פאביו כתב:
Oleg Neduda כתב:
IdanTheLittle כתב:
כמו שהליגה נראית, עם גוטמן היינו לוקחים אליפות גם אם קנדה היה משחק בלם.
שנה שעברה לגוטמן היה סגל ב3 רמות מעל הליגה והוא לא לקח אליפות (עם כל האהבה והערכה העצומה שלי אליו) אז אין לי מושג מאיפה הביטחון
אחת הסיבות שהליגה כל כך נחלשה היא הסיבה ששחקנים כמו שכטר,ורמוט,סהר,אניימה,זהבי עזבו. כל אלה היה אצלנו
לכל מעריצי גוטמן הערצה עיוורת,בשנה שעברה מר גוטמן נכשל:
והוא הוא האשם העיקרי שבגללו הפועל לא לקחו אליפות עם ניהול משחקים מעוררי גיחוך כמו ביתר בחוץ וחיפה בקללה.
מעניין כמה פעמים נזכה בקשקוש הזה.
קודם כל העונה שעברה היתה עם אירופה מאומצת. וזה מספיק. אם מישהו לא מבין את המשמעות אז שיציין את זה ובאמת שנניח לו.
חוץ מזה:
1 בעונה שעברה חיפה היתה עם קצב צבירת נקודות חלומית (אגב, בזכות שלא התיחסה ברצינות לאירופה). וגם להגיע לשם למשחק עונה זה הישג שהלוואי עלינו השנה גם בליגה החלשלושה בינתיים.
2 הסגל נבנה אחרי שנה וחצי תחת קצרה שזו בערך הקללה הגדולה ביותר. וספציפית לא היה גיבוי לגרזן. אבל היו עוד חסרים שעליהם הצליחו להתגבר.
3 הגרזן האהוב החליט להתנהג כמו ערס והתפוגג לפני המשחק החשוב. יש לו אחריות ?
4 לכל מאמן מותר לעשות שגיאה במשחק מסוים ועל אחת כמה וכמה באלתור התקפי במשחק ללא גרזן טבעי. זה בטל ב-600 לעומת רשימת ההישגים של אותו המאמן.
ובמלים אחרות - נכון שהיה לגוטמן סגל נפלא, אבל מה לעשות שכמעט כל שחקן בסגל שודרג והגיע לשיאו דווקא אצל אותו המאמן. ומה לגבי שיטת המשחק המהוללת שהנחיל לקבוצה ? והעמידה כמבוגר האחראי כתחליף חלקי להנהלה דפוקה ובמחיר התקף לב. התקף לב שאני רואה שהוא קל בעיני רבים ולא מהססים לתקוע בלי שמץ סימפטיה או ... מחשבה.
זה האמ-אמא של להוציא דברים מהקשרם.
זה האמ-אמא של "לא חשוב לא בא לי להעליב".