רוי האדום כתב:
שוב סליחה שאני מתערב בדיון המרתק הזה בין חרשים , אבל גם אני וגם שחם דיברנו על הפלאיירים בלבד ולפני כמה עמודים אמרת אתה מקורמן שאין בנינו ויכוח .
מאז שהפסיכי התעורר , שחם הוא גנב דעת .
אולי כדי שתקרא את כל האשכול מחדש , ותבין עם מי באמת יש לך כאן ויכוח .
רמז , הוא פסיכופט .
אתם שוב יכולים להמשיך .
הפלאיירים מזמן מוצו. להזכירך, הסכמנו רובנו שהתיאורים שנותנים שם לערבים, והניבוי המביך של קשר עתידי של יהודיה עם אחד, הם לא פחות מדוחים ואוסיף ואומר שאת האנשים האלה צריך לכלוא.
עכשיו, מה אנשים פה חושבים על קשרים של יהודים/ות עם ערביות/ים, יכול להתפלג להרבה מקומות. עם חלקם אני אסכים ועם חלקם לא, אני את דעתי אמרתי. אם אתה ונועם תקועים בעמוד 4 ועדיין כותבים פה תגובות הבעיה היא אצלכם, לא אצלי.
נועם שחם כתב:
בוא נגיד שיש לי איזה כמה שנות אופטימי יותר מלך. כמו כן, לא זכור לי שקיללתי אותו, אבל שזה לא יפריע לך.
והשאלה שלי לא הייתה מתריסה (אני מראש מתנצל שלא טרחתי לקרוא את כל 400 ההודעות באשכול), אלא שפשוט ניסיתי להבין למה אתה מתכוון. ההתרסה הייתה רק אצלך בראש.
אם אני לא טועה, היית אתה שכתבת לו שהוא כלבה ושאר מחמאות. אין לי כח לבדוק, ואני מתנצל מחוסר חשק.
השאלה שלך מאוד מתריסה, כי אם אתה מנהל איתי דיון לפחות הייתי מצפה שתכיר את הדעות שלי. בטח שאמרתי אותן כל כך הרבה פעמים. לשאול בפשטות האם אני חושב שהפלאייר לגיטימי זה כלום פרט להתרסה.
רוי האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
ואופטימי הרבה יותר שקול מרוב האנשים פה, גם אם אני לא מסכים איתו בהרבה דברים. סתם שתדע כשיתחשק לך לקלל אותו שוב.
לדעתי זה ראוי לחתימה , אם הוא בא לצו ראשון היום הוא משוחרר על 21 עוד בחנייה של הבקו"ם .
אני אהייה מאושר אם ציטוט שלי יופיע בחתימה. בהן צדק.