mkorman1 כתב:
הגישה הזאת של כולה ליגה לאומית אפשר לחשוב...
כבר עלתה לנו באבדן העלייה בעונה שעברה
יתרה מזאת זו גישה שחצנית זחוחה ומתנשאת
שמילא אם יש לה כיסוי אבל היא פאתטית כאשר
אין לה כיסוי
אני מסתכל על יתר הקבוצות בלאומית ובאמת שאני לא מוצא שום צידוק
לזלזול הזה
אם לא נביא 2 גבוהים ורק אלוקים יודע מאיפה נגרד אפילו אחד אזי צפוי לנו מאבק קשה וארוך העונה
ולא בטוח שנעלה
שני הגבוהים שישנם כרגע הם בחזקת נעלם
האחד חוזר מפציעה ארוכה והשני נראה כמו עב״מ
אם הכוונה היא להשאיר את רוקני כגיבוי יחיד לשניהם אז אנחנו בצרה צרורה
עוד פעם הזלזול...מה יהיה קורמן.
תגיד לי, הבקעה, שהיה להם תקציב ליגת על שנה שעברה - מה היה להם כבר על הספסל כמחליפי גבוהים? מוסקוביץ'? נו ו, מה עוד? זהו. אז בחיאת, די כבר.
הדבר היחיד שעלה לנו באובדן העלייה בשנה שעברה זה שנפצעו לנו שני שחקני חמישייה ברגע האחרון.
קח את הבקעה, תפצע להם את ברדפורד ואיתי לב, תחזיר לנו את מתן ויוטר, ואנחנו פותחים להם את התחת 3-0 עם 3- הפרש כל משחק.
אפשר תמיד להתכונן לכל מקרה שהוא ולהחתים 12 שחקנים בכירים. אבל אין לנו כסף להכל, גוסינסקי כבר לא פה. אז עושים שיקולים של עלות-תועלת. ובליגה הלאומית, שבה למרבית הקבוצות יש בקושי גבוה וחצי נורמלי, להחזיק 4 גבוהים איכותיים בסגל זה אובר-קיל היסטרי שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו. מה לעשות. להחזיק גבוה ישראלי איכותי זה הרבה כסף, ולאמר לאחד מהם שהוא עוד לא יראה כמעט מגרש בפאקינג ליגה לאומית כי יש 3 גבוהים לפניו ברוטציה לא יעזור להוריד את המחיר.
זה לא זלזול ולא בטיח. זה בניית קבוצה מאוזנת ואופטימלית תחת המגבלות הכספיות שלנו. ותחת המגבלות האלה שלושה גבוהים איכותיים בסגל זה הגיוני ביותר בליגה הלאומית