chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:
chimpfive כתב:
IdanTheLittle כתב:
לא מבין את האוהדים שקוראים לתת זמן לקשטן.
אתם לא מכירים את הכדורגל שלו? אתם לא מכירים את הפרנציפים שלו? זה אותו קשטן, רק יותר גרוע.
הסגל אולי פחות טוב משנה שעברה, אבל זאת לא סיבה שנראה כמו קבוצה עם 0 יצירתיות בהתקפה, קבוצה שמפסידה לנמושות כמו ואדוז ואקרנס. קבוצה קשטנית.
ב"בוז" ובקריאות "אלי גוטמן" אנחנו לא מכניסים רק לקשטן (ולא מגיע לו שיכנסו בו, כי כולנו ידענו מי הוא ומה הוא), אנחנו גם מכניסים לאלי טביב, שחושב שהוא יודע יותר טוב מכולם, ולמרות ההצלחה הענקית של אלי גוטמן התעקש שקשטן הוא המאמן הכי טוב בארץ.
הנה טביבי, אכלת צינור, צינור של 200 אלף דולר לעונה.

אתה ישבת איתי בשבע, ושמעת את הקהל קורא בוז לאלה שצעקו הנהלה זונה, הבוז לקשטן כוון אליו ולא לטביב, יותר קל לקלל את טביב, לא נראה לי שזה מתוך תחכום. ויופי נפטר את קשטן, את מי תביא? אלי כהן?
אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני דפקתי חרופ של החיים...
אם לוזון לא יקח את גוטמן לנבחרת, אז גוטמן.
אחרת, שולף את עטר מנתניה לפני שיענקל'ה יתעורר. (למרות שאם אני מבין נכון, עטר לא ממש מסמפט אותנו)
אז כנראה שלא שמעת, לפני שהמשחק מתחיל שער חמש בשירה חלשה משהו של "הנהלה זונה" תגובה ששמעתי מעלי "מה הנהלה זונה עכשיו? מה הם רוצים?" ומתחתי "בוזזזזזזזזזזזזזזז" של כמה דרעקים.
והכתבה ששחר הביא רק מחזק את מה שאני טוען, קהל מפונק שבע ולא יעזור שום עטיפות שמנסים להסתיר את המציאות. תעמדו מאחורי הקבוצה שלכם גם ברגעים של חרא, אל תיתנו לגיטימציה לשחקנים לשחרר זבל על המאמן שלהם ולברוח מאחריות כי הם מרגישים שעכשיו הקהל נגד המאמן. צריך לחכות לפחות סיבוב ואז להסיק מסקנות, מקסימום יביאו את הגואל רוני לוי.
ועטר יסבול את הפועל אם יתנו לו הצעה. אבל הוא לא יעזוב את נתניה בשביל זה, כי יש מצב שיש לו אינטגריטי ומחויבות למעסיק שלו.
הקהל אכן מפונק. כבר בעונת הדאבל לפני שנתיים, מחזור 2, דקה 15, בוז מחריש אוזניים אחרי עוד מסירה לא טובה של ביברס. אז אי אפשר להגיד שהקהל הזה לא היה מפונק אף פעם והוא פתאום נהיה כזה. אבל העונה זה לא קשור. העונה נתנו לקהל את כל הסיבות להיות חסר סבלנות: זרקו מאמן מצליח עבור מאמן מיושן ומשעמם, מכרו שחקנים ולא הביאו מספיק שחקנים חדשים ובכך דיללו את הסגל.
בקיצור, "בוז" אחד גדול לאלי טביב.
ובקשר למאמנים תחת חוזה, למה לא? מי לא ירצה לקחת קבוצה כמו הפועל, שמשחקת בקביעות באירופה ומתמודדת כל שנה על האליפות?