תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 14/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 04:03 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

טועמה חזר לאימונים
אחרי יותר משבוע שבו התאמן לבד חזר אתמול סלים טועמה לאימוני הפועל ת"א. עוד לפני כן נפגש טועמה עם המאמן דרור קשטן והתנצל על הדברים שאמר ועל כך שהעניין פורסם בכלי התקשורת. קשטן קיבל את ההתנצלות והקשר הוותיק עשוי להיות בסגל למשחק מחר מול ראפיד בוקרשט הרומנית במסגרת הליגה האירופית.
הבעלים אלי טביב צפוי לחזור היום לישראל לאחר שהות של כחודש וחצי במיאמי לרגל עסקיו. טביב ינסה להחיות את עיסקת טל בן חיים וייפגש עם עמוס לוזון שבינתיים לא הסכים להצעות אחרות שהגיש לו היו"ר דורון אוסידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 14/9 [דיונים]
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 07:36 
מדאיג מאוד עניין האשכול דיונים ביומים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות [קרדיט לדאבל אדום]

ידיעות אחרונות:
- טועמה חוזר לסגל. קשר הפועל תל אביב שוחח אתמול עם דרור קשטן, התנצל בפניו ושב להתאמן עם הקבוצה: "נפתח דף חדש".
אחרי שיחה נוספת בארבע עיניים בין סלים טועמה לדרור קשטן, בה התנצל הקשר בפני המאמן, חזר אתמול השחקן להתאמן עם חבריו והוא צפוי להיכלל בסגל הפועל תא כבר מחר בפתיחת שלב הבתים של הליגה האירופית מול ראפיד בוקרשט.
קשטן שהשעה את טועמה בעקבות הדלפת השיחה ביניהם לפני עשרה ימים ל"ידיעות אחרונות", שבה הטיח בו טועמה: " לא ציפיתי שבן אדם כמוך, שגידל אותי וחינך אותי להיות אדם ישר, עושה לי דבר כזה", הבין כי יהיה עליו ליישר את ההדורים עם טועמה, שלדברי גורמים בקבוצה נכנס לחדרו של המאמן כבר שלשום ואמר לו: "מצטער שפגעתי בך, בוא נפתח דף חדש".
אתמול שוחח השניים מספר דקות ולאחר מכן הגיע טועמה לאסיפה הטקטית שערך המאמן לשחקנים ואמר בפני כל הנוכחים: " אני מצטער שפגעתי בדרור, זו הייתה אי הבנה. טובת הקבוצה מעל הכל, ומבחינתי נפתח פה דף חדש ביחסים שלי עם קשטן".
גורמים במועדון העריכו כי שלושה גורמים נוספים הובילו להחזרתו של טועמה לסגל, לאחר שרק שלשום עוד אמר קשטן כי הוא דבר בעמדתו: מחאת האוהדים במשחק מול ביתר, עמדת השחקנים בנושא והעומס הרב על הקבוצה.
עתה ינסו בהפועל לסכם עם טועמה לעונה נוספת, אם יסכים לקיצוץ של כארבעים אחוז משכרו.

- הפועל תקיים הערב את האימון המסכם שלה לקראת ראפיד בחודורוב, ומאוחר יותר תקיים מסיבת עיתונאים.

- הקרואטי מירקו אורמוש, שהרשים כשנכנס כמחליף במחצית השניה מול בית"ר ירושלים, עשוי להשתלב בהרכב.

- נאיל חוטבה לא התאמן אתמול בשל מתיחה במפשעה והוא בספק למשחק. עומרי קנדה צפוי להחליפו.

- ראפיד תנחת בארץ בצהריים ותקיים אימון ערב בבלומפילד. מאמנה רזבאן לוצ'סקו צפה במשחק מול ביתר ואמר: "בית"ר ירושלים היו טובים יותר מהפועל, אבל זו קבוצה מסוכנת עם חלק התקפי מצויין".

- הבעלים אלי טביב ינחת היום בארץ וינסה להסדיר את העברת הבעלות מול ההתאחדות, שעדיין מחכה לתעודת היושר שלו ממיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 08:55 
עם כל ההתנהלות השכונתית שלנו, נתניה קמצת נסחפו. מדברים כאילו עברה שנה ועוד לא קיבלו את הכסף.
מתי הפועל בכלל קיבלה את הכסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 09:09 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
באמצע אוגוסט (וקיבלנו רק 700 אלף בינתיים)
שישתו כוס מים וירגיעו עם האיומים
אה ושיביאו את עמרי בן הרוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 09:12 
וואלה יופי.
אם אני הייתי תובע כל לקוח שלא משלם לי שוטף + 30 הייתי גר בבית משפט.
אגב, זוב באה לידי ביטוי ההתנהלות התקשורתית המזעזעת של הפועל. הפקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 09:41 
אני לא מאמין שמישהו פה מיהר להגיש תביעה סתם בשביל הכיף.

מן הסתם העבירו אותם את נוהל הטרטור הרגיל שלו זוכה כל מי שמתעסק עם האוסידונים, התעלמו מפניות וצפצפו עליהם, ולכן חטפו תביעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:03 
מה זה לא סתם? עוד לא עבר חודש מקבלת התשלום. הפועל אומרת בפומבי שהיא תשלם. על מה לתבוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:07 
אוגוסטוס היל כתב:
וואלה יופי.
אגב, זוב באה לידי ביטוי ההתנהלות התקשורתית המזעזעת של הפועל. הפקרות.

אוגוסטוס לצורך העניין הטענה היא שהפועל קיבלו כבר 1.5 מליון יורו ואמורים מתוך תשלום זה להעביר לנתניה תוך 7 ימים את ה 18% שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:12 
נועם שחם כתב:
אני לא מאמין שמישהו פה מיהר להגיש תביעה סתם בשביל הכיף.

מן הסתם העבירו אותם את נוהל הטרטור הרגיל שלו זוכה כל מי שמתעסק עם האוסידונים, התעלמו מפניות וצפצפו עליהם, ולכן חטפו תביעה.

בינגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:14 
אוגוסטוס היל כתב:
מה זה לא סתם? עוד לא עבר חודש מקבלת התשלום. הפועל אומרת בפומבי שהיא תשלם. על מה לתבוע?

עזוב. אף אחד לא רץ לבזבז כסף וזמן על עורכי דין בשביל הכיף. ובמקרה הזה, כשמדברים על שור מועד כמו ההנהלה שלנו, זה נכון שבעתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:19 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
וואלה יופי.
אגב, שוב באה לידי ביטוי ההתנהלות התקשורתית המזעזעת של הפועל. הפקרות.

אוגוסטוס לצורך העניין הטענה היא שהפועל קיבלו כבר 1.5 מליון יורו ואמורים מתוך תשלום זה להעביר לנתניה תוך 7 ימים את ה 18% שלה

נו? אז עברו כמה, 20 ימים? 30 ימים? על זה מגישים תביעה?
הפועל אומרת שכשהבעלים יגיע ארצה התשלום יוסדר. עזוב רגע אם ככה צריך להתנהל או לא, הפועל לא מתנערת מהעניין אלא אומרת שזה ייקרה בתקופה הקרובה, אז על מה?

בעצם, אם האוהדים של הקבוצה מפרשים את המציאות כמו שונאיה, מה אני יכול לצפות ממכבי נתניה.

אגב, אני מהמר שאין כאן שום תביעה אלא איום סרק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:25 
אז בגלל שאני אוהד הפועל אני צריך לעצום את העיניים ביחס להתנהלות של ההנהלה שלנו?

כנראה שבנתניה לא סומכים כל כך על הבטחות בעל פה שנמסרות בכלי התקשורת. אולי אם אוסידון היה מרים טלפון לבלדב או למי שזה לא יהיה וסוגר איתו ענין, לא הייתה שום בעיה.

שמעתי ברדיו לפני מס' ימים מישהו מהנהלת נתניה שהתלונן שלא חוזרים אליהם לטלפונים, מורחים אותם כבר חודשיים וכו'. בנוהל.

כשלא מטפלים בדברים ומזלזלים באנשים, אלו התוצאות, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

עזוב. אף אחד לא רץ לבזבז כסף וזמן על עורכי דין בשביל הכיף. ובמקרה הזה, כשמדברים על שור מועד כמו ההנהלה שלנו, זה נכון שבעתיים.

אלא אם לנתניה יש מצוקה תקציבית(ויש לה) ובשביל לשלם את המשכורות הקרובות היה צריכה את הכסף מהפועל.
לעו"ד הם כנראה בכל מקרה משלמים, אז לשחרר ספין שמאים בתביעה בשביל להימנע מאחת נגדך? די שווה הייתי אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

טביב והראל בעוד סיבוב בבית המשפט

אלי טביב צפוי לנחות היום בישראל ולהתפנות לסוגיית רישומו כבעלים היחיד של הפועל תל אביב, לאחר שהעברת מניותיו של מוני הראל לידיו טרם התבצעה.

בשבוע שעבר פנה הראל לבית המשפט המחוזי בתל אביב בבקשה שיתיר לו לפרוע חלק מסכום המכירה ולהשאיר בנאמנות את היתרה, בהתאם לגובה העיקולים שהוטלו על מניותיו. לטענת הראל הסכום הופחת ועומד על כ-1.7 מיליון שקל, ולפיכך הוא דורש לפרוע מיידית סכום של 4.3 מיליון שקל עבור הרכישה. טביב הבהיר כי אין בכוונתו להיעתר לבקשה, והוא ידרוש מבית המשפט למנוע כל פירעון של הסכום, עד להסרת כל העיקולים על מניותיו של הראל והעברתם הרשמית לידיו. במקביל, אמור טביב לחתום על תצהיר לפיו העביר את מרבית 30 השנים האחרונות של חייו במיאמי, ולהסתפק בתעודת היושר שהעביר משם כדי להשלים את רישומו כבעלי הקבוצה.

סלים טועמה הוחזר אתמול לאימונים אחרי שהתנצל בפני המאמן דרור קשטן. נא'אל חוטבא, שסובל מפציעה במפשעה, צפוי להיעדר מהמשחק מול ראפיד בוקרשט, ובמקומו יפתח עמרי קנדה.

מאמן ראפיד ראזבן לוצ'סקו הגיע אמנם לארץ כדי לרגל אחרי הפועל ת"א, אך את הקבוצה הרומנית מעניין יותר משחק העונה נגד דינמו ביום ראשון, אליו מגיעה ראפיד כשהיא במקום השני ולאחר 1-1 נגד בראשוב במחזור האחרון. לפי עיתונאים רומנים, לוצ'סקו אף עשוי להעניק מנוחה לשניים-שלושה שחקני הרכב לקראת הדרבי מול המוליכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:34 
נועם שחם כתב:

כנראה שבנתניה לא סומכים כל כך על הבטחות בעל פה שנמסרות בכלי התקשורת. אולי אם אוסידון היה מרים טלפון לבלדב או למי שזה לא יהיה וסוגר איתו ענין, לא הייתה שום בעיה.

שמעתי ברדיו לפני מס' ימים מישהו מהנהלת נתניה שהתלונן שלא חוזרים אליהם לטלפונים, מורחים אותם כבר חודשיים וכו'. בנוהל.

כי זה או לעצום עיניים או בכל סיטואציה לקחת את הצד שמנגד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:36 
מה שיצא טוב מכך שטביב בעלים, שפתאום ביום אחד התעוררו אלפי אוהדים והתחילו לשים לב שמנהלים אותם שכונה, עשרות שנים של הזנחה של נוער, ניהול שערורייתי, סיכסוך משפטי עם שחקנים, עתונאים, מקורבים, סכסוך שותפים, לא זכורה לי התעוררות כזאת. כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:36 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
וואלה יופי.
אגב, שוב באה לידי ביטוי ההתנהלות התקשורתית המזעזעת של הפועל. הפקרות.

נו? אז עברו כמה, 20 ימים? 30 ימים? על זה מגישים תביעה?
הפועל אומרת שכשהבעלים יגיע ארצה התשלום יוסדר. עזוב רגע אם ככה צריך להתנהל או לא, הפועל לא מתנערת מהעניין אלא אומרת שזה ייקרה בתקופה הקרובה, אז על מה?

בעצם, אם האוהדים של הקבוצה מפרשים את המציאות כמו שונאיה, מה אני יכול לצפות ממכבי נתניה.

אגב, אני מהמר שאין כאן שום תביעה אלא איום סרק

אוגוסטוס אתה עושה את מה שאתה מטיף כאן לא לעשות (ספקולציה),יש תביעה ויש סיבה,חוץ מהעניין שנועם כתב פה, יש גם את בעיית השקרן שטוען שהפועל קיבלה רק 700 אלף יורו, בעוד נתניה כביכול טוענים שהם יודעים שהפועל קיבלו 1.5 מליון יורו .
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4122000,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:40 
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:

לא בכל סיטואציה, רק באותן סיטואציות שהצד שמנגד צודק. לצערי, ברוב המקרים שבהם אנחנו נתקלים לאחרונה, זה המצב.

הרי אין מחלוקת שהכסף כבר היה צריך לעבור וההנהלה שלנו מפרה את ההסכם. גם אם ההפרה היא של יום אחד, זו עדין הפרה, בטח ובטח כשמדובר בכמה שבועות איחור. יש הסכם עם לוחות זמנים? קיבלת כסף? תשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:40 
אני אומר לא לעשות ספקולציות? כל הפורום הזה הוא ספקולציות וזה בסדר.
אני רק אומר שלאחרונה באופן שיטתי כל הספקולציות נעשות לכיוון אחד.
אז טעיתי בהערכתי והם אכן הגישו תביעה וגם טרחו להעביר צילום שלה לתקשורת.
אני ממש נפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:43 
el dudernio כתב:
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אלא אם לנתניה יש מצוקה תקציבית(ויש לה) ובשביל לשלם את המשכורות הקרובות היה צריכה את הכסף מהפועל.
לעו"ד הם כנראה בכל מקרה משלמים, אז לשחרר ספין שמאים בתביעה בשביל להימנע מאחת נגדך? די שווה הייתי אומר.

מה זה "בכל מקרה משלמים"? אם עו"ד הכין תביעה (והכינו כאן תביעה ויש גם תמונה של כתב התביעה), אז הוא קיבל תשלום עבור העבודה הזו ישירות.

ולגבי ה"ספין" - אין שום ויכוח לגבי העובדה שהפועל לא העבירה כסף בזמן ומאחרת לכל הפחות במספר שבועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:43 
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:

לא בכל סיטואציה, רק באותן סיטואציות שהצד שמנגד צודק. לצערי, ברוב המקרים שבהם אנחנו נתקלים לאחרונה, זה המצב.

הרי אין מחלוקת שהכסף כבר היה צריך לעבור וההנהלה שלנו מפרה את ההסכם. גם אם ההפרה היא של יום אחד, זו עדין הפרה, בטח ובטח כשמדובר בכמה שבועות איחור. יש הסכם עם לוחות זמנים? קיבלת כסף? תשלם.

אני מסכים איתך ולא טוען לרגע שההנהלה שלנו טובה, אבל להגיש תביעה משפטית על דחייה בחודש של התשלום?
בחיאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:44 
הניחוש שלי הוא שהבעיה היא לא דחייה של חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:45 
אוגוסטוס היל כתב:
אני אומר לא לעשות ספקולציות? כל הפורום הזה הוא ספקולציות וזה בסדר.
אני רק אומר שלאחרונה באופן שיטתי כל הספקולציות נעשות לכיוון אחד.
אז טעיתי בהערכתי והם אכן הגישו תביעה וגם טרחו להעביר צילום שלה לתקשורת.
אני ממש נפעם.

התכוונתי להודעה האחרונה שלך, לא בכלל. אפשר וצריך להבין שזו עוד דוגמא שמבססת את דרכי הפועל בזמן האחרון ,אני קצת מסכים עם צ'ימפ שזה גם קרה לפני ההנהלה הנוכחית,אבל לא בכמות ולא באיכות של הזמן האחרון. המגוון של הדוגמאות הוא ענק פנים קבוצה ,חוץ קבוצה,אוהדים ושחקני עבר,אני מרגיש צורך עז לקחת בערבון מוגבל כל מילה או טענה שיוצאת להם מהפה ,עד שיוכיחו אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:46 
בלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה החוזה ומה ההסכם מול נתניה לגבי העברת הכספים, ולכן המונח "בזמן" מבחינתי לא רלוונטי.
אני גם לא יודע לגמרי איך עו"ד מקבלים שכר, אבל אני מאמין ומקווה שלמועדון הכדורגל מכבי נתניה יש עו"ד
מקבל שכר קבוע לצורכי חוזים וכו', ולכן רשמתי שהם "בכל מקרה משלמים".

הענין הוא מבחינתי פשוט, וזה מכיוון שאני לא מודע לכל הפרטים, תדמיתית הפועל ת"א נתפסת ממש רע עכשיו,
ולמכבי נתניה יש בעיה עם תזרים מזומנים, הדרך הכי טובה לפתור הוא הוא לדרוש כסף שמגיע לנו מהפועל מידית,
ולצרף לכך מכתב תביעה מסוגנן למוסד לבוררות עם כמה עותקים לתקשורת.
יכול להיות שנתניה צודקים בטענתם, ויכול להיות שלא, אני באמת לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:53 
אם אתה לא יודע, אז הנה אני מעדכן אותך. לא מקובל לכלול הגשת תביעות כחלק משכר הריטיינר. לתביעה משלמים בנפרד, בד"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:54 
zink כתב:
בלם?

למה בלם שיש לך שחקן כמו פרנסמן שיכול לשחק בכל תפקיד במגרש?
משחק הבא הוא קיצוני סופה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:56 
אנדרסיטו כתב:
zink כתב:
בלם?

למה בלם שיש לך שחקן כמו פרנסמן שיכול לשחק בכל תפקיד במגרש?
משחק הבא הוא קיצוני סופה...

אדרבא, זה ישחרר את פרנסמן לתפקיד חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
אלי טביב ינחת מחר בבוקר בארץ ויגיע למשחק

הבעלים של הפועל תל אביב, יחזור ארצה מחר בבוקר
לאחר שהות ארוכה של כחודשיים ימים בארה"ב.
טביב אמור להסדיר את נושא העברות המניות של מוני הראל
לידיו מול ההתאחדות לכדורגל. היום בשעה 17:00: אימון מסכם ב'חודורוב'.
עד כה נמכרו כ-6,500 מיני מנויים למשחקי הבית באירופה.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3008

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 134 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: