תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 08:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קהל
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 23:07 
שער 7 = שער 2 בעמידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 03:42 
כוסעמעמעמעמעמק. נמאס לי מהחרא הזה.
במקום לפתוח את המשחק בכשאת עולה או אותך אני אוהב או משהו כזה פותחים בשיר בינוני וחדש שאף אחד לא מכיר.
אנשים רוצים להכניס שיר חדש אבל שוכחים מה המטרה הראשונית, וזה לדחוף את הקבוצה. קהל יוצר מומנטומים. צריך להכניס שירים בגארבג'.
למה כשהקבוצה מתחילה מומנטום במקום להתחיל שיר סוחף מתחילים את הבית קברות האהוב על האולטראס "מיום הולדתי אני כולי שלך"...
נמאס מזה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
סנופקין כתב:
אין לי מושג באיזה משחק הייתם,
אבל זו הייתה התצוגה הכי מסריחה של הקהל שלנו מזה זמן רב.
עידוד כל כך, אבל כל כך חלש. מתוך שער 5 שומעים את אוהדי ב"ש (עצוב שכבר משחק בית שני ברציפות בליגה אני מקנא בעידוד של האוהדים האורחים).
שורקים בוז דקה 80, אבל אחרי הגול אין בעיה לשיר אלך איתך לכל מקום.
איכס, איכס, איכס.

הבוז היה לשופט שהתעלם משני פאולים רצופים נגדינו, ולהתקפה שלהם שיצאה מזה, ואני חושב שזה היה ברור לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
הפועל זה השיגעון כתב:
azran כתב:
Gili כתב:
קלדרון כתב:
azran כתב:
אולי במקום להתלונן כל אחד יסתכל על עצמו ויראה איך הוא מרים את החברה לצידו.

לא נעים, היא באה היום עם אבא שלה.

:BOW:

ובקשר לעידוד , למה שער 5 לא צועק את השמות של השחקנים יחד עם הכרוז? מה הקטע? לשמוע את הכרוז צועק שם ואף אחד לא עונה לו משרה אווירה של שכונה...

מדבר על עצמי באופן אישי,אני מעדיף להמשיך לעודד ולא לשתף פעולה עם ההנחיות של אדם כזה או אחר. יותר כיף,יותר זורם.

+1

רק אני לא מבין את ההגיון בהודעה הזו?
לפי מה אתה יודע איזה שיר שרים עכשיו? the force? או הנחיות של אדם כזה או אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 09:02 
עידוד מונוטוני ששווה לאפס.
שופט לא שורק לכל כך הרבה עבירות לטובתנו והבוז היחידי שהוא יקבל זה במנהרה אחרי שנגמר המשחק??
נחמד ויפה לשיר כל המשחק אבל אם בשביל זה עסקינן, יש בירה ונשירה בימי שישי בערב בפאבים המובחרים ברחבי הארץ.
"המאגניביות" של רק לעודד תעלה בכוח ההרתעה שנבנה בבלומפילד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 17:41 
לא יודע באיזה משחק אתם הייתם... מתחילת העונה (יש היגידו כבר שנתיים) שאין עידוד בקהל של הפועל, זה לא מהמשחק הזה, זה קרה בכל המשחקים העונה. מילא הקהל של ביט"ר עושה לנו בי"ס, אתמול אפילו הקהל של ב"ש הצליח להיות יותר רועש מ10,000 אוהדי הפועל שבאו לראות את הקבוצה האהובה שלהם.

בתור אחד שיושב בתוך הגוש, אני מסתכל סביבי ולא רואה אף אחד מעודד, יש 50 אנשים שמעודדים, השאר עסוקים בלעמוד בלי חולצה (כי הם מאגניבים ואוהדי הפועל שרופים U.H 99 לנצח!!!) ולסתום את הפה במקרה הטוב, או לזיין ת'מוח במקרה הרע.

כל מי שמאשים פה את שער 7+2 עיוור - אין עידוד בשער 5, אנשים יושבים בגוש המעודד ולא פותחים ת'פה. ע-ו-פ-ו כבר!!! מי שרוצה להיות שמה שיעודד, מי שלא שילך. לא משנה מה עושים בשבילכם, איזה תצוגות האולטראס ירים (כאלה שאחרי זה תאוננו עליהם בפייסבוק ובבי"ס) יש לכם רק תלונות (השיר הזה לא סוחף, השיר הזה לא כיפי) ממש לא קשה פשוט לפתוח את הפה ולצעוק!!! גם כשצועקים עליכם אתם לא שמים לב, אתם צועקים לקבוצה להתעורר וישנים בעמידה.

כל האוהדים הצעירים שלנו לא פותחים את הפה (ואני רואה משמאלי ילדים בני 15 שעומדים בשקט) מעיזים לקלל את המאמן ואת השחקנים - אתם לא יודעים מה זה הפועל. אוהדי הצלחות שרגילים לנצח 8-0 כל משחק, שאם משחק אחד לא מנצחים שורקים בוז, לא מעודדים כל המשחק ואז עוד טוענים שאחרי הגול היה עידוד הכי טוב אי פעם, תתביישו, רק אחרי גולים אתם נזכרים לפתוח את הפה, זבלים.

בסוף עוד יש אוהדים שיש להם את החוצפה לצעוק בוז לקהל של הפועל.

נהיינו הקהל הכי ממגעיל בארץ - אני אישית מתבייש...

* לא היוזר המקורי (היוזר המקורי גם ככה לא מעודד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 17:46 
peshko :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
מי שנכנס לו למשתמש ורשם את זה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 17:55 
ברור שזה בהרצה וזה, אבל בנתיים השיר החדש ("כל היום אני קורא בשמך/או הפועל") הוא חלש מאד.
רק את השורה הזאת שומעים, ובכלל הוא איטי ומרדים.
בערך כמו ה"אדום עולה" עם הצעיפים האיטיים. מרדים.

על איזה שיר זה אגב? אולי לפחות נלמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
ברור שזה בהרצה וזה, אבל בנתיים השיר החדש ("כל היום אני קורא בשמך/או הפועל") הוא חלש מאד.
רק את השורה הזאת שומעים, ובכלל הוא איטי ומרדים.
בערך כמו ה"אדום עולה" עם הצעיפים האיטיים. מרדים.

על איזה שיר זה אגב? אולי לפחות נלמד.

שיר אדיר,איף אפשר להרדם ממנו בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 18:46 
YardenDe כתב:
Gili כתב:
קלדרון כתב:
azran כתב:

ובקשר לעידוד , למה שער 5 לא צועק את השמות של השחקנים יחד עם הכרוז? מה הקטע? לשמוע את הכרוז צועק שם ואף אחד לא עונה לו משרה אווירה של שכונה...

נראה לי שלאור כל הפרשות שקרו לאחרונה, החליטו ששום שחקן מעל הקבוצה, והפועל מעל הכל.

:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
YardenDe כתב:
Gili כתב:
קלדרון כתב:
azran כתב:

נראה לי שלאור כל הפרשות שקרו לאחרונה, החליטו ששום שחקן מעל הקבוצה, והפועל מעל הכל.

פעם ראשונה ואחרונה שאני מסכים עם פרלוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
YardenDe כתב:
Gili כתב:
קלדרון כתב:
azran כתב:

ממש לא נכון.
מאז ומתמיד בשער 5 לא כל כך טרחו לצעוק את שם השחקן. מיד אחרי ה-"יש" של הגול חוזרים לשיר את השיר שהיה לפני בכל הכח.
רק שבמשחקים האחרונים זה בולט יותר בגלל החולשה בשערים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 19:51 
סמל אישי של המשתמש
תפוז אדום כתב:
שער 7 = שער 2 בעמידה.

חופשי...
ולפעמים גם לעמוד לא נותנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 20:03 
סמל אישי של המשתמש
קהל מסריח בכל השערים,
ולגבי הילדים בשער 5 , אני מסכים מאוד (אפילו שחלקם חברים שלי) ובאמת שנשבר הזין מזה,
(אני מחזיק מעצמי מישהו שכן מעודד ואני מאוד מודע לעצמי)
יש קטעים שאני מסתכל ורואה שאני היחיד בשורה שלי שפותח תפה, כל השאר עומדים ובוהים.
הסיבה היחידה שאני עוד שם זה כי זה המקום הקבע שלי כבר 4 עונות..

בלומפילד הכי מסריח ב6 שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
כואב הלב שאנשים מתחננים לאחרים כדי שיפתחו את הפה .
הכל צריך לבוא בספונטניות וטבעיות .
כאילו אנשים באים בלי כח לבלומפילד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
כואב הלב שאנשים מתחננים לאחרים כדי שיפתחו את הפה .
הכל צריך לבוא בספונטניות וטבעיות .
כאילו אנשים באים בלי כח לבלומפילד .

כמוך וכמו יובל :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 20:18 
רואה שחורות כתב:
היה חלש ברמות. שער 7 בקושי הצטרף, גם בלהיטים. שלא לדבר על שער 8.
אפילו את המומנטום של ה-1-0 והפתיחה הצליחו להשקיט באולטראס עם שיר חדש ולא מוכר (אך יפה).
הבאתי היום חבר למשחק ראשון שלו, השגתי לו ניקוב לשער 5 וזו התצוגה שהוא צריך לראות? התביישתי וקיוויתי שזה לא יפגע בהמשכיות ובאטרקטיביות של הקבוצה הזו, זו שבגללה אני נשאבתי אליה (לא על הדשא, ביציעים).

בכל מקרה, שלא תבינו לא נכון, אני לא מאשים את האולטראס בתצוגת העידוד המביכה היום ובזמן האחרון. הם עובדים קשה כל המשחק ושורפים ת'גרון (שלא לדבר על התפאורות) וכולם פשוט אדישים ושמים זין.
באמת לא מבין למה אנשים מרשים לעצמם לקנות מנוי לשער 5 אם הם לא מתכוונים לשיר. תגידו שזו זכותכם, תגידו שלא אתערב. עדיין - קצת מודעות עצמית, קצת התחשבות. כל מנוי שער 5 צריך לדעת שיש עליו אחריות כבדה ומכובדת, והיא לעודד 90 דקות (אם אפשר, אז כנ"ל בשאר היציעים, אבל זה כבר אופטימי מדי).
peshko כתב:
לא יודע באיזה משחק אתם הייתם... מתחילת העונה (יש היגידו כבר שנתיים) שאין עידוד בקהל של הפועל, זה לא מהמשחק הזה, זה קרה בכל המשחקים העונה. מילא הקהל של ביט"ר עושה לנו בי"ס, אתמול אפילו הקהל של ב"ש הצליח להיות יותר רועש מ10,000 אוהדי הפועל שבאו לראות את הקבוצה האהובה שלהם.

בתור אחד שיושב בתוך הגוש, אני מסתכל סביבי ולא רואה אף אחד מעודד, יש 50 אנשים שמעודדים, השאר עסוקים בלעמוד בלי חולצה (כי הם מאגניבים ואוהדי הפועל שרופים U.H 99 לנצח!!!) ולסתום את הפה במקרה הטוב, או לזיין ת'מוח במקרה הרע.

כל מי שמאשים פה את שער 7+2 עיוור - אין עידוד בשער 5, אנשים יושבים בגוש המעודד ולא פותחים ת'פה. ע-ו-פ-ו כבר!!! מי שרוצה להיות שמה שיעודד, מי שלא שילך. לא משנה מה עושים בשבילכם, איזה תצוגות האולטראס ירים (כאלה שאחרי זה תאוננו עליהם בפייסבוק ובבי"ס) יש לכם רק תלונות (השיר הזה לא סוחף, השיר הזה לא כיפי) ממש לא קשה פשוט לפתוח את הפה ולצעוק!!! גם כשצועקים עליכם אתם לא שמים לב, אתם צועקים לקבוצה להתעורר וישנים בעמידה.

כל האוהדים הצעירים שלנו לא פותחים את הפה (ואני רואה משמאלי ילדים בני 15 שעומדים בשקט) מעיזים לקלל את המאמן ואת השחקנים - אתם לא יודעים מה זה הפועל. אוהדי הצלחות שרגילים לנצח 8-0 כל משחק, שאם משחק אחד לא מנצחים שורקים בוז, לא מעודדים כל המשחק ואז עוד טוענים שאחרי הגול היה עידוד הכי טוב אי פעם, תתביישו, רק אחרי גולים אתם נזכרים לפתוח את הפה, זבלים.

peshko כתב:

HEADSHOT כתב:
קהל מסריח בכל השערים,
ולגבי הילדים בשער 5 , אני מסכים מאוד (אפילו שחלקם חברים שלי) ובאמת שנשבר הזין מזה,
(אני מחזיק מעצמי מישהו שכן מעודד ואני מאוד מודע לעצמי)
יש קטעים שאני מסתכל ורואה שאני היחיד בשורה שלי שפותח תפה, כל השאר עומדים ובוהים.
הסיבה היחידה שאני עוד שם זה כי זה המקום הקבע שלי כבר 4 עונות..

בלומפילד הכי מסריח ב6 שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ספטמבר 2011, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אני הייתי בשער 7, בסוף המשחק שער 5 שר "שתיהיה שואה למכבי" עשו להם בוז בשער 7 ואז כמה יצורים משער 5 באו לגדר של השער ושרו "שתיהיה שואה למכבי" בכוונה כדי להתסיס עשו זין ואיימו על אוהדים בשער 7.
בא אוהד אחד גבר משער 7 עבר את הגדר ופתאום כל היצורים האלה משער 5 הלכו אחורה, בנאדם אחד בא והשתיק שם את כולם.

אני בתור אחד שמתנגד לשריקות הבוז האלה שלא מועילות לכלום הייתי בעד הבחור הזה, ששרים "שתיהיה שואה למכבי" סתם בשביל להתסיס אוהדים אחרים ביציע זה כבר ניהיה מכוער.

שטויות גם אני הייתי ב7 וראיתי אותו דבר כמוך
מה שקרה זה שהם שרו שתהיה שואה למכבי,ראו שאתם שורקים בוז ושרו חזק יותר וקרוב לגדר
נכון שיש פה התגרות,אבל זה לא חדש
והאוהד רצה להרגיש גיבור
אז קפץ מיציע ליציע והלך לריב איתם מכות,כול הכבוד ממש בוגר מצדו

מגנה אלימות מילולית עם אלימות פיזית
וואו :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: