תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הערות בשולי הניצחון: ההתאחדות, מדינת ישראל, והקהל
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
מעל שעתיים ברכבת בכפ"ס זה באמת לא הגיוני.
מארלוזורוב לעכו בהלוך לקח לה שעה ורבע בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
"צריך לתת שעות במשרד". נראה לי שהגיע הזמן לחפש מקום עבודה חדש :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
אני לא אדבר על נושא השעה והמרחק מת"א,
אני רק אבקש להעריך קצת יותר את אלו שבאים מהצפון הזה (שמיר, דן, כרכום וכו') לכל משחק כבר שנים.

לגבי השירים, במציאות שיש כיום במגרשים גם אלו שרוצים לשיר ולא נמצאים בגוש המעודד לא כל-כך יכולים,
אם לא הייתי מגיע לכדורסל אני חושב שממקום ושבי בשבע לא הייתי מצליח ללמוד שיר אחד חדש מכיוון שאת
המילים בקושי שומעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אני רק אבקש להעריך קצת יותר את אלו שבאים מהצפון הזה (שמיר, דן, כרכום וכו') לכל משחק כבר שנים.

מעריך ומעריץ כל אחד ואחד. זו חתיכת הקרבה שאני לא יודע אם הייתי מסוגל לעשות למשך תקופה ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 14:20 
el dudernio כתב:

לגבי השירים, במציאות שיש כיום במגרשים גם אלו שרוצים לשיר ולא נמצאים בגוש המעודד לא כל-כך יכולים,
אם לא הייתי מגיע לכדורסל אני חושב שממקום ושבי בשבע לא הייתי מצליח ללמוד שיר אחד חדש מכיוון שאת
המילים בקושי שומעים.

יש אנשים שנוסעים משמיר דן וכרכום שנוסעים לכל משחק ?
יש מצב לטרמפ ?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 15:43 
bigi37 כתב:
פואד כתב:
צור ש. כתב:
פואד, הלוואי ומה שאתה אומר היה ריאלי.
אבל כשכולנו יודעים שלא כולם מעודדים 90 דקות וחבל,
מה נשאר לעשות זה לנסות לעזור לזה לקרות.
לא להתעקש יותר מדי, כן לראות מה סוחף את הקהל אבל ברור שיחד עם זאת לנסות להכניס שירים חדשים כי רובם באמת טובים.

מה שנישאר לעשות זה להילחם ולהתעקש וללמד את הקהל הזה לפתוח את הפה ולא לשיר כל אחד מה שהוא אוהב. אסור לוותר וללמד את הקהל להיות מפונק.

עם כל הכבוד אלייך, מה נסגר איתך?
מה זאת האטימות הזאת? אנשים שרוצים שהעידוד יהיה טוב יותר מנסים לתת פה עצות לאלו שקובעים. אתה משום מה מתייחס לזה כאילו זאת מלחמה בין הגוש בחמש לבין כל השאר - בואו נלמד אותם מה זה! שיפסיקו להתפנק, החצופים!

מה לעשות שהקהל צריך ללמוד לפתוח את הפה שלו? זאת לא תוכנית כבקשתך... כל אחד בא לו שלט אחר, שיר אחר או אביזר עידוד אחר אי אפשר!!! מה ששרים כולם צריכים לשיר!!! הלוואי שכמות המתלוננים שיש כל פעם בפורומים היתה הכמות של האנשים שמעודדים ביציע...מזמן היינו הקהל הטוב בעולם! חחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 15:49 
אי אפשר לחנך את הקהל... זה לא שיש בית ספר להעברת שיעורים. זאת לא תוכנית כבקשתך.

האופציות הוצגו פה יפה מאוד:
או שנמשיך לשיר את אותור שיר חצי שעה, נלך עם הראש בקיר, ואז העידוד יהיה חלש, או שנתגמש ונחליף שירים בתדירות גבוהה וניתן עדיפות לשירים שכולם אוהבים, ואז העידוד יהיה חזק יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 16:17 
גם שמחליפים שירים כל אחד שר איזה שיר שהוא אוהב...ולא צריך שום בית ספר לחינוך כדי לעודד את הפועל!

ועוד פעם אני אומר... זאת לא תוכנית כבקשתך שכל אחד יבחר לשיר את השיר שבא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
פואד, אני אוהב אותך אבל לפעמים אתה כזה בונקר אחי.
יש רצוי ויש מצוי, מה שרצוי שכל הקהל יעודד 90 דקות בווליום הכי חזק שיש.
מה שקיים בשטח זה שרובו המוחלט של הקהל לא מעודד 90 דקות. לא משנה מה תעשו זה יישאר ככה.
המטרה של כולנו מבחינת העידוד הוא שיהיה הכי עוצמתי, הכי רצוף והכי תומך שאפשר.
הדרך לכך היא בחירת השירים, שתגרום למקסימום הצטרפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
el dudernio כתב:

המילים בקושי שומעים.

יש אנשים שנוסעים משמיר דן וכרכום שנוסעים לכל משחק ?
יש מצב לטרמפ ?

לגבי היום אני חושב שמדפנה יש מישהו שמגיע כמעט כל משחק.
בזמנו אני הגעתי מחוקוק, אבל עכשיו אני כבר לא באזור, אבל אני בטוח שיש עוד כמה שבאים בדרך קבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים תתחילו ללמוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 19:32 
פואד כתב:
bigi37 כתב:
פואד כתב:
צור ש. כתב:
לא להתעקש יותר מדי, כן לראות מה סוחף את הקהל אבל ברור שיחד עם זאת לנסות להכניס שירים חדשים כי רובם באמת טובים.

מה שנישאר לעשות זה להילחם ולהתעקש וללמד את הקהל הזה לפתוח את הפה ולא לשיר כל אחד מה שהוא אוהב. אסור לוותר וללמד את הקהל להיות מפונק.

עם כל הכבוד אלייך, מה נסגר איתך?
מה זאת האטימות הזאת? אנשים שרוצים שהעידוד יהיה טוב יותר מנסים לתת פה עצות לאלו שקובעים. אתה משום מה מתייחס לזה כאילו זאת מלחמה בין הגוש בחמש לבין כל השאר - בואו נלמד אותם מה זה! שיפסיקו להתפנק, החצופים!

מה לעשות שהקהל צריך ללמוד לפתוח את הפה שלו? זאת לא תוכנית כבקשתך... כל אחד בא לו שלט אחר, שיר אחר או אביזר עידוד אחר אי אפשר!!! מה ששרים כולם צריכים לשיר!!! הלוואי שכמות המתלוננים שיש כל פעם בפורומים היתה הכמות של האנשים שמעודדים ביציע...מזמן היינו הקהל הטוב בעולם! חחח

למען האמת, זאת לא תוכנית כבקשתך, עם דגש עליך
אתה לא יכול להכריח אף אחד לשיר
בא בנאדם, אומר לך בנחמדות - לפי דעתי אם תשירו פחות X או יותר Y העידוד יהיה יותר טוב. אתה יכול להקשיב, אתה יכול לא להקשיב. אבל ברגע שאתה לא מקשיב וכ"כ אטום לחבריך לקהל, אל תתפלא שיש נתק מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
במקום שהעידוד לקבוצה יהיה מובן מאליו -
יש לנו את הקהל הכי מתייפיף,הכי מבקר והכי מעצבן בארץ .

פשוט תעודדו,למה כל דבר צריך לקבל 1000 זוויות שונות ? וזה מתבטא גם בלחץ שהקהל לא מפעיל במגרש.
לדוגמא - אם שורקים נגדנו שריקה לעבירה (נניח שבצדק) ,אז כמעט אף אחד לא יקפוץ יקלל את השופט בטענה של - "אבל היה פאול"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:

פשוט תעודדו,למה כל דבר צריך לקבל 1000 זוויות שונות ? וזה מתבטא גם בלחץ שהקהל לא מפעיל במגרש.
לדוגמא - אם שורקים נגדנו שריקה לעבירה (נניח שבצדק) ,אז כמעט אף אחד לא יקפוץ יקלל את השופט בטענה של - "אבל היה פאול"

:ROSE:

פשוט תבואו ותעודדו. זה כאילו מצחיק, אבל שתו כוס גדולה של מים, שתו איזה xl קצר ויאלה לעבודה. מה לעשות, שבאים לעודד אז באים עם משימה. ולא פחות, עם אחריות. עם אני מרגיש שאני לא מועדד מספיק חזק אני לא מרגיש טוב עצמי. תבואו עם מנטליות של - זין על טביב, זין על זה שמשחקים חרא, אני בא לעודד 90 דקות בלי הפסקה. כמו חדר כושר. כמו כל משימה חשובה שאתם עושים בחיים.

ואל תקחו את זה כמובן מאליו, זה באמת פריבילגיה להיות אוהד של הפועל, להיות חלק מקהל שכזה (רוב הזמן). תבואו ותעודדו עם הנשמה, כאילו כל הקבוצה תלויה בכם. זה נראה קשה, אבל אני מבטיח שמתמכרים לזה מהר מאוד. (אני לשער 7 לא יכול לחזור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 20:14 
קשה לי להבין איך כלכך הרבה אנשים חושבים שכולם כמוהם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:

בזה אשמים בעיקר האחראים על העידוד שממשיכים לעודד בלי קשר למשחק ומשתיקים קללות לשופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שוהם יפת כתב:

בזה אשמים בעיקר האחראים על העידוד שממשיכים לעודד בלי קשר למשחק ומשתיקים קללות לשופט.

לא זכור לי שלאנשים בשער 2,7 ו 13 יש בעיה כלשהי המונעת מהם להפעיל לחץ .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
שוהם יפת כתב:
יובל כתב:
שוהם יפת כתב:

דבר ראשון, זה מתקבל על הדעת לצפות ממובילי העידוד להוביל גם את שריקות הבוז והקללות לשופט.
דבר שני, בשערים האחרים בד"כ מגיבים לשופט לא פחות מבשער 5, וזה לא אמור להיות ככה כי בשער 5 יש את האוהדים הכי פעילים (האוהדים שמעודדים יותר אמורים להפעיל גם יותר לחץ על השופט אבל זה לא כך). נגד בית"ר למשל, לקראת סוף המשחק המשחק, אחרי עוד החלטה של מאיר לוי נגדנו, שער 2 התחיל לקלל את מאיר לוי עצמאית בעוד ששער 5 המשיך לעודד בלי קשר למשחק. מה יותר אפקטיבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 21:50 
נראה עם איזה שיר יפתחו את הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שוהם יפת כתב:
יובל כתב:
שוהם יפת כתב:

דבר ראשון, זה מתקבל על הדעת לצפות ממובילי העידוד להוביל גם את שריקות הבוז והקללות לשופט.
דבר שני, בשערים האחרים בד"כ מגיבים לשופט לא פחות מבשער 5, וזה לא אמור להיות ככה כי בשער 5 יש את האוהדים הכי פעילים (האוהדים שמעודדים יותר אמורים להפעיל גם יותר לחץ על השופט אבל זה לא כך). נגד בית"ר למשל, לקראת סוף המשחק המשחק, אחרי עוד החלטה של מאיר לוי נגדנו, שער 2 התחיל לקלל את מאיר לוי עצמאית בעוד ששער 5 המשיך לעודד בלי קשר למשחק. מה יותר אפקטיבי?

אני זוכר את הקטע הזה, אתה צודק 100% .
עד לפני שנתיים בשער 5 אחרי כל טעות של שופט נגדנו ישר היו צועקים לו "מהמר","ביזיון" וכו' .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 22:05 
מסכים לגמרי עם יובל שאחת הבעיות הכי גדולות של הקהל שלנו, זה שהוא לא מפעיל מספיק לחץ על השופטים. זה באמת דורש שיפור גדול ומיידי. כאן אמנם יש חלק באשמה למובילי העידוד והמתופפים, אבל גם לקהל שלא מצטרף. תמיד שכשהקוון או השופט טועים נגדנו, מתחילים לשיר נגדו, אבל הבעיה שאף אחד כמעט לא מצטרף. זה נכון גם בכדורגל וגם בכדורסל.
לגבי השירים, שוב, אם היה מוכח שכששרים להיטים כל הקהל שר, אז היה מקום לדיון, אבל כשרוב הקהל שר רק במומנטום והגוש המעודד תמיד, אז אין שום סיבה שלא נשיר שירים חדשים, כי, לכאורה, אם יש גוש ששר הכל, אז צריך לנצל אותו כדי להכניס שירים חדשים.
בפועל, יש 3 קבוצות עיקריות: הרוב הדומם שמצטרף במומנטום, 50 אוהדים ששרים 90 דקות ויתר האנשים, שכביכול נמצאים בגוש המעודד והם יגדירו את עצמם כמי שמעודדים 90 דקות ועוד יעבירו ביקורת על אחרים, אבל אם נשים להם מצלמה על הפרצוץ במשך כל המשחק ונראה להם אח"כ, הם יבינו כמה שהם רחוקים מלעודד 90 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
villa crespo כתב:
מוזר, מעולם לא קרה לי שנרדמתי בזמן ששרתי משהו. להיפך, כשאני נוסע בלילה לבד, אני שר שירים של הפועל ובוקה כדי לא להירדם.
כנראה שהבעיה היא אצלכם.
במקום לחפש סיבות למה לא לשיר, פשוט תשירו. גם שעתיים אם צריך.

הבעיה היא לא אצלינו, כי לרוב, מי שמתלוננים על דברים שפוגעים בעידוד הם כאלה שאכפת להם ממנו, ולכן הם שרים גם אם זה אותו שיר חצי שעה.
הבעיה היא שעבור רוב האוהדים, אלה שנמצאים מחוץ לגוש של שער 5, העידוד הוא לא כזה חשובב, והם יעודדו רק אם יתחשק להם לשיר. אתם יכולים ללכת איתם ראש בראש, ואז התוצאה תיהיה שהם לא יעודדו כמעט, או שאתם יכולים להראות קצת דינאמיות, ולהחליף שירים כשהם מעבר לשיא.(וגם להוריד חלקים מיותרים שלא תורמים לכלום, כמו בתים של "אואואו" או "נה נה נה" הוא החלק על הסמים בכשאת עולה למגרש יהיה מאוד אפקטיבי בטווח הארוך)
אני חושב. שמדובר פה על הפסדלכל הצדדים באופציה הראשונה, או רווח לשני הצדדים באופציה השנייה.

א. אלה שמתלוננים אמנם העידוד חשוב להם, אבל הם לא באמת מעודדים 90 דקות וזו הבעיה הכי גדולה שלנו. אם היה לנו גוש מעודד חזק והומוגני, שכולם שם שרים 90 דקות, בלי לנוח ולהתבכיין, אז כל הקהל היה מושפע לטובה. תסתכל פעם אחת מסביב ותראה כמה אוהדים באמת מעודדים 90 דקות. אולי 50.
ב. רוב אלה שלא בגוש המעודד, לא מצטרפים לשירים בגלל שהם להיטים, אלא בגלל שיש מומנטום (בדר"כ שרים את הלהיטים במומנטום). אם נשיר 90 דקות רק להיטים, הם לא יעודדו 90 דקות. אתמול שני שירים חדשים הביאו שני גולים ואחריהם כולם שרו.
ג. שוב, אם לא נחדש ולא נתעקש על שירים חדשים, אנחנו נשאר כל הזמן עם אותם להיטים, שכולם כבר שחוקים גם ככה.

א-אני חושב שאני מעודד 90 דקות, כשהזמן שאני מקדיש לשריקות בוז/קללות לשופט מתקזז עם הזמן שלוקחים שירי השחקנים והחימום. אני חושב שאתה מפספס שלמרות שיש פה הרבה תלונות דומות, הן באות אולי מ10 משתמשים. יש עוד כמה עשרות אוהדים שהעידוד חשוב להםכמו שאתה מתאר. הם מהווים את הגוש.
ב-ממש לא דיברתי על להיטים. דיברתי בדיוק על ההפך-כל שיר שנשחוק יותר מדי יפסיק ליהיות להיט. לעומת זאת, כל שיר שנשיר 2-3 דקות, רק כל עוד כולם עדיין שרים, וושהתחלנו לשיר לפני שהשיר הקודם דעך לגמרי, חלק מאוד גדול מבלומפילד ישיר. יכול ליהיות שבאמת לא כולם ישירו 90 דקות, אבל אני חושב שאלה שעכשיו מעודדים 50 דקות יעודדו 90, אלה ששרים רק את הלהיטים יעודדו 50 דקות, ואלה ששרים רק הפועל עולה ולכל מקום שבאתי ישירו את כל הלהיטים.
ג-ממש לא דיברתי על לא להכניס שירים חדשים, וגם לא לוותר על שירים שלא תופסים ישר. תכניסו אותם, אבל תפצלו את זה לכמה משחקים, או שתשרפו חצי שעה עליהם בגביע הטוטו, או במחצית, או לפני שהשחקנים עולים למשחק.
לדעתי הכי נכון יהיה ללמד את שער 5 את השיר החדש בין הירידה של השחקנים מהחימום לעלייה למשחק, ובמחצית ללמד את היציעים האחרים(לשיר פעם אחת, לקרוא לשער 7 ו2 עד שהם מצטרפים לקריאות, ולשיר עוד פעם, ולחזור על זה עד שהם באמת שרים), ובמשחק הבא לחלק שירונים בכל בלומפילד או לתאם עם ההנהלה, ולפרסם את השיר החדש במגזין אדום.

פואד כתב:
צור ש. כתב:

הקהל לא ילמד. אתה לא תלמד אותו מחדש, ואתה לא תחנך אותו מחדש.
אי אפשר ללמד כלב זקן טריקים חדשים. אבל אתה כן יכול לגרום לו להשתמש בטריקים שהוא כבר מכיר בדרכים שונות לחלוטין.
מה שאני מדבר עליו זה לא לחפש שיר מסויים שכולם אוהבים ולשיר אותו חצי שעה, אלא פשוט להראות קצת דינאמיות. לראות מה גורם לקהל לעודד-לא איזה שירים, אל מה בשירים האלה-אם זה גיוון בין מיציע ליציע לכולם ביחד, או אם זה הקדמה לשירים שבזכותה כולם מתחילים לשיר את השיר עצמו ביחד בתזמון מושלם, אם בשיר מסויים הרוב לא יודע בכלל מה הולך(שער 5 להתעורר אחרי עד המוות הפועל), ואפילו אם זה להוריד חלקים שהם די חסרי משמעות, תקועים לחלוטין בשיא המומנטום של השיר, והורגים אותו(החלק על הסמים בכשאת עולה למגרש, האואואו בכמעט כל שיר שיש בו בית של אואואו). הדוגמא הכי טובה לדעתי היא בכל מקום שבאתי, ששם כן "נענתם לדרישת הקהל", והפכתם אותו לשיר מיציע ליציע(עד כמה שזכור לי, אפילו בניגוד לגרסאת המקור), והוא הפך ללהיט אדיר, כשהשלב הבא לדעתי הוא להמשיך עם הדינמיות הזאת, ולעשות את זה פעם משער 5 לכל היציעים, ופעם כולם ביחד(כי כשהיה בלבול, ובטעות שרו ככה, זה היה הביצוע הכי אדיר שהשיר הזה זכה לו), כשאת הפזמון שרים רק פעם אחת(כי אחרי החזרה הרביעית, אפילו אתם לא שרים את הפזמון השני).

חוץ מזה, אם אתם באמת רוצים שכל הקהל יעודד, לדעתי תצתרכו להשקיע קצת יותר גם בשאר היציעים-להם דווקא יותר קשה ללמוד שירים חדשים רק משמיעה, וביותר מ4 שנים שהייתי בשער 7 ראיתי שירונים רק במשחק בק"ש במחזור ה35 בעונה שעברה. דגלי פריסה, דגלים, או דגלונים(אפילו הדגלים שבפעם הראשונה היו חלק מתפאורה ענקית בדרבי, ליוו את הקבוצה בכמה וכמה משחקי חוץ, והבאתם לשער 7 פעם אחד, כשאין שום דבר אחר שהייתם עושים איתם-זה מספיק), שמעבר לזה שאת שער 5 השחקנים רואים הכי מעט, הם מכניסים את היציעים האלה לאווירה של עידוד, כמעט ואין שם.

אף אחד פה לא מנסה לנשל אתכם מהשליטה בעידוד או משהו כזה. רוב האנשים באשכול הזה הם כאלה שיעודדו גם אם תחליטו לשיר שתיהיה שואה למכבי במשך 90 דקות, אבל מה שאנחנו מנסים לעשות זה לעזור לכם להגיע למטרה של כולנו-עידוד מקסימליה ודחיפה מקסימלית לקבוצה, ואני חושב שהתגובה של אופטימי מסכמת הכי טוב את הצד של רוב אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 06:15 
אלוהים ישמור שיסגרו כבר את הפורום הזה... כמה שטויות. כניראה משעמם לכם בבית וזה נהיה טרנד להתלונן על כל פלוץ ביציע... תמשיכו, ישר כוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: