תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 10:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בשמלה אדומה
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
אשכול שפתחה נערה צעירה בפורום המקביל.

הזאת באדום כתב:
אולי אני ילדה קטנה ומפגרת אבל באמת שאי אפשר יותר.הקהל מפולג לגמרי על כל מילה שמישהו אומר יוצאים עליו רק בגלל שהדעה שלו לא תואמת את דעת השני.אי אפשר ככה יותר זה כ"כ לא אופייני לנו לקהל של הפועל.תמיד שואלים אותי מה לי ולכדורגל מה לי ולהפועל ותמיד אני אומרת שזה לא מסתכם רק בכדורגל ובכדורסל זה המעבר, זה להיות חלק ממשהו גדול ואדיר משהו מאוחד ומיוחד אבל המשהו הזה הולך ומתפרק!!!לגיטימי שלא תסכימו עם כל הדעות של האנשים מסביבכם אבל אתם לא צרכים להעביר את זה למקום שיפוטי וביקורתי כל אחד באמונתו יחיה,חלק אוהבים את טביב וחלק לא,סבבה לגיטימי אבל לא צריכים לקלל אחד את השני בגלל דעותיו לגיטימי לגמרי לנסות להסביר למה הצד שלך צודק אבל לא מעבר כל אחד והדעה שלו!!!!אותו דבר לגבי שירי שואה ולגבי עמדת המאמן.
הפואנטה שלי היא שהדברים האלה הם לא מה שצרכים לפלג את הקהל!

חומר למחשבה לכל אחד ואחת מאיתנו. נסו לשחרר את הציניות לחמש דקות (וכן, גם לי זה קשה), ובאמת לחשוב על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בשמלה אדומה
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
צודקת 100% . אבל זהו טבעו של קהל עם קבוצה חולה. יש להפועל אג'נדה מסוימת, אבל בסך הכל , הרבה מהקהל די מפונק ורק מתלונן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
השמאלי זה בן? :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 12:47 
אמיר ונונו כתב:
אשכול שפתחה נערה צעירה בפורום המקביל.

הזאת באדום כתב:
אולי אני ילדה קטנה ומפגרת אבל באמת שאי אפשר יותר.הקהל מפולג לגמרי על כל מילה שמישהו אומר יוצאים עליו רק בגלל שהדעה שלו לא תואמת את דעת השני.אי אפשר ככה יותר זה כ"כ לא אופייני לנו לקהל של הפועל.תמיד שואלים אותי מה לי ולכדורגל מה לי ולהפועל ותמיד אני אומרת שזה לא מסתכם רק בכדורגל ובכדורסל זה המעבר, זה להיות חלק ממשהו גדול ואדיר משהו מאוחד ומיוחד אבל המשהו הזה הולך ומתפרק!!!לגיטימי שלא תסכימו עם כל הדעות של האנשים מסביבכם אבל אתם לא צרכים להעביר את זה למקום שיפוטי וביקורתי כל אחד באמונתו יחיה,חלק אוהבים את טביב וחלק לא,סבבה לגיטימי אבל לא צריכים לקלל אחד את השני בגלל דעותיו לגיטימי לגמרי לנסות להסביר למה הצד שלך צודק אבל לא מעבר כל אחד והדעה שלו!!!!אותו דבר לגבי שירי שואה ולגבי עמדת המאמן.
הפואנטה שלי היא שהדברים האלה הם לא מה שצרכים לפלג את הקהל!

חומר למחשבה לכל אחד ואחת מאיתנו. נסו לשחרר את הציניות לחמש דקות (וכן, גם לי זה קשה), ובאמת לחשוב על זה.

[quote="הזאת באדום"] :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 16:27 
ציפיתי ליותר תגובות.
מסכים איתה ב100% מה זה משנה מה הדעות של כולם פה בסופו של דבר כולם רוצים שקבוצה אחת תנצח במגרש.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 16:29 
זה שיש לנו קהל בזיון זה לא חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
זיו :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 16:33 
גרמנרי כתב:

כמו כל הישראלים שאומרים שיש לנו מדינה חרא, יופי סבבה יש מצב שאתם צודקים מה הלאה ?
מה עושים מכאן ?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2011, 17:55 
Red Nightmare כתב:
גרמנרי כתב:

כמו כל הישראלים שאומרים שיש לנו מדינה חרא, יופי סבבה יש מצב שאתם צודקים מה הלאה ?
מה עושים מכאן ?

אין מה לעשות. אי אפשר לחנך ת'אוהדים, מה גם שרף הציפיות עלה באופו טבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
Red Nightmare כתב:
גרמנרי כתב:

מה עושים מכאן ?

אין מה לעשות. אי אפשר לחנך ת'אוהדים , מה גם שרף הציפיות עלה באופו טבעי.

למה לא?
היום מישהו מאחורי, שאני מכיר כאוהד עצבני במיוחד, התחיל לצעוק "בוז". הסתובבתי, ביקשתי יפה ועם חיוך, והוא הפסיק תוך שניה.
לא יעבוד כל הזמן, אבל לאט - לאט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: