קלדרון כתב:
לחזק את מה שכתב שחר.
מאז שההוא עם התעודת יושר מהעיריה השתלט על המועדון נכנסנו למערבולת של התנהלות רעה, מבחילה ורחוקה מכל מה שהיה הפועל. לא שהינו מושלמים קודם אבל זה היה המועדון שלנו עם השטויות שלו שמתעצבנים עליהן וסולחים וכי זה שלנו.
טביבי הביא את ביט"ר להפועל.
השקרים של אוסידון. היריקה בפנים של איש מנהלה יקר כמו מורדי כדי פנות תפקיד לערס צעצוע שהטביבי מצא בחמאם. ההתנהלות מול שחקני הקבוצה העוזבים. מסיבות העיתונאים ההזויות. ההעלמויות כשצריך לתת תשובות. לקיחת קרדיט שלא מגיע על כל דבר שנראה חיובי.
במסגרת הזו הגיע קשטן. אבל לא כמו מאמן מכובד שבא לעבוד מתוך יושר אישי ואפשר להסכים או לא להסכים עם הדרך המקצועית שלו.
קשטן הגיע כחלק מאוירת ביט"ר. כמו גנב בלילה הוא תקע סכין בגב של מי שכבר היה בעמדת המאמן רק כדי לקבל את התפקיד. העובדה שמי שהוא בגד בו היה בן טפוחיו רק העצימה את המהלך המכוער.
כשמוסיפים לזה את האוירה הרעה שיש בחדר ההלבשה מאז שהגיע ששיאה היה כמובן מול סלים אין לרבים בקהל סבלנות ורצון לסבול את התוצאות האיומות על הדשא. לא מבחינת צבירת נקודות, מבחינת איך שהקבוצה נראית, בלי שיטה, בלי מוטיבציה, בלי דרך.
לא בטוח שיוסי היה מביא תוצאה טובה יותר במועדון של טביבי, גם לא עטר או רב"ש. אבל בטוח שהיתה לי סבלנות לראות מה העונה תביא איתה.
לקשטן אין לי סבלנות.
אה, YOS. אכן זה השיר.
בתור אחד שיש פה מספר אימבצילים שחושבים שהוא תומך בטביב, אני מסכים עם רוח הדברים.
הסגנון, היהרות, הזחיחות, האטימות, השכונתיות, כל אלה הם עילה מספקת על מנת לצדד בהעפתו מהמועדון. לא צריך יותר מזה. אין שום צורך לחפש בנרות תאוריות קונספירציה אפלות. לא צריך לטעון שיש לו מטרה לחרב את המועדון/הוא לא רוצה בהצלחתו/כל תאוריה אחרת (אם כי הכל יכול להיות ואף אחד מאיתנו לא יודע). יש לנו הנהלה שמאופיינת בשילוב תכונות קטלני- גם דוחים, גם חסרי מושג וגם יהירים. זה לא אומר שהוא רוצה ברעת המועדון. זה גם לא כל כך חשוב.
יחד עם זאת, אני חולק על הסלחנות שלך כלפי גורמים אחרים (לפחות כך זה משתמע). אני גם לא חושב שזה משרת משהו. לא רוצה להיכנס למה שהיה בעבר, אבל אתה מציג את זה טיפה חד ממדי.
אם ניקח את הפן המקצועי נטו, קשטן בלי ספק אחראי על הדרך בה הקבוצה נראית כרגע. סיפורים אפשר לספר עד מחר, אבל זאת לא הנקודה וחבל שתגובות מהסוג שלך נאמרות דווקא עכשיו אחרי כשלון מקצועי, כי זה רק מוריד מערכן (ואני מבין את ההקשר ולא בא אליך בטענות. זה היה מתבקש במובן מסויים). הרי אם עוד שבועיים נשחק מצויין זה אמור להפוך את הדיעה של מישהו כלפי טביב?