Roman כתב:
האמת שהקהל יכול להבין שקבוצה בבניה, הכל לא יכול להבין פנקסנות ומשחקי כבוד ששייכים לתקופה אחרת. מר.משמעת שם את עצמו הרבה פעמים מעל הקבוצה וככה מזיין אותה מהצד, יש דרכים להעניש שחקנים שעוברים על התקנון מבלי לפגוע בקבוצה, יש מאמנים שעושים חילופים על רקע מקצועי ולא על סמך מה שכתוב להם ביומן. דרור קשטן הוא מאמן דגול לשעבר, אם דגש על לשעבר, הפועל העונה בעלת סגל בין השלושה הטובים בליגה (לפחות מבחינת 11) ועדיין לא מצליחה להפיק מעצמה משחק קצת יותר מהיר וקצת יותר מפתיע מ"בוא נקווה שאחד החלוצים יצליח במהלך האישי שלו", קבוצות גדולות עוברות חילופים אבל השיטה נשמרת. קח דוגמא קלאסית: אתמול לא מעט פעמים הלכו ימינה שאמור להיות הצד החזק שלנו, אבל מיד ביתר הטיסו לשם 2 קשרים שסגרו כל אפשרות, בלי יותר מדי לחשוב ולנסות זה הפך מהר למצב של או איבוד כדור או שבסוף זה מגיע לאבוטבול שמחפש את הארוך, קבוצה כמו ביתר באה להתגונן ולעשות מתפרצות, תחזיק את הכדור, תניע ימינה שמאל מהר, ושהמגינים שלך יעלו (ובאמת מעניין לי את הזין שלפרסנמן אין מושג איך להיות מגן), בכמה עקיפות משני הצדדים היית מגיע להרמות במצבים נוחים. עוד דוגמא זה תקיעת המשחק באמצע, הפועל תוקפת לאט, אבוטבול מאט את הקצב של קבוצה עוד במקום לדחוף קדימה, כשגורדנה מנסה לדחוף קדימה הוא מוצא את עצמו מול אין תנועה של שחקנים, אין חילופי מקומות, הכל סטטי ומקובע (וכן זה רק המאמן אשם בזה). תראה שנה אחונרה, היה לנו משחקים מחורבנים עם גוטמן אבל הפועל הייתה זזה, המגינים, הקשרים, אפילו וואליד היה מתחיל התקופת מהחצי ושומרים על הלחץ.
והדבר שהכי הכי מרגיש, שום לחץ על מובילי הכדור על ביתר, נוסא מתבזבז לחלוטין בצד, מויאל ואייבנדר מקבלים את הכדור עם יום וחצי להחליט למי למסור. היו רגעים שזה היה נראה כאילו אנחנו באנו לשמור על תוצאה והם לנצח.
בקיצור קשטן, אין הרבה ברירות או שתשתנה מהר או שתלך הביתה, אין שום סיבה בעולם שעם סגל כזה אני עוד פעם אצטרך להתרגל לכדורגל הדוחה הזה שלך. נגמרו הימים של הלסבול בשביל 1-0, זה לא כיף, זה לא כדורגל, זה לא מביא עוד קהל, כדורגל זה הרבה יותר מניצחונות.
זה נכון חלקית. לצערי אנחנו משחקים בלי צד שמאל, לא במקרה כשנכנס הקוראטי המשחק קצת נפתח. בית"ר סגרו את צד ימין החלש שלנו ו"הפקירו" את צד שמאל. זה היה סיכון מחושב ונכון. אלרואי ופרנסמן הם כלום ושום דבר מבחינה התקפית. פשוט עצוב. אולי אותך זה לא מעניין אבל אותי זה מאוד מעניין שיש לנו בעיות חמורות בסגל.
אין קשר שמאלי שראוי להרכב (הקשר הימני יותר טוב מאלרואי ומטועמה ביחד) ואין מגן שמאלי ברמה גבוהה (גם כשהוא בריא).
לגבי מרכז הקישור אני גם לא מבין את ההתעקשות של קשטן לשים את נוסא בצד ולא באמצע ואלוהים יעזור לי להבין איך שי עוד בהרכב.