מפלצת 4 כתב:
גיא האדום כתב:
בתור מי שעוקב אחרי החדשות מהמפלגה הגוססת הזאת באופן די ספורדי, למה אתם מניחים שתומכי בוז'י יתמכרו ביחימוביץ? מהצד זה היה נראה שהיא מנהלת קרב ספינים לא יפה נגדו בעוד פרץ היה הרבה יותר פוזיטיבי לכולם. מה גם שתמיד היה נדמה לי שבוז'י ופרץ עצמם רואים הרבה דברים עין בעין ומסתדרים יפה אחד עם השני. גם מצנע נראה כמו מישהו שיכול להסתדר יותר טוב עם פרץ מאשר עם יחימוביץ.
הרצוג הוא מאפיונר אגרסיבי, עם אופי הפוך לחלוטין למה שהוא מקרין בתקשורת.
לא במקרה ההוא השאיר שובל של חרא בכל ניצחון של ברק שהוא היה מעורב בו.
אם הוא היה עושה את אותם הדברים בשם ש"ס והשם שלו היה בוזגלו, הוא כבר היה בכלא.
אני משוכנע שמתוך ה-25% שהוא קיבל, הרוב המוחלט הוא קולות קנויים בכל מיני עסקאות קבלנים.
לפיכך, מי שהוא יחליט, או יותר נכון - מי שיקנה אותו, יקבל את הקולות האלה. הם אחידים לחלוטין.
1. משיחות שהיו לי אתמול עם אנשים ממטה בוז'י וכן אנשים של מצנע עולה, כי הם בגישה של "רק לא שלי". הם אמנם לא מחבבים במיוחד את עמיר אבל נראה שאת שלי הם פשוט שונאים. בקיצור לא מן הנמנע שמה שיכריע את הבחירות תהיה השנאה: של בוז'י לשלי ושל עייני לעמיר. אגב, גם אם המנהיג עצמו לא יתן הוראה פומבית, יכולים ראשי המטות בשטח לפעול עם עמיר נגד שלי.
2. אני מכיר כמה וכמה אנשים, חלקם ליכודניקים וימניים קיצוניים, שהתפקדו לבוז'י מסיבה זו או אחרת, הצביעו לו אתמול אבל הכריזו שלעולם לא יצביעו "אמת" בבחירות הכלליות, גם אם בוז'י יהיה ראש המפלגה. מצד שני, אנשים כאלה לא יצאו במיוחד להצביע בסיבוב ה-2 עבור עמיר למשל, או כדי לחסום את שלי, כי זה לא מעניין אותם. הם הרי ליכודניקים כאמור. כך שמי שחושב שבוז'י מסוגל בהוראה אחת להביא לקלפי 10,000 מצביעים שלו להצביע בסיבוב השני למי שהוא אומר - טועה ומטעה.