אלי טביב זה הדבר הכי טוב שקרה לקבוצה הזאת.
קבוצה עם אוהדים נרקומנים שמחרבנים עליהם בכל תחום
אם זה מחירי כרטיסים- שהיום הייתי צריך לבזבז 240 שקל בשביל חייל,מבוגר וילד בן 9 וכמוני אני בטוח שהיו רבים אחרים
אם זה אלימות שוטרים- שאין צורך להכביר במילים בנושא הזה
אם זה מעורבות של הקהל בקבוצה- מבטיחים רכש, מבטיחים מחוייבות לקהל וקשר עם הקהילה ובפועל משתינים עלינו
חבורות "אוהדים" שלמות של אנשים שמסורסים יום אחר יום ע"י האישה ובאים להוציא את העצבים ולהעלות קצת את האגו על חשבון שחקני הקבוצה שאותה כביכול הם אוהדים.אנשים שלא באים בשביל החוויה, בשביל הספורט, בשביל האווירה אלא בשביל להשביע קצת את אותו אגו שדיברנו עליו קודם.
ועוד אלף דברים אחרים שבמשחק בלטו וכל כך הפריעו לי וכרגע אני לא מצליח לחשוב עליהם.
לקבוצה כזאת אין זכות קיום.
אז אתם יכולים להמשיך לאונן ולשים פה כל מיני תמונות של against modern football ובו זמנית לעודד את הפועל "בוני התיכון" תל אביב, ואתם יכולים לעשות מעשה ופשוט לא להגיע למגרש.
ובכוונה לא ציינתי את כל החלקים הטובים שיש בקהל הזה, כי אני מאמין שהם ישמרו גם אם נהיה בליגה ב'.
לדעתי למחוק הכל ולהתחיל מחדש, או לפחות לבלות שנתיים-שלוש בתחתית בשביל שכל החלאות האלה יעלמו.
ערך ספורטיבי אמיתי הרי אין לליגה הזו, אז ממה אתם כל כך מתרגשים? איך אתם מסוגלים לאהוד ערמה כל כך גדולה של זונות?

זה מה שאני שואל את עצמי כל יום, האם אני מוכן לבלות עונה 2 באמצע-תחתית כדיי להעיף את כל הזונות שנמשכות אלינו כמו יתושים למנורות.
קבוצה שקוראת לעצמה הפועל (וכרגע אני מדבר על הפועל חיפה) ומסתגרת במשך 90 דקות, עם בזבוזי זמן לא ספורטיבים ושוער טינופת ובסוף המשחק הקהל מעודד את הקבוצה זו תעודת עניות לכדורגל ולספורט בכלל.
ותבינו הטענות שלי הן לא נגד השחקנים ולא נגד המאמן ולא נגד ההנהלה- הן רק נגד הקהל שנותן שיחרבנו עליו במקום לקחת את העניינים לידיים.
לי מהפועל "בוני התיכון" תל אביב נמאס סופית היום, ובכלל מכל הכדורגל המודרני הישראלי.
איך אומר פה אחד המשתמשים....
שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט.