תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 10:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ת-ת-פ-ט-ר
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 22:35 
בינמן כתב:
לא קראתי את האשכול. לא מעניין.
אבל שאלה -
אם נניח והוא יתפטר,
מי תביאו במקום?
עטר? יש לו חוזה.
יובל נעים? חתום.
גוטמן? פחח, עם טביב במערכת - אין סיכוי שהוא יסכים.
קשטן הוא היחידי שיכול לסבול את הבוז שלכם בלי לשבור את הכלים.

זה נכון, ובדיוק כמו שכבר אמרת, האש לא צריכה להיות לכיוונו, אלא לכיוון ההנהלה, לא לקרוא קריאות שווא לאלי גוטמן, להתמקד בהנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 22:37 
הוא יהרוס אותנו לאט
הוא יתיש אותנו
שנים מהחיים הוא יקח לנו העונה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
מה שעשה היום לאלרואי כהן היה פשוט לא במקום, אני מעדיף להאמין שהוא שכח שיש לו עוד חילוף מאשר שהוא ייבש אותו מדקה 60 עד דקה 92 כדי לעשות חילוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
sylar כתב:
אני מתבייש.
מעטים האנשים שנשארו פה שפויים.
זה נראה כמו אוהדי מכבי, בחיי.
התרגלנו להצלחות, ופתאום קצת קשה, והקבוצה לא משחקת, אז "תתפטר", "מאמן אפס", "אלי גוטמן" ?!
כולם פה השתגעו.
הקבוצה שראינו פה בשנתיים-שלוש האחרונות הייתה, נגמרה, וכנראה שלא תחזור.
קשטן מאמן גדול. וזה מבוסס על נתונים מספריים.
תרגיעו.

אם היינו בשנות ה-90 אז אולי לנתונים האלה הייתה משמעות. כרגע ה"נתונים המספריים" האלה הם שלג דאשתקד.

עד כמה שזכור לי, בני יהודה שיחקו טוב מאוד בשנה שעברה.
והשנה שעברה היא לא בשנות ה-90.

לירון האדום כתב:
:LOL2:

לירון האדום, תרצה להסביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 22:46 
איזה נתונים מספרים? מהשנים שלו במכבי ובהפועל ובבית"ר?!
בני יהודה התחילה את העונה גרוע וסיימה אותו באופן טוב.
אבל הפועל זה לא בני יהודה, בשביל לסיים בליגה הזאת מקום 3,4 לא צריך להיות מאמן "קליבר".
ותשאל כל אוהד בני יהודה מה הוא חושב על קשטן והוא יגיד לך- שהוא בחיים שלו לא ירצה לראות אותו שוב בשכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אבל הפועל זה לא בני יהודה, בשביל לסיים בליגה הזאת מקום 3,4 לא צריך להיות מאמן "קליבר".
ותשאל כל אוהד בני יהודה מה הוא חושב על קשטן והוא יגיד לך- שהוא בחיים שלו לא ירצה לראות אותו שוב בשכונה.

הנתונים המספריים האלה:
ויקיפדיה כתב:
דרור קשטן (נולד ב-1 באוקטובר 1944), הוא כדורגלן עבר ומאמן כדורגל ישראלי בהווה. מאמן כיום את קבוצת הכדורגל הפועל תל אביב.
קשטן הוא המאמן המעוטר ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי, עם שש אליפויות, שישה גביעי מדינה ושני גביעי טוטו.

לא דיברתי על יכולת, דיברתי על תוצאה סופית.
שנה שעברה הקבוצה שלו, שלדעתי לא הייתה הרביעית בטיבה בליגה, סיימה במקום הרביעי.
השנה הקבוצה שלו, שלדעתי היא השלישית בטיבה בליגה, תסיים במקום השלישי.
אני לא מחסידי קשטן, אבל אני חושב שאין אופציה ריאלית יותר טובה וצריך להבין שזה מה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 22:52 
sylar כתב:
לירון האדום כתב:

הנתונים המספריים האלה:
ויקיפדיה כתב:
דרור קשטן (נולד ב-1 באוקטובר 1944), הוא כדורגלן עבר ומאמן כדורגל ישראלי בהווה. מאמן כיום את קבוצת הכדורגל הפועל תל אביב.
קשטן הוא המאמן המעוטר ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי, עם שש אליפויות, שישה גביעי מדינה ושני גביעי טוטו.

אני לא מחסידי קשטן, אבל אני חושב שאין אופציה ריאלית יותר טובה וצריך להבין שזה מה יש.

אתה רציני איתי? תבדוק בבקשה מתי התואר האחרון שקשטן לקח ותחזור אליי..
הקבוצה השלישית בטיבה בליגה? סלח לי אבל אני חושב שאם מאמן אחר אנחנו יכולים להתחרות על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
קטונתי מלשפוט את קשטן כמאמן. אני גם לא מבין גדול בניהול קבוצות כדורגל, כך שאני לא יכול לשפוט את טביב ואוסידון.
אני רואה מה קורה על הדשא, ועל הדשא יש קבוצה כבויה, שהוציאו לה את הנשמה באופן כללי, ולרוב השחקנים גם באופן אישי.
אני רואה קבוצה בלי שיטת משחק, עם התקפות שנתקעות באמצע, עם כדורים ארוכים לשום מקום, בלי תנועה, בלי פתיחה לאגפים, בלי חילופי מקומות, בלי יצירתיות, בלי התלהבות, בלי אהבת המשחק, בלי חיבור לקהל.
אני רואה את כל הגועל נפש הזה, ואני מתגעגע. זה לא שהיה כאן מושלם לפני שנה-שנתיים, זה לא שגוטמן הוא מלאך צחור כנפיים, אבל היה משהו אמיתי ושמח בקבוצה שלו, גיבוש חברתי שבא לידי ביטוי על הדשא וגם ביציעים.
ולא שאיכפת לי שהפועל מפסידה, גדלתי בתקופות אחרות, שזאת היתה השיגרה.
איכפת לי שהקבוצה שלי עושה לי חשק להקיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
יותר משאלי גוטמן עשה את הפועל - הפועל עשתה את אלי גוטמן. הוא הגיע אלינו כמאמן גמור. אחד שמאז האליפות בהפועל חיפה רק נכשל ופוטר מכל מקום, כולל בקפריסין.
התמזל מזלו והתלכדה לו קבוצה נדירה בין הידיים. זה הספיק בקושי לאליפות בפוקס הודות לקיזוז, אבל לפחות גוטמן ויתר על הגוטמניזם שלו, הבונקריות והקשיחות עם השחקנים ונתן להם חופש להראות מה הם יודעים.
לא יעזור כלום - יבואה, דה-סילבה, ידין, שכטר, תמוז, טועמה - את כל אלה הנחיתו על גוטמן. את אניימה, נאתכו, באדיר וגילי הוא קיבל מראש. היו שחקנים שגוטמן דרש: ורוצ'ינה ובוקארי. למזלנו האחרון ברח לחיפה. לצערנו הראשון נחת בוולפסון.

אפשר להמשיך גם עם המנטרה השגויה כאילו רק בגלל טביב גוטמן הועזב. האמת היא אחרת והיא שגוטמן החליט לעזוב, ויש לכך מס' סיבות, שאין להם קשר ישיר לטביב וזה הוחלט כבר על ידו עוד בטרם הבמבי.

אני לא צעקתי היום "אלי גוטמן". אפשר לקרוא ולהבין מדוע. במציאות של הקיץ האחרון רק קשטן היה יכול למנוע מהפועל קריסה מוחלטת. מי שרוצה להבין מה זה קשטן בימים כאלו שיראה את ההבדל בין עונה פינססית עם קשטן (2004) ובלעדיו (2005).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
האמת, במצב כזה בלומפילד רועד משירת "הנהלה זונה" זה קלאסי, לא ברור למה זה לא קרה..

מה קרה לך? כי אנחנו לא מכבי!
אנחנו הפועל, אנחנו נראה את הקבוצה שלנו מתפוררת ואנחנו נמשיך לעודד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 23:02 
Charlie כתב:
יותר משאלי גוטמן עשה את הפועל - הפועל עשתה את אלי גוטמן . הוא הגיע אלינו כמאמן גמור. אחד שמאז האליפות בהפועל חיפה רק נכשל ופוטר מכל מקום, כולל בקפריסין.
התמזל מזלו והתלכדה לו קבוצה נדירה בין הידיים. זה הספיק בקושי לאליפות בפוקס הודות לקיזוז, אבל לפחות גוטמן ויתר על הגוטמניזם שלו, הבונקריות והקשיחות עם השחקנים ונתן להם חופש להראות מה הם יודעים.
לא יעזור כלום - יבואה, דה-סילבה, ידין, שכטר, תמוז, טועמה - את כל אלה הנחיתו על גוטמן. את אניימה, נאתכו, באדיר וגילי הוא קיבל מראש. היו שחקנים שגוטמן דרש: ורוצ'ינה ובוקארי. למזלנו האחרון ברח לחיפה. לצערנו הראשון נחת בוולפסון.

אפשר להמשיך גם עם המנטרה השגויה כאילו רק בגלל טביב גוטמן הועזב. האמת היא אחרת והיא שגוטמן החליט לעזוב, ויש לכך מס' סיבות, שאין להם קשר ישיר לטביב וזה הוחלט כבר על ידו עוד בטרם הבמבי.

אני לא צעקתי היום "אלי גוטמן". אפשר לקרוא ולהבין מדוע. במציאות של הקיץ האחרון רק קשטן היה יכול למנוע מהפועל קריסה מוחלטת. מי שרוצה להבין מה זה קשטן בימים כאלו שיראה את ההבדל בין עונה פינססית עם קשטן (2004) ובלעדיו (2005).

אותם שחקנים שהונחתו עליו , מה הם היו לפני אלי גוטמן? להגיד שהוא קיבל את הסגל הטוב בארץ זה סוג של גניבת דעת. הוא בנה את הסגל הטוב בארץ... לקח את מה שהיה לו והוציא ממנו את המקסימום. שחקנים כמו זהבי ונאתכו (במיוחד נאתכו) חייבים לאלי גוטמן את הקריירה שלהם.
נכון שהיו לו חסרונות , אבל הוא היה מאמן ענק שהנחיל שיטה וגיבוש חברתי שאין לדעת מתי נראה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 23:03 
באמת אני רוצה שמישהוא יסביר לי.

מה לא עובד בהפועל?

השחקנים לא טובים ? הדרך לא טובה ?

מה לא טוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
יותר משאלי גוטמן עשה את הפועל - הפועל עשתה את אלי גוטמן . הוא הגיע אלינו כמאמן גמור. אחד שמאז האליפות בהפועל חיפה רק נכשל ופוטר מכל מקום, כולל בקפריסין.

אנשים שלא מבינים וקוראים את מה שכתבת יכולים לחשוב שהנחיתו את גוטמן פה יום לפני החגיגות אליפות בפארק הירקון.
גוטמן בא לפה בינואר 2008, מרשימתי השחקנים שהבאת היו בקבוצה רק אניימה ונאתכו אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
הביתה יא בן זקן מזדיין
עומד ומסתכל ואומר" טוב, דקה 65 אני אעשה חילוף, דקה 90 את השני" ?!?!?!?!?!?
חתיכת אפס, תראה איך הקבוצה שלך נראית, אין מי ששולט, גועל נפש, שי אבוטבול לא צריך לקבל דקת משחק אחת בחודש הקרוב, לך הביתה חתיכת תרח זקן ובובה מזדיינת

נמאסת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אתה רציני איתי? תבדוק בבקשה מתי התואר האחרון שקשטן לקח ותחזור אליי..
הקבוצה השלישית בטיבה בליגה? סלח לי אבל אני חושב שאם מאמן אחר אנחנו יכולים להתחרות על האליפות.

גם עם קשטן אנחנו יכולים להתחרות על האליפות.
בכל מקרה חיפה ומכבי יותר טובות.
מתי היה התואר האחרון של גוטמן לפני שהוא בא להפועל? שיטת המשחק ה"גרמנית" שלו לא הייתה מאד אטרקטיבית.
נכון, גוטמן השתנה, והתחבר לקבוצה במהירות. אין כאן מקום להשוואה, אבל הטיעונים שלך חסרי ביסוס.
"לא אוהב את קשטן!", "תביאו רק את גוטמן!". מספיק כבר.

Charlie, כל מילה בסלע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

ברור. דה סילבה היה מחוזר באירופה כבר בכפ"ס. כך גם ידין. סקאוטים מאנגליה היו פוקדים את הקופסא על בסיס שבועי בשביל שכטר. ותמוז? תמוז היה עילוי בנוער של בית"ר.
וכמובן אף מילה על זהבי, הילד ששיחק בלאומית והפך לאחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה. גם ורמוט הוכיח את עצמו באירופה. עזוב שהשחקנים עצמם מודים בכל הזדמנות לגוטמן על איך ששידרג אותם, הוא סתם אפס שפשוט במקרה נפל על הסגל הכי טוב בהיסטוריה(הוא גם הגיע להפועל אחרי כמה דאבלים רצופים, והרס לנו).
בדפי ההיסטוריה גוטמן ייחשב לרשע ועוכר הפועל, חבל בכלל שהבאנו את האפס הזה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
Redfan כתב:
האמת, במצב כזה בלומפילד רועד משירת "הנהלה זונה" זה קלאסי, לא ברור למה זה לא קרה..

מה קרה לך? כי אנחנו לא מכבי!
אנחנו הפועל, אנחנו נראה את הקבוצה שלנו מתפוררת ואנחנו נמשיך לעודד!

מה זה מתפוררת...
נשבר לי הזין מהפורום הזה כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
מדוע ולמה היום לא היה החילוף הקבוע של המחצית ?
אה,אלרואי לא שיחק,לא היה איזה שעיר לעזאלזל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 23:28 
Yalla Hapoel כתב:
באמת אני רוצה שמישהוא יסביר לי.

מה לא עובד בהפועל?

השחקנים לא טובים ? הדרך לא טובה ?

מה לא טוב ?

אין קסמים ,ההנהלה לא טובה והדג מסריח מהראש ,זה משפיע על כולם , על המאמן על השחקנים על הקהל ועל התקשורת,מכאן זה כדור שלג שיהיה קשה מאוד לעצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 23:32 
sylar כתב:
לירון האדום כתב:

הנתונים המספריים האלה:
ויקיפדיה כתב:

.

אתה לא ריאלי אתה פשוט בן אדם שלא איכפת לו אז תעשה לנו טובה ותחסוך מאיתנו את ההודעות שלך שאין להם שום קשר למציאות. גם אם היה פה מוריניו והיה מקבל החלטות כאלה הייתי דורש פיטורים. למה? כי זה או שהוא עושה דווקא או שהבן אדם כבר איבד את הקשר עם המציאות. החלטות הזויות שבאמת ולא צריך להיות גאון כדי לראות את זה. אז אין בעיה אתה תמשיך לאהוד דרך ויקיפדיה אני מעדיף לראות את הפועל משחקת במגרש.

נערך לאחרונה על ידי אנדרסיטו בתאריך 15 ספטמבר 2011, 23:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2011, 23:36 
יש לי גם סיסמא לקמפיין החדש- "קשטן תתפטר, קשטן תתפטר- גוטמן בוא מהר", על מנגינת הפועל עולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 00:06 
אדם דוחה, מאמן מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 00:17 
Charlie כתב:

:D :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
כתבתי המון מילים, ובסוף החלטתי למחוק ולכתוב 2 משפטים
שער 5- תודה על הכל. הקהל הכי טוב בארץ ביי פאר
שער 7- הוצאתם לי את החשק לבוא למגרשים. שונא את כולכם. מכביסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
דימיטאר ברבא-טוב כתב:
עמי נאווי כתב:
זה שקשטן בושה זה דבר אחד.
זה שעמדה מולנו קבוצה עדיפה, זה דבר שני. הפועל זה לא ברצלונה.
וזה ששער 7 פצח בזימרת אלי גוטמן זו בושה גדולה עוד יותר.

וזה גניבת דעת.
רפיד בוקרשט לא עדיפה על הפועל. בטח שלא בבלומפילד.

מה גם שהפועל של השנתיים האחרונות, היתה גומרת משחק כזה עם 3-0+לפחות 10-15 הזדמנויות.

א. הפועל לפני שנתיים היתה עם אוסף שחקנים נדיר. ספק אם יהיה כ"כ הרבה כשרון שילבש אדום בבלומפילד בעשור הקרוב . איך אפשר בכלל להשוות?!
ב. ראפיד בוקרשט שיחקה בדיוק כמו שצריך לשחק במשחק חוץ. בדיוק כמו שהפועל שיחקה המון משחקים. ראפיד הגיעו ראשונים לכל כדור
(אולי כי כל שחקן שלהם ביריון לעומת החלשלושים שלנו), הסתגרו וחיכו לשגיאה שלנו, שהגיעה בסופו של דבר.
יחד עם שגיאות טקטיות קשות של קשטן, יכולת נוראית של מספר שחקנים, מחסור במגן שמאלי ראוי, ו2-3 עצירות של גול בטוח הם לקחו 3 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 00:35 
zink כתב:
moshiko כתב:
רוח רעה נושבת בהפועל ת"א. ולא רק בעמדת הבעלים. גם ביציע. תופעה כזו של מחאה רבתית כאשר הקבוצה לא נמצאת במאבקי תחתית, לא זכורה לי שנים רבות. אפילו לקראת סוף "עידן" גיא לוזון, לא היתה מחאה קולנית כזו. גם בשיא הקלקולים של גילי לנדאו לא היו ביטויים של סלידה ובוז כמו שאנו חווים כיום נגד קשטן.
אני בהחלט מבין שאחרי היופי של עידן גוטמן, שיטת המשחק של קשטן "זה לא זה". אני מבין. מכאן ועד לתחושת סוף העולם מקתרב, המרחק גדול.
רק התחיל המשחק נגד ביתר ונפתח אשכול "תתפטר". הערב, המתינו יותר.
חלק מהקהל לא אוהב מה רואה על המגרש אבל מה שיש כאן זה משהו מעבר לזה.
יש כאן שנאה, חוסר סבלנות, סליגה עמוקה.
אני לא זוכר התנהגות כזו שנים רבות.
זה לא מבשר טובות.

זה סוג של מעגל שמזין את עצמו.

חברים,
כל ההתנהלות של הפועל לקויה. מניסיון להפוך אותה לשוק עבדים (טועמה), תרגיל כיפה אדומה לחניך שלך לשעבר (קשטן לאבוקסיס) ואי שקט בההנהלה (ותודה לאוסידון) הופכים את הכל לנפיץ מאוד. אין לי בעיה עם קבוצה לוחמת ורעבה שמפסידה בליגה האירופית, זה לא מה שראיתי היום. ראיתי קבוצה שמתארת בדיוק את הלך הרוח במועדון - יקר , חפיפניקי וחסר אופי. עם זה יש לי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 00:38 
בעונת הדאבל(תחילת עונה) קראתי פה אשכול שדרש מגוטמן להתפטר כמה שיותר מהר. אני לא זוכר למי הפסדנו.
קצת מוקדם הקריאות ההיסטריות לקשטן, ובאמת שזה לא הוגן, עם כל הבלגן שהיה לנו עם ההנהלה הוא עוד הביא שחקנים.
לא שיחקנו טוב? וואלה? מפתיע. עונת הדאבל פתחנו רע(גם זאת של 2000 אם זכור לי נכון) עונה שעברה גם היו משחקים שבא לך למות.
אין דבר יותר מעצבן מלראות את האוהד הישראלי הממוצע, עוד לא התחילה הליגה וכבר זורקים את המאמן היחידי מלבד גוטמן שלקח עם הפועל דאבל מאז קום המדינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 03:12 
סמל אישי של המשתמש
אנדרסיטו כתב:

אתה לא ריאלי אתה פשוט בן אדם שלא איכפת לו אז תעשה לנו טובה ותחסוך מאיתנו את ההודעות שלך שאין להם שום קשר למציאות. גם אם היה פה מוריניו והיה מקבל החלטות כאלה הייתי דורש פיטורים. למה? כי זה או שהוא עושה דווקא או שהבן אדם כבר איבד את הקשר עם המציאות. החלטות הזויות שבאמת ולא צריך להיות גאון כדי לראות את זה. אז אין בעיה אתה תמשיך לאהוד דרך ויקיפדיה אני מעדיף לראות את הפועל משחקת במגרש.

לדרוש פיטורים אחרי 4 משחקים זה לא קשור למציאות.
גם אם זה מוריניו, גם אם זה גוטמן, גם אם זה שייע וגם אם זה קשטן.
אם היכולת הזאת תמשך לאורך תקופה ונראה שהולכים בדרך-לא דרך הזאת, גם אני אקרא לפיטורים.

תקרא את ההודעה מעליי ותבין את כוונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 03:14 
באמת שלשאלה את מי להביא שאני אענה בקלות, כל מאמן שמוכן לבוא לנסות משהו, שמוכן לפתוח את הראש וללכת יד ביד עם האוהדים בעניין הצורת משחק שהיא רוצה, מאמן צעיר עם רעב להצליח, מאמן שאין לו בעיה להחליף כשצריך ולשנות כשצריך, מאמן שפנקסנות לא קובעת אצלו, מאמן שלא אומר להם תנו לאבוטבול ורוצו לטאצ'דאון.
אני הייתי מוכן לשים מאמן את דורון אוסידון כל עוד אני נפטר מהבן אלף זונות הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 ספטמבר 2011, 03:15 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי.
ועכשיו באמת?

ו-
Officer Barbrady כתב:
וכמובן אף מילה על זהבי, הילד ששיחק בלאומית והפך לאחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה. גם ורמוט הוכיח את עצמו באירופה.

אתה מדבר על ערן זהבי?
על גילי ורמוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 534 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: