אוגוסטוס היל כתב:
עם כל הכבוד לקומבינות ו"גניבה" של כספים פה ושם מהמועדון, את הכסף הגדול הוא יעשה אם כאשר הוא ימכור את הקבוצה בכמה עשרות מיליונים, ולכן יש לו אינטרס אמיתי שהקבוצה תצליח.
מצטער, אבל ההודעה שלך נאיבית בטירוף.
מתי לאחרונה קבוצה נמכרה בעשרות מיליונים? מי בדיוק ישים לו עשרות מיליונים?
טביב יכול, אם ירצה, לקחת הרבה כסף מהפועל, בטפטופים. זה מתחיל בעסקאות עם עמוס לוזון, נמשך בשטרות החוב (שלמיטב הבנתי זה הכסף היחיד שמותר לבעלים למשוך מכספי הקבוצה ויש 20 מיליון כאלה) שמוני הראל הגיש לו על מגש של כסף, אולי גם דרך שכר מופקע לאנשים שלו בטח יש עוד המון דברים שאנחנו אפילו לא קרובים להכיר.
וכשהוא יהיה מסופק, הוא ישאיר כאן חורבה, שאנחנו עוד נתגעגע לימים האלה.
לא סתם אני השתגעתי כשמוני הראל הביא אותו.
אגב, שאלתם את עצמכם פעם, במיוחד כל חובבי מוני הראל, למה מוני הראל שותק בכל מה שקשור לכספים שטביב עלול למשוך מהקבוצה?
שאלתם את עצמכם פעם איך מוני הראל צבר 20 מיליון שקל בשטרות חוב (הלוואת בעלים)? מישהו באמת מאמין שהוא שם בקבוצה 20 מיליון שקל בחמש שנים?
שאלתם את עצמכם פעם למה הם כ"כ מסוכסכים ולמה השיא הגיע אחרי שהכסף הגדול מליגת האלופות הגיע (אגב, חוץ מהסיבה שבגללה התחיל הריב וזה אלי גוטמן רודף הבצע)?
ואני חוזר לשאלה הראשונה, למה מוני הראל כ"כ שונא את טביב ויודע שהוא רע להפועל, אבל כל מה שיצא לו מהפה זה "עכשיו הפועל תישאר עם אוהד בית"ר כבעלים" (אגב, כשהבאת אותו הוא היה אדום מלידה?) ולא מספר לנו מה שהוא יודע? למה הוא שותק?
האם ייתכן שמוני הראל לא רוצה לפתוח כאן תיבת פנדורה, שתגלה את כל האמת על צמד הנוכלים הזה ומה הם תכננו לעשות עם כל הכסף שהיה במועדון.
האם ייתכן שעיקר הוויכוח שלהם היה על הסכום?
אבל קהל של עיוורים החליט שיש כאן צד טוב וצד רע. קהל של טמבלים ששתק למוני הראל כל השנים האלה וקיבל את טביב.
עכשיו באמת שכבר אין מה לעשות.
אגב, כל מה שרשמתי הוא סתם מתוך תחושת בטן שלי והכרת הנפשות הפועלות. לא יודע שום דבר מבפנים. אני לא מקורב ולא רוצה להיות כזה לעולם. מי שמכיר אותי, יודע שבשנים האחרונות לא הייתי רחוק מהאמת בדברים האלה.