מטורלל כלהמשחק הלוך ושוב?
כמה שאני לא אוהב אותו קנדה נתן אתמול את כל כולו, לא הוא היה הבעיה שלנו אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
סרל"ב, אין לי טענה לקנדה, רק רציתי לציין שעוד שחקן, כזה שיש לו כושר מעולה, נגמר בדקה 80 ולא בדקה 90 כמו "מקצוען" לטענת דובי.
ודובי, אני מצטער אם נפגעת. בעיני שי שחקן הרבה יותר משמעותי מכמה הוא רץ במגרש. אמר את זה נכון מישהו פה, ששי מנהיג את הקבוצה פשוט. בלעדיו זה תוהו.
אבל גם אם אני אזרום איתך על הביקורת (המוצדקת חלקית) על הכושר של שי, מפתיע קצת השלווה היחסית שמלווה את הכושר המזעזע של נוסא, וזה היה בולט מאוד נגד ביתר-אז גם בדקה 80 שי רדף אחרי בלמים בזמן שנוסא לא יכל לנשום מספיק חמצן בשביל להניף רגל למסירה.
הכל שאלה של מה היתרונות ומה החסרונות, ומה אתה מוכן לקבל.
שי לא בתקופה טובה למרות שלדעתי אתמול הוא היה הרבה יותר טוב מבשבועות האחרונים. אין לי בעיה שירד לספסל. אבל אני לא יכול לסבול כבר את אוסף הצעקות והקללות מהיציע ומהפורום על שחקנים שאין להם אהבה פרט להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
dubi כתב:

אין מקצוען יותר משי.
נמאס מאוהדים מפונקים.

אני לא יודע למה החלטת ליפול דווקא על כותב ההודעה הזאת, בניגוד להודעות אחרות באשכול הוא מדבר על הפן המקצועי. כושר גופני זה אולי הדבר היחיד ששחקן חייב להחזיק בכל רגע נתון, כי זה תלוי נטו ברצון ובהשקעה שלו. גם אתה ואני יכולים לפתח כושר משחק אם נתאמן תקופה ברצינות. אם אחרי חמישה מחזורי ליגה, חמישה משחקים באירופה ומחנה אימונים מלא שחקן שלא עבר את גיל 30 נמצא בכושר ירוד משמע שהוא לא משקיע, או זורק זין בצרפתית. לגיטמי מאוד להעביר על העניין הזה ביקורת. לא מבין על מה ולמה שי ממשיך לקבל מעמד של קדוש אצל טובי אוהדינו. 

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
אני לא יודע למה החלטת ליפול דווקא על כותב ההודעה הזאת, בניגוד להודעות אחרות באשכול הוא מדבר על הפן המקצועי. כושר גופני זה אולי הדבר היחיד ששחקן חייב להחזיק בכל רגע נתון, כי זה תלוי נטו ברצון ובהשקעה שלו. גם אתה ואני יכולים לפתח כושר משחק אם נתאמן תקופה ברצינות. אם אחרי חמישה מחזורי ליגה, חמישה משחקים באירופה ומחנה אימונים מלא שחקן שלא עבר את גיל 30 נמצא בכושר ירוד משמע שהוא לא משקיע, או זורק זין בצרפתית. לגיטמי מאוד להעביר על העניין הזה ביקורת. לא מבין על מה ולמה שי ממשיך לקבל מעמד של קדוש אצל טובי אוהדינו. 

ביום שאני ארגיש ששי זורק זין, האמן לי שלא תהייה לי טיפת סמפטיה אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
ובכל זאת זה מצחיק לדבר על הכושר של עומרי מול הכושר של אבוטבול
כשרצים מתעייפים
אבל ממתי כשבקושי זזים גם מתעייפים?
אבוטבול שחקן טוב,רק שאני חושב שעובר עליו משהו, אולי כל עניין החוזה גרם לו טיפה לבלאגן במוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: