bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
bruno conti כתב:
סימרוטיץ כתב:
אנחנו הגענו למצב הזה(שהיה ברור שנגיע אליו) מוקדם מהצפוי,הכי עצוב זה ששוב המרוויח הגדול של הסיפור הזה זה טביב,אני מזכיר לכם שטביב לא רצה להביא את קשטן והוא פעל רק מתוך אמוציות והמלצתו של שרף,אני לא אתפלא אם טביב לא יעיף אותו כדי לזכות "באהדת הקהל" ושוב נשמע טעונים כמו "הנה מה אתם רוצים הוא העיף את קשטן כמו שרציתם",אני בכלל לא מרחם על קישקשטן הוא זה שהסכים עם כל ההתנהלות בהפועל ולא פצה פה (עד אתמול).
בכלל קשטן מתנהג בצביעות ,הרי הוא טען שטועמה לא התנהג כראוי ולא מוציאים החוצה את הכביסה המלוכלכת ,אבל הופס ברגע שזה מתאים לו הוא מבקר את ההנהלה(בצדק) בפומבי .
הכל מתחיל מלמעלה ,הקבוצה נראית כך לא רק בגלל קשטן אלא גם בגללו ,אני במקום לבקר את השחקנים(בהחלט מוצדק) הייתי יותר מקשיב למה שהם אומרים,בגדול מה שכל אחד מאיתנו היה אומר ,אין חשק להגיע לעבודה כאשר ככה היא נראית ,נקמנית,לא מקצועית,תככנית,צבועה ורעה ,זה מתייחס מטביב דרך קשטן ואוסידון ועד ניר ענבר.
בשורה התחתונה כל עוד טביב יהיה בהפועל ככה זה יראה ולא משנה איזה מאמן יהיה פה .
אז ככה, טביב פה כבר 3 שנים ולשיטתך הוא אחראי בלעדי על כל מה שקרה כאן בשנים הללו?
או שרק על הרע הוא אחראי?
אתם מנסים לנתב הכל אליו ולא שמים לב למה שאתם אומרים.
בחיי שנמאס לי מהפרצוף של טביב ומהחובבנות שלו לפעמים אבל אתם עושים צחוק מעצמכם
אם הוא אחראי בלעדי ברע אז גם בטוב. או שלא?
נוצר פה מצב בעייתי מבחינה מקצועית מכיוון שלשחזר את מה שהיה כאן בלי אותם שחקנים זה בלתי אפשרי
ובינתיים הקהל מנתב הכל לבעלים ולמאמן אבל הקבוצה סובלת מכך.
ולראיה השחקנים מרשים לעצמם לדבר ולהדליף כאשר לקהל יש כאן תפקיד מרכזי בהתנהגות השחקנים.
חוסר הסבלנות של הקהל זה סוג של גול עצמי...
והשירים שאנחנו שרים על אכזבות והפסדים אבל קבוצה לא מחליפים... ובכן זו פשוט צביעות.
שבת שלום
ברונו יקר שים לב לכך שקבעתי את נק' הזמן שבה הכל התחיל בהודעות אחרות שלי ,היום בו טביב החליט שהוא רוצה
את הקבוצה לעצמו (בנפיקה בחוץ) וזה לא סתם מועד סמלי .
אני באמת ובתמים מאמין שטביב הוא האחראי הישיר לכל מה שקורה במועדון,כל השאר רק ניצבים בתאטרון הבובות ,קשטן או כל מאמן אחר יגיעו לאותה תוצאה ואיך אני יודע את זה ? כי זה כבר קרה בקבוצה אחרת ,זה בכלל נושא קצת שחוק אבל האמת הוא עיקבי וברור, אמרתי את זה ביום שטביב ירד לדשא בבלומפילד ועדיין זה רלוונטי היום ,הפועל לא תחזור לגדולתה וזה לא בגלל הסגל או המאמן ,אתה רוצה לחשוב אחרת שיבושם לך ,זו אמונתי וראיתי את
המציאות .
אני לא יכול להיפטר מתחושת הפספוס והגועל נפש שטביב משרה על המועדון יחד עם האנשים הדוחים אותם מינה.
אני לא רואה שום עתיד יחד עם טביב,ניתוח האישיות שלו לא משאיר צל של ספק שרק רע עתיד להיות לנו כל עוד אסד
בשלטון .
סתם שאלה ,פעם ראית את טביב לוקח אחריות על משהו לא בסדר ?
סימו מה המטרה? להעיף את טביב? סבבה אני בעד , איך עושים את זה?
ועד שזה יקרה מה אנחנו בתור אוהדים אמורים לעשות? לשים מקלות בגלגלים לקבוצה שחס וחלילה לא תצליח תחת שלטונו של טביב? כי כמו שאתה רואה אי אפשר גם וגם !
אני חושב שהקונספט של ״ טביב בא להרוס את הפועל ״ לא עומד במבחן המציאות מכיוון שכן נעשה רכש ( גם אם לא מספיק) . הניהול מגעיל ושכונתי? מסכים. אז מה ? מוותרים על העונה הזאת? קשטן הביתה בתחילת ספטמבר?
מעבר לכל בעלי התפקידים שאתה אוהב או לא אוהב יש כאן קבוצת כדורגל אהובה שהתפקיד שלנו הוא לעודד לדחוף ולתמוך בה גם בתקופות קשות! הרי חרטנו את זה על דגלנו לא? בניצחון בכישלון הפועל זה השיגעון וכו וכו , זה מתחיל
להרגיש כמו סיסמאות סרק .
עכשיו אתה תבוא ותגיד שבשביל הקבוצה האהובה הזאת מה שצריך זה להעיף את טביב אפילו על חשבון העונה הזאת נכון? אז מבחינתי זה פרדוקס בלתי נתפס בעליל !
והפרדוקס הזה הוא הדבר החזק ביותר שמרחף היום מעל למועדון בכלל ובבלומפילד במשחקי הקבוצה בפרט.
גם אם המטרה היא להעיף את טביב צריך למצוא את הדרך לעשות זאת מבלי לפגוע בקבוצה.
תראה כנראה שיש לנו שני קווים מקבילים שלעולם לא יפגשו ,אני באמת ובתמים חושב שבשאלה שצריכה להישאל זו מה היא הפועל ? ההנהלה ,המועדון,השחקנים,המאמן או האוהדים ?
לשיטתי הפועל זו רוח זו קבוצה של אנשים שיש להם הרבה מאפיינים משותפים ובכלל קשה מאוד להגדיר אותם ,אבל על תתבלבל מאוד קל לי להצביע על משהו שהוא אוהד הפועל אחרי שיחה קצרה ,אוהד הפועל כנראה הוא קצת שמאלן,קצת סוציאליסט,קצת פלורליסט,קצת אחר בעיקר שונה ולא גזען (לפני שיהרגו אותי,זה לטעמי),כל אחד יכול להצטרף ויתקבל בברכה להפועל עד אשר יסטה מהדרך ומהרוח שאני מתאר ,בשביל זה אני תומך בשביל זה אני נלחם
וזה מה שאכפת לי ממנו ,לא השחקנים לא המאמנים ולא ההנהלה ,כול אלו ברי חלוף וכזה הוא גם אלי טביב .
מה לעשות ? אני חושב שצריך להעיף את טביב על חשבון כל דבר אחר ,אני מעודד את הפועל (כפי שהגדרתי מקודם) לא שום דבר אחר ,טביב לקח,לוקח ויקח את הרוח הזו ,מה שונה הפועל של היום מבית"ר למשל, חוץ מהצבע של המדים ? כלום !!! וזה מה שמפריע לי בעיקר ,לא התוצאות לא המאמן אלא הפועל שאבדה לי ובעוד כזו אכזריות .
אני מוכן "לסבול" כדי שטביב לא יהיה כאן ושום דבר בדרך לא יעצור אותי ,לקחו לי את הפועל ואני רוצה אותה חזרה אם זה אומר שהמלחמה נגד טביב תעלה לנו ביוקר אני מוכן לשלם את המחיר כי מה שונה הפועל מבית"ר ?
בפרקטיקה יש שני תחומים שצריך לפועל בהם :
1. מול ההתאחדות שברור לכולם שיש שם משהו לא כשר בעליל (טוב שהוא לא הביא תעודת יושר ממגדל )
2. למרר לו את החיים,טביב לא איש שאוהב לסבול או כבר יחפש את הדרך החוצה ,לא סתם הוא עזב את כפ"ס ואנחנו (הקהל) זה בטח לא כפ"ס (למרות שמידי פעם הפורום מוכיח אחרת)
קודם כל המאפיינים שציינת לאוהדי הפועל זה שטות אחת גדולה שאין לי מושג על סמך מה אתה כותב זאת( קצת גזעני)
מבחינתי הדבר המשותף לכולם זה שהם אוהדי הפועל ... וזהו. אל תנסה להגדיר בטח ובטח לא בהפועל שיש לה אוהדים מכל קשת האוכלוסיה על כל רבדיה צבעיה ועדותיה! וזה גם מה שיפה בקהל שלנו.
אתה צודק לגבי שני הקווים המקבילים שכנראה לא נפגשים, הדאגה שלי להפועל שונה משלך , הרצונות שלנו שונים, וטוב שיש את הפורום כדי לדבר על הדברים.
לא חייבים להסכים, אבל איך שאני רואה את הדברים מה שחלק מהקהל עושה זה אנטי אהדה מבחינתי ולא משנה מה המניעים .
אני לתומי חשבתי שבסוף בסוף מה שכולנו רוצים ומחכים זה למשחק הבא להנות ולהצליח. כנראה שזו לא נחלת הכלל וחבל.