Redfan כתב:
בלומי האדום כתב:
אפרופו יוקר המחיה בארץ בהשוואה למה שאני משלם, במדינה לא ממש זולה במרכז אירופה, זו גניבה.
22 יורו בחודש על:
2000 דק' חינם לכל הרשתות הסלולריות+רשת קווית
1000 סמס חינם
600 דק' חינם + 600 דק' חינם לאירופה וארה"ב
גלישה חינם באינטרנט* כשלאחר צריכה של 10GB, המהירות יורדת מ- 2Mbit/s ו- 1Mbit/s ל- 128kbit/s
הבעיה מתחילה ברומינג ממדינה למדינה, שם המחירים הם שחיטה.
בעבודות מסויימות, המעבר בין המדינות הוא שבועי, ואם אין לך חבילה מכסה, אתה בבעיה.
תמיד קיימת האפשרות להשתמש בסקייפ, ג'גה וחברות דומות.
דרך אגב בחבילה מהסוג הזה, אני אשלם על SGS 2 בין 200 ל- 300 יורו.
באחד מהערוצים האירופאים ראיתי לפני כמה חודשים פרסומת על חבילת סלולר, זה באמת היה זול משמעותית ממה שמוכרים בארץ, נדמה לי שזה היה דווקא מחברת סלולר בריטית.
אם באירופה זה ככה בטח בכל אמריקה זה אפילו יותר זול..
לגבי הסמסונג גלאקסי אס 2, כמה זמן אתה אמור לשלם? זה כולל הכל הסכום(גם על המכשיר)?
במקרה שאני ממשיך חוזה עם אותו חשבון חודשי, אני רוכש את המכשיר בסכום אחד של עד 300 יורו.
הכל תלוי בנקודות זכות שלי בחברה. החוזה הוא ל- 24 חודשים.
אנשים שחותמים חוזה חדש, ולא מחדשים יכולים לקבל את המכשיר גם בחינם, ואז הם ישלמו כ- 45 יורו לחודש ל- 24 חודשים.
הכל תלוי באיזה מכשיר בחרת, ואיזה סכום אתה מעוניין לשלם לחודש.
באופן כללי הסכומים שמשלמים פה, הם ללא תחרות גם בהשוואה למדינות אחרות ביבשת, על אחת כמה וכמה אם משווים לישראל.
דרך אגב, לפני מספר חודשים עשיתי השוואת מחירים לחבילות גלישה באינטרנט וטלוויזיה מול ישראל, וגם בתחום הזה בארץ שוחטים את הלקוח.
אני משלם עבור החבילה היקרה ביותר, 59 יורו לחודש, ומקבל קו טלפון עם שיחות חופשיות לטלפונים קווים+600 דק' חינם לטלפון קווי למדינות אירופה, אינטרנט במהירות של 100Mbit/s הורדה ו- 1024Mbit/s העלאה, הראוטר עם Wi-Fi ובטלוויזיה. 120 תחנות+16 HD+ ממיר להקלטה-
למצטרפים חדשים, אותה חבילה תעלה 36 יורו לחודש, למשך החצי שנה הראשונה.
שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.