נועם שחם כתב:
פאביו -
א. אני אשמח לאכול את הכובע במקרה של אלרואי. מה שמעניין אותי זה שהקבוצה תצליח ולא להיות זה שניצח בויכוח הזה.
ב. אני מסכים איתך שהיו עוד שחקנים אתמול שניתן היה להחליף, אבל מכאן ועד המסקנה שיש "פקודת חיסול" כנגד אלרואי, המרחק גדול. אם קשטן רוצה "לחסל" שחקן, למה הוא מעלה אותו בכל המשחקים האחרונים בהרכב? אין בזה שום הגיון. ואיזה אינטרס יש להנהלה "לחסל" שחקן שעלה לה כ"כ הרבה? להיפך, אם כבר, הייתי מבין מי שטוען שאלרואי משחק בגלל לחץ של טביב, לא שהוא מוחלף בגללו..
ג. קשטן רצה להכניס אתמול את אורמוש שהוא שחקן אגף, ונוסא, חרף חולשתו, הוא כרגע שחקן מרכזי יותר בסגל שלנו (ולדעתי בצדק גמור). העובדה היא גם שהחילוף הוכיח את עצמו. אורמוש העיר את המשחק, עשה הרבה צורת להגנה, ומהרגע שהוא נכנס נראינו הרבה יותר טוב. לכן, גם מקצועית זה היה חילוף טוב.
אני אגב קיוויתי שיוציא את שי או גורדנה וייתן לנוסא לשחק במרכז ואורמוש בימין, אבל אי אפשר לומר שהחילוף היה מופרך.
- על א מסכים
- על ב - לא אמרתי שיש "פקודת חיסול" חוזר ומדגיש אבל מתחיל להיווצר לי הרושם הזה,פשוט אלרואי שחקן שהגיע מעסקה הזויה ומופרכת של מוני ויש סיכוי לאור אופיו של טביב וזנותו של קשטן שיש רצון להוכיח שהעסקה היא כשלון.
- על ג - מסכים
אתמול החילוף לא היה מופרך,מול בני יהודה,היה מוזר הזוי ומופרך.
מה שמופרך שקשטן מבצע חילופים במחצית פתאום,ותהיתי למה?האם "מר הבט" השתנה?