גבעתיים כתב:
moshiko כתב:
כיפה אדומה כתב:
גבעתיים כתב:
קשטן כפנסיונר נראה מסוכן גם לנו (כי מוכן להתקפל בנושאים מקצועיים) אבל גם לטביב (כי מדי פעם מקיא מתמרד, הרי כסף כבר יש לו).
הבעת הדעות שלו בנושא טועמה והצורך בחיזוק ההרכב הן סוג של:
"אני כבר מבוסס בחיים. אמנם רוצה כסף מטביב ושכולם יקפצו לי, אלא שלפעמים אני מקיא מהפגיעה של טביב ביושרה המקצועית ועם הגב של הכסף שלי אני מביע את עצמי".

רגע. קשטן איננו הבובה של טביב? תגידו לקשטן שכך קשה להחזיק מנטרה לאורך זמן.
מה כל כך קשה להבין שהוא סוג של בובה כי בסוג של פנסיה שהוא מעביר הוא זורק ... על כל העולם ומסתפק בעוד כסף גדול ובלהיות במרכז העניינים.
ושלפעמים, הוא מקיא ממה שטביב עושה בזכות הגב הכספי, יש לו יציאות נגד נגד טביב.
האם הקונספט שמישהו מקיא מטביב ומההחלטות המקצועיות שלו כל כך מסובך ?
רק שלא יובן שקשטן לגמרי בפנסיה. בדרישות מהכדורגלנים ומעצמו הוא מלא בטוסטסטרון יותר מהרבה צעירים.
מה שכתבתי זה שהוא בפנסיה במובן שמיצה את עצמו ושיש לו מספיק כסף. ואז, בניגוד לשנים קודמות, הוא מוכן להעביר שנים כשהוא באופן חלקי בובה של טביב תמורת מרכז העניינים והכסף.
עד זמן לא רב, לא רק כאן, נכתב שקשטן הוא בובה של טביב. עושה דבריו. מתברר שהאיש מחזיק בדעות עצמאיות ולא חושש להגידן בפומבי למרות שהבוס לא שמח על כך.
עכשיו אתה מתייחס למניעים למה קשטן בגיל יחסית מתקדם מחליט להיות מאמן פעיל. נכון שאיננו עובד בחינם אך מעבר לתמריץ הכספיף האיש אוהב כדורגל. חולה כדורגל. ספק רב אם יכול לחיות בלי כדורגל. הוא לא בודד ב"התמכרות" הזו. הכריש הדגול היה דומה. יש דוגמאות רבות בעולם של בעלי מקצוע "מסודרים" שמסרבים לפרוש. קשטן רכש לעצמו מעמד מיוחד בכדורגל הישראלי ויכול להרשות לעצמו להגיד "מה שבא לו". לא חשש להכנס לעימות עם לוזון בשעתו ולא יחשוש להכנס לעימות עם טביב אם יידרש. נמצא בכדורגל כי "מת" על זה ואם יש כסף עם זה, מה טוב.
מתברר שאנשים כאן, רבים וטובים, תוקפים אותו ללא קשר לעובדות. פעם כי הוא בובה, פעם שניה כי הוא סנילי, פעם שלישית כי הוא עשיר, פעם רביעית כי הוא בונקריסט ופעם עשרים כי הוא פותח עם שלשה חלוצים.
קשטן הוא מאמן מקצוען עם יתרונות רבים וחסרונות רבים. שמביטים מי הבעלים שלנו , טוב שיש מאמן כמוהו בחזית.