לירון האדום כתב:
danired כתב:
אם היית באייאקס-אוקזר כנראה שהיית בשאלקה-הפועל וכנראה שכחת שהמשחק של נגד שאלקה היה גם בגג סגור, וזה העצים את החוויה בענק.
ברור שהיתי גם במשחק שלנו מול שאלקה, האמת ששכחתי שגם שם זה היה עם גג סגור.
לא התרכזתי כל כך בגג אלא בדשא

נראה לי שלפחות כל מי שהגיע עם תיק לאצטדיון של שאלקה לא שוכח שבתוך האצטדיון הגג היה סגור.
כל האוהדים בכניסה החיצונית ליציעים שלנו (אותם יציעי V ו-W) היו חייבים להפקיד את התיקים שלהם לשמירה.
מסירת התיקים לשמירה בכניסה והחזרתם ביציאה נעשתה הרי תחת כיפת השמיים.
בפרט, אני אישית לא יכול לשכוח שהגג היה סגור. לאחר שמסרתי את התיק שלי הדביקו מדבקה על גב הכרטיס שלי עם מספר התא שבו נשמר התיק. לאחר מכן לפני הכניסה לשערים הפנימיים של האצטדיון, החלפתי עם אוהד הפועל כרטיסים ושכחתי כי הייתה לי את המדבקה על גב הכרטיס המקורי שלי. בסיום המשחק, הסדרנים הגרמנים היקים האלה, לא היו מוכנים למסור לי את התיק שלי כי לא הייתה לי את המדבקה על הכרטיס. הייתי צריך להמתין שהם יחלקו לכל שאר האוהדים את התיקים שלהם ורק אז הואילו בטובם למסור לי בחזרה את התיק שלי. וכל הסיטואציה הזו: לאחר חצות בגלזנקירשן, ברחבת חניית האצטדיון הלא מקורה, בטמפרטורה של מתחת ל-0 מעלות צלזיוס <-> ניגוד משמעותי לטמפרטורה הגבוהה יותר בתוך אצטדיון הארנה של שאלקה בזמן המשחק, בייחוד בגלל הגג שהיה סגור.