ציטוט:
אדל: כרגע אנחנו לא משחקים כ"כ טוב, תנו לנו זמן
אכזבה בהפועל ביום שלאחר ה-1:0 מול ראפיד בליגה האירופית. שחקנים בשיחות פנימיות: "נקווה שיגיע חיזוק, יותר מדי שחקנים לא שיחקו בעמדות שלהם"
הפועל תל-אביב פתחה ברגל שמאל את שלב הבתים של הליגה האירופית עם הפסד ביתי 1:0 לראפיד בוקרשט הרומנית, קבוצה שלא נמנית על אריות היבשת. האדומים של דרור קשטן אמנם היו עדיפים ברוב שלבי המשחק והחמיצו מספר מצבים קורצים לכיבוש שער, אבל רמת הכדורגל שהפגינו הייתה ירודה, ולמאמן וחניכיו מצפה עבודה רבה.
להפועל צפוי רצף משחקים לא פשוט בתקופה הקרובה, כאשר כבר ביום ראשון האדומים ייצאו למשחק חוץ קשה בעכו, מה שאולי יוביל את קשטן לבצע רוטציה בסגל הקצר שלו, כשככל הנראה יקבל קצת נפח עם חזרתו של המגן השמאלי, גל שיש.
האכזבה בחדר ההלבשה בסיום הייתה גדולה, אך למרות שקשטן לא שוחח עם השחקנים, כמה מהם דיברו בינם לבין עצמם ואמרו: "יותר מדי שחקנים לא שיחקו בעמדות שלהם. אורמוש צריך לשחק בכנף ימין ולא בצד שמאל, ולדמארי אין מה לחפש באגף, הוא חלוץ. הסגל שלנו אמנם קצר, אבל גם כך בקושי נעשית רוטציה והעייפות ניכרת, נקווה שיגיע עוד חיזוק כי ככה יהיה קשה להתמודד בכל החזיתות".
שוער האדומים, אדל אפולה, ניתח את ההפסד: "החמצנו הרבה ולא השכלנו לנצל את המצבים שלנו, ובסוף ספגנו. אמרתי את זה בעבר, זה הכדורגל ודברים כאלה יכולים לקרות. השוער של ראפיד היה מדהים, ואת העובדה הזאת צריך לקבל. כשמגיעים לחמישה מצבים כאלה, חייבים להבקיע, ראפיד הגיעה למצב אחד וכבשה".
הקמרוני מודאג לקראת סדרת המשחקים הקרובה של קבוצתו: "יש לנו רצף של הרבה משחקים ואין לנו מספיק זמן לנוח בין לבין. כרגע אנחנו לא משחקים כל כך טוב, אבל אנחנו עובדים קשה באימונים ועוד נשתפר. במשחק האחרון בליגה ניצחנו אבל לא שיחקנו טוב, מול ראפיד שיחקנו טוב יותר אבל לא הצלחנו לנצח, זה הכדורגל.
זה קשה להפסיד בצורה כזאת, אבל אני לא חושב שההפסד ישפיע עלינו באופן ספציפי. הבעיה לדעתי היא שאני מפחד שלא יהיה לנו זמן לנוח כמו שצריך בגלל שיש לנו רצף של משחקים לפנינו. במשחק הקודם הייתה לי בעיה במפשעה, והצלחתי מול ראפיד למרות שלא היה זמן לנוח, נצטרך לראות מה יהיה הלאה", הוסיף השוער
"אנשים נוטים לשכוח דבר אחד. מדובר במאמן חדש ושחקנים חדשים. צריכים לתת לנו זמן, לא הכל מתחבר תוך זמן קצר. צריכים לאפשר לנו להתחבר. אני לא חושב שההפסד ישפיע על הסיכויים להעפיל לשלב הבא, אם ננצח את חמשת המשחקים האחרים נסיים במקום הראשון. אנחנו צריכים ללמוד מההפסד הזה ולדאוג שדבר כזה לא יחזור על עצמו. הקבוצה שלי היא קבוצה טובה", סיכם אפולה.
בינתיים, הקשר מחמוד עבאס, שממעט לקבל דקות משחק בתקופה האחרונה, הביע את אכזבתו בנושא בקרב חבריו, בייחוד לאור העובדה כי באימונים הוא מגלה יכולת טובה. לא מן הנמנע כי אם המצב יימשך, הוא עשוי לבקש שחרור לעונת השאלה בקבוצה אחרת, כאשר מספר מאמנים מליגת העל כבר התעניינו בשירותיו.