תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 00:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 19/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 06:16 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

ימים של שקט?
הפועל עכו הגיעה אתמול אופטימית למשחק מול הפועל ת"א והיו לכך לא מעט סיבות: היא ניצחה את משחקה האחרון והאורחים פישלו באירופה מול ראפיד בוקרשט (בבלומפילד) והגיעו למשחק עצבניים עקב הסכסוכים הפנימיים שמלווים אותם.
אלי כהן חשב התקפי אבל מהר מאוד גילה שלמרות הכל הבדלי הרמות בין שתי הקבוצות גדולים מדי. במחצית הראשונה היו האדומים בשליטה כמעט מוחלטת על הנעשה המגרש בזמן שעכו לא מצאה את הרגליים והידיים שלה. עם זאת ההתקפה האורחת הוציאה את דודו גורש גדול וחגגה רק פעם אחת בזכות שער מצוין של טוטו תמוז בדקה ה20- (בישול מקרי של מירקו אורמוש.(
למרות היתרון על המגרש ועל לוח התוצאות אפשר להבין את הביקורת על השיטה של קשטן - הפועל ת"א נראתה לא מאורגנת ובעיקר לא מפרגנת בחוד. תמוז לא ידע להחזיר למחמוד עבאס דאבל פס מתבקש עומר דמארי לא ספר את תמוז כשיכול היה להשאיר אותו מול שער ריק וכנראה שלא לחינם האוהדים מתגעגעים לחיבור המדהים שיצר אלי גוטמן בקבוצה עד שהתפוגג בקיץ.
גם את 20 הדקות הראשונות במחצית השנייה יצטרך קשטן לנתח לעומק כי לא רק החיבור בין השחקנים הלך לאיבוד אלא כל הקבוצה. עכו יזמה עכו סיכנה אבל לשווא - ככה זה שאתה מצליח להפוך את אפולה אדל שוערה הבינוני של הפועל ת"א שייראה כמו חילוף ראוי לאניימה אפילו לרגע קט.
בדקה ה72- עומר דמארי הכפיל את היתרון והבטיח 0:2 צודק אבל למרות שטרם נוצחו העונה וכשהם תופסים את המקום השני בהפועל ת"א לא יכולים להיות רגועים - בעיקר כי בצד השני של העיר יש קבוצה בצהוב שמזכירה לאדומים איך הם נראו רק עד לפני חצי שנה - שמחים ובטוחים.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 19/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
וואלה ספורט

עומר דמארי: "הביקורת אחרי ראפיד הייתה מוצדקת"
מאת: עמית גולדשטיין, מערכת וואלה! ספורט
יום שני, 19 בספטמבר 2011, 7:07

חלוץ הפועל ת"א הרגיש שקבוצתו פתחה דף חדש בעכו אחרי המבוכה באירופה: "היה חשוב לנו להוכיח שאנחנו חזקים בליגה"
תגיות: הפועל תל אביב,עומר דמארי

"אם ננצח את שני המשחקים הבאים נהיה חזק בתמונת האליפות". דמארי (צילום: ברני ארדוב)

אמור להיות כשיר לבאר שבע. ידין (צילום: ברני ארדוב)
את הבוקר לאחר הניצחון על הפועל עכו (0:2) פתחו בהפועל תל אביב עם המון מקום לאופטימיות עקב היכולת המשכנעת של הקבוצה אתמול (ראשון). אחת הסיבות המרכזיות לכך היא השיפור ביכולתו של עומר דמארי, שאחרי משחקו החלש מול ראפיד בוקרשט ביום חמישי חזר להוכיח כמה כח הוא מביא להתקפת האדומים.

"הגענו להרבה מצבים והיינו יכולים להגדיל את התוצאה", אמר דמארי בסיום. "אבל אני שמח שניצחנו ועכשיו אנחנו עם הפנים לבאר שבע". על הביקורות שהופנו כלפיו בשבוע שעבר אמר דמארי: "לא שיחקנו טוב ביום חמישי והביקורת הייתה מוצדקת. היה לנו חשוב להגיע לעכו ולעשות את העבודה ולהוכיח שאנחנו חזקים מאוד בליגה, אני שמח שעשינו את זה".

על עומס המשחקים של הקבוצה אמר החלוץ: "זה לא רק משפיע על השחקנים החדשים אלא על כל הקבוצה, ובשביל כמות כזו של משחקים צריכים סגל טוב ויש לנו כזה. אני מאמין שנראה עוד רוטציה וייכנסו שחקים חדשים ויעזרו לשמר את הכוחות. אני עושים את המקסימום והצוות המקצועי דואג לנו בכל הגזרות".

על המוטיבציה שהוא וחבריו יוכלו לשאוב מהניצחון שהעלה אותם למקום השני בטבלה אמר דמארי: "זה לא מגרש פשוט לנצח ואני חושב שעוד הרבה קבוצות יאבדו נקודות בעכו. זה נותן מוטיבציה וכח להמשך, עכשיו יש לנו שני משחקים בבלומפילד שאנחנו חייבים לנצח, ואם ננצח את שניהם נהיה חזק בתמונת האליפות".

קשטן צפוי להמשיך ברוטציה עקב בעומס הרב על הקבוצה ורק מחר באימון המסכם יהיה אפשר לדעת אם איזה הרכב הוא יעלה מול הפועל באר שבע ביום רביעי. ידין ואורמוש שסוחבים פציעות בגב אמורים להיות כשירים, ואילו מחמוד עבאס שמתח את השריר האחורי אתמול, בספק למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 08:53 
viewtopic.php?f=4&t=64000

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
קצת מ"הארץ"

http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1477205

http://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1477243

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 09:28 
ציטוט:
בהפועל ינסו לקדם בימים הקרובים את עסקת רכישתו של טל בן חיים, בתקווה שהפעם סלים טועמה יסכים לעבור למכבי פ"ת במסגרת העסקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
לא שאני מאמין להרוש, אבל נראה לי גם הזוי שלא מנסים להביא עוד שחקן או שניים בימים הקרובים.
לא אתפלא אם טביב התקשר לאוסידון לפני כמה ימים ואמר לו: שמע, אח שלי, יש לי תרגיל מתוחכם חבל לך על הזמן. נוציא הודעות שאנחנו לא זקוקים לעוד רכש ושיש לנו את הסגל הטוב בארץ.
ככה שאר הקבוצות יחשבו שאנחנו לא לחוצים בכלל על רכש ולא יעשקו אותנו במחירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 09:44 
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:
בהפועל ינסו לקדם בימים הקרובים את עסקת רכישתו של טל בן חיים, בתקווה שהפעם סלים טועמה יסכים לעבור למכבי פ"ת במסגרת העסקה

בדיחת המאה אם זה קורה
ומיד אחר-כך אפשר לסגור את הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 10:18 
אוגוסטוס היל כתב:
ציטוט:

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 10:45 
בינתיים מקצועית הקבוצה די זקוקה לסלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

דמארי: הביקורות היו מוצדקות. אנחנו נהיה חזק במרוץ לאליפות

תומר לוי|11:10|19/09/2011

החלוץ כבש את השער השני ב-0:2 של הפועל ת"א בעכו: "היינו קצת בפאניקה". שחקן: "היכולת לא טובה אך הניצחון מוריד את מפלס הלחץ. טוטו היה ראוי לקבל את סרט הקפטן. קשטן וטביב ייפגשו היום. אורמוש, ידין ועבאס בספק לב"שעומר דמארי, שכבש את השער השני בניצחון הפועל ת"א אמש 0:2 על הפועל עכו, הצליח לעצבן את המאמן דרור קשטן ואת חברו לחוד, טוטו תמוז, לאחר שבאחת ההתקפות במחצית השניה העדיף לבעוט לשער במקום למסור לתמוז הפנוי.

שחקנים בהפועל, שהשיגה ניצחון ליגה שלישי מארבעה משחקים, בירכו על החלטת קשטן לתת לתמוז את סרט הקפטן. "בהיעדרם של הקפטן הקבוע, וואליד באדיר, ושל שי אבוטבול, היה ראוי שטוטו יהיה הקפטן שלנו. אין ספק שזה מעשה שהוכיח את עצמו", אמר אחד השחקנים.

היום ייפגשו קשטן והבעלים אלי טביב, כדי להוריד את מפלס המתיחות לאור יכולתה הלא מרשימה של הקבוצה וגם כדי לבדוק אופציות אחרונות לחיזוק לפני סגירת חלון ההעברות ביום חמישי.

אביחי ידין שהוחלף במחצית השניה על ידי אבוטבול, סובל מכאבים ברגלו ונמצא בספק למשחק מול הפועל באר שבע ביום רביעי. מירקו אורמוש בספק גם הוא בגלל פציעה, כמו גם מחמוד עבאס הסובל ממתיחה בשריר הירך האחורי. "אין ספק שהניצחון שהשגנו בעכו מוריד קצת לחץ מהמערכת", אמר שחקן בקבוצה, "אנחנו רק 2 נק' מהמקום הראשון והכל פתוח. צריך לזכור שזהו רק המחזור הרביעי. לא צריך לאבד פרופורציות. אולי אנחנו משחקים פחות טוב, אבל כרגע, מבחינת קצב צבירת הנק' אנחנו בסדר גמור".

"במחצית השניה היו רבע שעה או 20 דקות בהם נכנסנו ללחץ ולפאניקה ועכו קצת השתלטו על המשחק, אבל אחרי השער השני שכבשנו שוב חזרנו לעניינים", סיכם עומר דמארי, "אני שמח שניצחנו ועכשיו הפנים למשחק מול באר שבע. אנחנו לא מחזירים לאף אחד. היה לנו משחק לא טוב ביום חמישי מול ראפיד בוקרשט והביקורת היתה מוצדקת".

"רצינו לבוא לפה, להילחם ולעשות את העבודה, וגם להראות שאנחנו עדיין מדברים חזק בליגה ואני שמח שעשינו את זה. עכו זה לא מגרש פשוט, הרבה קבוצות יאבדו פה לדעתי נקודות וזה נותן לנו מוטיבציה לקראת העתיד. יש לנו עכשיו שני משחקים בבלומפילד שאנחנו חייבים לנצח, ואם ננצח בשניהם נהיה חזק בתמונת האליפות".

"בשביל כמות כזאת של משחקים בעונה צריך סגל טוב ואני מאמין שיש לנו סגל טוב", סיכם החלוץ, "תהיה עוד רוטציה ויכנסו שחקנים חדשים וחלק ינוחו. דרור ישלב את הכוחות. אנחנו עושים את המקסימום. הצוות המקצועי נותן לנו את הכלים כדי להצליח בכל המסגרות".

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 07196.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
לא יהיה שום רכש. לא צריך לדאוג בבית. נשאר עם 3 חלוצים בסגל ואילתורים בעמדות ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 11:21 
דווקא חלוץ אפשר להעלות מישהו מהנוער. מה עם עדן שרם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
ONE

"טוטו תמוז הכי טוב אצלנו, תמיד ניתן לסמוך עליו"
בהפועל שפעו מחמאות לחלוץ, שתיפקד כקפטן וכבש ב-0:2 בעכו: "הכי יציב". דמארי: "לא מחפשים להחזיר לאף אחד". עבאס סובל ממתיחה קלה. צפו בתקציר

בהפועל ת"א יכולים להיות מרוצים. הבעלים, אלי טביב, שהתאכזב מההפסד לראפיד בוקרשט שלווה במספר ביקורות עוקצניות, הגיע לעכו וראה הפעם קבוצה תוססת שמשחקת ברוב שלבי המשחק כדורגל חיובי, כובשת שני שערים ומחמיצה מספר מצבי הבקעה נוספים, אבל עושה את העבודה וגוברת 0:2 על הפועל עכו במשחק חוץ לא פשוט בכלל.

המחצית הראשונה של האדומים היתה אולי הטובה ביותר שלהם עד כה העונה, ולקראת צמד המשחקים הקרוב מול הפועל ב"ש והפועל חיפה, לדרור קשטן יש סיבות לאופטימיות. מחמוד עבאס, שקיבל סוף סוף דקות משחק, סחט מחמאות ואם ימשיך לקבל את הקרדיט עשוי להתגלות כשחקן משמעותי עבור מחזיקת הגביע העונה.

עבאס סובל ממתיחה קלה בשריר הירך האחורי ויבדק במהלך היום, כשלאחר מכן יתברר האם יוכל ליטול חלק במשחק מול ב"ש ביום רביעי. הקשרים שהוחלפו, אביחי ידין ומירקו אורמוש, סובלים מפציעות קלות וצפויים להיות כשירים.

בקבוצה לא חסכו במחמאות ממלך השערים אשתקד, טוטו תמוז, שפתח את העונה בסערה וענד בעכו את סרט הקפטן. "הוא השחקן הכי טוב והכי יציב שלנו עד עכשיו, תמיד אפשר לסמוך עליו", אמרו בקבוצה, כששביעות רצון הייתה גם מיכולתם של עומרי קנדה ואביחי ידין שחזר ל-11 על חשבון שי אבוטבול.

החלוץ עומר דמארי, שכבש את שערו השלישי בליגה, אמר לאחר המשחק: "היתה לנו מחצית ראשונה טובה והגענו להרבה מצבים. לא כבשנו מכולם וחבל, כי יכולנו לעשות את המשחק הזה קצת יותר קל. במחצית השניה היו כמה דקות בהן קצת נכנסו לפאניקה ועכו השתלטו על המשחק, אבל אחרי השער השני שכבשנו חזרנו לעניינים ואני שמח שניצחנו".

"זה לא מגרש פשוט, הרבה קבוצות יאבדו בעכו נקודות. אני שמח שאנחנו לא איבדנו נקודות, וזה נותן לנו מוטיבציה טובה להמשך. יש לנו שני משחקים בבלומפילד שאנחנו חייבים לנצח, ואם ננצח את שניהם נהיה חזק בתמונת האליפות", הוסיף.

על הביקורות שספגו הוא וחבריו אמר החלוץ: "אנחנו לא מחפשים להחזיר לאף אחד. היה לנו משחק לא טוב בחמישי והביקורת היתה מוצדקת. רצינו לבוא לעכו, להילחם, לעשות את העבודה ולהראות שאנחנו עדיין מדברים חזק בליגה, אני שמח שעשינו את זה".

"רצף המשחקים משפיע על כל הקבוצה, בשביל כמות כזו של משחקים צריך סגל טוב ויש לנו סגל טוב, אני מאמין שתהיה עוד רוטציה, ששחקנים נוספים יקבלו דקות וחלק ינוחו. דרור ישלב את הכוחות, אנחנו עושים את המקסימום והצוות המקצועי נותן לנו את כל הדברים כדי להצליח בכל המסגרות", אמר דמארי בהתייחס לעומס על השחקנים.

בהפועל היו מרוצים מתמיכת האוהדים שעשו את דרכם לעכו. הקשר אביחי ידין, שניפק משחק טוב למרות שהוא עדיין סובל קצת מכאבי גב בעקבות הפציעה שעבר, התייחס לנושא ואמר: "אני רוצה להקדיש את הניצחון לאוהדים שלנו שעשו את הדרך לעכו, הרגשנו את התמיכה שלהם ואני מקווה שנמשיך לשמח אותם גם מול ב"ש. שמחתי לחזור ולעזור לקבוצה, אני מרגיש טוב יותר. זה היה משחק טוב שלנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 12:04 
"על ידי שני חילופים, הצליח קשטן לעשות מה שלא הרבה מאמנים הצליחו לפניו, לשנות מערך קבוצתי למשך שמונה דקות ואז להחליף אותו חזרה לאותו מערך שאיתו התחיל. אין ספק שזאת טקטיקה שעוד ילמדו עליה בקורס המאמנים של ההתאחדות לכדורגל".

טור שכתבתי לגבי המשחק. אשמח לתגובות - http://www.liga.co.il/viewart.php?artID ... =index.php

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 12:07 
dino כתב:
לא יהיה שום רכש. לא צריך לדאוג בבית. נשאר עם 3 חלוצים בסגל ואילתורים בעמדות ההגנה.

לצערי כנראה שאתה צודק. זה נכון גם לגבי בלמים. אם בסטואציה מסויימת שניים משלושת הבלמים שלך לא יוכלו לשחק אתה בבעיה. לא מבין למה לא נותנים הזדמנות למור שושן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 12:14 
לאלו שממש מסתקרנים לראות פעם אחת מה קורה באתר ליגה ולא בא להם לתת קליק ליואב כהן הספאמר
ציטוט:

תחושה מוזרה עומדת באוויר. תחושה שלא הייתי רגיל אליה לאחר ניצחון של הפועל ת"א. תחושה של הקלה. אמנם מראש הסיכויים עמדו לטובת האדומים עקב היריבה הנאיבית, אך יש דבר אחד שתחילתה של העונה הנוכחית לימדה אותי. גם את הקלים שבמשחקים מחזיקת הגביע יכולה להפוך למסובכים.

אם פעם אצל השדים האדומים הכישרון היה שמחת חיים וכדורגל יפה לעין, היום הכישרון הוא להוציא מהיריבה את המיטב שלה. מזל שבעונת המשחקים 2011/12 עדיין יש בליגת העל 16 קבוצות. אחרת, החבורה של דרור קשטן הייתה מועמדת עיקרית לבילוי עונה משמימה באמצע הטבלה.

הניצחון היה יכול לגרום לחשיבה שאולי בכל זאת הכל תקין במכונה האדומה. אבל, במבט קצת יותר מפוקח רואים הרבה סימנים לדאגה. הנעת הכדור הייתה עדיין מסורבלת ברגעים רבים של ההתמודדות, השחקנים לא מבצעים מספיק תנועה, והקישור האחורי עדיין נראה כמו מסננת ולא תורם מספיק מבחינה התקפית.

הרעיון של הצבת של איגייבור ליד אביחי ידין היה טוב אבל נדמה כי משהו לא טוב עובר על הקשר שהגיע מהפועל כפר סבא. ידין שהיה הקו האחרון בין הקישור להגנה וכזה שנלחם על כל כדור, הפך לאדיש והקו אותו מייצג הולך ומתפורר.

דבר נוסף שצריך להיות מדואגים לגביו הוא משחקו של עומר דמארי שנדמה שהסטטיסטיקה האישית שלו חשובה לו יותר מתוצאת הסיום. אמנם הוא כבש את הגול שהכריע את המפגש מול הקבוצה של אלי כהן, אך ההתנהלות שלו על המגרש מתחילה יותר להזכיר בת יענה מאשר שחקן כדורגל. רצים עם הראש באדמה ומקווים לטוב.

אי אפשר גם בלי להתייחס לניהול המשחק של המאמן הלאומי לשעבר. לאחר שניסה לבלבל את בית"ר י-ם במחזור הקודם עם מערך של שלושה חלוצים, הפעם הלך קשטן על מהלך אחר שכנראה נועד לבלבל את היריבה מעכו. זה התחיל בדקה ה-58 בהחלפתו של הזר הקרואטי המוכשר, מרקו אירמוש, בשי אבוטבול. חילוף קשטני טיפוסי שמטרתו לשמור על 0:1 קטן. שמונה דקות אחר כך המהלך הטקטי הגיע לשלמותו המוחלטת כאשר סלים טועמה נכנס במקומו של אביחי ידין.

על ידי שני החילופים הנ"ל, הצליח המאמן לעשות מה שלא הרבה מאמנים הצליחו לפניו, לשנות מערך קבוצתי למשך שמונה דקות ואז להחליף אותו חזרה לאותו מערך שאיתו התחיל. אין ספק שזאת טקטיקה שעוד ילמדו עליה בקורס המאמנים של ההתאחדות לכדורגל.

בכל זאת ישנם מספר דברים טובים שכן ניתן לקחת מההתמודדות באצטדיון טוטו. משחקו של טוטו תמוז. מעבר ליציבות ביכולתו, הגול שאתמול כבש הראה שיש לו מה שאין לצערי להרבה שחקנים בסגנית האלופה. רצון ונחישות.

למרות הטעות של מחמוד עבאס, שכמעט הובילה לשער של ניקולס פלצוק המקומי, עדיין רצוי להמשיך לתת לו קרדיט על מנת לבנות אצלו בטחון להמשך העונה ועקב היכולת אותה הפגין לאורך המשחק. דוגמא ליכולת של השחקן באה לידי ביטוי במסירה היפה לסלים טועמה שהובילה לשער השני. גם גל שיש הראה כמה הוא היה חסר וחזרתו להרכב נתנה להתקפת האדומים אופציות מסירה נוספות.

בסופו של דבר אסור לתת לניצחון בעכו לסנוור את הצוות המקצועי כי לא כל יום הקבוצה של דרור קשטן תפגוש קבוצה ברמה של קבוצת תחתית. עדיין חסר קשר יצירתי לאמצע המגרש, חלוץ נוסף שיעלה מהספסל, ואם מור שושן לא בתוכניות של הצוות המקצועי אז רצוי להביא גם שחקן הגנה. רק צריך לזכור דבר אחד, שעון החול שסופר אחורה לתום מועד ההעברות הולך ונגמר.

תוסיפו לזה שני פופאפים ופרסומות של נוכלים כמו "לחץ כאן כדי לזכות בפרס שקרי", תמונה של טוטו שנלקחה מאתר red-fans ושמו עליה סימון כאילו היא מאתר ליגה, ולמרות שכתוב שם שהוא ישמח לתגובות- יש 0 תגובות. וגם בטור שלפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 12:47 
טוב, באשמתך קראתי קצת את הטור וחבל שאתה עושה לו את השירות הזה.
אבל מי שכותב טור פרשנות ולא רואה את המשחק הוא כנראה בבעיה, כי 2 החילופים של קשטן נבעו מפציעות בכלל ולא כדי "לבלבל את היריבה".
:LOL2:

איזה אהבל..בחיי

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 19 ספטמבר 2011, 12:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 12:48 
שחר כתב:
טוב, באשמתך קראתי קצת את הטור וחבל שאתה עושה לו את השירות הזה.
אבל מי שכותב טור פרשנות ולא רואה את המשחק הוא כנראה בבעיה. כי 2 החילופים של קשטן נבעו מפציעות בכלל ולא כדי לבלבל את היריבה.
:LOL2:

איזה אהבל..בחיי

יש במדינה הזאת יותר מדי עיתונאים שעל סמך תקציר או קריאת מהלכי המשחק קובעים עובדות בשטח בלי באמת לדעת מה היה.
אני נתקל בזה שבוע אחרי שבוע בשער השבת, הם לא רא את המשחק שהם מדברים עליהם אבל זה לא מפריע להם להרעיף במחמאות או לרדת לחלוטין על שחקן בגלל טעות שנראתה בתקציר.
קצת פאסון אנשי תקשורת, תפסיקו להוציא את עצמכם מטומטמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
וגם לא היה שינוי במערך.
בסה"כ בחילוף הראשון הוא הזיז את נוסא ימינה ובשני את עבאס לאמצע.
וכשלאלה נכנס נוסא שוב קיבל הוראה לחזור לאמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 12:54 
לא תתפוס אותי כתב:
לאלו שממש מסתקרנים לראות פעם אחת מה קורה באתר ליגה ולא בא להם לתת קליק ליואב כהן הספאמר
ציטוט:

תחושה מוזרה עומדת באוויר. תחושה שלא הייתי רגיל אליה לאחר ניצחון של הפועל ת"א. תחושה של הקלה. אמנם מראש הסיכויים עמדו לטובת האדומים עקב היריבה הנאיבית, אך יש דבר אחד שתחילתה של העונה הנוכחית לימדה אותי. גם את הקלים שבמשחקים מחזיקת הגביע יכולה להפוך למסובכים.

אם פעם אצל השדים האדומים הכישרון היה שמחת חיים וכדורגל יפה לעין, היום הכישרון הוא להוציא מהיריבה את המיטב שלה. מזל שבעונת המשחקים 2011/12 עדיין יש בליגת העל 16 קבוצות. אחרת, החבורה של דרור קשטן הייתה מועמדת עיקרית לבילוי עונה משמימה באמצע הטבלה.

הניצחון היה יכול לגרום לחשיבה שאולי בכל זאת הכל תקין במכונה האדומה. אבל, במבט קצת יותר מפוקח רואים הרבה סימנים לדאגה. הנעת הכדור הייתה עדיין מסורבלת ברגעים רבים של ההתמודדות, השחקנים לא מבצעים מספיק תנועה, והקישור האחורי עדיין נראה כמו מסננת ולא תורם מספיק מבחינה התקפית.

הרעיון של הצבת של איגייבור ליד אביחי ידין היה טוב אבל נדמה כי משהו לא טוב עובר על הקשר שהגיע מהפועל כפר סבא. ידין שהיה הקו האחרון בין הקישור להגנה וכזה שנלחם על כל כדור, הפך לאדיש והקו אותו מייצג הולך ומתפורר.

דבר נוסף שצריך להיות מדואגים לגביו הוא משחקו של עומר דמארי שנדמה שהסטטיסטיקה האישית שלו חשובה לו יותר מתוצאת הסיום. אמנם הוא כבש את הגול שהכריע את המפגש מול הקבוצה של אלי כהן, אך ההתנהלות שלו על המגרש מתחילה יותר להזכיר בת יענה מאשר שחקן כדורגל. רצים עם הראש באדמה ומקווים לטוב.

אי אפשר גם בלי להתייחס לניהול המשחק של המאמן הלאומי לשעבר. לאחר שניסה לבלבל את בית"ר י-ם במחזור הקודם עם מערך של שלושה חלוצים, הפעם הלך קשטן על מהלך אחר שכנראה נועד לבלבל את היריבה מעכו. זה התחיל בדקה ה-58 בהחלפתו של הזר הקרואטי המוכשר, מרקו אירמוש, בשי אבוטבול. חילוף קשטני טיפוסי שמטרתו לשמור על 0:1 קטן. שמונה דקות אחר כך המהלך הטקטי הגיע לשלמותו המוחלטת כאשר סלים טועמה נכנס במקומו של אביחי ידין.

על ידי שני החילופים הנ"ל, הצליח המאמן לעשות מה שלא הרבה מאמנים הצליחו לפניו, לשנות מערך קבוצתי למשך שמונה דקות ואז להחליף אותו חזרה לאותו מערך שאיתו התחיל. אין ספק שזאת טקטיקה שעוד ילמדו עליה בקורס המאמנים של ההתאחדות לכדורגל.

בכל זאת ישנם מספר דברים טובים שכן ניתן לקחת מההתמודדות באצטדיון טוטו. משחקו של טוטו תמוז. מעבר ליציבות ביכולתו, הגול שאתמול כבש הראה שיש לו מה שאין לצערי להרבה שחקנים בסגנית האלופה. רצון ונחישות.

למרות הטעות של מחמוד עבאס, שכמעט הובילה לשער של ניקולס פלצוק המקומי, עדיין רצוי להמשיך לתת לו קרדיט על מנת לבנות אצלו בטחון להמשך העונה ועקב היכולת אותה הפגין לאורך המשחק. דוגמא ליכולת של השחקן באה לידי ביטוי במסירה היפה לסלים טועמה שהובילה לשער השני. גם גל שיש הראה כמה הוא היה חסר וחזרתו להרכב נתנה להתקפת האדומים אופציות מסירה נוספות.

בסופו של דבר אסור לתת לניצחון בעכו לסנוור את הצוות המקצועי כי לא כל יום הקבוצה של דרור קשטן תפגוש קבוצה ברמה של קבוצת תחתית. עדיין חסר קשר יצירתי לאמצע המגרש, חלוץ נוסף שיעלה מהספסל, ואם מור שושן לא בתוכניות של הצוות המקצועי אז רצוי להביא גם שחקן הגנה. רק צריך לזכור דבר אחד, שעון החול שסופר אחורה לתום מועד ההעברות הולך ונגמר.

תוסיפו לזה שני פופאפים ופרסומות של נוכלים כמו "לחץ כאן כדי לזכות בפרס שקרי", תמונה של טוטו שנלקחה מאתר red-fans ושמו עליה סימון כאילו היא מאתר ליגה, ולמרות שכתוב שם שהוא ישמח לתגובות- יש 0 תגובות. וגם בטור שלפניו.

במידה וזה נכון, יואב אתה גנב, מקרומן תכין לו תביעה זכויות יוצרים, הוא יכול להצטרף לחבר שהוא כל כך אוהב טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 13:01 
אני ראיתי את המשחק ולא שמעתי שום דבר על שום פציעה. אם לא הייתי רואה אותו. לא הייתי הייתי
כותב עליו. בלי קשר האמירה לגבי קשטן היתה אמירה צינית.
בנוסף, אין לנו תמונות שאנחנו לוקחים בלי רשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 13:08 
חוץ מזה גם אם היה צורך בהחלפה שלהם. למה לעשות חילוף כזה מגעיל והגנתי.
למה לא להכניס את סלים במקום אורמוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 13:09 
יואב כהן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 14:31 
בחיפה מתלוננים על עייפות, ואתם יודעים מה הם צודקים.
טוב שמגיעה הטענה הזאת מכיוון הקבוצה עם הסגל הרחב בליגה (שתי קבוצות למעשה).
הפועל עם ההרכב הצר בליגה בטח נופלת מהרגליים.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 14:36 
מהטבלת השכר ניתן להבין כעת טוב יותר: למה טביב לא היה מתנגד שטועמה יעזוב ולמה טועמה לא רוצה לעזוב. אם זה כנון נתון השכר שלו, פריירים לא מתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 14:37 
עצם זה ש 72 שעות +/- לפני תום מעוד ההעברות ,אשכול הדיונים מכיל עמוד אחד בלבד מצביע על השלמתנו עם הגורל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
עצם זה ש 72 שעות +/- לפני תום מעוד ההעברות ,אשכול הדיונים מכיל עמוד אחד בלבד מצביע על השלמתנו עם הגורל .

יותר חשוב להכניס שירים חדשים ביציע מאשר לקלל את טביבי כל המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
לא יגיע חיזוק, תמשיכו לחלום .
אבל,אם וכאשר יגיע חיזוק,מקווה שזה לא יהיה בן חיים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2011, 16:26 
מי זה האדיוט שמפרסם את הטור של היואב כהן הזה??
הבן שלי בכיתה ה כותב יותר יפה שלא לדבר על הבנה בכדורגל
ככה זה בעידן האינטרנט כל אפס יכול לכתוב טור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: