תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 17:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 543 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הישמרו מחילול הגזע!
הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 13:40 
רוי האדום כתב:
שוב סליחה שאני מתערב בדיון המרתק הזה בין חרשים , אבל גם אני וגם שחם דיברנו על הפלאיירים בלבד ולפני כמה עמודים אמרת אתה מקורמן שאין בנינו ויכוח .
מאז שהפסיכי התעורר , שחם הוא גנב דעת .
אולי כדי שתקרא את כל האשכול מחדש , ותבין עם מי באמת יש לך כאן ויכוח .
רמז , הוא פסיכופט .
אתם שוב יכולים להמשיך .

רוי אנחנו כאמור כבר הסכמנו מזמן
עכשיו זה ריב של עורכי דין
מומלץ להתרחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 13:41 
אדום נחמד כתב:
אם אני לא טועה, היית אתה שכתבת לו שהוא כלבה ושאר מחמאות. אין לי כח לבדוק, ואני מתנצל מחוסר חשק.

הבעיה היא שאתה טועה מאד, ועל סמך הטעות הזו, אתה בונה פה תזות ומנהל איתי ויכוחים.

ואין לי צורך בהתנצלויות שלך, אתה זה שצריך לחיות עם זה שיצאת דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 13:41 
mkorman1 כתב:
רוי האדום כתב:
שוב סליחה שאני מתערב בדיון המרתק הזה בין חרשים , אבל גם אני וגם שחם דיברנו על הפלאיירים בלבד ולפני כמה עמודים אמרת אתה מקורמן שאין בנינו ויכוח .
מאז שהפסיכי התעורר , שחם הוא גנב דעת .
אולי כדי שתקרא את כל האשכול מחדש , ותבין עם מי באמת יש לך כאן ויכוח .
רמז , הוא פסיכופט .
אתם שוב יכולים להמשיך .

רוי אנחנו כאמור כבר הסכמנו מזמן
עכשיו זה ריב של עורכי דין
מומלץ להתרחק

:)
ידעתי שאני מפספס פה משהו .
לכו על זה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אני חושב שנתתי את התשובה הכי כנה שיכולתי לתת. זכותך לחשוב שזו צביעות.

אגב, כתבתי כבר פעם שצביעות זה לא תמיד דבר שלילי. למעשה, היכולת של אנשים לפעול בניגוד למה שהם היו רוצים לעשות ובניגוד לדחפים הקמאיים שלהם, הם אחד הדברים שמחזיקים אותנו כחברה. אם כולם כל היום יהיו עסוקים בלהגיד אחד לשני מה הם באמת חושבים, זה יהיה בערך סופה של הציוויליזציה.

ובקצת פחות הומור - כתבתי פה קודם שגזענות היא תכונה מושרשת שקיימת כמעט אצל כל בני האדם. בעיני הגדולה של אדם היא היכולת להכיר בחלק הגזעני שקיים בו, ולהתעלות מעליו. זו גדולה מוסרית אמיתית. לעומת זאת, לתת לגזענות הזו, לפחד ולשנאה לשלוט בך, זו הדרך הקלה והטבעית, אך זה דבר שחברה מוסרית ששואפת לצדק לא יכולה להשלים איתו.
גזענות היא ענין של חינוך. כשבהרבה חברות מחנכים ילדים להיות גזענים אז זה נראה "טבעי".
אין ילדים שחונכו לכך שכל בני האדם שווים וצצה מהם גזענות בלתי נשלטת באופן טבעי. אין.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 13:45 
its-sick כתב:
הכי מצחיקים האנשים שלא מאמינים לך: "אתה אומר שלא אכפת לך שהבת שלך תצא עם ערבי אבל אתה שקרן וצבוע, זה מאד יפריע לך".
הגזענים אשכרה בטוחים שגזענות היא טבעית וקיימת אצל כולם. מדהים.

אה, אז גם לך זה לא יפריע?
או קיי, אז מה שנותר לי לאחל לכם ששאיפות ליבכם תתגשמנה במהרה בימינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
its-sick כתב:
הכי מצחיקים האנשים שלא מאמינים לך: "אתה אומר שלא אכפת לך שהבת שלך תצא עם ערבי אבל אתה שקרן וצבוע, זה מאד יפריע לך".

איך הצלחת להיות עורך דין לעזאזל? יש לך לוגיקה ברמה של רומאריו.
שאיפת ליבי היא לא שביתי תצא עם ערבי, אלא שהיא תצא עם אדם חכם וטוב לב שיעשה אותה מאושרת. אם האדם הזה הוא ערבי או לא - לא משנה בכלל.
(ושיהיה ברור- בשבילי כמעט כל היהודים והמוסלמים הדתיים שבעולמנו אינם חכמים ואינם טובי לב, וזה נובע מהערכים וה"עובדות" שקיבלו על עצמם. נוצרים אינם חכמים אבל יכולים בהחלט להיות טובי לב).

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 22 ספטמבר 2011, 13:51, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
אם אני לא טועה, היית אתה שכתבת לו שהוא כלבה ושאר מחמאות. אין לי כח לבדוק, ואני מתנצל מחוסר חשק.

הבעיה היא שאתה טועה מאד, ועל סמך הטעות הזו, אתה בונה פה תזות ומנהל איתי ויכוחים.

ואין לי צורך בהתנצלויות שלך, אתה זה שצריך לחיות עם זה שיצאת דביל.

ואו, יצאתי דביל. איכס ופויה. אל תדאג, לא על סמך הקללות לאופטימי בניתי תזה. למעשה, לא בניתי שום תזה. אין לי מושג מה אתה רוצה. הויכוח בינינו עומד וקיים גם בלי הקללה.
אגב, יחסית לאדם מבוגר אתה מדבר אלי בשפה מאוד מגעילה, וזאת אחרי שפעם אחת לא דיברתי אליך בחוסר נימוס. לפחות אני יודע עם מי יש לי עסק.

ורוי, החתימה שלך לא שווה כלום בלי הציטוט שלי. אני דורש שתכבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 13:52 
אני מדבר אליך בשפה מגעילה? אוי אוי אוי

קודם אתה מתנפל עלי (לא בפעם הראשונה), אחר כך אתה מאשים אותי בדברים שלא אמרתי, ובסוף אתה עוד מתקרבן לי פה? שמע, אתה חתיכת בנאדם מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 13:53 
לא נראה לי שיש אצלי כשל לוגי כלשהו
ולמה אתה מתנשא מעל רומריו? זה נובע מהכרות אישית או סתם משום שאתה משוכנע שכאתיאיסט לוחמני אתה חכם וצודק ממנו?
ושוב , אני מאחל לך שביתך תחיה/תנשא לאדם טוב חכםמשכיל עשיר ונעים הליכות ששמו מוחמד
אני מניח שאיחול זה מקובל עליך או שנדרש תיקון נוסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 13:54 
its-sick כתב:
נועם שחם כתב:
אני חושב שנתתי את התשובה הכי כנה שיכולתי לתת. זכותך לחשוב שזו צביעות.

אגב, כתבתי כבר פעם שצביעות זה לא תמיד דבר שלילי. למעשה, היכולת של אנשים לפעול בניגוד למה שהם היו רוצים לעשות ובניגוד לדחפים הקמאיים שלהם, הם אחד הדברים שמחזיקים אותנו כחברה. אם כולם כל היום יהיו עסוקים בלהגיד אחד לשני מה הם באמת חושבים, זה יהיה בערך סופה של הציוויליזציה.

ובקצת פחות הומור - כתבתי פה קודם שגזענות היא תכונה מושרשת שקיימת כמעט אצל כל בני האדם. בעיני הגדולה של אדם היא היכולת להכיר בחלק הגזעני שקיים בו, ולהתעלות מעליו. זו גדולה מוסרית אמיתית. לעומת זאת, לתת לגזענות הזו, לפחד ולשנאה לשלוט בך, זו הדרך הקלה והטבעית, אך זה דבר שחברה מוסרית ששואפת לצדק לא יכולה להשלים איתו.
גזענות היא ענין של חינוך. כשבהרבה חברות מחנכים ילדים להיות גזענים אז זה נראה "טבעי".
אין ילדים שחונכו לכך שכל בני האדם שווים וצצה מהם גזענות בלתי נשלטת באופן טבעי. אין.

טבעי במובן של פחד מאחר, שנאת האחר. טבעי בעיקר כשאין חינוך מספיק, וגם החינוך מבית לא תמיד יכול להתגבר על ההשפעות של החברה והסביבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

קודם אתה מתנפל עלי (לא בפעם הראשונה), אחר כך אתה מאשים אותי בדברים שלא אמרתי, ובסוף אתה עוד מתקרבן לי פה? שמע, אתה חתיכת בנאדם מגוחך.

התנפלתי עליך? ציטוט בבקשה.
ועכשיו אני גם מגוחך.
אתה מסוגל להשלים הודעה בלי להתלכלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 13:57 
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:

ועכשיו אני גם מגוחך.

אני יכול, אבל במקרה שלך אין לי באמת רצון כזה. יחס גורר יחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ולמה אתה מתנשא מעל רומריו? זה נובע מהכרות אישית או סתם משום שאתה משוכנע שכאתיאיסט לוחמני אתה חכם וצודק ממנו?
ושוב , אני מאחל לך שביתך תחיה/תנשא לאדם טוב חכםמשכיל עשיר ונעים הליכות ששמו מוחמד
רומאריו לקה בהבנת הנקרא עשרות פעמים אם לא מאות. הוא הדוגמא החיה בפורום לחוסר הבנה מוחלט של כמעט כל משפט שנאמר. לא צריך היכרות אישית בשביל להסיק מסקנות בעניינו.
מבחינתך היה כאן כשל לוגי ברור, והתיקון שלך עכשיו רק מוכיח זאת. הבנת שיש לי שאיפה שביתי תתחתן עם ערבי ואיחלת לי זאת. להבדיל מרומאריו, לפחות הבנת כשתיקנתי אותך.
והיות וחכם וטוב לב מחייב היותו אתאיסט, אז זו אכן ברכה ראויה. אם אכן שמו יהיה מוחמד אני מקווה מאד שהוא גם יחיה בעולם המערבי ולא בסביבה שמנצלת ומשפילה נשים כפי שקורה היום ברוב החברות הערביות (וגם בבני ברק ומאה שערים).

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 22 ספטמבר 2011, 14:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 14:00 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:

ועכשיו אני גם מגוחך.

אני יכול, אבל במקרה שלך אין לי באמת רצון כזה. יחס גורר יחס.

הכל עובר עלי וקקה בידי?
בניגוד אליך, מהר מאוד ירדתי מהעץ והתנצלתי (ואתה ברוב אדיבותך לא קיבלת את התתנצלות). אתה פשוט נשאר בשלך. לא חדש.

אגב, תודה על הודעה ללא קללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 14:05 
התנצלת?

אתה מתכוון למשפט "מתנצל מחוסר חשק"?

שמע, באמת שהויכוחים האלו ממש מיותרים בעיני, אני גם ממש לא חייב לריב איתך, אבל מציע לך קצת לבדוק את עצמך.

מבחינתי אני מוחק את מה שקרה עד עכשיו ופותח איתך דף חלק. מקובל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
(ושיהיה ברור- בשבילי כמעט כל היהודים והמוסלמים הדתיים שבעולמנו אינם חכמים ואינם טובי לב, וזה נובע מהערכים וה"עובדות" שקיבלו על עצמם. נוצרים אינם חכמים אבל יכולים בהחלט להיות טובי לב).

איציק, אתה מוכן בבקשה להסביר את פשר ההכללה הגורפת הזאת (יהודים ומוסלמים אינם טובי לב לעומת נוצרים שיכולים בהחלט להיות כאלו)?

או שהיתה נימה של ציניות דקה בדבריך, הציניות מהסוג שמאפיין אותך בדרך כלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 14:11 
its-sick כתב:
mkorman1 כתב:
רומאריו לקה בהבנת הנקרא עשרות פעמים אם לא מאות. הוא הדוגמא החיה בפורום לחוסר הבנה מוחלט של כמעט כל משפט שנאמר. לא צריך היכרות אישית בשביל להסיק מסקנות בעניינו.
מבחינתך היה כאן כשל לוגי ברור, והתיקון שלך עכשיו רק מוכיח זאת. הבנת שיש לי שאיפה שביתי תתחתן עם ערבי ואיחלת לי זאת. להבדיל מרומאריו, לפחות הבנת כשתיקנתי אותך.
והיות וחכם וטוב לב מחייב היותו אתאיסט, אז זו אכן ברכה ראויה. אם אכן שמו יהיה מוחמד אני מקווה מאד שהוא גם יחיה בעולם המערבי ולא בסביבה שמנצלת ומשפילה נשים כפי שקורה היום ברוב החברות הערביות (וגם בבני ברק ומאה שערים).

רק שתדע שפעם גם אני הייתי אתיאיסט ואפילו יותר לוחמני ממך
אבל אף פעם לא הגדרתי את האתיאיזם כדת וזה מה שאתה למעשה עושה כאן
כלומר אתה לא מפלה על בסיס גזעי אלא על בסיס דתי
ואם כך במה ,אם תסלח לי, אתה שונה מגזען?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 14:17 
mkorman1 כתב:
its-sick כתב:
mkorman1 כתב:

רק שתדע שפעם גם אני הייתי אתיאיסט ואפילו יותר לוחמני ממך
אבל אף פעם לא הגדרתי את האתיאיזם כדת וזה מה שאתה למעשה עושה כאן
כלומר אתה לא מפלה על בסיס גזעי אלא על בסיס דתי
ואם כך במה ,אם תסלח לי, אתה שונה מגזען?

אתה לא נולד עם דת.
אגב לא הבנתי איפה הוא מגדיר את האתאיזם כדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
התנצלת?

אתה מתכוון למשפט "מתנצל מחוסר חשק"?

שמע, באמת שהויכוחים האלו ממש מיותרים בעיני, אני גם ממש לא חייב לריב איתך, אבל מציע לך קצת לבדוק את עצמך.

מבחינתי אני מוחק את מה שקרה עד עכשיו ופותח איתך דף חלק. מקובל?

התכוונתי, מתנצל מחוסר חשק לבדוק. מקבל את מה שאתה אומר.
דפים חלקים אני תמיד אוהב. בהצלחה לכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
its-sick כתב:
איציק, אתה מוכן בבקשה להסביר את פשר ההכללה הגורפת הזאת (יהודים ומוסלמים אינם טובי לב לעומת נוצרים שיכולים בהחלט להיות כאלו)?
הערכים הנוצריים המוצהרים (להבדיל כמובן מהפרשנויות והמימוש לאורך השנים) הם אוניברסליים:
כל בני האדם שוים, צריך לעזור למסכנים מכל דת וגזע, יש לסלוח על כל פשע ועוול, ויש גם גולת כותרת של אי אלימות: כשמישהו סוטר לך אתה צריך להפנות לו את הלחי השניה. הגישה של ישו היתה גישת אי אלימות בכל מצב, ובעיניי זה יפה ומחנך אנשים לטוב לב. בנוסף ולא פחות חשוב: נשים שוות לגברים בנצרות!
להבדיל, היהדות שמה את היהודים במרכז- הם יותר טובים והכל מגיע להם. כל מי שנולד יהודי הוא כבר עליון על מי שלא. זו גזענות כמובן. יש גם אפליה קשה בין גברים ונשים, שזה גם סוג של גזענות.
הקוראן קורא להשתלטות אלימה של המוסלמים על העולם כולו והמרת דת בכח. גם שם יש לנשים מעמד נחות באופן בסיסי.

בעיני מי שמקבל על עצמו ערכים בזויים של אלימות, גזענות או שובניזם הוא לא אדם טוב לב. אם היה טוב לב, היה מורד במוסכמות העתיקות הללו.
יהודים רפורמים אכן יוצאים נגד כל הבזוי ביהדות וסליחה ששכחתי לציין אותם לצד הנוצרים, אבל יהודים אורתודוקסים מתרצים בעשרות תירוצים שונים את ההגיון שבאפליות השונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
איציק. הכל טוב ויפה. רק להזכיר לך את השימוש המרושע שעשו בנצרות במשך מאות שנים.
לנצל כח לרעה אפשר בכל מקום.
יש ביהדות המון דברים יפים שאתה לא נחשף אליהם, כי ישנם מספר חלאות אדם שמשתמשים בה לאינטרס האישי והמעוות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יש ביהדות המון דברים יפים שאתה לא נחשף אליהם, כי ישנם מספר חלאות אדם שמשתמשים בה לאינטרס האישי והמעוות שלהם.
מה להזכיר? הרי לא שכחתי וכתבתי בפירוש להבדיל מהמימוש לאורך השנים.
הסיבה העיקרית שהיהדות לא עשתה דברים גרועים כמו הנצרות באלפיים השנה האחרונות היתה החולשה שלה. לא חכמה לא להרוג כשאין לך כח לעשות זאת.
לפני כן הם גם סיפרו על כיבוש העמים סביבם, גיור בכח והשמדת עמים (למדת "היסטוריה יהודית" אני מניח, שזאת גרסת היהודים להיסטוריה באיזור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:
מה להזכיר? הרי לא שכחתי וכתבתי בפירוש להבדיל מהמימוש לאורך השנים.
הסיבה העיקרית שהיהדות לא עשתה דברים גרועים כמו הנצרות באלפיים השנה האחרונות היתה החולשה שלה. לא חכמה לא להרוג כשאין לך כח לעשות זאת.
לפני כן הם גם סיפרו על כיבוש העמים סביבם, גיור בכח והשמדת עמים (למדת "היסטוריה יהודית" אני מניח, שזאת גרסת היהודים להיסטוריה באיזור).

ראשית, אני מתנצל. משום מה פספסתי את השורה הזו.
אין בינינו ויכוח, גם ביהדות וגם בנצרות עשו שימוש מרושע לרוב.
השאלה היא האם אתה יכול לקחת את התנך ולמצוא בו מאפייני דרך חיים שאתה יכול להזדהות איתם. בעיני כן, ואני אתאיסט מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
השאלה היא האם אתה יכול לקחת את התנך ולמצוא בו מאפייני דרך חיים שאתה יכול להזדהות איתם. בעיני כן, ואני אתאיסט מושלם.
קשה לי לחשוב על משהו שכזה. יש לך דוגמה?
בתיאוריה, אפשר לחשוב ש"לא תרצח" הוא כלל מוסרי יפה. בתכלס, חובה על כל יהודי להשמיד כל אדם מזרע עמלק, גם אם לא עשה דבר רע מימיו. ה"לא תרצח" מאד סלקטיבי, ויש מצב שהוא מתייחס בעיקר ליהודים אחרים.
כנ"ל לגבי כל כלל שהוא אצלם. בתיאוריה אומרים דברים יפים (כמו בחתימה שלי, הלל הזקן) אבל יותר חוקים מראים את ההיפך מאשר מתאימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:
בתיאוריה, אפשר לחשוב ש"לא תרצח" הוא כלל מוסרי יפה. בתכלס, חובה על כל יהודי להשמיד כל אדם מזרע עמלק, גם אם לא עשה דבר רע מימיו. ה"לא תרצח" מאד סלקטיבי, ויש מצב שהוא מתייחס בעיקר ליהודים אחרים.
כנ"ל לגבי כל כלל שהוא אצלם. בתיאוריה אומרים דברים יפים (כמו בחתימה שלי, הלל הזקן) אבל יותר חוקים מראים את ההיפך מאשר מתאימים.

שוב, זה עניין של פירוש.
אני יכול לשקוד על זה ולמצוא דוגמאות שלא מעשרת הדיברות. בעיה שאני קצת עסוק, בכל זאת עבודה.
הייתי מבקש מרומאריו, אבל אני לא בטוח שהוא יצליח לעמוד במשימה הזו... הוא קצת שטוף מח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:

שוב, זה עניין של פירוש.
אני יכול לשקוד על זה ולמצוא דוגמאות שלא מעשרת הדיברות. בעיה שאני קצת עסוק, בכל זאת עבודה.
הייתי מבקש מרומאריו, אבל אני לא בטוח שהוא יצליח לעמוד במשימה הזו... הוא קצת שטוף מח.
אם אתה צריך לחפש, זה אומר שזה לא משהו שלקחת משם והשפיע עליך.
אני לא מבין מה הערך של זה- לחפש בכח משהו טוב בדת שרוב חוקיה מרושעים בעיניי. בטוח אפשר למצוא כמה וכמה כאלו, אבל מה שחשוב זו התמונה הכללית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
its-sick כתב:

אתה אשכרה לא מסוגל לעכל את העובדה שיש אנשים שכשהבת שלהם תביא מישהו הביתה הם ימדדו אותו בפרמטרים אחרים מאשר גזע, הא?

ועוד הערה\הארה קטנה לדרך: זה שאיציק לא יתפלץ ויקבל התקף היבטריה למראה ביתו חבוקה עם ערבי לא אומר שזו שאיפתו בחיים. לי אישית (לא רוצה לענות בשמו של איציק) העובדה שבן זוגה של ביתי העתידית ערבי פחות קריטית מאשר השאלה האם הוא איש שעושה לה טוב או חתיכת חרא. מצד שני, אין לי שום שאיפה שהיא תמצא את עצמה עם ערבי, או עם אירי, או עם אשכנזי, או עם שווייצרי וכו' וכו'.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 15:51 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
its-sick כתב:

אתה אשכרה לא מסוגל לעכל את העובדה שיש אנשים שכשהבת שלהם תביא מישהו הביתה הם ימדדו אותו בפרמטרים אחרים מאשר גזע, הא?

ועוד הערה\הארה קטנה לדרך: זה שאיציק לא יתפלץ ויקבל התקף היבטריה למראה ביתו חבוקה עם ערבי לא אומר שזו שאיפתו בחיים. לי אישית (לא רוצה לענות בשמו של איציק) העובדה שבן זוגה של ביתי העתידית ערבי פחות קריטית מאשר השאלה האם הוא איש שעושה לה טוב או חתיכת חרא. מצד שני, אין לי שום שאיפה שהיא תמצא את עצמה עם ערבי, או עם אירי, או עם אשכנזי, או עם שווייצרי וכו' וכו'.

גזען!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 16:03 
רק רציתי להודיע שפרשתי מהנושא, חבל"ז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 16:31 
טקנו ,אני מתנצל ששכחתי לאחל גם לך את מה שאיחלתי לנועם ולאיציק
לכן אני מאחל לך כנ"ל
בהצלחה רבה :ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 543 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: