תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 11:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האם לאוהדי הפועל יש יצר הרס עצמי ? מה קורה לקהל שלנו? [קשטן]
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
מאיפה השטות הזאת שקשטן לא התעקש על רכש?
ומשחק מצויין שלנו,לא היה צריך הרבה בשביל שכל הפורום היה מלא בלבבות וסליחות מקשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
רגע ערן (לא המקורי)
אתה מגיע למשחקי חוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:44 
שישליק כתב:
מאיפה השטות הזאת שקשטן לא התעקש על רכש?
ומשחק מצויין שלנו, לא היה צריך הרבה בשביל שכל הפורום היה מלא בלבבות וסליחות מקשטן.

מצויין? פחחח

עזרן המשתמש ערן מגיע למשחקי חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
ואני לא מקעקע שום צ׳ה ולא שר אינטרנציונל. זה נראה לי פאטתי.

אז אם מתאים לך כל הכדורגל לעשירים והמקום שאליו הכדורגל הולך תהנה באבו
תמשיך ללכת תמשיך לבזבז כסף וזמן על נוסטלגיה בגרוש...רק שלא יהיה לך חור בלב ושלא תאבד את אהבת חייך (באמת לא שמת לב שאיבדת אותה מזמן לכל מיני אינטרסנטים?)
קבוצה ששייכת לאוהדים זה הדבר היחידי שאני יכול להתחבר אליו אחרי כל התהליך הזה שעברתי
ואם אתה עדיין נהנה שוב אני אומר- תהנה אחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האם לאוהדי הפועל יש יצר הרס עצמי ?
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אדום כתב:

לא יודע אם מגיעות לו איזשוהן טענות. אולי טענות על כך שלא התעקש על רכש.

מגיעי לו הכל בדיוק על זה.
הוא ידע שחייבים חיזוק ומכר את העקרונות המהוללים שלו למרות זאת.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
רגע ערן (לא המקורי)
אתה מגיע למשחקי חוץ?

אני מאמין שאני המתחזה :)
אז הייתי מגיע לרוב המשחקים עד הרגע בו משטרת ישראל החליטה לשלול לי את הרישיון (שנה פחות או יותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
טביב זכה בבמבי אז עכשיו נזכרת שזה כדורגל לעשירים?
הבונקר של הפועל חיפה עבד אז ללכת לראות את הקבוצה שלך משחקת זה נוסטלגיה בגרוש?
אין לנו חומר שחקנים כמו בשנתיים האחרונות אז קבוצת אוהדים זה הפיתרון?

איזה אוסף של קלישאות, אלוהים ישמור.

אבל אין מה להתפלא, תמיד היו ותמיד יהיו אוהדים שכשלא הולך ימצאו אלף סיבות ועקרונות למה לא לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
טביב זכה בבמבי אז עכשיו נזכרת שזה כדורגל לעשירים?
הבונקר של הפועל חיפה עבד אז ללכת לראות את הקבוצה שלך משחקת זה נוסטלגיה בגרוש?
אין לנו חומר שחקנים כמו בשנתיים האחרונות אז קבוצת אוהדים זה הפיתרון?

איזה אוסף של קלישאות, אלוהים ישמור.

אבל אין מה להתפלא, תמיד היו ותמיד יהיו אוהדים שכשלא הולך ימצאו אלף סיבות ועקרונות למה לא לבוא.

מכביסטים תקרא לחברים הזונות שלך
מחפש סיבות למה לא לבוא? אני רוצה שהקבוצה תתחיל מחדש מליגה ב' ואתה אומר שאני מחפש סיבות למה לא לבוא?
באלוהים שהוצאת ממני את כל העצבים עכשיו
שלא הולך? הגעתי למשחקים ב04/05 עם שפעת, וזו העונה שהכי נהנתי ממנה...הרבה יותר מהעונה עם חומר השחקנים הנהדר והליקוקים לגוטמן
אני לא מאמין שאני צריך להוכיח לך את האהדה שלי יא טינופת מתנשא
אני מדבר על משהו הרבה יותר גדול מערימת החרא שהייתה היום על המגרש, אבל אתה יכול להמשיך להישאר בבועה הקטנה שלך ולצעוק לכל מי שמתקרב מכביסט. אתה הקלישאה הכי גדולה פה
תמשיך לחפש איפה שאין בשביל קצת חומר לכתיבה. אתה בדיחה דוד...בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
איפה כתבתי מכביסט או מכביסטים בהודעה שלי?
לא יודע על אילו חומרים אתה נמצא, אבל תקרא שוב מה שכתבתי. אגב, עדיין עומד מאחורי זה.
בא למשחקים ב-04/05 עם שפעת? כל הכבוד! היית מעדכן אותי כבר אז, הייתי מוציא לך תעודה יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
אתה "רמזת" שאני מגיע למגרש רק כשהפועל משחקת טוב (בקיצור אוהד הצלחות)
אני מפרש את זה כאחד הסממנים של מכביזם ובגלל זה כתבתי מכביסט
הבנת עד עכשיו? אנחנו ברורים?

אתה יכול להמשיך להכפיש את השם שלי ואז לענות כמו איזה זין (תעודה יפה? איזה שנון אתה...לא פלא שאתה כותב במגזין כל כך נחשב) אני בסך הכל אמרתי לך שאני באמת לא בן אדם שמחפש למה לא לבוא ושבמקרה ה"הארה" הזו באה לי ביום כזה, באותה מידה יכלה לבוא גם בטדי או בדרבי של 4-0 (טוב...בדרבי לא כי אין כל כך זמן לחשוב, אבל במשחק אחר שבו הפועל הייתה מפרקת את היריבה)
אם להמשיך להזריק רק בשביל לצאת גבר ו"אוהד" עושה לך את זה אז אתה מוזמן להמשיך, כמו שאמרתי לך לפחות חמש פעמים כבר.

ערימה של קלישאות? מה בדיוק קלישאתי פה? אני טועה בקשר למחירי הכרטיסים? בקשר לאלימות השוטרים? להשתלטות של עשירים על הקבוצה והוצאת כל הערך הספורטיבי מהמשחק?
אתה יכול גם להגיב לענין
בעצם לא צריך
אתה מוזמן להמשיך להיות ילד זין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
אני טוען שהעיתוי של ה"הארה" שלך לגבי כדורגל מודרני וכל הג'אז הזה, לא מקרי או אותטי. סה טו.
שב בבית אם זה מה שעושה לך טוב וגורם לך להרגיש איש עקרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
מתנשא כבר אמרתי נכון?
יודע מה? אני אגיד לך ככה הוא באמת לא מקרי- מהסיבה הפשוטה שהמשחק היום היה די משעמם והיה לי הרבה זמן לחשוב במהלכו על דברים שלא יוצא לי לחשוב עליהם במקומות אחרים
ואני לא צריך עצות של בחור כמוך בשביל לדעת מה עושה לי טוב או לא

Terrace Casuals :ROSE:

:LOL2:
בדיחה אתה
כדורגל לעם וואלק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
חבל באמת שהיה לך משעמם, אבל אם זה יוצא מקרבנו הוגה דיעות, מנסח הפילוסופיה של אוהדי הכדורגל בפתחה של המאה ה-21, אולי הרווחנו בסופו של דבר.
בכל מקרה, מאמין שבבית על הספה יהיה לך הרבה יותר זמן להרהר. איך מודי אומר? תבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל תודה. האיחול נורא מרגש, במיוחד כשהוא מגיע מאדם בשיעור קומתך.
באמת שנורא מרגיע אותי לדעת שיש אנשים שאימצו את האמרה "לעולם לא תצעדי לבד הפועל "בוני התיכון"* תל אביב" ולא יעזבו אותה גם ברגעים הקשים ביותר, בניגוד לאוהדי הצלחות כמוני.

*או "כתר","אפריקה ישראל","אלי טביב" הרי זה לא באמת משנה לאוהדים מסורים כמוך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
לקח לך קצת זמן להבין - קצת יותר מדי, אבל לא נורא - אבל בסוף זה חילחל כנראה:
לא משנה אם זה כתר או בוני התיכון, לא רלוונטי אם זה מושיק תאומים או אלי טביב, יומברו או קאפה, אלרואי כהן או גילי ורמוט, אלי גוטמן או דרור קשטן, תוקפים לשער 5 במחצית הראשונה או הפוך.
אני שם. גם אתה מוזמן. לא רוצה? לא חייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
אני יודע שאני לא חייב מותק, אבל תודה על העצה.
לא משנה? אז מה כן משנה? רק השם הפועל "X' תל אביב? תהיה בריא. איפה עוברים הקווים האדומים שלך? אבי נימני על הקווים? שחקנים שמזוהים עם בית"ר על המגרש? הצבע האדום? הסמל של הפטיש והמגל?
שהכרוז,שאמור להיות בשר מבשרנו, מקפיד להדגיש את "בוני התיכון" בכל כרטיס צהוב,עבירה או נאד של אוסידון אז סימן שמשהו לא טוב מתרחש.
אולי אני אידיאולוג בגרוש, אולי אני מחפש סיבות לא לבוא למגרשים, אולי אני מפונק מדי, אבל ככה אני מרגיש
לקחו לנו את הקבוצה ואני מרגיש מטומטם שאני מבין את זה רק היום.
אתה יכול להגיד עד מחר שזה הכדורגל המודרני ורק כסף משחק פה תפקיד אז מה שאני אומר בגדול זה זין על הכדורגל המודרני וזין על הכסף
כדורגל=אוהדים. לא יותר מזה ולא פחות.
ואם אתה באמת רוצה להבין מה כתבתי (ועם כל התגובות בנושא הזה כנראה שאתה באמת לא רוצה, אז לא יודע אני מתאמץ בכלל)
אז הבעתי את רצוני להקים קבוצת אוהדים של הפועל תל אביב בליגה נמוכה
קבוצה שתהיה שייכת באמת לאוהדים, ולא רק בציטוטים של זונות קהל בעיתון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 22:13 
red-toro כתב:
מי שמקלל את קשטן, אבל לא קילל את גוטמן כשהוא העלה את בן דיין ושבחון במשחק בקריית אליעזר שהובלנו את הליגה, סמרטוט ואפס.
מי שמקלל את קשטן, אבל לא מקלל את טביב, אוסידון או הראל בזמנו, סמרטוט ואפס.
מי שמקלל את קשטן, אבל לא מעודד ודוחף את הקבוצה כשהוא רואה בעיניים שאנחנו נראים רע, סמרטוט ואפס.
הקהל שלנו ניהיה קהל של מפונקים, סמרטוטים, כאלה שמתיימרים להיות קהל של ארגנטינה, אבל רק מרדימים את הקבוצה במקום להעיר אותה.

כל כך נכון וכל כך עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
מי שמקלל את קשטן, אבל לא קילל את גוטמן כשהוא העלה את בן דיין ושבחון במשחק בקריית אליעזר שהובלנו את הליגה, סמרטוט ואפס.
מי שמקלל את קשטן, אבל לא מעודד ודוחף את הקבוצה כשהוא רואה בעיניים שאנחנו נראים רע, סמרטוט ואפס.
הקהל שלנו ניהיה קהל של מפונקים, סמרטוטים, כאלה שמתיימרים להיות קהל של ארגנטינה, אבל רק מרדימים את הקבוצה במקום להעיר אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
red-toro כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2011, 22:27 
קשטן אפס לא כי הוא לא מנצח כל משחק אלא כי הוא כל כך יבש ומפוחד, כל כך זהיר ומסתגר, כל כך חבר אמוציות אנרנלין ותעוזה, שזה פשוט מתכון לשיממון ובינוניות. ובשל כך הוא ראוי לבוז. להזכירכם גם הניצחונות עד עכשיו כמעט כולם לא היו בדרך של משחק שוטף ופתוח עם הרבה מצבים. מול ב"ש יצאה לנו הנשמה עד שהגיע הגול. החכמה קשטן זה לא רק להיות ממושמע, החכמה זה להעיז ולהיות יצירתי במשחק. ושוב, אנחנו מתבססים על סגל מאוד בעייתי מבחינת היכולת שלנו להחליף שחקנים כשיהיה צורך בהמשך ולקראת בוף העונה. ואל תגידו לי ינואר. עברו עליי מספיק ינוארים עד עכשיו שאני אהיה ספקן לגבי חיזוק בינואר. כוסאמק. השילוב של קשטן וטביב יכול אשכרה לקחת קבוצת שחקנים מוכשרת בגדול ולהפוך אותה לחבורת של כמעטים. כמעט כמעט כמעט.

קשטן חייב היה לדרוש חיזוק משמעותי בעמדות הבעייתיות. מה הוא מאמן שנתיים? חסר עמוד שדרה? מה ז"א "הסגל יספיק"? זה מה שאנחנו מקבלים. מספיק. בקושי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 01:58 
לא יודע מה קורה לאנשים כאן. הפועל תל אביב הייתה בסכנת ירידה לפני שלוש שנים!!!
פעמיים בעשור האחרון נלחמנו נגד ירידה!!!
לפעמים יש נצחונות !!!והפסדים!!! (גם תיקו) אבל קבוצה לא מחליפים הפועל תל אביב ליגה ג' עדיין הקבוצה שאני אוהד.
הקבוצה עם קהל האוהדים הנאמן בארץ!!!
חלאס עם השטויות אנחנו אוהדי הפועל נקודה בואו נחזור לאהוב את הקבוצה ואחד את השני אין מה לעשות גם במשפחה יש משברים!
וצריך לעבור את זה!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 06:28 
אפשר לאהוב את קשטן ,אפשר לשנוא אותו ,עם זה אין לי בעייה .
לקלל אותו או את השחקנים זה פשוט גועל נפש.
גם כל ההשוואות לגוטמן לא רלוונטים ולאו דווקא בהקשר של מאמן טוב או לא,הרי גוטמן כבר לא פה וההתייחסות איליו אינה רלוונטית כרגע.
מה שצריך להבין שהאמת היא איפשהוא באמצע.להפועל יש קבוצה חזקה שמשחקת בסגנון קשטני,גם האימונים הם בסגנון הזה.לא מת על זה,אבל זה לא יספיק לאורך זמן.הפועל זקוקים ל-2 קשרים עושי משחק על המגרש ,הבעייה שיש לנו רק 2 כאלה ,האחד היה חולה -נוסא(ואני לא בטוח לגבי יכולתו) והשני אורמוש שחבל שהוחלף,וכך נוצר מצב שחסרים לנו קשר/ים גם אתמול ובכלל.כנ"ל לגבי החלוצים ,כמה זמן יכולים 2 החלוצים לסחוב על גבם את כל העונה,וזה גם לא מזיק מידי פעם שאחד מהם יירד לספסל .הייתי יכול גם לדבר על בלם/מגן נוסף .
לסכום את קשטן לא תשנו וחבל לקלל אם טובת הקבוצה חשובה לכם.
אם בא לכם תקללו את טביב ואוסידון על קמצנותם לחזק את הקבוצה למרות שהיה נדרש ויש מספיק כסף בקופה.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 07:22 
אהלן אני חדש פה בפורום. הרבה זמן אני רואה דיונים כאלה ועכשיו סוף סוף אני יכול גם להגיב.
הסיבה קוראים לאדון קשטן להתפטר היא בגלל שאנשים מסתכלים על יותר מתוצאה הם רואים לטווח קצת יותר ארוך משבוע. המקום ראשון שכמו שנאמר "השגנו" ביכולת שיש כרגע הוא שביר עד לרמה שאין שום סיכוי שזה ישאר ככה. יש אנשים בקהל של הפועל שכן רוצים לראות את הקבוצה מצליחה למרות כמה אנשים פה שראיתי שרוצים משום מה לחזור לכדורגל האפור והמשעמם שאפיין את הפועל. אין דבר כזה יותר.
אני לא רוצה לראות את אלה שתהיה להם שואה לוקחים שום תואר לא את הגזענים מירושלים וגם לא את הזבל מחיפה. אז יש רק קבוצה אחת שיכולה לעצור את כל הזבל הזה והיא הפועל.
אבל מה?
הפועל משחקת גרוע. השיטת משחק לא טובה, יותר מידי שחקנים שאנחנו יודעים שהם יכולים להיות טובים (מאוד אפילו) פשוט מרשים לעצמם לא לעשות הגנה, לא לרוץ ולמסור ברשלנות כמו ידין אבוטבול וטועמה. שחקנים לא מוסרים אחד לשני כמו טוטו ודמארי וזה יכול לקרות בקבוצה נורמלית לשחקן אחד או שניים אבל בהפועל של השנה זה קורה יותר מידי פעמים ליותר מידי שחקנים - בהכל אשם המאמן.
אין שחקן אמצע עושה משחק ורואים את זה בברור! השחקנים לא יודעים מה לעשות על המגרש.
ומי שמדבר פה על תוצאות אל תדאגו התוצאות יגיעו מהר מאוד בדרך הזו יהיו הרבה הפסדים בקרוב מאוד והקבוצה לא תגיע לשום מקום.
אתמול זו הייתה דוגמא למשחק ששחקנים מאוד רצו אבל ראינו שבלי שיטת משחק הם לא יכולים להבקיע גול לאחת הקבוצות החלשות בליגה. רק הפריצות של קנדה שבכלל לא היו קשורות לניהול המשחק הראו לנו מה יכול להיות על המגרש.
אז אני אישית אין לי שום עניין בפיטורים של קשטן אבל אני רוצה שהפועל יתחילו לשחק אז שיתחיל לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:11 
מי שמקלל שחקן או מאמן בהפועל ת"א הוא לא אוהד מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:32 
הקהל שלנו לא עושה דבר לא בסדר, האנשים שיוצאים נגד קשטן הם לא בהכרח "אוהדי דאבל" אלא אוהדים שראו שאפשר אחרת, הדבר פשוט פה הוא שאמנם האווירה יותר לחוצה אבל הקהל מקפיד מאוד להראות לשחקנים שאותם הוא כן אוהב, (איזה צעקת מה!? על טעות היא בהחלט מובנת) אבל הקהל סימן ובצדק שני אשמים במצב, המערכת והמאמן, גוטמן ידע משחקים גרועים והמון משחקים אדירים אבל גוטמן גם ידע לפנות לקהל, הסכסוך בעלים הוציא הרבה מיץ מהאוהדים של הפועל שקיוו שביום שיסתיים הסכסוך של הבעלים לכאן או לכאן הם יראו את הפועל שומרת על קו אחיד לפחות (בגלל זה נושא אבוקסיס כמאמן נתפס כסוג של קונצנזוס, למרות שהיו מתנגדים שעיקרם היה אישיותו של אבוקסיס), ואז ברגע שהסכסוך נגמר החזירו לך את הבן אדם האחרון להמשיך את הקו שלך, בן אדם שבדרכו למטה, זקן, עייף, לא חדשני, יש להביא מאמן עם ניסיון ויש להביא סוס מת, וקשטן הוא סוס מת. אחרי זה נמשיך למבצעי רכש שהורידו לכולם פה כמה שנים מהחיים, סגל שבנוי בצורה מאוד הזויה, ריח הקומבינות באוויר, היחס לשחקנים שהקהל אוהב, ולכל זה תוסיפו שוב, הליכת 15 אלף צעדים אחורה מהכדורגל שלו קיוו.
הקהל יכול היה להבין שהקבוצה בתהליך בניה אבל איזה בניה יכולה להיות עם מאמן שבסופו של דבר לא נשאר לו עוד הרבה דלק בטנק, מאמן שלקח פילוספייה שנבנתה פה לאורך 3 שנים והרגה אותה ביום אחד, אם קשטן היה רק מראה סימנים של ניסיון לכדורגל שטיפה דומה למה שהיה פה 3 שנים הוא היה מתקבל בהרבה יותר סבר פנים, אבל קשטן כמו קשטן בא וחושב שהוא יודע יותר טוב, הוא חושב שאוהדים ישפטו אותו רק על פי מבחן התוצאה והדברים מהר מאוד התפוצצו לו בפנים, הסיכוי היחיד שלו לשרוד את העונה בהפועל זה להביא אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
הוא שאמרנו, אחרי זה תצחקו על אוהדי בית"ר שרצו להעיף את גוטמן.

וסוס מת עלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
קשטן קיבל כמה החלטות שערורייתיות מבחינה מקצועית במשחק היום:
1. אם ידין פצוע,שלא ישחק.לא יכול להיות השכונה הזאת וזה לא משחק ראשון שזה קורה.
2.הבנו שהחילוף הקבוע שלך זה להכניס את לאלה במקום אורמוש ולשחק עם 3 חלוצים כשאחד מהם באגף,אבל למה לעזעזאל מתוך ה3 האלו דווקא לאלה באגף?!?!
3. עומרי קנדה נותן את משחק חייו,למה לא לצוות לו את אלרואי כהן לאגף כשאתה כבר מכניס אותו,ובמקום אגף אחד טוב קיבלת שני אגפים תקועים??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 13:07 
אנטיגונה כתב:
הוא שאמרנו, אחרי זה תצחקו על אוהדי בית"ר שרצו להעיף את גוטמן.

וסוס מת עלק.

יש הבדל אחד עצום בין גוטמן בביתר לבין קשטן היום בהפועל.
ההבדל הוא שאנחנו יודעים מי הוא קשטן, כבר שמחנו וסבלנו איתו, אנחנו יודעים שזה הכדורגל של קשטן, אפור ואנמי עם מצבים נייחים.
דאז שגוטמן היה בביתר, עוד לא ידעו אם זאת תסמונת של פתיחת העונה או שהוא יהיה ככה כל העונה.
לפחות הדעה שלי כרגע היא שקשטן מצליח בהפועל, וזאת עובדה מבחינת נק', אבל אני לא שוכח את הפדיחות באירופה, את כך ששיחקנו 5 משחקים מתוך 6 בבלומפילד, לא שוכח שמול ביתר\בני יהודה וב"ש לא הגיע לנו לכבוש שער אחד אפילו.
לא שוכח את המשחק מול בוקרשט.
ועוד יותר מזה שאני מסתכל קדימה אני לא רואה שינוי שהולך לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: האם לאוהדי הפועל יש יצר הרס עצמי ?
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2011, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
מי שקילל את קשטן אני מקווה שיקבל סארס ויחתכו לו תביצים
לקלל לא יעזור. הבן אדם עוד מעט בן 70, תנו קצת כבוד יא אפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 112 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: