תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 10:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קהל
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
YardenDe כתב:
dino כתב:
ישנה אווירת ביאוס בקהל. למרות שזה לא תירוץ, כי גם בימי הדאבל העליזים, הקהל היה רגוע יחסית.
אולי פשוט צריך להשלים עם זה, שאנחנו בגדול- קהל אשכנזי, "ילדים טובים ירושלים", ההפך מקהל יווני ממוצע וקולני, רגועים וטובי לב.
חוץ מכמות קטנה בקהל כמובן שחלק מזה, זה הקומץ בשער 5.

כן בתקופה האחרונה אנחנו ממש רגועים וטובי לב. המילה הכי מדוייקת למה שאנחנו בזמן האחרון זה - מכבי.

מכבי תקרא לחברים שלך יא חתיכת זבל

אחי, הוא צודק.. התרגלנו לטוב מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
כל אלו שחושבים שצריך לקבל את טביב: כשיש בעלים שמעורר אנטגוניזם, הנזק שנגרם ליחסים בין הקהל לקבוצה יכול להיות עצום.
יכול להיות שבאמת בסוף הקהל שלנו יהיה מקקיסטי לחלוטין. אם זה יקרה, לטביב יהיה חלק גדול בכך.
לדעתי קבוצה גדולה צריכה קהל גדול ותומך. אני יודע שיש לא מעט שמעדיפים רק גרעין קטן וקשה של אוהדים- אני לא בטוח שטובת הקבוצה באמת בראש מעייניהם כשהם מתבטאים כך.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
כל אלו שחושבים שצריך לקבל את טביב: כשיש בעלים שמעורר אנטגוניזם, הנזק שנגרם ליחסים בין הקהל לקבוצה יכול להיות עצום.
יכול להיות שבאמת בסוף הקהל שלנו יהיה מקקיסטי לחלוטין. אם זה יקרה, לטביב יהיה חלק גדול בכך.
לדעתי קבוצה גדולה צריכה קהל גדול ותומך. אני יודע שיש לא מעט שמעדיפים רק גרעין קטן וקשה של אוהדים- אני לא בטוח שטובת הקבוצה באמת בראש מעייניהם כשהם מתבטאים כך.

לא הבנתי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:23 
אני יכול להעיד על שער 7 וזה קרה כבר בעבר.
השמש הזאת שטופחת על הראש בשעות האלה פשוט שורפת את המח ומוציאה את החשק לזוז, אני אומר את זה כי ברגע שהיא נעלמה מתחת לטריבונה כל היציע התעורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אני יכול להעיד על שער 7 וזה קרה כבר בעבר.
השמש הזאת שטופחת על הראש בשעות האלה פשוט שורפת את המח ומוציאה את החשק לזוז, אני אומר את זה כי ברגע שהיא נעלמה מתחת לטריבונה כל היציע התעורר.

ומה נאמר על המשחק נגד ב"ש?אותו בית קברות,לא זכורה לי שמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
its-sick כתב:

לא הבנתי את זה.
יש לא מעט זלזול מצד חלק מהאוהדים כלפי הקהל הרחב של הקבוצה. זלזול באנשים שבאים רק למשחקי בית או לחלקם, זלזול במי שאינו חובב שירה בציבור של 90 דקות ועוד הבדלים מעין אלה שיש בין האוהדים.
אני חושב שהקבוצה צריכה קודם כל לפני הכל מגרש ביתי מלא ככל האפשר. זה אומר שבאים כל מיני סוגים של אוהבי הפועל תל אביב, עם מגוון דרכי התנהגות ומגוון דיעות. לכולם יש מקום.
התנהגות מזלזלת עלולה להרחיק לא מעט אוהדים, וזה לדעתי פוגע בקבוצה. כל אוהד יביא עימו בעתיד עוד אוהדים, ולכן חשוב לשמור על כולם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
azran כתב:
its-sick כתב:

לא הבנתי את זה.
יש לא מעט זלזול מצד חלק מהאוהדים כלפי הקהל הרחב של הקבוצה. זלזול באנשים שבאים רק למשחקי בית או לחלקם, זלזול במי שאינו חובב שירה בציבור של 90 דקות ועוד הבדלים מעין אלה שיש בין האוהדים.
אני חושב שהקבוצה צריכה קודם כל לפני הכל מגרש ביתי מלא ככל האפשר. זה אומר שבאים כל מיני סוגים של אוהבי הפועל תל אביב, עם מגוון דרכי התנהגות ומגוון דיעות. לכולם יש מקום.
התנהגות מזלזלת עלולה להרחיק לא מעט אוהדים, וזה לדעתי פוגע בקבוצה. כל אוהד יביא עימו בעתיד עוד אוהדים, ולכן חשוב לשמור על כולם.

לא יודע אל איזה זלזול אתה מדבר. אבל אני יודע שאני ומובילי העידוד ומי שמעודד באמת מתחננים לכל אחד ואחד שיתחיל לעודד וזה פשוט לא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 21:11 
תמיד אחרי דאבל מצטרפים הרבה אוהדים חדשים .

חלקם עוזבים לאחר שנה שנתיים שהקבוצה לא מצליחה, חלקם הופכים להיות אוהדים קבועים.
העונה זה בולט מאוד, אין מה לעשות.
אנחנו חרא של קהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
אגב,אם כבר קהל
תמונה

:BOW: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
עוד דיון לחפש תירוצים ולתת הסברים למה הפעם לא עודדתם?
תעשו טובה וכל מי שלא בא לו לעודד, שלא יבוא. אני מעדיף להיות עם 20 אנשים ביציע שבטירוף מאשר עם 10 אלף שיודעים רק לשרוק בוז ולקלל.
קהל של סמרטוטים נהייתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
YoniPerry כתב:
תעשו טובה וכל מי שלא בא לו לעודד, שלא יבוא. אני מעדיף להיות עם 20 אנשים ביציע שבטירוף מאשר עם 10 אלף שיודעים רק לשרוק בוז ולקלל.
קהל של סמרטוטים נהייתם.

:ROSE:
נ.ב נעלבתי מהערה שלך :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
הקהל הכי ליצן בליגה בפער.
השופט אונס אותנו כל המשחק, חבורת נגרים מליגה א' מבזבזים זמן ומשחקים הכי מגעיל שאפשר נגדנו, ואנחנו במקום לעשות טרור בבלומפילד, אנחנו כמו רובוטים, ממשיכים לשיר. חלילה שלא ניצא מהתבנית של השיר. והשופט? שימשיך לזיין אותנו.
ושלא להזכיר את הפיסת חרא הפחדן הזה שדחף על הרצפה ילד שקטן ביותר מחצי מהגיל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
כל העניין הוא עניין של בחירה.

בחירה אם שרים או לא, בחירה אם שורקים בוז או לא, בחירה איזה שיר שרים.
יש לי ביקורת די גדולה בעיקר על השירים.

- "אדום עולה" (עם צעיפים) - מגיע בערך בדקה ה30 היום.זה השיר הכי מעפן אי פעם, שיר שאם הקהל היה רדום עד עכשיו, אז עכשיו הקהל צמח.גם ככה אחרי שנייה כולם מורידים את הצעיפים ובקושי שרים.הגיע הזמן להעיף את השיר הזה מהיציע.
- "אלך איתך לכל מקום" - הגיע הזמן שלפני ששרים אותו, יסבירו שלא צריך לעשות מיליון כפיים בשנייה אחרי "המי שלא קופץ צהוב".לשיר יש קצב.ברגע שממהרים כל כך, השיר נדפק לחלוטין.

-"כשאת עולה למגרש עוברת בי צמרמורת" - נאמר כאן בעבר.ברגע שמגיע ה"נה נה נהנה" השיר חוסל.

בכללי, הגיע הזמן להחזיר שירים ישנים ליציע.

הדבר השני הוא לחלוטין עניין הביתיות.ברגע שהשופט שופט לרעתנו לא ייתכן כי לא יהיה טרור כלפיו.אז עוצרים את השירה ושורקים בוז.אפשר לחשוב מה קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 23:10 
YoniPerry כתב:
קהל של סמרטוטים נהייתם.

מה הקטע של לקבוע לכולם איך הם צריכים לאהוד את הקבוצה שלהם?
מי שלא רוצה לעודד שלא יעודד. לא אתה תקבע מי ייכנס לבלומפילד ומי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
אני קובע איך הם צריכים לאהוד את הקבוצה?
אני קובע דבר אחד, אם אתה בא למשחק תעודד, אם אתה לא מעודד אל תבוא בכלל, בטח שלא לשער 5 ובטח ובטח שלא ל"גוש המעודד".

יודעים רק לזיין ת'שכל בפורומים ולשרוק בוז כשמשהו לא מוצא חן בעיינכם. :CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 00:11 
זה לא קהל זה לקוחות לא מרוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
כל האוירה סביב הקבוצה היא אוירת נכאים, זה מתבטא בתקשורת, בפורום, בצורת המשחק ובעידוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 00:46 
YoniPerry כתב:
אני קובע דבר אחד, אם אתה בא למשחק תעודד, אם אתה לא מעודד אל תבוא בכלל, בטח שלא לשער 5 ובטח ובטח שלא ל"גוש המעודד".

:LOL2: :BOW:
העיקר שאתה לא קובע לאף אחד איך לאהוד את הפועל. זה הכי חשוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 09:52 
YoniPerry כתב:
קהל של סמרטוטים נהייתם.

אין ספק יוני. אלה ששורקים בוז אחרי ששופט פוסל לנו שער חוקי הם לא בסדר ולא אלה שממשיכים לשיר כאילו כלום לא קרה.
שריקות בוז וקללות הם חלק אלמנטרי מעידוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
YoniPerry כתב:
קהל של סמרטוטים נהייתם.

אין ספק יוני. אלה ששורקים בוז אחרי ששופט פוסל לנו שער חוקי הם לא בסדר ולא אלה שממשיכים לשיר כאילו כלום לא קרה.
שריקות בוז וקללות הם חלק אלמנטרי מעידוד

אני חושב שהוא מדבר על אלה ששורקים בוז לשחקנים ומקללים אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 11:09 
לא יודע מה אנשים פה מבלבלים במוח על הקהל. היה אתמול עידוד סביר לגמרי, ולפחות ממה שראיתי בסיום בשער 7, הקהל גם הגיב בצורה מכובדת, מחא כפים לשחקנים ולא היה שום דבר חריג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
אני מדבר על אלה ששורקים בוז על זה שמאחלים למכבי שואה, אבל לעודד את הקבוצה זה לא בשבילם כי הקבוצה לא משחקת מספיק יפה או טוב כמו שהם רוצים.
סמרטוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לא יודע מה אנשים פה מבלבלים במוח על הקהל. היה אתמול עידוד סביר לגמרי, ולפחות ממה שראיתי בסיום בשער 7, הקהל גם הגיב בצורה מכובדת, מחא כפים לשחקנים ולא היה שום דבר חריג.

היה שיפור בעידוד ביחס למשחקים הקודמים. גם הקבוצה נראתה קצת יותר טוב.
אגב, צריך לעשות פעם מחקר על השפעת מזג האוויר על העידוד.
מזג האוויר האירופאי הוא כנראה האידאלי לעידוד. אצלנו, כשהשמש מייבשת את המוח וחודרת לתוך האישונים, קצת קשה לעודד.
מזל שהלחות של הקיץ התל אביבי התחילה קצת להירגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 12:28 
bigi37 כתב:
YoniPerry כתב:
קהל של סמרטוטים נהייתם.

מי שלא רוצה לעודד שלא יבוא לשער 5 ובטח שלא במרכז הגוש (כל הילדי גשר המיזדיינים שלא פותחים תפה וגם שכן פותחים הם רק עושים בכאילו עם השפתיים) כמו שמי שרוצה לעמוד לא יבוא לשער 2 ויעמד על הברזלים מקדימה (במצבים כאלו אני חושב שאנשים סולקו/הושבו בכוח )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
לפני 3 שנים בעונת כמעט ירידה שמעתי את התקשורת אומרת : " הקהל של הפועל מספר 1 בארץ , תראו מביא 12 אלף איש לקבוצת תחתי , איזה מפגן תמיכה " .
בשנים האחרונות הבאנו מעל ל20 אלף איש לגמר גביע וכולם אמרו איזה קהל מדהים.
שנה שעברה הפסדנו משחקים וקמנו ומחאנו כפיים .

והשנה? מה קרה השנה לקהל זה ? מה קרה לקהל שמאופיין בצורה הכי טובה בארץ בתמיכה לקבוצה ללא קשר לתוצאות ?
האם החלפנו זהות עם החרא מהצד השני של העיר? האם נהיינו כמו אוהדי ביתר שקיללו את גוטמן שהיה מקום ראשון ?
לדעתי כן , בתר יושב שער 4 אני היום מתבייש בקהל שלנו . קהל שזורק דברים על מאמן , צועק לו להתפטר ומשפיל אותו .
לא לא מדובר בגיא לוזון או במאמן אחר ! מדובר בדרור קשטן . המאמן שהפך אותנו מקבוצה בינונית של שנות ה90 לקבוצה אירופאית החל מהדאבל ועד הסאן סירו ועוד באירופה . הוא הנחיל את המושג המסורת האירופאית .
טוב אז נכון שאין כדורגל יפה ואין כדורגל מושך אבל למה לקלל את המאמן? אנחנו לא החלפנו שחקנים ?
מה קרה לקהל הזה ?
לאותם אוהדים שמקללים אני שואל , הייתם בעונה שירדנו ליגה? הייתם לפני שלוש שנים שכל גול היה מחזה נדיר? הייתם בהפסדים להכח 4:0? לסכנין? להרצליה ? למכבי פ"ת ?
אתמול אני רואה שער השבת ותראו איך מקטרגים אותנו ! השוו אותנו בצדק לאוהדי ביתר שקיללו את גוטמן שהיה מקום ראשון.
תתאפסו אנחנו כרגע מקום ראשון ! למה לקלל . נהייתם האוהדים של הצד השני . התרגלתם לכדורגל של טיקי טאקה .
שכחתם מי אנחנו ! ומאיפה באנו ! ואיזה עונות קשות היו לנו .
לזרוק דברים על קשטן ? לקלל אותו ? על מה אין שום סיבה מוצדקת כמו שאין שום מאמן ראוי להיות בהפועל תל אביב וגם לא יוסי .
אין ראוי יותר מקשטן לעשות סדר ולהוציא אותנו מהבוץ שהבמבי הכניס אותנו לשם . את יוסי היו אוכלים בלי מלח , מה גם שאינו ראוי מבחינה מקצועית להיות המאמן .
בנוסף אל תשכחו שגם עם התיקו הביתי אנחנו מקום ראשון וגם במקום הזה לא טוב לקהל .
אני רואה ילדי דאבל ! ילדים שמקללים את קשטן . ילדים שעוד לא נולדו שהיינו ב2001 ושמנו כדורים ברשת לצלסי מילאן פארמה ועוד .
ילדי דאבל שאבא הביא אותם לראות כדורגל מקללים את דרור קשטן למות . לאן הגענו רבותיי?

מה קרה לקהל שלנו? אתמול אמרו שנהיינו קהל מגעיל ! זה אנחנו ? הקבוצה מעל כולם ? הקהל שלנו נהרס ואיבד את דיוקנו העצמי ! כמה עצוב !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 12:43 
bigi37 כתב:
YoniPerry כתב:
קהל של סמרטוטים נהייתם.

בוא לא נתיימר להיות קהל טוב , אנחנו קהל חרא .
מקללים את קשטן, שורקים בוז לשחקנים , רבים בתוך היציעים, לא מעודדים ולא מתייחסים למה שקורה במשחק.

שמדובר בשער 2 ו7 , אז אין מה להיות מופתעים הרי זה לא חדש.
אבל לאט לאט זה מחלחל לתוך שער 5 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
YoniPerry כתב:

:LOL2:
בוא תגיד למישהו פה אם לבוא או לא.
ואני אומר את זה בתור אחד שמעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 14:05 
המלך אגג כתב:
bigi37 כתב:
YoniPerry כתב:
קהל של סמרטוטים נהייתם.

מי שלא רוצה לעודד שלא יבוא לשער 5 ובטח שלא במרכז הגוש (כל הילדי גשר המיזדיינים שלא פותחים תפה וגם שכן פותחים הם רק עושים בכאילו עם השפתיים) כמו שמי שרוצה לעמוד לא יבוא לשער 2 ויעמד על הברזלים מקדימה (במצבים כאלו אני חושב שאנשים סולקו/הושבו בכוח )

מסכים - כל אחד צריך לשבת איפה שהוא חושב שהכי מתאים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 14:21 
אני ממש לא אוהב את דרור קשטן. לפעמים אני תוהה על מה הוא עובד איתם באימונים. אבל גם נמאס לי שהוא הפך לשעיר לעזאזל החדש. תנו לו לעבוד וחלאס עם שריקות בוז וקללות וכו', זה לא הקהל של הפועל. הקהל של הפועל זה קהל תומך ודוחף, גם ב-0:0 במחצית נגד בית"ר, גם אחרי תיקו ביתי מאכזב וגם אחרי הפסד באירופה. זה הכוח של הקבוצה והיתרון שהיו לשחקנים ומאמנים אצלנו במשך השנים, כוח שאיפשר להם לעבוד בפחות לחץ ביחס ליתר המועדונים הגדולים בארץ.

גם בעיני קשטן היה מינוי רע, אבל הוא המאמן והוא לא הולך לשום מקום. אם אתם חייבים לקלל מישהו, תפנו את הקללות לאיש שמינה אותו במקום להשאיר את גוטמן או את אבוקסיס. ואת האיש שהעמיד לו סגל אפור כשבקופה יש עוד מלא כסף מרווחי העונה שעברה.
נ.ב. תתחילו כבר לעודד, בעיקר הילדים שביניכם. לא הגיוני שלילדים בני 20-15 אין כוח לעודד. בגיל שלהם זו היתה בשבילי זכות לעמוד ליד אנשים מבוגרים ממני בשער 5 והייתי מגיע לבית הספר ולצבא בלי גרון לכמה ימים. וגם היום, במגבלות הגיל והעבודה, אין דבר כזה שאני לא מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 15:42 
YoniPerry כתב:

הם באו לראות כדורגל (או את הדבר הזה שמתקיים בבלומפילד) ולא בא להם לעודד.
יש לך שתי אפשרויות:
א. להתמודד עם זה
ב. כדור בראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: