תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 01:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ורמוט,אניימה,דה סילבה
הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 13:09 
chaiel49 כתב:
לא צריך עוד שחקנים. צריכים מאמן אחר. אני עדיין חושב שיש לנו את הקבוצה הכי טובה בישראל.

הכי טובה בארץ אתה אומר
אם היית צריך לבחור מגן שמאלי מכל הליגה, איזה מקום פרנסמן היה בבחירות שלך ?
כנל לגבי בלם , איזה מקום באדיר שם ?
מה לגבי קשר אחורי ? אבוטבול מהטובים בארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 13:16 
redead כתב:
chaiel49 כתב:
לא צריך עוד שחקנים. צריכים מאמן אחר. אני עדיין חושב שיש לנו את הקבוצה הכי טובה בישראל.

הכי טובה בארץ אתה אומר

בוא נתחיל מזה שהייתי שם כל שחקן בסגל של הפועל כמגן שמאלי לפני פרנסמן וזה רק מוכיח כמה המאמן דפוק.
המגן השמאלי של חיפה יותר טוב משיש+דדי+עטיה ביחד אבל חוץ ממנו? אם החוליה החלשה שלנו היא שיש כמגן שמאלי אנחנו במצב טוב.
באדיר בטופ בלי ספק. ופרנסמן אחלה בלם, ואין שום סיבה שהוא יתחיל לכדרר ולמסור אחורה, לוחצים אותך? תעיף לקיבינימט!

ואם התחלת במשחק הזה, תראה לי קבוצה ששני החלוצים הפותחים שלה יותר טובים מתמוז ודמארי? וקובצה שהחלוץ שהשלישי שלה יותר טוב מלאלה? (ולדעתי הוא יכול לפתוח ברוב קבוצות הליגה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 13:19 
chaiel49 כתב:
redead כתב:
chaiel49 כתב:

הכי טובה בארץ אתה אומר

בוא נתחיל מזה שהייתי שם כל שחקן בסגל של הפועל כמגן שמאלי לפני פרנסמן וזה רק מוכיח כמה המאמן דפוק.
המגן השמאלי של חיפה יותר טוב משיש+דדי+עטיה ביחד אבל חוץ ממנו? אם החוליה החלשה שלנו היא שיש כמגן שמאלי אנחנו במצב טוב.
באדיר בטופ בלי ספק. ופרנסמן אחלה בלם, ואין שום סיבה שהוא יתחיל לכדרר ולמסור אחורה, לוחצים אותך? תעיף לקיבינימט!

ואם התחלת במשחק הזה, תראה לי קבוצה ששני החלוצים הפותחים שלה יותר טובים מתמוז ודמארי? וקובצה שהחלוץ שהשלישי שלה יותר טוב מלאלה? (ולדעתי הוא יכול לפתוח ברוב קבוצות הליגה)

באדיר ופרנסמן כבר שנתיים רצוף חלק מחרא של הגנה שלרוב הסתמכה על שוער אלוהי שמציל את הקבוצה
סבבה ששני החלוצים שלנו מצויינים , בלעדיהם אני בספק אם היינו כובשים שער אחד מתחילת העונה
ובכל מקרה החלוצים של חיפה ומכבי לא הרבה פחות טובים אם בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 13:20 
היום הבנתי שעדן בן בסט (!) משחק בליגה הראשונה בצרפת. כלומר,מישהו הצליח להוציא בלופים רציניים לאירופה כאילו הם שווים משהו. לא רחוק היום שהרבה בלופים יתגלו - ורמוט שלא מתאים למשחק פיזי, זהבי שענק בשבילנו אבל לא בשביל איטליה, ובוזגלו שאלוהים יודע מה יש לו לחפש בבלגיה.
ברור שיש סיכוי שקבוצה ישראלית חכמה יכולה להרויח מאוד מכך, ונתי אכן חושב באופן חכם. אני ממש לא מבין את הזלזול והלגלוג של כמה משתמשים פה. מי באמת מאמין שורמוט יצליח בגרמניה? מה הוא יעשה אחרי שנה על הספסל שבתחילת שנה הבאה יגידו לו שהוא לא בתוכניות-יבכה בתוכנית של אופירה? ומה יעשה בוזגלו? ובן סהר יכבוש את אירופה? והאמת-מתי אנימה עלה בהרכב לאחרונה (וכאן כמובן מדובר על שוער שמסוגל להיות מוביל)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 13:25 
redead כתב:
chaiel49 כתב:
redead כתב:
chaiel49 כתב:

הכי טובה בארץ אתה אומר

באדיר ופרנסמן כבר שנתיים רצוף חלק מחרא של הגנה שלרוב הסתמכה על שוער אלוהי שמציל את הקבוצה
סבבה ששני החלוצים שלנו מצויינים , בלעדיהם אני בספק אם היינו כובשים שער אחד מתחילת העונה
ובכל מקרה החלוצים של חיפה ומכבי לא הרבה פחות טובים אם בכלל

נגיד שלא הכי טובה, אתה מסכים איתי שקשטן גורם לה להיות יותר גרועה מאיך שהיא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
איזה שחקן יחזור?
כל אחד עזב בצורה יותר מגעילה מהשני.

הם ילכו למכבי ולא אלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 13:27 
אין שום הבדל בין ההגנה של הפועל השנה להגנה של הפועל בשנתיים האחרונות
אותו החרא בדיוק
יש הבדל גדול שבשער עומד אניימה
בנוסף שהקבוצה לא מסוגלת להחזיק כדור יותר מ3 דקות ולעשות איזה התקפה אז בכלל המצב לא משהו וצריך להתגונן יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
מוותר על כולם, רק תנו לי את זהבי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 13:52 
אני בכלל לא מבין איך אחרי הופעה איומה כמו של אתמול אתם עוטד מנהלים את הדיון הדבילי הזה של "מי יותר טוב מאיתנו". עזבו אותי רגע מחיפה ומכבי - יש לנו קבוצה מזעזעת. הקבוצה הכי חלשה שהייתה לנו מאז ימי גיא לוזון. קבוצה חלשה, חסרת כשרון (באופן יחסי), לא מגובשת וחסרת מוטיבציה. אתם אשכרה חושבים שקבוצה שנראית ככה תהיה מסוגלת להשיג משהו השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 13:55 
אני באמת חושב שמבחינת שחקנים נטו יש לנו קבוצה טובה שעם טיפה חיזוק היא באמת אחת החזקות בליגה, בטח בכושר הנוכחי של חיפה
הבעיה היא האיש שהפך את אותה חבורת שחקנים לקבוצה מנותקת, אפורה ומגעילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
מאמן:
גוטמן

הרכב:
אניימה
קנדה
פצ'לקה
דה סילבה
פנסטיל
אבוטבול
נטכו
ורמוט
זהבי
ברדה
שכטר

מחליפים:
טועמה
חוטבה
ידין
אפולה
תמוז
דמארי
איגבור

משלימי סגל:
שיש
גורדנה
אלרואי כהן
קליימן

:CRY2: או :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 14:08 
דיי כבר עם הקנדה הזה!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 14:13 
גילי לדעתי דווקא יכול להצליח שם.
אבל אם כבר מישהו היה חוזר לארץ זה גילי, חלום לראות כאן את דגלאס בהפועל.
אבל כל עוד קשטן מאמן זה לא משנה באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
בינואר לא.
אם בקיץ לא מגיע לפחות אחד אחד גילי\זהבי\אניימה\שכטר\דה סילבה\בן סהר, או לפחות מו"מ רציני עם אחד מהם, אני אהיה מאוד מופתע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
אניימה? אין מה להביא אותו אם זה להשאלה של חצי שנה, גם ככה חצי שוער-חצי בלם הוא לא יהיה אצל קשטן וזה היתרון הכי גדול שלו.
דה סילבה? אחרי הפציעה וכשהוא לא יכול לעבור את החצי(קשטן), לא מעניין.
ורמוט? ממש, רק קשטן ייתן לו להסתובב חופשי במגרש כמו גוטמן. יהיה תקוע בקו ולא יעשה כלום כל המשחק.

גם אם נביא עכשיו את פיליפ מקסס, איקר קסיאס ופרנק ריברי נשחק בינוני במקרה הטוב, במקרה הרע כמו אתמול.

ציטוט:
אני בכלל לא מבין איך אחרי הופעה איומה כמו של אתמול אתם עוטד מנהלים את הדיון הדבילי הזה של "מי יותר טוב מאיתנו".

אני עדיין מנסה להבין איך הם מנהלים דיונים על "איזה שחקנים צריך להביא כדי לצאת מהמצב הזה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: